Thrylos7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 οι κονσολες ειναι οντως πανω κατω ιδιες, το 99% δε θα ψαξει να δει τη λεπτομερεια στα γραφικα που θα κερδισει το xbox, ουτε θα παρει ps3 μονο και μονο για το MGS4. Tο προβλημα του PS3 ειναι ξεκαθαρα η τιμη του, η οποια ειναι εξωπραγματικη αυτη τη στιγμη. Ο απλος χρηστης που δε θελει να τα σκασει για PC (που κακα τα ψεματα παντα θα ιεναι ο αρχηγος οταν δεν υπαρχει budget) και θελει να λιωσει 5-10 παιχνιδακια, το xbox που επιτρεπει με 169 ευρουλακια να το παρει με 2 ασυρματα χειρηστηρια και να κανει χαβαλε με το φιλο του χωρις να νιωσει οτι του λειπει και τιποτα στα γραφικα (καθε αλλο). Και σε χωρες σαν την Ελλαδα βεβαια υπαρχει και η δυναμη της κοπιας...και ας ειναι αχρειαστη. Απο την αλλη στο PS3 πρεπει να δωσει καμια 400αρα για να παρει ενα σετακι με δευτερο χειρηστηριο και να κανει κατι... Καλως η κακως αν καποιος δεν Χρειαζεται της multimedia δυνατοτητες του ps3 (bluray κλπ) αυστηα σαν παιχνιδομηανη ειναι απλα μια overpriced εκδοση του 360... Οταν η sony νιωσει και ριξει την επισημη τιμη στα 299 οποτε τα bundles και οι εκπτωσεις το πανε στα ~250 τοτε θα ειναι πιο ενδιαφερουσα η κατασταση...και σιγουρα αυτο θα γινει στο πρωτο τριμηνο του 2009 γιατι πρεπει να εχει φαει τρελο ζορι αυτη τη στιγμη με την προκλητικη τιμη του xbox...
JimChris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Θέλωντας να αγορασω μια next-gen κονσόλα κατέφυγα σε ότι forum περιείχε τις λεξεις x-box vs Ps3 περιλαμβανομενου και του Insomnia μήπως καταλήξω σε καποια απο τις δυο.600 σελίδες αργότερα και με πρησμένα ματια (γέλια δάκρυα,κούραση) με τρόμο διαπίστωσα οτι έπρεπε να πάρω και τις δυο. Α) Γιατι οτι κονσόλα εχει ο καθένας είναι η καλύτερη Β) Για να τα έχω καλα με όλους Γ) Γιατι (συμφωνα με αυτα που υποστηριζονται εδω)με το Χ-box αγόραζα και θερμάστρα και με το PS3 ιονιστή (σκονοπαγιδα) με blu ray. Φεύγοντας απο το κατάστημα με ενα Ps3 με 10 παιχνιδια και ενα X-box premium με 8 έτρεξα σπίτι να τα απολαύσω. Για να μην σας κουράσω εστησα πρώτα το PS3 μπήκα online έφτιαξα λογαριασμό και μετα απο 10 λεπτά είμουν PSN. Σειρά είχε το Χ-box. Ιδιος λογαριασμος hotmail ,συμπληρώνω τα στοιχεια,τίποτα Ενα μύνημα έλεγε οτι στη χώρα μου δεν υποστηρίζεται το xbox live. Ανοίγω το παραθυρο να δω μήπως είχα τηλεμεταφερθεί Αφρικη . Οχι γιατι ειδα κατι αμαξια που καιγόντουσαν άρα ειμουν ακόμα Ελλαδα. Παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπεια που με λιγα λογια μου εξηγεί οτι αν θελω Live πρέπει να πάρω το Χbox αγκαλιά να μαζέψω τις οικονομιες μου και να φύγω πρόσφυγας σε μια χώρα που το υποστηρίζει.Αλλη λύση να μπω στα forums να βρω βοήθεια.Οκ βρήκα ...να δώσω ψεύτικα στοιχεια οτι μενω Αγγλια να ψαξω οτι pub bistro cafe βρω και να χρησιμοποιήσω τι διευθυνση της. Οχι ευχαριστώ,αν δεν με θες για πελατη δεν σε θέλω ουτε και εγώ,σιγά μην σε πληρώσω και απο πάνω που δεν με θες, και καλύτερα Έλληνας και playback παρά Άγγλος και live. Psn-xbox live 1-0........................συνεχίζεται
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Όταν σου ζητήσει χώρα, βάλε Ιρλανδία. Αυτό κάνουμε οι περισσότεροι. Κατά τ' άλλα PSN-Xbox Live δεν συγκρίνονται ούτε για αστείο, το δεύτερο είναι πολύ ανώτερο.
Fronimitis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι προτίμησα το xbox 360 γιατί μου φαίνεται γελοίο να σκάσω 400 ευρώ για να παίζω(υπόψιν ότι και το blue ray μου είναι άχρηστο μιας και δεν έχω full hd tv) και 70 ευρώ το κάθε παιχνίδι(ναι τώρα πιά είμαι κι εγώ "ανιψιός" του "θείου" ).Έχω το xbox 360 δύο βδομάδες και ήδη έχω 10 παιχνίδια έχοντας δώσει περίπου 15 ευρώ(από τον "θείο" εννοείτε).Μα καλά πόσα λεφτά νομίζουν ότι βγάζουμε και μας πουλάνε τα παιχνίδια 70 ευρώ το ένα;Και είναι μερικοί τίτλοι που σε 8 ώρες το έχεις τερματίσει....έλεος!!!Βέβαια κάποιοι άλλοι τίτλοι όπως το fifa 2009 ψιλοαξίζουν τα λεφτά τους αφού σου προσφέρουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.
Toufas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ποια ειναι τα βαρια χαρτια του χβοχ δηλαδη?? το HALO ?? ή το bugs of war 2 ?? δες ποσα ατομα λιωνουν τα παιχνιδια που κοροιδευεις. δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 οπως και εσυ, αλλα παντως ειναι πιο value for money απο το mgs που το παιξες 1-2 φορες μεχρι το τελος και το βαλες στο ραφι.
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δες ποσα ατομα λιωνουν τα παιχνιδια που κοροιδευεις. δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 οπως και εσυ, αλλα παντως ειναι πιο value for money απο το mgs που το παιξες 1-2 φορες μεχρι το τελος και το βαλες στο ραφι. εδω γελαμε (ως προς το ραφι) δεν αμφισβητώ το replayability value των 2 συγκεκριμενων παιχνιδιων, αλλά με τοοοσα κρυμενα μυστικα/costumes/easter eggs που χει το MGS4, ειναι τουλαχιστον γελοιο, (ή λογικο για οποιον δεν εχει παιξει ποτε MGS κ γενικα Action/Stealth) να ισχυριστει κατι τετοιο. κ τα FPS καλα χρυσα ειναι, αλλα μπορεις να τα παιξεις με ενα συγκεκριμενο τροπο: Βαρα οτι κινειται! (ναι οσο κ να το εμπλουτισεις, ο σκοπος παραμενει ο ιδιος!) Στα MGS μπορεις με διαφορετικους τροπους να τερματισεις το παιχνιδι. εκει έγκειται η αξία του. Κ πιστεψε με το MGS4 ειναι το μονο απ τη σειρα που πραγματικα "ξεσκισα" να τερματιζω κ σε μικροτερο χρονικο διαστημα απ τα προηγουμενα, δηλ. αντι για μια φορα στους 3-4 μηνες ανα μηνα για να ανακαλυψω κατι καινουργιο.
xatzis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά παρακολουθώ το θέμα xbox360 vs ps3 περίπου ένα χρόνο τώρα... Έχω κουφαθεί από μερικά που έχω διαβάσει και απ ότι βλέπω το κυπριακό δε λύνεται! Λοιπόν… Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα αγοράσω μια από τις 2 κονσόλες στο σύντομο μέλλον. Με ενδιαφέρουν πρώτα απ όλα τα racing games και μετά τα FPS και γενικός το online gaming αυτόν τον 2 κατηγοριών. Ποια κονσόλα θα μου προτείνατε και με ποια games? A ξέχασα! Με την υποστήριξη mouse και keyboard ποια κονσόλα τα πάει καλύτερα? (Είναι πολλή σημαντικά για τα FPS)
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 εδω γελαμε (ως προς το ραφι) δεν αμφισβητώ το replayability value των 2 συγκεκριμενων παιχνιδιων, αλλά με τοοοσα κρυμενα μυστικα/costumes/easter eggs που χει το MGS4, ειναι τουλαχιστον γελοιο, (ή λογικο για οποιον δεν εχει παιξει ποτε MGS κ γενικα Action/Stealth) να ισχυριστει κατι τετοιο. κ τα FPS καλα χρυσα ειναι, αλλα μπορεις να τα παιξεις με ενα συγκεκριμενο τροπο: Βαρα οτι κινειται! (ναι οσο κ να το εμπλουτισεις, ο σκοπος παραμενει ο ιδιος!) Στα MGS μπορεις με διαφορετικους τροπους να τερματισεις το παιχνιδι. εκει έγκειται η αξία του. Κ πιστεψε με το MGS4 ειναι το μονο απ τη σειρα που πραγματικα "ξεσκισα" να τερματιζω κ σε μικροτερο χρονικο διαστημα απ τα προηγουμενα, δηλ. αντι για μια φορα στους 3-4 μηνες ανα μηνα για να ανακαλυψω κατι καινουργιο. Ωραία έχεις ένα άντε 3 παιχνίδια να παίξεις στην πανάκριβη κονσόλα(300 - 400ευρω) σου ενώ εμείς(Xbox360) από την άλλη έχουμε τόσα πολλά να παίξουμε(Βάλε μέσα και τα μεχρι πρότεινως χιλιοδιαφημιζόμενα αποκλειστικά ff xiii & tekken 6). Για μην αναφέρω για πολλοστή φορα τα: 1. Live κομμάτι του 360 σε σχέση με το αντίστοιχο live του ps3 2. Παγκόσμιες πωλήσεις σε κονσόλες και παιχνίδια σε σχέση πάντα με το ps3. 3. Τα συγκριτικά multiplatform games που σχεδόν όλα είναι καλύτερα από το ps3 4. Τη συνεχή μείωση τιμής και προσθήκες εξαρτημάτων(Βλέπε μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, παιχνίδια, καλώδια κ.α.) 5. Το ότι όσοι έχουν αγοράσει ps3 μετά από λίγους μήνες είτε το πουλάνε για αγορά 360 είτε το έχουν για σκονοπαγίδα(Γιατί κακά τα ψέματα πόσες ώρες συνολικά έχεις παίξει με το ps3) όπως προέχει πει ένα παιδί σε αυτό το φόρουμ. 6. Οι συνολικοί χρήστες που είναι στο live της κάθε μιας κονσόλας(Αν λάβεις υπόψιν σου ότι το live του ps3 είναι δωρεάν ενώ το live του 360 πρέπει να πληρώσεις 35 ευρώ το χρόνο) 7. Τις συνεχείς καθυστερήσεις(Με βάση την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του κάθε παιχνιδιού) σε κυκλοφορίες παιχνιδιών(Βλέπε metal gear solid 4, gran turismo 5, god of war 4 κ.α.) και σε αναβαθμίσεις λογισμικού του ps3 Θέλεις κι άλλους λόγους ή σου φτάνουν αυτοί?
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ωραία έχεις ένα άντε 3 παιχνίδια να παίξεις στην πανάκριβη κονσόλα(300 - 400ευρω) σου ενώ εμείς(Xbox360) από την άλλη έχουμε τόσα πολλά να παίξουμε(Βάλε μέσα και τα μεχρι πρότεινως χιλιοδιαφημιζόμενα αποκλειστικά ff xiii & tekken 6). Αγαπητε μου JUST-GAMER (κ πραγματικε JUST-XBOX360-GAMER) δεν κολλάει πουθενα μα πουθενα το post σου κ θα σου εξηγησω γιατι: ξεκαθαρισα γιατι δεν μπαινει στο ράφι το MGS, κ το γυρισες για αλλη μια φορα στην κονσολιτσα που τοσο πολυ αγαπάς.. κοινως απαντηση σε αυτα που ειπα δεν πηρα μονο το κλασικο ασυστολο κ πλεον αυτοματοποιημενο trolling:o Επισης εφοσον θα χαρουν περισσότεροι ανθρωποι τα Tekken/FF αντι να χαιρομαστε, καθεστε σα ζηλοφθονα οντα να χαιρεστε τωρα που μεγαλωσε 0,00001mm το e-penis σας.. τι να πω... νιπτω τας χειρας μου, δεν ασχολουμαι! Θα προσπαθησω ομως να σου απαντησω σαν να μην trollαρες μπας κ καταλαβεις το νοημα/το ζουμι του καβουρα, οπως θες πεστο! 1ον ξερω τι θελω απ τη κονσόλα μου. ποια παιχνιδια θα παιξω κ ποια οχι. ξερω τον χρονο μου που εχει μειωθει αισθητα! 2ον ξεκινησα με μια Amiga κόκκινη κ συνεχισα με Atari 2000/ 2600/ jaguar Sega master system/ mega drive / SNES / PSX/ PS2 / gamecube (x2) / Xbox 1/ PSP/ NDS κ PS3.. πραγμα που σημαινει οτι εχω μαθει αρκετα αυτα τα χρονια απ τις κονσόλες μου κ απ τα παιχνιδια τους κ δεν μου ναι χρησιμη η γνωμη ενος οποιουδηποτε "στρατοπεδου" troll. γκε γκε?? Αλλα θα απολογηθω λιγο ακομη.. την πηρα για να παιξω τους τιτλους που παιζω απο παιδι αλλά κ μερικους καινουργιους που μου αρεσαν.. (συγνώμη κ όλας!) για ολα τα υπολοιπα να ναι καλα το τερατακι PC που εχω! (ειτε για Single player ειτε για Multiplayer Cross platform παιχνιδια που τα περισσότερα ειναι κ στο Xbox360) οπότε ΔΕΝ χανω τπτ απ τη συνολικη εμπειρια.. αντιθετα εσυ εχοντας δει μονο τη μια πλευρα κ εχοντας βολευτει με αυτη, την υπερασπιζεσαι σα την Χηρα που δεν παραδεχεται οτι ετρωγε κερατο απ τον μακαριτη.. κοινως, γουστο σου να τη βρισκεις με το 360, μη μου ζαλιζεις ομως τον ερωτα που εχω PS3! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ POSTS ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ. understand?? Για μην αναφέρω για πολλοστή φορα τα: 1. Live κομμάτι του 360 σε σχέση με το αντίστοιχο live του ps3 Δεν παιζω live, οπότε χεστηκα κ όλας.. 2. Παγκόσμιες πωλήσεις σε κονσόλες και παιχνίδια σε σχέση πάντα με το ps3. Δεν ειμαι οικονομικος αναλυτης, τα παιχνιδια μου θελω να παιζω, οποτε πάλι ΧΕΣΤΗΚΑ 3. Τα συγκριτικά multiplatform games που σχεδόν όλα είναι καλύτερα από το ps3 Δεν εχω 50" Full HD, για να δω αυτες τις διαφορες, εχω μια 32" κ την εχω στα 5,5 μετρα οποτε μαντεψε! ΧΕΣΤΗΚΑ 4. Τη συνεχή μείωση τιμής και προσθήκες εξαρτημάτων(Βλέπε μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, παιχνίδια, καλώδια κ.α.) Μια φορα εγω τα πληρωσα, πολλες τα απολαμβανω οποτε δεν ασχολουμαι να αναβαθμισω.. εσενα ομως με το xbox arcade ναι, σε συμφερει!! 5. Το ότι όσοι έχουν αγοράσει ps3 μετά από λίγους μήνες είτε το πουλάνε για αγορά 360 είτε το έχουν για σκονοπαγίδα(Γιατί κακά τα ψέματα πόσες ώρες συνολικά έχεις παίξει με το ps3) όπως προέχει πει ένα παιδί σε αυτό το φόρουμ. αμα δεν τους καλυψε, καλα κανανε! εγω παιζω με πολλα ατομα σπιτι μου, κ εχεις δικιο, αυτο το mat μαυρο πιανει ευκολα σκονη κ θελει ολο καθαρισμα! αχ να ταν ασπρο.. βεβαια οταν αναπτυξεις την νοημοσυνη σου καλο μου trolάκι μαθε να χεις τη δυναμη της ΔΙΚΗΣ σου γνωμης κ οχι οτι αλλο ακους εδω μεσα.. 6. Οι συνολικοί χρήστες που είναι στο live της κάθε μιας κονσόλας(Αν λάβεις υπόψιν σου ότι το live του ps3 είναι δωρεάν ενώ το live του 360 πρέπει να πληρώσεις 35 ευρώ το χρόνο) Αυτο σημαινει οτι χαιρονται τις υπηρεσιες του LIVE.. αλλα οπως σου πα δεν παιζω online.. οποτε.. 7. Τις συνεχείς καθυστερήσεις(Με βάση την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του κάθε παιχνιδιού) σε κυκλοφορίες παιχνιδιών(Βλέπε metal gear solid 4, gran turismo 5, god of war 4 κ.α.) και σε αναβαθμίσεις λογισμικού του ps3 σε αναβαθμισεις λογισμικου ισα ισα, θα λεγα μου φαινονται συχνες! τωρα στα παιχνιδια, σου ειπα με τον λιγοστο χρονο μου πρεπει να τερματισω αλλα 3, οποτε μεχρι τοτε θα χουν βγει αυτα που μου λες! καλυτερα να κανει οσο πρεπει, παρα να βγει βιαστικα κ να ναι μες τα bugs. Θέλεις κι άλλους λόγους ή σου φτάνουν αυτοί? εχεις ήδη συρικνώσει το e-penis σου κατα 7 φορες! (οσες κ τα "επιχειρηματα σου") θες να συνεχισω να στο κανω αυτο?? no mercy??? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2008 από darklordvader77
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Φίλε το ποιος είναι τρολλ και το ποιος φοράει παρωπίδες σε αυτά που συμβαίνουν ανα το κόσμο φαίνεται από μίλια μακριά. Και μια παροιμία θα σου απαντήσει σε πολλές απαντήσεις σου προς εμένα. Η παροιμία είναι: όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι. Εγώ δεν σε πρόσβαλα κατά κανένα τρόπο όπως κάνεις. Το ότι έχεις μια άλφα πείρα στο θέμα gaming δεν αναιρεί ότι και ο οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχει(Πληροφοριακά σου λέω ότι κι εγώ είχα : ps1, ps2, mega drive, master system, snes k.a.) και απλά αυτό το καιρό προτίμησα το 360 έναντι του ps3. Αν λες εμένα τρολλ τότε εσύ τι είσαι(Μην βγάζεις τον εαυτό σου απ' έξω στο θέμα τρολλινγ για τον πολύ απλό λόγο ότι επιχειρήματα και αποδείξεις να σου φέρουν εσύ πάλι το ίδιο θα υποστηρίξεις φορώντας κι εσύ τις παρωπίδες που μου συνάπτεις). Εν ολιγης ότι και να λέμε ο καθένας έχει το νιονιό να καταλάβει τι είναι αλήθεια και τι ψέματα όπως και το τι να προτιμήσει για τον εαυτό του. Άρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Αυτά είχα να πω στο δικό σου τρολλιασμα και όσο για τα παιχνίδια που λες ότι δεν έχουν διάρκεια στο 360 έχω να σου πω fable2, ninja gaiden2, grand theft auto 4, gears of world 2 κ.τ.λ. Τέλος σε περίπτωση που βγει το mgs4 και στο 360 τι θα λες μετά? Ορίστε και ένα άρθρο με το τι είπε η εταιρία που για πολύ καιρό βγάζει παιχνίδια για το ps3. > Η Square Enix σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις αυτή τη χρονιά αφού αν και playstation deverloper για πολύ καιρό, φέτος ανακοίνωσε 3 exclusive rpg's για το 360.Οταν ο Hiroshi Takai (developer του "The Last Remnant" ) ρωτήθηκε για την εμπειρία του με το 360,απάντησε η square enix "Eίναι η πρώτη φορά που η ομάδα δουλεύει με το 360 και την Unreal Engine.Και στις 2 περιπτώσεις η εμπειρία ηταν θετική. Μάλιστα,μιας κ μόλις τελειώσαμε τη δουλεία μας για το The Last Remnant,δεν ξέρουμε κάν ποιο θα είναι το επόμενο μας project στην Square Enix. Αλλα πραγματικά ελπίζω να είναι για το 360 μιας και είναι πολύ πιο εύκολο στο να δουλεύει κανείς απο το PS3. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2008 από JUST-GAMER
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε το ποιος είναι τρολλ και το ποιος φοράει παρωπίδες σε αυτά που συμβαίνουν ανα το κόσμο φαίνεται από μίλια μακριά. ακριβως.. μηπως θες να κανουμε κ poll μπας κ πειστεις επιτελους οτι εισαι?? Και μια παροιμία θα σου απαντήσει σε πολλές απαντήσεις σου προς εμένα.Η παροιμία είναι: όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι. εγω αυτα που εφτασα κ περιμενα, τα ειδα σαν ευχαριστημενος χρηστης ps3, εσυ δεν εφτασες ακομη για να αποδειξεις ακομη σε ποσο μικρο κοσμο ζεις (σ.σ. περιμενεις αν βγει ποτε MGS4) κοινως ασε μας ρε αισωπε με τις παροιμοιες σου κ απαντα μου καταμουτρα ΑΝ μπορεις.. Εγώ δεν σε πρόσβαλα κατά κανένα τρόπο όπως κάνεις. Ναι εγω σε προσβαλα γιατι ειπα την γνωμη μου σε κατι ΑΣΧΕΤΟ με σενα κ την κονσολα, (για τα συγκεκριμενα παιχνιδια που αναφερθηκαν κ ειδος ειπα) κ συ ως γνωστον πεταχτηκες μες την μεση σαν τη π...τσ@ λεγοντας τα δικα σου.. καταλαβες ή... ακομη?? Το ότι έχεις μια άλφα πείρα στο θέμα gaming δεν αναιρεί ότι και ο οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχει(Πληροφοριακά σου λέω ότι κι εγώ είχα : ps1, ps2, mega drive, master system, snes k.a.) και απλά αυτό το καιρό προτίμησα το 360 έναντι του ps3. Κ πολυ καλα εκανες που διαλεξες το 360. σου ειπα ποτε γιατι την προτιμησες κ τους δικους μου λογους? ΟΧΙ ΕΣΥ ομως μου ειπες.. Ειπα για την εμπειρια για να καταληξω στον παραγοντα ΓΝΩΜΗ κ ΑΠΟΨΗ κ όχι ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.. αυτο που μου κανεις τωρα. Αν λες εμένα τρολλ τότε εσύ τι είσαι(Μην βγάζεις τον εαυτό σου απ' έξω στο θέμα τρολλινγ για τον πολύ απλό λόγο ότι επιχειρήματα και αποδείξεις να σου φέρουν εσύ πάλι το ίδιο θα υποστηρίξεις φορώντας κι εσύ τις παρωπίδες που μου συνάπτεις). Επισυναπτω προσωπικη γνωμη. αντιθετως εσυ οτι διαβαζεις κ χαιρεσαι μονος σου στο net The thin line between trolling and opinion.. Οποιος εχει γνωμη, ειναι κ νοήμον ατομο. οποιος αναπαραγει τα ιδια κ τα ιδια σε ασχετα posts ειναι troll.. now, get yourself a mirror Εν ολιγης ότι και να λέμε ο καθένας έχει το νιονιό να καταλάβει τι είναι αλήθεια και τι ψέματα όπως και το τι να προτιμήσει για τον εαυτό του.Άρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... αυτο το λεμε ποσα ατομα εδω μεσα εδω κ ποσο καιρο... γιατι δεν το εφαρμοζουν ομως μερικοι?? να σεβαστουν την επιλογη του αλλου?? λεω γω.. Αυτά είχα να πω στο δικό σου τρολλιασμα και όσο για τα παιχνίδια που λες ότι δεν έχουν διάρκεια στο 360 έχω να σου πω fable2, ninja gaiden2, grand theft auto 4, gears of world 2 κ.τ.λ. ειπα πουθενα οτι δεν εχουν διαρκεια αυτα??? Ή τα ανεφερα καθολου?????? Θα μας τρελανεις???? απαντησα στο παιδι που ειπε οτι δεν εχει διαρκει ζωης το MGS σε σχεση με το Halo κ το GoW.. ΕΣΥ που κολλας σε ολο αυτο?? μας ειπες τπτ για τα παιχνιδια, ή αρχισες να μου λες τους λογους να προτιμησω το 360 εναντι του ps? για σκεψου.... Τέλος σε περίπτωση που βγει το mgs4 και στο 360 τι θα λες μετά? εγω θα πω αυτα που ειπα παραπανω δηλαδη: Επισης εφοσον θα χαρουν περισσότεροι ανθρωποι τα Tekken/FF αντι να χαιρομαστε, καθεστε σα ζηλοφθονα οντα να χαιρεστε τωρα που μεγαλωσε 0,00001mm το e-penis σας.. κ συ: μουχαχα!! παει κ αυτη η αποκλειστικοτητα σας κατατροπωσαμε sony προβατακια, now DIE!!! Εαν ακομη δε καταλαβες τι σου λεω, συγνωμμη, μάλλον τζαμπα τα γραφω..
Socratis_g Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 να χεσω τις αποκλσειστικότητες του ps3. όταν εμένα το Χ360 δεν μου κοστίζει τιποτα και σαν τιμή κονσόλας και σαν αντιγραμένα παιχνίδια μετά. Εχω καμιά 60αριά παιχνίδια χ360 και στο ps3 για να είχα τα ίδια θα έπρεπε να γίνω ζιγκολό. Μέχρι 6-7 παιχνιδάκια μεταχειρισμένα στο ps3 το χρόνο καλα είναι. 6 Χ 40ευρώ = 240.
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ούτως ή αλλως 60 αυθεντικα παιχνιδια σε οποιαδηποτε κονσόλα με τις σημερινες τιμες είναι σα να φωναζεις "δεν ξερω πως να χαλασω τα λεφτα μου!"
xatzis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά παρακολουθώ το θέμα xbox360 vs ps3 περίπου ένα χρόνο τώρα...Έχω κουφαθεί από μερικά που έχω διαβάσει και απ ότι βλέπω το κυπριακό δε λύνεται! Λοιπόν… Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα αγοράσω μια από τις 2 κονσόλες στο σύντομο μέλλον. Με ενδιαφέρουν πρώτα απ όλα τα racing games και μετά τα FPS και γενικός το online gaming αυτόν τον 2 κατηγοριών. Ποια κονσόλα θα μου προτείνατε και με ποια games? A ξέχασα! Με την υποστήριξη mouse και keyboard ποια κονσόλα τα πάει καλύτερα? (Είναι πολλή σημαντικά για τα FPS) Όπως ρώτησα και πιο πάνω... Ποια πιστεύετε ότι θα με βόλευε καλύτερα? Το ps3 το έχω δοκιμάσει και ξέρω περί τίνος πρόκειται αλλά δεν έχω ιδέα από το xbox360! Ξέρω ότι είναι offtopic αλλά εδω υπάρχουν πολλή ενημερωμένα fanboys που σίγουρα θα μπορούσαν να μου απαντήσουν! Fanboys με την καλή ένια… Μην αρχίσω και ακούω βλακείες..
darklordvader77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά παρακολουθώ το θέμα xbox360 vs ps3 περίπου ένα χρόνο τώρα...Έχω κουφαθεί από μερικά που έχω διαβάσει και απ ότι βλέπω το κυπριακό δε λύνεται! Λοιπόν… Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα αγοράσω μια από τις 2 κονσόλες στο σύντομο μέλλον. Με ενδιαφέρουν πρώτα απ όλα τα racing games και μετά τα FPS και γενικός το online gaming αυτόν τον 2 κατηγοριών. Ποια κονσόλα θα μου προτείνατε και με ποια games? A ξέχασα! Με την υποστήριξη mouse και keyboard ποια κονσόλα τα πάει καλύτερα? (Είναι πολλή σημαντικά για τα FPS) Για καλυτερη υπηρεσια online ειναι το xbox360 για FPS θα σου ελεγα επίσης το xbox360 για racing τωρα.. κοιτα τα ιδια ειναι πανω κατω (ειτε GT ειτε Forza2) αλλά εαν θες να παρεις μια σοβαρη τιμονιερα δε θα σε καλυψει του xbox.. οποτε ζυγισε τα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις