Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η κοινη λογική και η πείρα μου ως "ανωνυμου καταναλωτή" λέει οτι ανάμεσα σε ομοειδή προιόντα δεν υπάρχει περίπτωση το φτηνότερο να είναι καλύτερο του ακριβότερου.

Αν είναι έτσι, να φτιάξω και εγώ μια κονσόλα, να ενσωματώσω μια καφετιέρα Νεσπρέσσο και ένα Beertender και να την τιμολογήσω 1000 ευρώ. And suddenly, the Next-Gen War is over.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά τα comparison είναι εντελώς αβαβά..

Για αρχή σε πολλές εικόνες ο chris είναι πάνω στην κίνηση οπότε ακυρώνεται η σύγκριση άμεσα.

Αν εξαιρέσεις τις διαφορές στο brightness και την χρωματική παλέτα (+ το ΑΠΕΙΡΟ ΜΑ ΑΠΕΙΡΟ BLUR του 360 + την εμφανή έλλειψη ΑΑ στο ps3 σε ορισμένα σημεία ) οι διαφορές μόνο ορατές δεν είναι για τον μέσο χρήστη.

Δημοσ.

"Αν είναι έτσι, να φτιάξω και εγώ μια κονσόλα, να ενσωματώσω μια καφετιέρα Νεσπρέσσο και ένα Beertender και να την τιμολογήσω 1000 ευρώ. And suddenly, the Next-Gen War is over."

The_Edge

Η κονσόλα σου με τον Νεσπρέσσο και το Beertender θα είναι καλύτερη απο την δική μου που δεν θα τα διαθέτει ή κανω λάθος.

Μιλούσα γενικα γι΄αυτούς που χρησιμοποιουν το επιχείρημα οτι επειδή κατι ειναι πιό φτηνό είναι καλύτερο απο το ακριβό.

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 03 : 11 : 47-----

"δεν έχεις καταλάβει όμως ότι δεν είναι ομοειδή προιόντα...ή δεν θες να το καταλάβεις..."

IceMatrix

Μεταξύ μη ομοειδών προιόντων δεν μπορει να υπαρχει σύγκριση

Δημοσ.

Μεταξύ μη ομοειδών προιόντων δεν μπορει να υπαρχει σύγκριση

εσύ έκανες την σύγκριση...εγώ καν δεν μπαίνω στο τριπάκι να συγκρίνω μια ψησταριά με μια κονσόλα...;)

Δημοσ.
εσύ έκανες την σύγκριση...εγώ καν δεν μπαίνω στο τριπάκι να συγκρίνω μια ψησταριά με μια κονσόλα...;)

γιατι οχι αν αφησεις ανοιχτο το ps3 περιμενωντας βγουν τα παιχνιδια που εχει προαναγγειλει η sony μετα απο τοσους μηνες ανοιχτο ανετα κανει και για ψησταρια,just joking:devil::devil:

Δημοσ.

Φιλε Jimchris , σε αυτα τα πραγματα το ακριβοτερο δεν ειναι παντα το καλυτερο, πολυ απλα γιατι δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες. Αν εσυ αγοραζεις bluray discs απο το ebay, αν χρησιμοποιεις το built-in wireless, αν κατεβαζεις πολυ υλικο απο online, τοτε το PS3 δικαιολογει τα λεφτα του.

Αν δεν κανεις τιποτα απο τα παραπανω, ή μονο ενα απο αυτα, τοτε το xbox απλα εχει τρελα μεγαλυτερο value4money. Η διαφορα τους στην τιμη ειναι καθαρα αυτα τα περιφερειακα, και ενα Τουπε της Sony και το πεισμα της να μη ριξει την τιμη.

Σαν παιχνιδοκονσολες αποκλειστικα, ειναι περιπου ισαξιες, με το 360 να ειναι ελαχιστα καλυτερο στα γραφικα κυριως λογω antialiasing, αλλα μιλαμε για διαφορες που ο μεσος χρηστης δε θα δει ακομα και διπλα να του τα βαλεις. Γεγονος ειναι παντως οτι σιγουρα ΔΕΝ χανει το xbox σε αυτον τον τομεα οπως σε κανει να νομιζεις η τιμη του...γι'αυτο σου λεω οτι δεν εχεις και πολυ καλη λογικη, και αυτο ειναι και το νοημα των παραδειγματων με τις καφετιερες που σου ειπαν οι παραπανω...το οτι κατι κανει πιο πολλα πραγματα απο κατι αλλο δε σημαινει οτι τα χρειαζεσαι κιολας. Αν τα χρειαζεσαι το συζητας αν αξιζει τα παραπανω λεφτα, αν οχι τοτε δεν πας σαν προβατο να παρεις το ακριβοτερο επειδη υποθετεις οτι θα ειναι καλυτερο...

Στο κομματι των διαθεσιμων τιτλων, καθε κονσολα εχει λιγες αποκλειστικοτητες, αλλα τη σημερινη εποχη ειναι πραγματιακ λιγες σε σχεση με το παρελθον. Αν εισαι τρελος φαν μιας απο αυτες τοτε ισως αξιζει αν γειρεις προς τα εκει, αλλα οι πιο πολλοι που δεν ειναι, θα καλυφτουν και απο τις 2 κονσολες αφου προσπαθουν και οι 2 εταιρειες να καλυψουν τις αδυναμιες τους με δικες τους αποκλειστικοτητες στο ιδιο υφος (βλεπε PGR στο xbox επειδη δεν εχει GT, resistance στο ps3 επειδη δεν εχει Halo κλπ).

Γενικα για τον μη τρελαμενο οι κονσολες ειναι ισαξιες στα παιχνιδια κατα τη γνωμη μου, με το xbox να υπερεχει σχετικα στο online ΑΝ σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις, και φυσικα στην ΤΙΜΗ!

Τελος, καλως η κακως στο xbox υπαρχει και η δυνατοτητα του "Θειου", και με τις δυσκολες εποχες που περναμε, νομιζω κανεναν δεν θα τον χαλαγε αυτο...

Με βαση τα παραπανω νομιζω καταλαβαινεις οτι ειανι θεμα αναγκων ποια σε συμφερει, απλα η πλειοψηφια των χρηστων κονσολων θελουν απλα να παιξουν τα παιχνιδακια τους, και αυτους τους συμφερει το xbox ξεκαθαρα...

ΕΣΥ, κανε οτι νομιζεις συμφωνα με το τι συμφερει εσενα...

Δημοσ.
Φιλε Jimchris , σε αυτα τα πραγματα το ακριβοτερο δεν ειναι παντα το καλυτερο, πολυ απλα γιατι δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες. Αν εσυ αγοραζεις bluray discs απο το ebay, αν χρησιμοποιεις το built-in wireless, αν κατεβαζεις πολυ υλικο απο online, τοτε το PS3 δικαιολογει τα λεφτα του.

Αν δεν κανεις τιποτα απο τα παραπανω, ή μονο ενα απο αυτα, τοτε το xbox απλα εχει τρελα μεγαλυτερο value4money. Η διαφορα τους στην τιμη ειναι καθαρα αυτα τα περιφερειακα, και ενα Τουπε της Sony και το πεισμα της να μη ριξει την τιμη.

Σαν παιχνιδοκονσολες αποκλειστικα, ειναι περιπου ισαξιες, με το 360 να ειναι ελαχιστα καλυτερο στα γραφικα κυριως λογω antialiasing, αλλα μιλαμε για διαφορες που ο μεσος χρηστης δε θα δει ακομα και διπλα να του τα βαλεις. Γεγονος ειναι παντως οτι σιγουρα ΔΕΝ χανει το xbox σε αυτον τον τομεα οπως σε κανει να νομιζεις η τιμη του...γι'αυτο σου λεω οτι δεν εχεις και πολυ καλη λογικη, και αυτο ειναι και το νοημα των παραδειγματων με τις καφετιερες που σου ειπαν οι παραπανω...το οτι κατι κανει πιο πολλα πραγματα απο κατι αλλο δε σημαινει οτι τα χρειαζεσαι κιολας. Αν τα χρειαζεσαι το συζητας αν αξιζει τα παραπανω λεφτα, αν οχι τοτε δεν πας σαν προβατο να παρεις το ακριβοτερο επειδη υποθετεις οτι θα ειναι καλυτερο...

πολύ σωστή άποψη :-)

Δημοσ.

Πλέον υπάρχει multiplatform τίτλος που παίζει καλύτερα στο PS3.Tomb Raider Underworld στο 360 δεν είναι καν HD ενώ στο PS3 είναι.Και πριν προλάβετε να ορμήσετε ψάξτε τα forums του εξωτερικού,μέχρι και μαζικές μηνύσεις θα κάνουν διότι στο κουτί του 360 γράφει 720p ενώ στην πραγματικότητα είναι 576p.

Δημοσ.

στο post #6452 αναφέρω οτι αγόρασα και τις 2 πριν λιγο καιρο και απλά γραφω τις εντυπώσεις μου

Δημοσ.
B]μέχρι και μαζικές μηνύσεις θα κάνουν διότι στο κουτί του 360 γράφει 720p ενώ στην πραγματικότητα είναι 576p[/b].

Αμφιβάλλω όχι τόσο γι'αυτό όσο για το τι αποτέλεσμα θα έχει.Δεν θυμάμαι να είναι γραμμένο(και να υποστηρίζεται)πάνω στο κουτί κάποιου console game ότι η ''μηχανή'' του κάνει render στην τάδε ανάλυση.Βέβαια δεν είμαι και απόλυτος σε απόψεις μου πέρι τέτοιου τύπου θεμάτων.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν ήδη τίτλοι που έτρεχαν(όσο αναφορά τα καρέ) και ''έπαιζαν'' καλύτερα στο PS3,απλά ήταν αναλογικά λίγοι σε σχέση με αυτούς στους οποιόυς το Χ360 ''υπερτερούσε'' από άποψης γραφικών.

Δημοσ.

ενδιαφερομαι για να αγορασω το ps3. θα μπορω να βλεπω blu ray ταινιες τις οποιες θα βρισκω που?μεσω της κονσολας στο διαδυκτιο?θα χρειαζεται καποια επιπλεον χρεωση?πως ακριβως δουλευει?σε blu ray μπορω να βρω οποιαδηοτε ταινια?γιατι πχ σε torrent βρισκω λιγες..σε βιντεοκλαμπ υπαρχουν?σορρυ αλλα ειμαι ελαφρως ασχετος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...