cortaN@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιααά... Γιατί σκίζεστε έτσι; Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό ! Ρε darth vader, το διαπιστώσαμε πόσο μπορείς να την "βγεις" πάνω από τον άλλο, αλλά νομίζω παρα-είσαι κυνικός...'Αλλο να υπερασπίζεις μια στάση σου και άλλο να ειρωνεύεσαι...trolling δεν είναι μόνο να υπερασπίζεις κάτι μονομερώς - όπως εν μέρει έχεις δίκιο πως κάνει ο just-gamer -, trolling είναι και να επιτίθεσαι με trolling στο trolling. Στο κάτω-κάτω, αν είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή σου, γιατί δε γράφεις σε νέο post γι'αυτή, π.χ.: είμαι ένας ευτυχής χρήστης PS3 ? Αντίθετα, μας γράφεις για το πόσο χέστηκες για όσους χαίρονται το 360 και καλά κάνεις! Αλλά όχι μέσα από reply σε troll ποστ. Μας το πες πολλές φορές πόσο το χαίρεσαι το ps3 σου και καλά να ναι να το χαίρεσαι, έτσι και αλλιώς, όπως είπες, εσύ το πλήρωσες. Αλλά δε δέχομαι να προβάλλεις αυτή τη στάση σου ως reply στο trolling -... Δλδ, quot-άρουμε τώρα ο ένας τα quotes του άλλου και μας βγάζουμε λάδι και από πάνω...; Αφού φάνηκε πως κύριος σκοπός σου ήταν να κάνεις dis-credit τον just-gamer, σε στυλάκι είμαι ζαμανφού και όχι να μας περιγράψεις τις εμπειρίες σου με το ps3. Μονομερή η στάση του just-gamer, δικαίωμα του? Πες τον troll ,ok! Aλλά μη μας τρελλάνεις κιόλας, έχεις το side-trolling στο αίμα σου... Και φάνηκε καθαρά όταν χρησιμοποίησες όρους σαν no-mercy και e-penis κατευθυνόμενα σε κάποιον που βαφτίζεις troll. Τουλάχιστον, ο άλλος δε το πήρε τόσο προσωπικά όπως εσύ. Ηρεμήστε! Ο καθένας απολαμβάνει αυτό που έχει. Και οι κονσόλες δεν είναι το παν.
Socratis_g Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ούτως ή αλλως 60 αυθεντικα παιχνιδια σε οποιαδηποτε κονσόλα με τις σημερινες τιμες είναι σα να φωναζεις "δεν ξερω πως να χαλασω τα λεφτα μου!" Δεν με έπιασες. για αντιγραφές μιλάω. που μου έχουνε κοστίσει. 60 Χ 2,00 ευρω το δισκάκι = 120ευρω τα τελευταία 3 χρονια.
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιααά... Γιατί σκίζεστε έτσι; Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό ! Ρε darth vader, το διαπιστώσαμε πόσο μπορείς να την "βγεις" πάνω από τον άλλο, αλλά νομίζω παρα-είσαι κυνικός...'Αλλο να υπερασπίζεις μια στάση σου και άλλο να ειρωνεύεσαι...trolling δεν είναι μόνο να υπερασπίζεις κάτι μονομερώς - όπως εν μέρει έχεις δίκιο πως κάνει ο just-gamer -, trolling είναι και να επιτίθεσαι με trolling στο trolling. Στο κάτω-κάτω, αν είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή σου, γιατί δε γράφεις σε νέο post γι'αυτή, π.χ.: είμαι ένας ευτυχής χρήστης PS3 ? Αντίθετα, μας γράφεις για το πόσο χέστηκες για όσους χαίρονται το 360 και καλά κάνεις! Αλλά όχι μέσα από reply σε troll ποστ. Μας το πες πολλές φορές πόσο το χαίρεσαι το ps3 σου και καλά να ναι να το χαίρεσαι, έτσι και αλλιώς, όπως είπες, εσύ το πλήρωσες. Αλλά δε δέχομαι να προβάλλεις αυτή τη στάση σου ως reply στο trolling -... Δλδ, quot-άρουμε τώρα ο ένας τα quotes του άλλου και μας βγάζουμε λάδι και από πάνω...; Αφού φάνηκε πως κύριος σκοπός σου ήταν να κάνεις dis-credit τον just-gamer, σε στυλάκι είμαι ζαμανφού και όχι να μας περιγράψεις τις εμπειρίες σου με το ps3. Μονομερή η στάση του just-gamer, δικαίωμα του? Πες τον troll ,ok! Aλλά μη μας τρελλάνεις κιόλας, έχεις το side-trolling στο αίμα σου... Και φάνηκε καθαρά όταν χρησιμοποίησες όρους σαν no-mercy και e-penis κατευθυνόμενα σε κάποιον που βαφτίζεις troll. Τουλάχιστον, ο άλλος δε το πήρε τόσο προσωπικά όπως εσύ. Ηρεμήστε! Ο καθένας απολαμβάνει αυτό που έχει. Και οι κονσόλες δεν είναι το παν. Φιλε cortaN@: 1)Ναι ειμαι κυνικος 2)δεν την "βγαινω" οπως λες σε κανεναν που με σεβεται οπως τον σεβομαι κ γω.- το αντιθετο θα λεγα. οταν πεταει ασχετα posts σε απαντηση δικη μου, τα θελει κ τα ακουει. 3)γνωμη σου για το side-scrolling αν κ δεν καταλαβα τι εννοεις.. οι οροι που χρησιμοποιησα πιστεψε με δεν τους χρησιμοποιω σχεδον ποτε, κ δεν ειναι καλο να πιανεται κανεις απ τις λεξεις.. το resume εχει σημασια. το οτι πεταχτηκε σε ασχετο post (ύμαρτον) 4)την γνωμη μου την ειπα ΜΙΑ φορα κ ξεκαθαρα. αν νομιζεις πως ειμαι ps3 fanboy, πες το σε φιλαρακια μου που τους επεισα να παρουν xbox360. αυτο τους εκανε, αυτο τους προτεινα να παρουν. 5)προσωπικα δεν το πηρα, την ενοχληση μου εδειξα, αν το χα παρει προσωπικα (πραγμα βλακωδες σε ενα forum) θα χα φαει ban απ τα βρισιδια! ΥΓ δεν εγραψα για το ποσο χεστηκα οσους χαιρονται το xboxάκι τους.. αυτο ειναι δικη σου μεταφραση.. ειπα οτι εφοσον δεν ασχολουμαι, δεν με νοιαζει το online κομμάτι. Δεν με έπιασες.για αντιγραφές μιλάω. που μου έχουνε κοστίσει. 60 Χ 2,00 ευρω το δισκάκι = 120ευρω τα τελευταία 3 χρονια. Μα για το "Μέχρι 6-7 παιχνιδάκια μεταχειρισμένα στο ps3 το χρόνο καλα είναι. 6 Χ 40ευρώ = 240." μίλησα. anyway!
cortaN@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Όπως ρώτησα και πιο πάνω...Ποια πιστεύετε ότι θα με βόλευε καλύτερα? Το ps3 το έχω δοκιμάσει και ξέρω περί τίνος πρόκειται αλλά δεν έχω ιδέα από το xbox360! Ξέρω ότι είναι offtopic αλλά εδω υπάρχουν πολλή ενημερωμένα fanboys που σίγουρα θα μπορούσαν να μου απαντήσουν! Fanboys με την καλή ένια… Μην αρχίσω και ακούω βλακείες.. 1) Λοιπόν, πες μας καταρχήν πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις... Το PS3 θα σου έρθει σαφώς πιο ακριβά σε όλα. Εκτός από το online, που σε γενικές γραμμές είναι καλό και είναι δωρεάν. Αντίθετα με το 360, που σαν υπηρεσία δε προσφέρεται επίσημα στην Ελλάδα - όχι πως λέει κάτι - αλλά κοστίζει. [40 ευρώ το χρόνο] 2) Για racing games, το ps3 υπερτερεί κατά την άποψή μου, έστω και λίγο, λόγω gran turismo και motorstorm. Βέβαια και το 360 προσφέρει forza2 και gotham racing 4.Υπερτερεί και σε περιφερειακά οδήγησης. 3) Για FPS/shooters κτλ υπερτερεί αρκετά το 360 ως τώρα. Και δε βλέπω την κατάσταση να αλλάζει εύκολα, καθώς το 360 πουλάει 2 φορές αυθεντικούς τίτλους από το ps3 [π.χ. τα Grand theft auto 4 και Call of Duty 5 μέχρι τώρα έχουν πουλήσει διπλάσια στο 360]. Οπότε σίγουρα οι εταιρείες παιχνιδιών θα προγραμματίζουν αρχικά για το 360 ή τουλάχιστον θα έχει στο μέλλον ίση μεταχείριση με το ps3. 4) mouse/keyboard support μόνο στο ps3, π.χ. μπορείς να παίξεις το Unreal Tournament ΙΙΙ με ποντίκι/πληκτρολόγιο. Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει το mouse/keyboard, η καλύτερη λύση...μίλια μακριά παραμένει το pc gaming. Κοινώς, δεν πρέπει να αποτελεί πρώτιστη επιλογή σου στην αγορά κονσόλας. Και κάποια ακόμη που θα ήθελα να προσθέσω και ίσως πρέπει να λάβεις υπόψη: 1) Ποια κονσόλα έχουν φίλοι σου/κοντινοί σου κτλ.; Μετράει σε έναν κοινό κύκλο φίλων να χουν ίδιες κονσόλες, ώστε να παίζετε co-op τα ίδια παιχνίδια, να μοιράζεστε games, κτλ... 2) Ποιο χειριστήριο σε βολεύει καλύτερα; Π.χ. εμένα με βολεύει του 360. Ειδικά για FPS/shooters. 3) Ποια exclusive games θέλεις να παίξεις από κάθε κονσόλα. 4) Αν είσαι διατεθειμμένος να αγοράζεις αυθεντικά τα παιχνίδια. Το 360 μπορείς να το φλασάρεις, το ps3 όχι. Ελπίζω να σε βοήθησα... -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 06 : 30 : 32----- Φιλε cortaN@: 1)Ναι ειμαι κυνικος 2)δεν την "βγαινω" οπως λες σε κανεναν που με σεβεται οπως τον σεβομαι κ γω.- το αντιθετο θα λεγα. οταν πεταει ασχετα posts σε απαντηση δικη μου, τα θελει κ τα ακουει. 3)γνωμη σου για το side-scrolling αν κ δεν καταλαβα τι εννοεις.. οι οροι που χρησιμοποιησα πιστεψε με δεν τους χρησιμοποιω σχεδον ποτε, κ δεν ειναι καλο να πιανεται κανεις απ τις λεξεις.. το resume εχει σημασια. το οτι πεταχτηκε σε ασχετο post (ύμαρτον) 4)την γνωμη μου την ειπα ΜΙΑ φορα κ ξεκαθαρα. αν νομιζεις πως ειμαι ps3 fanboy, πες το σε φιλαρακια μου που τους επεισα να παρουν xbox360. αυτο τους εκανε, αυτο τους προτεινα να παρουν. 5)προσωπικα δεν το πηρα, την ενοχληση μου εδειξα, αν το χα παρει προσωπικα (πραγμα βλακωδες σε ενα forum) θα χα φαει ban απ τα βρισιδια! ΥΓ δεν εγραψα για το ποσο χεστηκα οσους χαιρονται το xboxάκι τους.. αυτο ειναι δικη σου μεταφραση.. ειπα οτι εφοσον δεν ασχολουμαι, δεν με νοιαζει το online κομμάτι. Ναι σε ό.τι λες συμφωνώ, πλην του 1 και του 2. Απλά είσαι πολύ aggressive...Π.χ. εμένα προσωπικά δε θα μου άρεσε να μου απαντήσει ο άλλος του στυλ, : "θέλεις να συνεχίσω να στο κάνω;" Για μένα, απλά cool down. Φόρουμ συνδιαλλαγής απόψεων είναι εδώ-μέσα, όχι προσωπικών επιθέσεων. Και η καλύτερη στάση που μπορούμε να κρατάμε, όταν κάποιος μας επιτίθεται, είναι: OK ! δεν τρέχει και τίποτα...πάμε παρακάτω. p.s.: Φαντάσου να το παίρνες και προσωπικά δλδ!
MiltoZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Θα αγοράσω μια από τις 2 κονσόλες στο σύντομο μέλλον. Με ενδιαφέρουν πρώτα απ όλα τα racing games και μετά τα FPS και γενικός το online gaming αυτόν τον 2 κατηγοριών. Racing --> 360 για forza2 (κυρίως) και PGR4 που έχουν πολύ καλά online features, για Race Pro της SimBin που θα βγει σε λίγο (αργότερα θα βγει και forza3) και για πολλά ακόμα multiplatform.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 darklordvader77 Το ότι χώθηκα σφήνα όπως λες στο reply σου εγώ το λέω ότι απλά είπα την άποψη μου(Σε ένα δημοκρατικό forum που ο οποιοσδήποτε μπορεί να πει ελεύθερα την άποψη του) επί του θέματος που συζητάγατε τότε. Άμα σε χαλάει τόσο να λέει κάποιος την άποψη του τότε είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και κανενός άλλου.
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το μεγαλύτερο κακό με το 360 είναι η μη υποστήριξη της Logitech G25 (και απ' ότι φαίνεται η MS δεν έχει σκοπό να βγάλει κάποιο σχετικό patch, με σκοπό προφανώς να πουλάει το δικό της proprietary τιμόνι). Αν και μέγας Χbox-fan, οφείλω να παραδεχθω ότι αν ήθελα να πάρω κονσόλα για να παίζω ραλάκια, θα κοίταζα μόνο το PS3. Μπορεί το GT5 να φαντάζει πιο arcade από το Forza2 (έχει όμως in-car camera), μπορεί οι δυνατότητες της G25 να μην αξιοποιούνται πλήρως στο PS3, μπορεί η τιμονιέρα να κοστίζει περισσότερο και από το 360 Arcade (220 ευρώ) ωστόσο η διαφορά της από τις υπολοιπες τιμονιέρες αυτού του price range είναι τόσο μεγάλη που αποτελεί must για τους φίλους των ραλακίων (όπως σωστά έχει ειπωθεί, πρόκειται για την καλύτερη τιμονιέρα που μπορεί να πάρει κάποιος με λιγότερα από 1000 ευρώ). Η κατάσταση βέβαια είναι σχετικά περιπλεγμένη, δεδομένου ότι το final GT5 αργεί ακόμα να βγει, το Race Pro είναι μεν δυνατό χαρτί για το 360 αλλά πρέπει να δούμε πόση σχέση θα έχει με τα SimBin ραλάκια των PC κλπ. Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς ότι όποιος θέλει να παίζει καλά ραλάκια, έχει ως καλύτερη επιλογή τα PC. Εξομοιωτές όπως τα Live for Speed και rFactor αποκλείεται να τα δούμε σε κονσόλες (τουλάχιστον όχι σύντομα). Για τους φίλους όμως των Grid/PGR/NFS του κόσμου τούτου, η επιλογή είναι είτε PS3+G25 είτε σκέτο 360 (το σκέτο PS3 δεν το συζητάω καν).
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 darklordvader77 Το ότι χώθηκα σφήνα όπως λες στο reply σου εγώ το λέω ότι απλά είπα την άποψη μου(Σε ένα δημοκρατικό forum που ο οποιοσδήποτε μπορεί να πει ελεύθερα την άποψη του) επί του θέματος που συζητάγατε τότε.Άμα σε χαλάει τόσο να λέει κάποιος την άποψη του τότε είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και κανενός άλλου. Αγορινα, δε με χαλαει κανεις να λεει την αποψη του, προς θεου.. απλά είπα την άποψη μου επί του θέματος που συζητάγατε τότε. ώπα. το οτι ΔΕΝ ηταν του θεματος που συζτητηθηκε ακομη δεν το καταλαβες? ουφ! παμε παλι απ την αρχη: τι σχεση εχουν τα παιχνιδια Halo, GoW κ MGS4 κ η αναλυση του Gameplay κ Replayability Value με το "Για ποιους λογους ειναι καλυτερο το Xbox360" κ για τους δυσπιστους, ιδιου το επιμαχο ΟΛΟΚΛΗΡΟ post: Ωραία έχεις ένα άντε 3 παιχνίδια να παίξεις στην πανάκριβη κονσόλα(300 - 400ευρω) σου ενώ εμείς(Xbox360) από την άλλη έχουμε τόσα πολλά να παίξουμε(Βάλε μέσα και τα μεχρι πρότεινως χιλιοδιαφημιζόμενα αποκλειστικά ff xiii & tekken 6).Για μην αναφέρω για πολλοστή φορα τα: 1. Live κομμάτι του 360 σε σχέση με το αντίστοιχο live του ps3 2. Παγκόσμιες πωλήσεις σε κονσόλες και παιχνίδια σε σχέση πάντα με το ps3. 3. Τα συγκριτικά multiplatform games που σχεδόν όλα είναι καλύτερα από το ps3 4. Τη συνεχή μείωση τιμής και προσθήκες εξαρτημάτων(Βλέπε μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, παιχνίδια, καλώδια κ.α.) 5. Το ότι όσοι έχουν αγοράσει ps3 μετά από λίγους μήνες είτε το πουλάνε για αγορά 360 είτε το έχουν για σκονοπαγίδα(Γιατί κακά τα ψέματα πόσες ώρες συνολικά έχεις παίξει με το ps3) όπως προέχει πει ένα παιδί σε αυτό το φόρουμ. 6. Οι συνολικοί χρήστες που είναι στο live της κάθε μιας κονσόλας(Αν λάβεις υπόψιν σου ότι το live του ps3 είναι δωρεάν ενώ το live του 360 πρέπει να πληρώσεις 35 ευρώ το χρόνο) 7. Τις συνεχείς καθυστερήσεις(Με βάση την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του κάθε παιχνιδιού) σε κυκλοφορίες παιχνιδιών(Βλέπε metal gear solid 4, gran turismo 5, god of war 4 κ.α.) και σε αναβαθμίσεις λογισμικού του ps3 Θέλεις κι άλλους λόγους ή σου φτάνουν αυτοί? Άμα σε χαλάει τόσο να λέει κάποιος την άποψη του τότε είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και κανενός άλλου Με χαλαει να την λεει σε εκτος τοπου κ χρονου κουβεντα.. ειναι καπως ατοπο, δεν νομιζεις? κοινως: γκε γκε?
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Για κανένα λόγο!!! Ειδικά αν η κονσόλα έχει και 2-3 χρόνια εγγύηση
S2Katana Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το μεγαλύτερο κακό με το 360 είναι η μη υποστήριξη της Logitech G25 (και απ' ότι φαίνεται η MS δεν έχει σκοπό να βγάλει κάποιο σχετικό patch, με σκοπό προφανώς να πουλάει το δικό της proprietary τιμόνι). Αν και μέγας Χbox-fan, οφείλω να παραδεχθω ότι αν ήθελα να πάρω κονσόλα για να παίζω ραλάκια, θα κοίταζα μόνο το PS3. Μπορεί το GT5 να φαντάζει πιο arcade από το Forza2 (έχει όμως in-car camera), μπορεί οι δυνατότητες της G25 να μην αξιοποιούνται πλήρως στο PS3, μπορεί η τιμονιέρα να κοστίζει περισσότερο και από το 360 Arcade (220 ευρώ) ωστόσο η διαφορά της από τις υπολοιπες τιμονιέρες αυτού του price range είναι τόσο μεγάλη που αποτελεί must για τους φίλους των ραλακίων (όπως σωστά έχει ειπωθεί, πρόκειται για την καλύτερη τιμονιέρα που μπορεί να πάρει κάποιος με λιγότερα από 1000 ευρώ). Η κατάσταση βέβαια είναι σχετικά περιπλεγμένη, δεδομένου ότι το final GT5 αργεί ακόμα να βγει, το Race Pro είναι μεν δυνατό χαρτί για το 360 αλλά πρέπει να δούμε πόση σχέση θα έχει με τα SimBin ραλάκια των PC κλπ. Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς ότι όποιος θέλει να παίζει καλά ραλάκια, έχει ως καλύτερη επιλογή τα PC. Εξομοιωτές όπως τα Live for Speed και rFactor αποκλείεται να τα δούμε σε κονσόλες (τουλάχιστον όχι σύντομα). Για τους φίλους όμως των Grid/PGR/NFS του κόσμου τούτου, η επιλογή είναι είτε PS3+G25 είτε σκέτο 360 (το σκέτο PS3 δεν το συζητάω καν). Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια, πριν πάρω το Χ360, σνόμπαρα το FM.Μόλις το δοκίμασα, έπαθα πλάκα. Λυπάμαι, αλλά το GT5 δεν έχει καμία σχέση, είναι ελεεινά Arcade! Το κακό με το FM2 είναι πως επειδή τα αυτοκίνητα δυναμώνουν εύκολα, δεν παλεύεται με το χειριστήριο και ψήνομαι να πάρω την μέτρια τιμονιέρα της M$.
JimChris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Η κοινη λογική και η πείρα μου ως "ανωνυμου καταναλωτή" λέει οτι ανάμεσα σε ομοειδή προιόντα δεν υπάρχει περίπτωση το φτηνότερο να είναι καλύτερο του ακριβότερου.
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Βέβαια δεν μιλάμε για κάστανα Βόλου που είναι από τα πιο φθηνά στην πιάτσα... ένα blueray και ένας απόγονος μιας απόλυτα επιτυχημένης κονσόλας ανεβάζουν την τιμή σε ένα μέτριο προϊόν και με καλύτερη κονσόλα στην αγορά.
IceMatrix Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Η κοινη λογική και η πείρα μου ως "ανωνυμου καταναλωτή" λέει οτι ανάμεσα σε ομοειδή προιόντα δεν υπάρχει περίπτωση το φτηνότερο να είναι καλύτερο του ακριβότερου. δεν έχεις καταλάβει όμως ότι δεν είναι ομοειδή προιόντα...ή δεν θες να το καταλάβεις...
Toufas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 δηλαδη μαθαμε οτι το να παιζεις ενα παιχνιδι καθε 2-3 μηνες ειναι το ιδιο με το να παιζεις ενα παιχνιδι καθε μερα online. ιδιο value for money σου λεωωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις