JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το Final Fantasy παραμένει αποκλειστικό στο PS3,στο ΧΒΟΧ 360 θα πάει μόνο ένα port που θα είναι ελειπή σε σχέση με την έκδοση του PS3.Όλα τα υπόλοιπα Final Fantasy όπως το dissidia,Agitto και Final Fantasy XIII versus παραμένουν αποκλειστικότητες. Ναι όπως και το tekken. Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις?
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ok, that leaves only Tekken.. and one fighting game series doesn't make any difference..does it? εγω ξερω πως θα χεις το Tekken τωρα μονο να να λες αφου απ το άλλο παιχνιδι.. τουμπεκι!
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ρε φίλε είσαι σοβαρός! Από εκεί που λέγατε(Μάλλον βροντοφωνάζατε ) έναν τίτλο σαν το final fantasy καθαρά αποκλειστικό(Δεν θα έβγαινε ποτέ καμιά μορφή του σε άλλη κονσόλα εκτός των κονσολών με το όνομα sony όπως γινότανε τόσα χρόνια) τώρα ξαφνικά βολεύεστε που θα βγει λίγο παραπάνω υλικό από το παιχνίδι μόνο στο ps3 και όχι στο 360(Κάτι σαν αυτό που έγινε στο gta4 υπέρ του 360 σωστά?) και δεν χαλιέστε που όλο το παιχνίδι(Μείον κάποια cut scenes) θα βγει και σε άλλη κονσόλα. Τι να πω σας έχει κάνει καλή πλύση εγκεφάλου(Ή είστε τόσο ολιγαρκείς) που ακόμα και το gran turismo ή god of war 3(Που δεν πρόκειται γιατί είναι παιχνίδια που κατασκευάζει η ίδια η sony) να δούμε στο 360 θα το περάσετε στο ντούκου.
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 μια χαρά δεν ήταν το topic τόσους μήνες? γιατί θες να το χαλάσεις? Yeap... Try not to wake up the monster.
gherudos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ναι όπως και το tekken. Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις? To άλλο με τον Τοτό δεν το ξέρω αλλά ξέρω σίγουρα και υπογράφω αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου.Ένα port του final fantasy XIII θα κυκλοφορήσει στο ΧΒΟΧ360.Όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα παραμένουν αποκλειστικά στο PS3.Και για να σου απαντήσω σχετικά με το άλλο θέμα,δεν έχω θυμώσει επειδή το final fantasy 13 θα βγεί και στο 360,μακάρι όλα τα παιχνίδια να βγαίνουν για όλες τις κονσόλες αλλά όχι εις βάρος των υπολοίπων.Τι εννοώ;Ότι πρέπει να περιμένω 1 χρόνο ακόμη έξτρα για να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι ενώ είναι 100% ολοκληρωμένο απλά και μόνο για να φτιάξουν ένα port και να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την original έκδοση.
The_Sheep Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τι εννοώ;Ότι πρέπει να περιμένω 1 χρόνο ακόμη έξτρα για να παίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι ενώ είναι 100% ολοκληρωμένο απλά και μόνο για να φτιάξουν ένα port και να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την original έκδοση. καλα , μετα απο ολα αυτα που εχει υποσχεθεί η sony (και οι εταιριες που εχουν στενη επαφη μαζι της) 4η διασταση στα παιχνιδια, το turismo θα επρεπε να το παιζουμε εδω και κανα 2 χρονια,screenshots +videos που τελικα δεν ειχαν καμια σχεση με τα παιχνιδια, το home κτλπ , πραγματικα πιστευεις οτι ειναι δυνατον μια εταιρια να κρατα ενα παιχνιδι ενω ειναι ετοιμο??, και μαλιστα ενα παιχνιδι σαν το FF13???χωρια που στην ιαπωνια δεν θα βγει καν για χβοχ...δεν θα το ειχαν βγαλει εκει αν ηταν ετοιμο? το alonε in the dark ,colin κλπ που βγηκαν αργοτερα για ps3 , τι εγινε?? υπηρχε κανα προβλημα??μαλλον οφεληθηκαν αφου διορθωθηκαν προβληματα. μη λεμε οτι θελουμε και κατηγορουμε το ΧΒΟΧ για ασχετα πραγματα....
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τώρα ρε The_Sheep τι πετάγεσαι σαν τη τσουτσού και του τη χαλάς του παιδιού; Και για να σου λέει ότι είναι ολοκληρωμένο προφανώς το έχει στα χέρια του.
Socratis_g Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Socrati Άστο τελικά αποφάσισε να αγοράσει την "φτηνή" κονσόλα που ακούει στο όνομα ps3 καλά έκανε το παλικάρι. οτι γουστάρει πληρώνει ο καθένας. Εγω που προτιμώ να πληρώνω ψιχουλα για την κονσόλα μου και με τα υπόλοιπα λεφτα να πέρνω ρούχα να βγαίνω και πολλά άλλα.... ψηφίζω Χ360. Απο εκεί και πέρα και τα 2 μηχανήματα έχουνε παιχνιδάρες και αποκλειστικότητες και γραφικάρες.
jesE Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 γίνετε να κανεις ignore ενα topic? Γίνεται? (Άντεξα 657 σελίδες χωρίς να spam-αρω..)
modecris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλό είναι να περνάμε καλά και στο τσάμπα.Να δω τί γίνεται αν αρχίζει να μας κλέβει ο πελάτης μας ή αν μας κλέβει ώρες ο εργοδότης μας ή εν πάση περιπτώσει ωφελούνται κάποιοι τρίτοι εις βάρος μας.
butcher13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλό είναι να περνάμε καλά και στο τσάμπα.Να δω τί γίνεται αν αρχίζει να μας κλέβει ο πελάτης μας ή αν μας κλέβει ώρες ο εργοδότης μας ή εν πάση περιπτώσει ωφελούνται κάποιοι τρίτοι εις βάρος μας. Γιατι ξερεις κανενα εργοδοτη που να μη ζει εις βαρος του υπαλληλου του αφου τον εχει στη δουλεια του με 600 και 700 ευρώ ή δεν δουλευει παραπανω ωρες χωρις να πληρωνεται. Νομιζεις οτι κλεβεις τη microsoft οταν παιζεις κοπιες ή εχεις μαϊμου windows; Η πολιτικη της microsoft για λογους που δεν κατανοουμε εμεις οι "μικροι", αφηνει την πειρατεια να υπαρχει και οταν αυτη θελει θα την κοψει μαχαιρι. Ισως για να κερδιοσει αυτον τον πολεμο (ps3 vs xbox360), ισως και οχι. Υπαρχουν τοσα επιπεδα ασφαλειας που αν ηθελε οχι να παιζεις παιχνιδια δεν θα μπορουσες αλλα ουτε να ανοιξεις την κονσολα σου δεν θα σε αφηνε
gherudos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 καλα , μετα απο ολα αυτα που εχει υποσχεθεί η sony (και οι εταιριες που εχουν στενη επαφη μαζι της) 4η διασταση στα παιχνιδια, το turismo θα επρεπε να το παιζουμε εδω και κανα 2 χρονια,screenshots +videos που τελικα δεν ειχαν καμια σχεση με τα παιχνιδια, το home κτλπ , πραγματικα πιστευεις οτι ειναι δυνατον μια εταιρια να κρατα ενα παιχνιδι ενω ειναι ετοιμο??, και μαλιστα ενα παιχνιδι σαν το FF13???χωρια που στην ιαπωνια δεν θα βγει καν για χβοχ...δεν θα το ειχαν βγαλει εκει αν ηταν ετοιμο?το alonε in the dark ,colin κλπ που βγηκαν αργοτερα για ps3 , τι εγινε?? υπηρχε κανα προβλημα??μαλλον οφεληθηκαν αφου διορθωθηκαν προβληματα. μη λεμε οτι θελουμε και κατηγορουμε το ΧΒΟΧ για ασχετα πραγματα.... Μάλλον δεν είσαι fan του Final Fantasy και δεν διαβάζεις για τις εξελίξεις.Το 13 ήταν να κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο 2008,οι προπαραγγελίες είχαν αρχίσει ήδη για το παιχνίδι,μόλις ανακοινώθηκε ότι θα φτιάξουν ένα port για το 360 ανακοίνωσαν ότι δεν θα κυκλοφορήσει στην ώρα του αλλά θα περιμένουν να ολοκληρωθεί και η έκδοση για το 360 και θα τα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. Αυτά ήταν τα λόγια της Square-enix.Όσο για το Alone in the dark το παιχνίδι ήταν τόσο χάλια στο 360 που αποφάσισαν να μην το κυκλοφορήσουν για PS3 και να το ξαναφτιάξουν.Παίξε την έκδοση για PS3 και θα δεις ότι είναι ένα νέο παιχνίδι,αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλό,εγώ το έπαιξα και κόντεψα να βγάλω τα άντερα μου,με ανακάτεψε.
modecris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γιατι ξερεις κανενα εργοδοτη που να μη ζει εις βαρος του υπαλληλου του αφου τον εχει στη δουλεια του με 600 και 700 ευρώ ή δεν δουλευει παραπανω ωρες χωρις να πληρωνεται. Το ίδιο πράγμα είναι βρε φίλε,απλά πρέπει να πληρώνεται ο κόπος όλων όσων εργάζονται.Σίγουρα τα 69.90 που έχουν τα games στην Ελλάδα είναι κοροϊδία,τα 40 όμως των online καταστημάτων είναι μια χαρά.Και ειδικά τα 25 και 15 είναι απολύτως ρεαλιστικά,ακόμα και για παιχνίδι 1 με 1-5 μήνα από την κυκλοφορία του. Ε,αν δεν μπορούμε να δώσουμε αυτά τα ποσά για το χόμπι μας ας το αφήσουμε καλύτερα.Αλλά μάλλον δεν θέλουμε ... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2009 από modecris
Προτεινόμενες αναρτήσεις