Fronimitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αν ήταν να πληρώνω το κάθε παιχνίδι από 45 έως 70 ευρώ δεν θα αγόραζα ποτέ μου κονσόλα.Άποψη μου είναι αυτή και δεν απαιτώ να είναι αποδεκτή απο όλους.Δεν μπορεί στο Ελλάντα να έχει το xbox 360 arcade 169 ευρώ κι ένα παιχνίδι(ένα σκέτο DVD είναι ρε γαμώτο) να έχει το 1/3 της αξίας της κονσόλας.Όσο για το online δεν με νοιάζει αφου έτσι όπως λαγκάρει σε μένα δεν είναι για να παίξεις(έπαιζα προ και έτρωγα αστεία γκόλ αφού εξαφανιζόταν ο αντίπαλος ξαφνικά και ξαναεμφανιζόταν πίσω απο την άμυνα μου και μου βαζε το γκολ-κι απ'ότι διαβάζω δεν τυχαίνει μόνο σε μένα...).
Vag221 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ απόλυτα με montechris.Το να προβάλεις σαν δικαιολογία ότι η Μs μας "αφήνει" να παίζουμε πειρατικά και η κάθε Μs έτσι, ή ότι θέλω να πάιζω φθηνά για να βγαίνω και τις βόλτες μου είναι αστεία δικαιολογία , ανήθικη και καλώς η κακώς παράνομη.Στην ουσία συμβάλεται και εσείς σε έναν φαύλο κύκλο ο οποίος ίσως να μην σας επηρεάζει άμεσα αλλά θα σας χτυπήσει την πόρτα αργά η γρήγορα (βλ φορολογία ,ανεργία ,εργοδοτική κοροιδία κτλ.).Άλλωστε όπως είπε και ο φίλος προηγουμένος αν δεν μπορείς να διαθέτεις χρήματα για το χόμπυ σου (που το gaming είναι ακριβό χόμπυ έτσι!) τότε αλαξέ το .Δεν γράφω περισσότερα γιατί δεν είναι και στο θέμα μας αλλά θα ήθελα να ακούσω και αλλες απόψεις! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2009 από Vag221 προσδιορισμός απάντησης
Toufas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αν ήταν να πληρώνω το κάθε παιχνίδι από 45 έως 70 ευρώ δεν θα αγόραζα ποτέ μου κονσόλα.Άποψη μου είναι αυτή και δεν απαιτώ να είναι αποδεκτή απο όλους.Δεν μπορεί στο Ελλάντα να έχει το xbox 360 arcade 169 ευρώ κι ένα παιχνίδι(ένα σκέτο DVD είναι ρε γαμώτο) να έχει το 1/3 της αξίας της κονσόλας.Όσο για το online δεν με νοιάζει αφου έτσι όπως λαγκάρει σε μένα δεν είναι για να παίξεις(έπαιζα προ και έτρωγα αστεία γκόλ αφού εξαφανιζόταν ο αντίπαλος ξαφνικά και ξαναεμφανιζόταν πίσω απο την άμυνα μου και μου βαζε το γκολ-κι απ'ότι διαβάζω δεν τυχαίνει μόνο σε μένα...). πως φενεται οτι εισαι μικρος....ξερεις καποτε ειχαμε κονσολες που δεν ειχανε καν κοπιες και ειχαμε αρκετα παιχνιδια χωρις να μας τρεχουν απο τα μπατζακια
askorp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνω με τον Vag221. Το οτι τα παιχνιδια ειναι πανακριβα, οτι η συσκευασια ειναι χαλια, οτι υπαρχει αισχροκερδια απο πλευρας εταιριων ειναι αληθειες που δεν μπορουμε να τις αρνηθουμε. Αλλα κλεβοντας δεν λυνουμε και το προβλημα. Απλα βολευομαστε εμεις. Σιγουρα δεν εχουμε ολοι (μαζι και εγω) να σκαμε 70αρια για console games και 50αρια αντιστοιχα για pc games. Αλλα αυτη ειναι η τιμη. Αν δεν εχεις η λυση ειναι δεν αγοραζεις οχι το κλεβεις. Δες το και αλλιως....κλεβεις επειδη ξερεις οτι δεν θα τιμωρηθεις....οχι επειδη ειναι ακριβα τα παιχνιδια και ετσι χτυπας τις εταιριες....αν υπηρχε η περιπτωση να σε επιαναν ουτε μισο mp3 δεν θα ειχες στην κατοχη σου.
Fronimitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 πως φενεται οτι εισαι μικρος....ξερεις καποτε ειχαμε κονσολες που δεν ειχανε καν κοπιες και ειχαμε αρκετα παιχνιδια χωρις να μας τρεχουν απο τα μπατζακια Μικρός???28 χρονών είμαι αν σου φαίνεται πως είμαι μικρός τότε πάω πάσο.Όταν είχαμε κονσόλες φίλε μου ήμουν όντως μικρός και δεν πλήρωνα εγώ τα παιχνίδια,δεν δούλευα τότε αλλά και πάλι είχα 2 παιχνίδια το πολύ.Τώρα όμως μπορώ να παίζω πολλά κι επειδή τα λεφτά τώρα που δουλεύω δεν βγαίνουν εύκολα προτιμώ να τα δίνω αλλού σε πράγματα που έχουν περισσότερη αξία για μένα(υλικά ή όχι).Κι όπως είπα είναι η άποψη μου...δεν απαιτώ να συμφωνήσεις ούτε να την αποδεκτείς. Όσο για σένα εσύ που είσαι "μεγάλος" και προφανώς θα βγάζεις αρκετά λεφτά πλήρωνε 50άρες και 70άρες σε παιχνίδια.Αν και επειδή τα παιχνίδια δεν είναι κάτι που για μένα ένα σκέτο DVD αξίζει 70 ευρώ πάλι απο τον θείο θα ψώνιζα....είναι τα μυαλά μου έτσι....τι να κάνω είμαι "μικρός"....
askorp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ρε μαγκα....εγω δεν εχω λεφτα να αγορασω αυτοκινητο...να ερθω να κλεψω το δικο σου? Θα σου αρεσε? και τι εννοεις οταν ησουν μικρος στα αγοραζαν αλλοι? Μηπως ο μπαμπας και η μαμα? Λογικο....αλλα στα αγοραζαν δεν τα εκλεβαν να στα φερουν.... Τα παιχνιδια ειναι ειδος ψυχαγωγιας οχι πρωτης αναγκης....αν εσυ εισαι εθισμενος και θες να τα παιζεις και να τα εχεις ολα ε τοτε μαλλον θα πρεπει να το κοιταξεις .
Fronimitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνω με τον Vag221. Το οτι τα παιχνιδια ειναι πανακριβα, οτι η συσκευασια ειναι χαλια, οτι υπαρχει αισχροκερδια απο πλευρας εταιριων ειναι αληθειες που δεν μπορουμε να τις αρνηθουμε. Αλλα κλεβοντας δεν λυνουμε και το προβλημα. Απλα βολευομαστε εμεις. Σιγουρα δεν εχουμε ολοι (μαζι και εγω) να σκαμε 70αρια για console games και 50αρια αντιστοιχα για pc games. Αλλα αυτη ειναι η τιμη. Αν δεν εχεις η λυση ειναι δεν αγοραζεις οχι το κλεβεις. Δες το και αλλιως....κλεβεις επειδη ξερεις οτι δεν θα τιμωρηθεις....οχι επειδη ειναι ακριβα τα παιχνιδια και ετσι χτυπας τις εταιριες....αν υπηρχε η περιπτωση να σε επιαναν ουτε μισο mp3 δεν θα ειχες στην κατοχη σου. Έχεις δίκιο κλεψιά είναι αλλά δεν είναι και πάλι κλεψιά να σου δίνουν ένα παιχνίδι 70 ευρώ?Αλλά και πάλι ρε παίδες το παραδέχομαι εγώ κι άλλα πόσα εκκατομύρια παιδιά είμαστε κλέφτες ,ο αναμάρτητος ποιός είναι?Δηλαδή εσείς δεν έχετε κάνει ποτέ κάτι παράνομο?Δεν έχετε κάνει ποτέ αμαρτία?Έτσι δύσκολα που βγαίνουν τα κωλολεφτά προσπαθείς να γλιτώσεις κάποια απο κάπου... Αλλά και πάλι μήπως η ίδια η Microsoft ήθελε να γίνετε έτσι?Γιατί δεν το έκανε "άσπαστο" όπως η Sony? -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 02 : 58 : 40----- ρε μαγκα....εγω δεν εχω λεφτα να αγορασω αυτοκινητο...να ερθω να κλεψω το δικο σου? Θα σου αρεσε?και τι εννοεις οταν ησουν μικρος στα αγοραζαν αλλοι? Μηπως ο μπαμπας και η μαμα? Λογικο....αλλα στα αγοραζαν δεν τα εκλεβαν να στα φερουν.... Τα παιχνιδια ειναι ειδος ψυχαγωγιας οχι πρωτης αναγκης....αν εσυ εισαι εθισμενος και θες να τα παιζεις και να τα εχεις ολα ε τοτε μαλλον θα πρεπει να το κοιταξεις . Πόση ώρα σκεφτόσουν να μου κάνεις την σύγκριση με το αυτοκίνητο?Θεωρείς ότι είναι το ίδιο?Κι εσύ αναμάρτητος είσαι?Οκ λιθοβολίστε με να τελιώνετε με μένα να σώσετε τον πλανήτη γη....Τι κάθομαι κι ασχολούμαι....
askorp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 το αυτοκινητο ειναι ενα πραδειγμα....και ναι ειναι το ιδιο....με τη λογικη που εχεις οταν δεν μπορουμε να εχουμε κατι γιατι μας φενεται ακριβο το κλεβουμε...αυτο δεν λες? Αρα και εγω που δεν εχω λεφτα να παρω το αυτοκινητο που μου αρεσει θα το κλεψω. Δηλαδη η διαφορα ειναι οτι κλεβεις 70 ευρο? για πες μας ποσα πειρατικα παιχνιδια εχεις να βγαλουμε το συνολο τοτε..... Και αυτο το αφου το κανουν και οι αλλοι το κανω και εγω....φοβερη σκεψη...ρε μαγκα δεν εχεις καταλαβει οτι ο καθενας πρεπει να αλλαξει μονος του, τι θες δηλαδη να ερθει καποιος και να πει απο αυριο δεν θα αγοραζει κανεις πειρατικα και να συμφωνησουν ολοι? Γι'αυτο υπαρχουν νομοι και κανονες...αν εσυ γουσταρεις να κλεβεις οκ αλλα μην μας λες οτι εχεις και δικιο... Αν ερθουν αυριο πρωι και σε μπαγλαρωσουν αυτα που εγραψες εδω μεσα θα τους πεις?
modecris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Φρονιμίτης,εκτός από games,mp3 κτλ τί άλλο θέλεις να αποκτήσεις και δεν το πληρώνεις αλλά το κλέβεις; ΥΓ 1:Το ότι κλέβουν και άλλα χ εκατομμύρια ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο. ΥΓ 2:Με ποια τιμή στα games θα ήσουν οκ και θα μπορούσες να τα αγοράσεις γνήσια;
gRim Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 το αυτοκινητο ειναι ενα πραδειγμα....και ναι ειναι το ιδιο....με τη λογικη που εχεις οταν δεν μπορουμε να εχουμε κατι γιατι μας φενεται ακριβο το κλεβουμε...αυτο δεν λες? Αρα και εγω που δεν εχω λεφτα να παρω το αυτοκινητο που μου αρεσει θα το κλεψω. Δηλαδη η διαφορα ειναι οτι κλεβεις 70 ευρο? για πες μας ποσα πειρατικα παιχνιδια εχεις να βγαλουμε το συνολο τοτε.....Και αυτο το αφου το κανουν και οι αλλοι το κανω και εγω....φοβερη σκεψη...ρε μαγκα δεν εχεις καταλαβει οτι ο καθενας πρεπει να αλλαξει μονος του, τι θες δηλαδη να ερθει καποιος και να πει απο αυριο δεν θα αγοραζει κανεις πειρατικα και να συμφωνησουν ολοι? Γι'αυτο υπαρχουν νομοι και κανονες...αν εσυ γουσταρεις να κλεβεις οκ αλλα μην μας λες οτι εχεις και δικιο... Αν ερθουν αυριο πρωι και σε μπαγλαρωσουν αυτα που εγραψες εδω μεσα θα τους πεις? Μα δεν του παίρνεις το αυτοκίνητο. Το αντιγράφεις και έχετε και οι δύο το ίδιο Όταν γράφεις ένα cd δεν καταστρέφεις ένα γνήσιο ούτε το κλέβεις από άλλον.. Πάντως εγώ τα βλέπω απλά τα πράγματα. Αν δεν είχα την δυνατότητα να παίζω αντίγραφα δεν θα έπαιρνα καμιά κονσόλα...δηλαδή έτσι κι αλλιώς λεφτά δεν θα έβλεπαν από μένα γιατί θεωρώ κοροϊδία τις τιμές του.
gherudos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Φίλε Fronimitis,μην αγοράζεις όλα τα παιχνίδια,αλλά τουλάχιστον αυτά που γουστάρεις και θα ήθελες να δεις και τη συνέχειά τους επιβάλλεται να τα αγοράζεις. Φαντάζεσαι να δούλευες ως προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών και ο εργοδότης σου να μην σε πλήρωνε επειδή οι πωλήσεις του project που είχες αναλλάβει εσύ και εκατοντάδες άλλα άτομα δεν πήγαν καλά λόγω της πειρατίας; Κι ένα μεγάλο lol στις εικόνες παρακάτω:
Fronimitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 το αυτοκινητο ειναι ενα πραδειγμα....και ναι ειναι το ιδιο....με τη λογικη που εχεις οταν δεν μπορουμε να εχουμε κατι γιατι μας φενεται ακριβο το κλεβουμε...αυτο δεν λες? Αρα και εγω που δεν εχω λεφτα να παρω το αυτοκινητο που μου αρεσει θα το κλεψω. Δηλαδη η διαφορα ειναι οτι κλεβεις 70 ευρο? για πες μας ποσα πειρατικα παιχνιδια εχεις να βγαλουμε το συνολο τοτε..... Είπα εγώ ότι αυτό που κάνω είναι σωστό?Εγώ είπα ότι είναι η άποψη μου...μην γράφεις ότι θές.Από την στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθερα παντού ,ακόμα και σε μαγαζιά λιανικής εγώ σε πείραξα?Αλλά ναι ξέχασα εσύ είσαι αναμάρτητος...δεν κλέβεις,δεν λές ψέματα και γένικα ο Θεός εσένα θα σε βάλει δίπλα του στον παράδεισο...Και κόψε πιά την βλακεία με το αυτοκίνητο..δεν έχει καμία σχέση γιατί το αυτοκίνητο μου δεν το πασάρουν ούτε στο ιντερνετ ούτε σε νόμιμα καταστήματα λιανικής. Και αυτο το αφου το κανουν και οι αλλοι το κανω και εγω....φοβερη σκεψη...ρε μαγκα δεν εχεις καταλαβει οτι ο καθενας πρεπει να αλλαξει μονος του, τι θες δηλαδη να ερθει καποιος και να πει απο αυριο δεν θα αγοραζει κανεις πειρατικα και να συμφωνησουν ολοι? Γι'αυτο υπαρχουν νομοι και κανονες...αν εσυ γουσταρεις να κλεβεις οκ αλλα μην μας λες οτι εχεις και δικιο...Αν ερθουν αυριο πρωι και σε μπαγλαρωσουν αυτα που εγραψες εδω μεσα θα τους πεις? Είπα εγώ ότι επειδή το κάνουν οι άλλοι θα το κάνω κι εγώ??Ρε μήπως διαβάζεις αλλουνού μηνύματα?Είπα είναι η ΑΠΟΨΗ μου.Αν έρθουν και με μπαγλαρώσουν θα μου φέρνεις τσιγάρα...και θα πείς στον Θεό να με πάρει κι εμένα στον παράδεισο μαζί σου. -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 03 : 19 : 19----- Μα δεν του παίρνεις το αυτοκίνητο. Το αντιγράφεις και έχετε και οι δύο το ίδιο Όταν γράφεις ένα cd δεν καταστρέφεις ένα γνήσιο ούτε το κλέβεις από άλλον.. Πάντως εγώ τα βλέπω απλά τα πράγματα. Αν δεν είχα την δυνατότητα να παίζω αντίγραφα δεν θα έπαιρνα καμιά κονσόλα...δηλαδή έτσι κι αλλιώς λεφτά δεν θα έβλεπαν από μένα γιατί θεωρώ κοροϊδία τις τιμές του. Τα ίδια μυαλά έχω κι εγώ....Αλλά μην μιλάς κι εσύ γιατί οι αναμάρτητοι θα σε λιθοβολίσουν... Κυκλοφορούν παντού ελεύθερα αυτά είτε το θέλετε είτε όχι...Και πάλι δεν είπα ότι αυτό που κάνω είναι σωστό. -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 03 : 21 : 51----- Φίλε Fronimitis,μην αγοράζεις όλα τα παιχνίδια,αλλά τουλάχιστον αυτά που γουστάρεις και θα ήθελες να δεις και τη συνέχειά τους επιβάλλεται να τα αγοράζεις.Φαντάζεσαι να δούλευες ως προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών και ο εργοδότης σου να μην σε πλήρωνε επειδή οι πωλήσεις του project που είχες αναλλάβει εσύ και εκατοντάδες άλλα άτομα δεν πήγαν καλά λόγω της πειρατίας; Η υπογραφή σου είναι για site που έχει να κατεβάσεις παιχνίδια του PSP ή κάνω λάθος?
askorp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλα κουκουρουκου....κολλησες με το αμαξι....μαθε να βλεπεις το δασος και οχι το δεντρο.....θα σου προτεινα να σταματησεις λιγο τα games και να ανοιξεις και κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις.....bye
Fronimitis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Με αυτα που γραφεις ασ σε μπαγλαρωσουν θα σε απαλλαξουν λογο βλακειας οπως σε αναλογη ελληνικη ταινια.... Θα μου φέρνεις τσιγάρα εσύ είπαμε....
gherudos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Η υπογραφή σου είναι για site που έχει να κατεβάσεις παιχνίδια του PSP ή κάνω λάθος? Φυσικά και κάνεις λάθος.Αν ήξερες από PSP δεν θα το έγραφες αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις