Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει ας μην προτρεχουμε, το παιδι μπορει να μη θελει να πειραξει το firmware, να χασει εγγυηση κλπ, μπορει να μη θελει να ασχοληθει με ebay , και μπορει να χρειαζεται οπωσδηποτε μεγαλο σκληρο δισκο και wifi. Σε αυτην και ΜΟΝΟ την περιπτωση οι τιμες μπορουν να πλησιασουν, με το xbox360 premium (εχει 60αρη δισκο) +δευτερο χειρηστηριο να ειναι στα 249 και το wifi καμια 70αρα παει στα 320. Για το PS3 ξεκιναμε συρω στα 369 νομιζω και θελεικαμια 50αρα το δευτερο χειρηστηριο οποτε παμε 420. Και μετα μενουν τα παιχνιδια που υποθετουμε ειναι ομοιες τιμες και για τα 2 μηχανηματα... το 100αρικο διαφορας το χτυπησαμε παλι βεβαια...και μοναδικο κερδος για το ps3 ειναι οτι εχουμε ενα καλο παιχνιδι στο βασικο πακετο, το little big planet ή resistance2 ενω στο 360 εχουμε 2 μετριοτερα οπως τα kung fu panda+lego indiana jones. Κανενα παντως απο αυτα δεν ειανι στα παιχνιδια που τον ενδιαφερουν... Παντως και στην χειριστη αυτη περιπτωση (για το 360) παλι υπερεχει σε τιμη αισθητα...

Τελος, PS3=multimedia 50% + gaming 50%, 360=gaming 80% + multimedia 20% διαλεγει κανεις και παιρνει...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως προαναφέρατε είναι θέμα γούστου η επιλογή κονσόλας. Είμουν απ τους πρώτους που απέκτησαν PS3 αλλά ευτυχώς το ξεφορτώθηκα. Δεν μου κάθεται και πολύ καλά να έχω "αποκλειστικότητες" του στυλ MGS4,GoW και Gt5 να παίξω κανα μήνα και μετά να κάθομαι να περιμένω πότε θα ξαναβγεί αξιόλογο παιχνίδι. Στο 360 δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν στιγμές που βγαίνουν τόσα παιχνίδια που λές πότε θα προλάβω να τα παίξω όλα. Πράγμα που μου συναίβει πρόσφατα με FarCry2, Left 4 Dead, Fable, Fallout3, Dead Space. Παιχνίδια που ΑΞΙΖΟΥΝ! Όχι κάτι τέτοια..

Sony Computer Entertainment Inc.

* Clap Hanz – Everybody's Golf series

* SCE Japan Studio (Project Siren Team, etc.) – Ape Escape series, LocoRoco

* Team ICO – ICO, Shadow of the Colossus

SCEI Subsidiary Divisions

Sony Computer Entertainment America Inc.

* Incognito Entertainment – Twisted Metal series, Warhawk

* Naughty Dog – Jak & Daxter series, Uncharted: Drake's Fortune

* SCE Bend Studio (formerly Eidetic) – Syphon Filter series

* SCE Foster City Studio – Jet Li: Rise to Honor

* SCE San Diego Studio – NBA series, MLB: The Show series

* Sony Online Entertainment LLC. – EverQuest, Star Wars Galaxies

* Zipper Interactive – SOCOM: U.S. Navy SEALs series, Massive Action Game

Sony Computer Entertainment Europe Ltd.

* Bigbig Studios – Pursuit Force

* Evolution Studios – World Rally Championship series, MotorStorm

* Guerrilla Games – Killzone series

* SCE London Studio (includes Team SOHO & Camden) – The Getaway series, SingStar series

* SCE Studio Cambridge (formerly Millennium Interactive) – MediEvil series

* SCE Studio Liverpool (formerly Psygnosis) – Wipeout series, F1 series

Δημοσ.

Τα βλέπεις charlatan154 που σου έλεγα είναι πολλοί από εδώ μέσα που είχανε πάρει αρχικά ps3 και το πούλησαν για να πάρουνε 360.

Αυτό αν μη τη άλλο κάτι σημαίνει.

Δημοσ.
Όπως προαναφέρατε είναι θέμα γούστου η επιλογή κονσόλας. Είμουν απ τους πρώτους που απέκτησαν PS3 αλλά ευτυχώς το ξεφορτώθηκα. Δεν μου κάθεται και πολύ καλά να έχω "αποκλειστικότητες" του στυλ MGS4,GoW και Gt5 να παίξω κανα μήνα και μετά να κάθομαι να περιμένω πότε θα ξαναβγεί αξιόλογο παιχνίδι. Στο 360 δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν στιγμές που βγαίνουν τόσα παιχνίδια που λές πότε θα προλάβω να τα παίξω όλα. Πράγμα που μου συναίβει πρόσφατα με FarCry2, Left 4 Dead, Fable, Fallout3, Dead Space. Παιχνίδια που ΑΞΙΖΟΥΝ! Όχι κάτι τέτοια..

Sony Computer Entertainment Inc.

* SCE Japan Studio (Project Siren Team, etc.) –

Ask gherudo ή παίξε κάποια απο τα πρώτα game στο ps2 and come again

Ape Escape series, LocoRoco

Platformιές που λείπουν απο το 360

* Team ICO – ICO, Shadow of the Colossus

Απο τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων. Το δευτερόλεπτο που θα δώ ICO game παίρνω ps3.

* Naughty Dog – Jak & Daxter series, Uncharted: Drake's Fortune

Αλήθεια δεν θέλεις να έχεις το uncharted αποκλειστικότητα; Το 2 που έρχεται; Εγώ θα ήθελα πάντως. Περιττό να πώ για τις παιχνιδάρες Jak!

* SCE Bend Studio (formerly Eidetic) – Syphon Filter series

Αξιολογότατη σειρά. Με λίγο δουλειά παραπάνω μπορεί να υπάρξει πολύ καλό αποτέλεσμα.

* Evolution Studios – World Rally Championship series, MotorStorm

Αξιόλογο επίσης racing το wrc. Θα ήθελα να το έχω στο 360 .Αυτή τη στιγμή έχω paused το grid αλλα δεν μου κάθεται καλά :|

* Guerrilla Games – Killzone series

Μια κατηγορία μόνο του.

* SCE Studio Cambridge (formerly Millennium Interactive) – MediEvil series

Επίσης ένα παιχνίδι που πρέπει να παρακαλάνε οι κάτοχοι ps3 να δούνε στη ζωή τους.

* SCE Studio Liverpool (formerly Psygnosis) – Wipeout series, F1 series

Κλασσικότατες series.. Ιδιαίτερα το f1 τα σπάει όλα.

Το "όχι κάτι τέτοια" δείχνει πόσο ελάχιστη ιδέα έχεις απο τα παιχνίδια που quotαρες. Ξαναλέω οτι αυτή τη στιγμή είμαι με το 360 ανοιχτό μπροστά μου.. Αλλα δεν μπορούμε πάνω στην ανοησία μας να ισοπεδώνουμε παιχνιδάρες ολκής. "Κάτι τέτοια" τα game της team ico... right.. :rolleyes: Φυσικά και γνωρίζω οτι πιθανότατα πολλά απο τα παραπάνω παιχνίδια δεν θα υπάρξουν για ps3 αλλα μιλάω εκ των πραγμάτων σε θεωρητική βάση...

Δημοσ.

Ναι ναι ναι ρωτήστε με για το Siren,δεν υπάρχει πιο τρομακτικό παιχνίδι από το Siren.Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζετε να τσακώνεστε.Ο καθένας παίρνει μια κονσόλα βάση των παιχνιδιών που του αρέσουν να παίζει.Επίσης το ότι δεν παίζει αντίγραφα το PS3 δεν σημαίνει ότι δεν έχει παιχνίδια.Εγώ επέλεξα το PS3 γιατί ήθελα να δω τις συνέχειες των αγαπημένων μου παιχνιδιών του PSP/PS2 και ενδεικτικά αναφέρω:

Siren

Final Fantasy

Ico

Shadow Of The Colossus

Jak And Daxter

Ratchet And Clank

.Hack

Tomb Raider

Resident Evil

Silent Hill

Metal Gear Solid

Prince Of Persia

ΤΕΚΚΕΝ

Singstar

Επίσης με μεγάλη ,μου χαρά υποδέχτηκα νέα παιχνίδια όπως:

Heavenly Sword

Motorstorm

Uncharted

The Last Guy

Little Big Planet

Και άλλα πολλά,και ακόμη περισσότερα που έρχονται.Προτιμώ να παίζω 10-20 παιχνίδια τον χρόνο παρά να κατεβάζω όλη τη σαβούρα του θείου και να μην παίζω στο τέλος τίποτα.

Επίσης η δυνατότητα του PS3 να χρησιμοποιείται σαν ένας πολύ καλός media server του δίνει πολλά ++++

Πραγματικά είναι τόσο απλό να αξιοποιήσεις το media server,απλά ανοίγεις το media player του δείχνεις τους κοινόχρηστους φακέλους και το PS3 τους βλέπει.Οι γονείς μου τσατίζονται κάθε φορά που φεύγω για καβάλα και παίρνω το PS3 μαζί γιατί το χρησιμοποιούν ως media server.

Αντί λοιπόν να κάθεστε και να σκοτώνεστε για το ποια είναι η καλύτερη κονσόλα καθίστε και αναρωτηθείτε γιατί αγοράσατε την κονσόλα σας και προτείνετε τους λόγους για τους οποίους την αγοράσατε.Αυτά από εμένα.

ΥΓ. Φίλοι μου κάτοχοι ΧΒΟΧ 360 που πούλησαν το PS3 τους θα ξαναγοράσουν PS3 για να παίξουν το Final Fantasy XIII(τους λόγους τους ξέρετε :P) και όλα τα υπόλοιπα αποκλειστικά final fantasy.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...