AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 den perni mpataria to play3 apo ti xero.an sou teliosi den mporis na to exis pali asyrmato ala ensyrmato,i alios to petas.
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 to play 3 den perni bataries apoti xero.an sou teliosi i battaria i to kanis ensyrmato i to petas .eno sto 360 pernis mia bataria kai kathe mina tin alazis .i opioa kani 2 euro.
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Φορτίζονται όμως. You know, επαναφορτιζόμενη! Έχουνε βγει και τέτοιες. Δλδ ρε φίλε τι νόμιζες, ότι κάθε μήνα αλλάζουμε χειριστήριο, συγνώμη κι όλας, πόσο είσαι, 15 χρονών? Δε μου αρέσει να ειρωνεύομαι, αλλά θα μας τρελλάνεις! Να μου πεις ότι σε βάθος χρόνου θα σου βγει και 20 και 30 ευρώ πιο ακριβό το θέμα του χειριστηρίου εντάξει, αλλά όχι κι έτσι ρε αδερφέ! Λυπήσου μας, μην επιμένεις κι όλας!
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 re file oli lene oti den perni mpataria to play 3.oti ama sou teliosi ginetye ensyrmato i to petas oste na ex i asyrmato.proti fora akouo oti perni mpataria to play 3.an ne pou akrivos epidi den exo di tipota.
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!! ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΟΤΑΝ σου χαλάσει η μπαταρία μετά από 3-4-5 χρόνια θα χρειαστεί να παίζεις ενσύρματα ή να πάρεις δεύτερο χειριστήριο! Μέχρι τότε και το battery pack θα έχει χαλάσει και ένα κάρο επαναφορτιζόμενες! ΕΚΕΙ είναι το θέμα, τι χαλάει και πότε, πόσο κοστίζει τελικά σε βάθος 5ετίας!
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 den nomizo na antexi toso poli i bataria tou play 3 file mou gai afto sto leo.den katalavenis kiolas.enome to 360 mporis otan sou teliosi na to xanagemisi kai na paris kai alli mpataria ama sou xalasi.me katalavenis tora ti sou leo i mp@?to xiristirio tou 360 den tah pai xameno eno tou play 3 tha pai.marasei epidi den katalavenis les an ine dinaton kiolas.den xanamialo gai afto to thema tou xiristiriou.alla leo alla katalavenis.
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δε μου λες, αν μέχρι να χαλάσει η μπαταρία του PS3 έχεις ξοδέψει εσύ 50 ή 60 ευρώ σε μπαταρίες και battery packs τι συμφέρει πιο πολύ. ΣΥΝ του ότι θα έχεις καβάντζα και δεύτερο, έστω και ενσύρματο χειριστήριο. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το battery pack του 360 θα κρατήσει παραπάνω? Μη μου λες εμένα δεν καταλαβαίνω, χωρίς να έχεις εμπειρία και από τα δύο συστήματα, χωρίς να καταλαβαίνεις μία από ανάλυση οικονομικής σκοπιμότητας, το παίζεις μέντορας επειδή "άκουσες". Πέστε ότι είναι ηλίθιο που δεν έχει δόνηση, ότι δε βολεύει ότι ότι ότι αλλά χωρίς στοιχεία μη μου λέτε αρλούμπες για καθαρά οικονομικά θέματα, γιατί στο τέλος το θέμα είναι το οικονομικό: Δες πόσα θα ξοδέψεις σε μπαταρίες ή πακς στο 360 στο διάστημα που θα λειτουργεί η μπαταρία του PS3 και δες τι είναι πιο ακριβό, οι μπαταρίες ή ένα νέο χειριστήριο (άντε ξέχνα ότι σου μένει και ένα δεύτερο ενσύρματο).
stkamos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Κοιτα top απο οπου και να το δεις η λυση της MS ειναι κατα πολυ πιο ολοκληρωμενη.Και μπαταριες μπορεις να αλλαξεις και επαναφορτιζομενες μπορεις να αλλαξεις και αν ξεμεινεις απο επαναφορτιζομενες πετας μεσα 2 αλκαλικες και συνεχιζεις...εσενα αμα σου χαλασει η μπαταρια καλωδιακι μεχρι να παρεις καινουργιο χειριστηριο.
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 thes na sou po posa tha xodepso.15 euro to xrono kai polla sou leo.i epanafortizomenes kratane poli.para poli.exo kati epanafortizomenes pou mou exoun kratisi kai akoma kratane 3 mines .mallon alos lei arloumpes.file mou pos na to kanoume to xiristirio tou 360 ine pio ikonimiko apo to play3.
NonBorn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ΧΒ360 View(post processing,motion blur, "τίγκα RAM" κλπ κλπ) VS. PS3 View(Deferred Rendering) Πηγή:http://www.develop-conference.com/developconference/downloads/vwsection/Deferred%20Rendering%20in%20Killzone.pdf
stkamos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Θα βγει το Killzone2 στο ΧΒΟΧ;Τελικα μιλαμε ειστε μεγαλα θυματα...και ας φαω Βan απο το site τουλαχιστον δεν πιανομαι κοροιδο απο την Sony και τα τσιρακια της.
NonBorn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Killzone στο Xbox?! Σύγκριση της οπτικής και της τεχνολογίας έκανα... Αυτά που χρησιμοποιεί τώρα η τεχνολογία του Videogaming και εκεί που πατάει το 360 και αυτά που φέρνει το PS3 και το Killzone 2... OMG. Αν είναι ποτέ δυνατον... ΥΓ: Και πρόσεχε πως μιλάς σε παρακαλώ, δεν μιλάς στον κολλητό σου...
Stormwatch Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Η πρωτη φωτογραφια φαινεται οτι εχει επιτηδες ξεθαμπα χρωματα και καμια απο τις δυο δεν εντυπωσιαζει....
NonBorn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Η πρωτη φωτογραφια φαινεται οτι εχει επιτηδες ξεθαμπα χρωματα και καμια απο τις δυο δεν εντυπωσιαζει.... Μάλλον είναι τόσο καλή η δεύτερη που σου φαίνεται θαμπή η πρώτη.... Αν δε σε εντυπωσιάζει εσένα, εντυπωσιάζει όλους τους δημοσιογράφους που τις είδαν στο event της E3 και όλους όσους μιλάνε για Deferred Rendering και Texture Streaming. Δε πρόκειται να μπω στη διαδικασία "τσακωμού" και "όχι το δικό μου είναι καλύτερο,όχι το δικό μου κλπ κλπ"... Όποιος έχει μάτια βλέπει.... Και ο gamer πιστεύω καταλάβαινει πόσο διαφορετική είναι η δεύτερη από την πρώτη photo!! (Είπα διαφορετική για να μη πω καλύτερη... )
Stormwatch Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δηλαδη εσυ δεν βλεπεις "ψοφια" χρωματα στην πρωτη φωτο; Θεωρεις οτι ειναι τοσο δυσκολο για τους devs να "παιξουν" λιγο με το gamma; Σαφως και ειναι εμφανες οτι εφοσον οι τυποι διαφημιζουν τη δουλεια τη δουλεια τους, θα πειραξουν την "πριν" φωτογραφια Οπως κατι διαφημισεις με κρεμες προσωπου που στην πρωτη φωτο βλεπεις μια κ@λογρια εξουθενωμενη και στραβωμενη λες και της εχουν σκοτωσει το παιδι, και στην "μετα" φωτο εχει γινει θεομ@@νο... Επετρεψε μου να μην ειμαι τοσο ευκολοπιστος... Εκτος και αν θεωρεις οτι μονο το PS3 μπορει να αποτυπωσει ζωντανα χρωματα (λογω Cell ή λογω BluRay....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις