gherudos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Shot1 360: PS3: Shot2 360: PS3: Shot3 360: PS3: Shot4 360: PS3: Shot5 360: PS3: Το σχόλιο του τύπου: "yes,X360 1024x576 2xAA and PS3 1280x720 2xAA (with quincunx)"
KleKoR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Φαινεται να εχει περισσοτερο aliasing στο xbox παρα στο PS3... σε αντιθεση με αυτα που ακούγονται συνηθως...
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μήνυση θα κάνουμε για το ρίξιμο των pixel στην Λάρα... ειδικά στο στήθος αφαίρεσαν σχεδόν megapixel.
kabamaru21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ειναι εγγκλημαπολεμου/απανθρωπιά/βλασφημία το να αφερεις πολύγωνα απο το βυζι της λαρα. Σκατα στον ιερόσυλο που το διέπραξε.
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αχ.... τι παιχνίδι... τι γυναίκα... αχχχχχχχχχ Για τη νέα χρονιά θέλω μία λάρα..
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε Jimchris , σε αυτα τα πραγματα το ακριβοτερο δεν ειναι παντα το καλυτερο, πολυ απλα γιατι δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες. Αν εσυ αγοραζεις bluray discs απο το ebay, αν χρησιμοποιεις το built-in wireless, αν κατεβαζεις πολυ υλικο απο online, τοτε το PS3 δικαιολογει τα λεφτα του.Αν δεν κανεις τιποτα απο τα παραπανω, ή μονο ενα απο αυτα, τοτε το xbox απλα εχει τρελα μεγαλυτερο value4money. Η διαφορα τους στην τιμη ειναι καθαρα αυτα τα περιφερειακα, και ενα Τουπε της Sony και το πεισμα της να μη ριξει την τιμη. Σαν παιχνιδοκονσολες αποκλειστικα, ειναι περιπου ισαξιες, με το 360 να ειναι ελαχιστα καλυτερο στα γραφικα κυριως λογω antialiasing, αλλα μιλαμε για διαφορες που ο μεσος χρηστης δε θα δει ακομα και διπλα να του τα βαλεις. Γεγονος ειναι παντως οτι σιγουρα ΔΕΝ χανει το xbox σε αυτον τον τομεα οπως σε κανει να νομιζεις η τιμη του...γι'αυτο σου λεω οτι δεν εχεις και πολυ καλη λογικη, και αυτο ειναι και το νοημα των παραδειγματων με τις καφετιερες που σου ειπαν οι παραπανω...το οτι κατι κανει πιο πολλα πραγματα απο κατι αλλο δε σημαινει οτι τα χρειαζεσαι κιολας. Αν τα χρειαζεσαι το συζητας αν αξιζει τα παραπανω λεφτα, αν οχι τοτε δεν πας σαν προβατο να παρεις το ακριβοτερο επειδη υποθετεις οτι θα ειναι καλυτερο... Στο κομματι των διαθεσιμων τιτλων, καθε κονσολα εχει λιγες αποκλειστικοτητες, αλλα τη σημερινη εποχη ειναι πραγματιακ λιγες σε σχεση με το παρελθον. Αν εισαι τρελος φαν μιας απο αυτες τοτε ισως αξιζει αν γειρεις προς τα εκει, αλλα οι πιο πολλοι που δεν ειναι, θα καλυφτουν και απο τις 2 κονσολες αφου προσπαθουν και οι 2 εταιρειες να καλυψουν τις αδυναμιες τους με δικες τους αποκλειστικοτητες στο ιδιο υφος (βλεπε PGR στο xbox επειδη δεν εχει GT, resistance στο ps3 επειδη δεν εχει Halo κλπ). Γενικα για τον μη τρελαμενο οι κονσολες ειναι ισαξιες στα παιχνιδια κατα τη γνωμη μου, με το xbox να υπερεχει σχετικα στο online ΑΝ σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις, και φυσικα στην ΤΙΜΗ! Τελος, καλως η κακως στο xbox υπαρχει και η δυνατοτητα του "Θειου", και με τις δυσκολες εποχες που περναμε, νομιζω κανεναν δεν θα τον χαλαγε αυτο... Με βαση τα παραπανω νομιζω καταλαβαινεις οτι ειανι θεμα αναγκων ποια σε συμφερει, απλα η πλειοψηφια των χρηστων κονσολων θελουν απλα να παιξουν τα παιχνιδακια τους, και αυτους τους συμφερει το xbox ξεκαθαρα... ΕΣΥ, κανε οτι νομιζεις συμφωνα με το τι συμφερει εσενα... Κι εγώ συμφωνώ με τον thrylos7 παρόλο που είμαι βάζελος
kostas09 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδιά κατ αρχήν συγγνώμη για τα greeklish αλλα είμαι στο εξωτερικό και δη παίρνει ελληνικά το PC που χρησιμοποιώ. απ ότι βλέπω αρκετοί είστε υπέρ του κουτιού της microsoft και σκέφτομαι να πάρο την elite έκδοση. θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κανεις αν μπορώ να φέρω xbox 360 από την αμερική στην ελλάδα λόγο διαφορετικών συστημάτων στα regions και λόγο των PAL-NTSC.επίσης αν θα έχω πρόβλημα με το ρεύμα, θα χρησιμοποιήσω φυσικά μετασχηματιστεί για το ρεύμα αλλα κάποιους που έχω ρωτήσει λένε ότι ίσος να έχω problima.s' ένα μαγαζί εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι αφού θα το συνδέσω στην TV με HDMI δεν θα έχω πρόβλημα αλλα είπα να ρωτήσω και εδώ μην έχετε ακούσει τίποτα σχετικά. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2009 από paredwse
kabamaru21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 λοιπον, θα παιζει μονο NTSC παιχνιδια και ταινιες. 100%! Αμα τελικα το φερεις ελλαδα μονοδρομο αποτελει η λυση το να το hackαρεις! αλλα και παλι ταινιες καπουτ!
ultralisk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά κατ αρχήν συγγνώμη για τα greeklish αλλα είμαι στο εξωτερικό και δη παίρνει ελληνικά το PC που χρησιμοποιώ. απ ότι βλέπω αρκετοί είστε υπέρ του κουτιού της microsoft και σκέφτομαι να πάρο την elite έκδοση. θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν ξέρει κανεις αν μπορώ να φέρω xbox 360 από την αμερική στην ελλάδα λόγο διαφορετικών συστημάτων στα regions και λόγο των PAL-NTSC.επίσης αν θα έχω πρόβλημα με το ρεύμα, θα χρησιμοποιήσω φυσικά μετασχηματιστεί για το ρεύμα αλλα κάποιους που έχω ρωτήσει λένε ότι ίσος να έχω problima.s' ένα μαγαζί εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι αφού θα το συνδέσω στην TV με HDMI δεν θα έχω πρόβλημα αλλα είπα να ρωτήσω και εδώ μην έχετε ακούσει τίποτα σχετικά. θα έχεις πρόβλημα με τα regions αφού ελάχιστα παιχνίδια είνια region-free και θα πρέπει να παίρνεις τα παιχνίδια από US
teofross Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 kostas09 αν παρεις ntsc μπορεις να αγοραζεις on line ntsc games ,region free που ειναι και πιο φθηνα.Aλλα γενικοτερα δεν θα εισαι τοσο συμβατος πχ με ταινειες κλπ.
Thrylos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 θα εχεις θεμα με τα regions. Βεβαια δεν ειναι λιγα τα region-free οπως λενε παραπανω, εγω αποτι εχω δειμεχρι τορα σε δημοφιλη παινιδια ειναι σχεδον τα μισα...ωστοσο δεν ειναι λογικη αυτη, να παιρνεις μονο τα region free και να ελπιζεις αυτο που θες να ειναι... Μπορεις βεβαια να αγοραζεις games απο ebay.com, αλλα αυτη τη στιγμη συμφερει για αρκετους λογους (τιμη λογω πτωσης λιρας-φτηνα μεταφορικα-100% οχι τελωνιο, γρηγορη παραδοση) το ebay.co.uk που θα εχει PAL εκδοσεις... Επισης θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις για το Elite, δε νομιζω πως αξιζει τα λεφτα του....οταν πρωτοβγηκε ηταν το μοναδικο που ειχε HDMI και ηταν κατι που ελειπε απο την κονσολα, αλλα πλεον δε βλεπω ο εξοπλισμος του να δικαιολογει το κοστος εκει που εχει κατρακυλησει η τιμη του arcade... Επισης να ξερεις οτι δε θα γλιτωσεις και πολλα λεφτα αν το φερεις αποκει, γιατι γενικα ειναι απο τα λιγα προιοντα που και εδω εχουμε πολυ ανταγωνιστικες τιμες για την κονσολα...οποτε ισως δεν αξιζει τον κοπο αν ειναι να πληρωσεις εξτρα βαρος στο αεροπλανο, μετασχηματιστη, πιθανο τελωνιο και τελος να εχεις και το προβλημα του region... Πχ εδω παιρνεις το arcade με δευτερο χειρηστηριο στα 169 ευρω, δηλαδη 235$ περιπου, μπορεις εκει να βρεις κατι αντιστοιχο με λιγοτερο απο 200$ για να πεις οτι ισως αξιζει? Εγω ουτε γα 200$ δηλαδη θα εμπλεκα, θα επρεπε α το βρισκω στα 170$ και κατω για να με δελεασει, τιμη που πρεπει να συμπεριλαμβανει και δευτερο χειρηστηριο, που αν δεν υπαρχει σχετικο bundle θα επρεπε να ειναι κατω απο 140$ η κονστολα... Δες τι τιμες βρισκεις και κρινε, παντως ειναι θεματακι το NTSC αν ειναι να μπλεξεις κοιτα να γλιτωσεις αρκετα λεφτα...χωρια που ειναι αμφιβολο και τι θα κανεις με την εγγυηση αν δε σε καλυψει η Microsoft hellas...
teofross Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παντως παρα πολλα παιχνιδια ειναι αρκετα φθηνοτερα σαν ntsc μαζι με τα μεταφορικα και οσο για την εγγυηση δεν βλεπω τον λογω να μην καλυπτει η ms.Αλλωστε το μονο που ζητανε ειναι το s.n της κονσολας για να δουνε ημ.κατασκευης κλπ.Δηλαδη αμα καποιος ζει πχ στην αμερικη μερικους μηνες τον χρονο και αγορασει 360 απο κει ειναι μαυρο προβατο και δεν τον καλυπτει η εγγυηση? Αφου ετσι και αλλιως το servise δεν ειναι στην Ελλαδα αλλα εκτος.Το θεμα ειναι νομιζω απλα καθαρα αν ειναι οκ να περιοριστει σε αγορα games on line και οχι απο τοπικα καταστηματα(που στην τελικη νομιζω οτι ειναι και καλυτερο),ΑΛΛΑ δεν θα εχει την δυνατοτητα να ανταλλαξει καποιο game που βαρεθηκε και με μικρο κοστος να παρει ενα αλλο ή να πουλησει 2ο χερι ενα game ,λογω NTSC φορματ πραγμα που συμβαινει πολυ συχνα οταν εχεις original games.Αν τωρα πεσει moda ,αλλαζει το πραγμα...
charlatan154 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια και καλη χρονια!! αυριο λεω να παω να παρω και εγω μια κονσολα... και ειμαι αναμεσα στο ps3 και στο xbox 360(περιεργο!). το εχω ψαξει λιγο το θεμα και εχω καταληξει ως εξης: στο θεμα χρηματων αν παρω xbox θα παει 180 euro η κονσολα(την οποια πρεπει να ψαξω για να ειναι jasper) + εχτρα τηλεχειριστηριο , γυρο στα 80 - 90 ευρο για ενα σκληρο, 100 ευρο για το gta4 και το cod 4 που θελω σαν πρωτα παιχνιδια , γυρο στα 40-50 ευρο για καρτα του xbox live. οποτε το συνολο θα μου βγει γυρω στα 400 ευρο(ασε που θα ηθελα και το wifi adapter καθως εχω ασυρματο router). ακομα καποια μικροαξεσουαρ οπως πχ επαναφορτιζομαινο κιτ και κατι τετοια ειναι ψιλοαπαραιτητα... για το ps3 με 430 παιρνω κονσολα με 80gb δισκο με ενα τηλεχ. το gta4 και το little big planet που δεν ξερω καν τι ειναι. το cod 4 το βρισκω απο φιλο σε καλη τιμη οποτε μενει μονο ενα εχτρα τηλεχ. που δεν με καει να το παρω και αμεσα για τα παιχνιδια που παιζω. συν οτι θα εχω ενσωματομενο το wifi και blue-ray, free online, οχι τοσο αγχος αν θα χαλασει η κονσολα(με καθε επιφυλαξη!) και δεν χρειαζεται να ψαξω ενα σορο μαγαζια για να το βρω( το λεω γιατι για να βρω jasper xbox ειναι ακομα λιγο δυσκολο). Απο θεμα γραφικων το xbox διαβαζω ειναι καλυτερο και απο την αλλη το ps3 δεν εχει ακομα αξιοποιησει τις δυνατοτητες του μεσα απο τα παιχνιδια του. ετσι και αλλιως δεν ειμαι κανενας τρελος gamer που θα λιωνω στην κονσολα για να κοιταω τις λεπτομεριες. οποτε τι λετε ρε παιδια να παρω??? και αν εχω καποιο αδικο σε αυτα που ειπα να με διορθωσετε σαν πιο εμπειροι!απλα δωστε τα φωτα σας γιατι αυριο θα γινει η αγορα. ευχαριστω για την βοηθεια...
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 x360 δαγκωτο. και να πάρεις αυτό με τη νέα μητρική και που δεν παθαίνει ποτέ κ τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις