Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μα δε ζητησα.. ισα ισα ετοιμαζομουν να δωσω κ γω +1000!

ασχετο, δηλ. ο gherudos τι έχει, PS4? τι με λες?? :-)

PS3 έχει αλλά και εγώ με κάποιον πρέπει να μαλώσω... δεν θα δίνω μόνο +

Δημοσ.

τελικα πηρα σημερα ps3 με motostorm και gta4 420 ευρο. δεν εχω παραπονω καθως το θελω και σαν media center.ως τωρα ειμαι ευχαριστημενος αλλα η πορεια θα δειξει βεβαια... ισως καποια μερα το πουλησω και παρω xbox που λετε ολοι, γιατι οχι? :P

Δημοσ.
τελικα πηρα σημερα ps3 με motostorm και gta4 420 ευρο. δεν εχω παραπονω καθως το θελω και σαν media center.ως τωρα ειμαι ευχαριστημενος αλλα η πορεια θα δειξει βεβαια... ισως καποια μερα το πουλησω και παρω xbox που λετε ολοι, γιατι οχι? :P

Γιατί πολύ απλά τότε θα έχεις χάσει είδη τα λεφτά που έδωσες για το ps3 :cry: και το ότι θα μπορούσες με πολύ λιγότερα λεφτά να είχες και περισσότερα πράγματα αλλά και μια κονσόλα που να μην ψάχνεις να πουλήσεις μετά από κάποιο χρονικό διάστημα...

Ο χρόνος θα δείξει(Όπως κι εσύ λες) πάντως αν κάνεις κάτι τέτοιο μελλοντικά τότε είσαι άξιος της τύχης σου γιατί ενώ σου λέγανε αρκετοί εδώ μέσα τι να προτιμήσεις εσύ πολύ απλά προτίμησες το ποιο ακριβό και όχι απαραίτητα και καλύτερό σπορ....:X

Δημοσ.
thx για την απαντηση...δωσε μου ομως και κανενα επιχειρημα βαση αυτων που εγραψα.....

8α σου κοστίσουνε όλα πολυ πολύ πιο φθηνά!!

Δημοσ.

μη τους ακους ζηλευουνε...την καλυτερη επιλογη εκανες.killzone 2, grand tourismo 5 metal gear 4 και πολλα αλλα...

(που ειναι ο πετραν αραγε για να μας μιλησει και για την αναλυση του tomb raider στο xbox 360 :P)

Δημοσ.
PS3 έχει αλλά και εγώ με κάποιον πρέπει να μαλώσω... δεν θα δίνω μόνο +

δεν εχεις αδικο!:-) το χει στη φυση του αυτο το topic αλλωστε! :-D

ας ξεκινησω λοιπον... παρε -1000 για αρχη!

Δημοσ.
μη τους ακους ζηλευουνε...την καλυτερη επιλογη εκανες.killzone 2, grand tourismo 5 metal gear 4 και πολλα αλλα...

(που ειναι ο πετραν αραγε για να μας μιλησει και για την αναλυση του tomb raider στο xbox 360 :P)

Φίλε gameover δεν είπε κανείς ότι δεν έχει καλά παιχνίδια το ps3 απλά το μόνο που λένε όλοι είναι ότι σχεδόν τα περισσότερα παιχνίδια είναι πολύ καλύτερα στο 360 πάρα στο πανάκριβο ps3(Ένα παιχνίδι έκανε τη διαφορά και είναι καλύτερο στο ps3 παρά στο 360 και το έχετε κάνει ευαγγέλιο όπως έχετε κάνει και για το blu-ray rom).

Όσο για τις αποκλειστικότητες που ανέφερες δεν σε άκουσα να λες τίποτα για τα final fantasy & tekken(Ααα ξέχασα ΔΕΝ είναι ποια αποκλειστικότητες του ps3) και όταν πρωτοείχαν ανακοινωθεί σαν αποκλειστικότητες της sony μας την λέγατε συνέχεια γι' αυτά τα 2 κορυφαία παιχνίδια κ.τ.λ. αλλά τώρα όλοι εσείς(ps3 fans) ούτε φωνή ούτε ακρόαση(Κάτι σαν κι αυτό που λέγατε καθίστε να έρθουν τα χριστούγεννα και θα δείτε που θα πάνε οι πωλήσεις του ps3 σε σχέση με τις πωλήσεις του 360).

Γιατί άραγε?:X

• Super Moderators
Δημοσ.

μια χαρά δεν ήταν το topic τόσους μήνες? γιατί θες να το χαλάσεις?

Δημοσ.

charlatan154 this is the xboxtrolls.

You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to speak to an attorney, and to have an attorney present during any questioning. If you cannot afford a lawyer, one will be provided for you at government expense.

μην ακους την καθε τυχάρπαστη παπαρια εδω μεσα. μια χαρα θα ευχαριστηθείς την αγορα σου, εδω απαντανε ατομα που το μονο κώλυμα/πρόβλημα/κομπλεξ που εχουν απέναντι στο ps3 ειναι που δεν εχει κοπιες.

Για αυτο σου εύχομαι καλη χρονια και happy gaming.

Δημοσ.

Όσο για τις αποκλειστικότητες που ανέφερες δεν σε άκουσα να λες τίποτα για τα final fantasy & tekken(Ααα ξέχασα ΔΕΝ είναι ποια αποκλειστικότητες του ps3) και όταν πρωτοείχαν ανακοινωθεί σαν αποκλειστικότητες της sony μας την λέγατε συνέχεια γι' αυτά τα 2 κορυφαία παιχνίδια κ.τ.λ.

Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το Final Fantasy παραμένει αποκλειστικό στο PS3,στο ΧΒΟΧ 360 θα πάει μόνο ένα port που θα είναι ελειπή σε σχέση με την έκδοση του PS3.Όλα τα υπόλοιπα Final Fantasy όπως το dissidia,Agitto και Final Fantasy XIII versus παραμένουν αποκλειστικότητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ελαφρυνω την ατμοσφαίρα:

sv69se9cfgyyw1l70gl6.jpg

και θα δείτε που θα πάνε οι πωλήσεις του ps3 σε σχέση με τις πωλήσεις του 360).

Γιατί άραγε?:X

Πω πω κολλημα με τις πωλησεις! Καταλαβε το ρε φιλος JUST-GAMER δεν εχουμε σπουδασει ολοι Διοικηση-Marketing κ ουτε μας νοιαζει τι πουλαει η καθε κονσολα περα απ τον πιο αληθινο κ ταυτοχρονως υποκειμενικο παραγοντα δηλ. να μας διασκεδασει κ να κανει τη δουλεια της..

εσυ γιατι αραγε το ξεψαχνιζεις με τις πωλησεις? λεω γω..:P

(Για να ενισχυσεις οτι ειναι καλυτερη?)

φιλικα στα λεω, αλλα μονο εσυ επιμενεις να λες για τις πωλησεις εδω μεσα.. υμαρτον δηλαδη..

Επεξ/σία από darklordvader77
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...