darklordvader77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Αγαπητέ μου OVERALL, όπως πολυ σωστα σημειωσε TopGunZ, δεν γινεται να αλλαχτει ευκολα. Μου κινησε την περιεργεια επειδη το εγραφε μεσα στις οδηγιες του PS3. Ελεγε ακριβως οτι οταν τελειωσει η μπαταρια του χειριστηριου ή βαζεις το καλωδιο (dejavu με playstation 1) ή παιρνεις αναγκαστικά αλλο. Τα σκαμε που τα σκαμε, να μην εχει διαρκεια αυτο στο χρονο? Κ να σου πω κατι άλλο: Αμα υπηρχε δυνατοτητα να αλλάξεις την μπαταρια (που σιγουρα υπαρχει, αλλά με Hackia) θα το εκανες? να ριψοκινδυνευσεις να μην ξαναδουλεψει αν κανεις κατι λαθος? μάλλον όχι. Κ απο που θα βρισκες την μπαταρια? Online όπως παντα.. άρα δεν μας συμφερει καν να μπουμε στον κοπο.. Εκτος κ αν ριξουν την τιμη στο μισο του χειριστηριου (λέω αν!) ΥΓ Συγνωμη αν ακουστηκα καπως επιθετικός, αλλα δεν ηταν προθεση μου.. δνε παρεξηγιομαστε εδω πέρα , απλά εκφράζουμε την γνωμη μας σαν δημοκρατικά όντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Το 360 έχει σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία στο θέμα της μπαταρίας του χειριστηρίου.Φαντάζομαι όμως πως στο ps3 θα έχει μια αξιοπρεπή διάρκεια ζωής,χωρίς βεβαίως να ισοσκελίζει το πλεονέκτημα του xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Το Xbox δεν είχε καν επαναφορτιζόμενη μπαταρία (επιπρόσθετο κόστος) οπότε μέχρι να δούμε πόσο κρατάνε οι μπαταρίες δεν μπορούμε να πούμε ποιο έχει το πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Ίσως και να είναι όμως καλύτερη επιλογή η χρήση απλών επαναφορτιζόμενων μπαταριών.Και αυτό λαμβάνοντας υπόψιν πως ήδη χρησιμοποιούνται από πολλούς (άρα υπάρχουν άμεσα προς χρήση),αλλά και ως προς την ευελιξία που έχει ο καταναλωτής,μιας και είναι αδύνατον να "ξεμείνει" από μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Re paidia sovara milate exoyn kanei tetoia mpinia ektos toy oti den exei donisi to xeiristirio toy ps3 den mporeis na allaxeis mpataria sto xeiristirio toy kai meta apo kapoio xroniko diastima tha prepei na allaxeis olo to xeiristirio ap' tin arxi giati apla tha thelei kathe treis kai ligo fortisi i enswmatomeni mpataria opws lete toy ps3.. Megali mpinia tis sony ayti. Enw sto xbox360 parolo poy yparxoei kai epanafortizomeni mpataria apo tin idia tin microsoft(Nai alithevei oti den dinetai sto premium paketo tis) mporeis na valeis opoiadipote pamftini mpataria toy emporioy kathori pairnei tis aples AA(Akoma kai epanafortizomenes) mpataries poy vazoyme kai sta walkman akoma kai an katastrafoyne entelws agorazoyme kainoyrgies xwris megalo kostos. Kai ektos aytoy exei kai donisi to xeiristirio toy 360. Twra re paidia ti akrivws einai to motion sensing poy exei to xeiristirio toy ps3 anti tis donisis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Πιστεύεις ότι στο διάστημα που κρατάει η μπαταρία λιθίου θα έχεις ξοδέψει λιγότερα από 2 χειριστήρια σε μπαταρίες ή 1 τουλάχιστον σε επαναφορτιζόμενες? Αν σκεφτείς ότι η μπαταρία του PS3 λογικά λόγω δόνησης θα κρατήσει τελικά περισσότερο από το battery pack του 360 το επιπλέον κόστος θα είναι κανά 10ευρω στα 2 χρόνια και αν, συν του ότι θα έχεις φρέσκο χειριστήριο και θα σου μένει και το παλιό, έστω ασύρματο. Αν δε πεις να κάνεις μια πιο σοβαρή ανάλυση: 1ος χρόνος 360:20 ευρώ PS3:0 ευρώ .... Νος χρόνος 360:20 ευρώ PS3:40 ευρώ όπου Ν χρόνια αντοχής μπαταρίας, έστω ίδια για τα δύο χειριστήρια Σύνολο 360:40 ευρώ PS3: 40 ευρώ (κι έχεις κι ένα χειριστήριο επιπλέον ενσύρματο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stkamos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Πιστεύεις ότι στο διάστημα που κρατάει η μπαταρία λιθίου θα έχεις ξοδέψει λιγότερα από 2 χειριστήρια σε μπαταρίες ή 1 τουλάχιστον σε επαναφορτιζόμενες? Αν σκεφτείς ότι η μπαταρία του PS3 λογικά λόγω δόνησης θα κρατήσει τελικά περισσότερο από το battery pack του 360 το επιπλέον κόστος θα είναι κανά 10ευρω στα 2 χρόνια και αν, συν του ότι θα έχεις φρέσκο χειριστήριο και θα σου μένει και το παλιό, έστω ασύρματο. Αν δε πεις να κάνεις μια πιο σοβαρή ανάλυση: 1ος χρόνος 360:20 ευρώ PS3:0 ευρώ .... Νος χρόνος 360:20 ευρώ PS3:40 ευρώ όπου Ν χρόνια αντοχής μπαταρίας, έστω ίδια για τα δύο χειριστήρια Σύνολο 360:40 ευρώ PS3: 40 ευρώ (κι έχεις κι ένα χειριστήριο επιπλέον ενσύρματο) Ωραια μαθηματικα ρε φιλε.Καταρχην δεν αλλαζεις ολο το battery pack αν χαλασει,Αλλαζεις μονο τις μπαταριες και εχεις και δονηση απο τον πρωτο χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 top prota apola exis xbox360?epidi vlepo afta pou grafis kai anarotieme.Sto 360 file mou agorazis mia epanafortizomeni bataria in vazis kai telioses.an thes tin gemizis an sou teliosi me ena idiko mixanimataki pou to exoun poli kai den xeperna ta 10 euro .i an den thes na perimenis xoris xiristirio oste na gemisi dinis 15 euro kai pernis to play and charge kit pou se afini na pezis eos na gemisi i mpataria vazontas to stin usb thira tou xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Φυσικά και έχω. 20 ευρώ το βρήκα εγώ, βλακεία μου ίσως. Αλλά αυτό είναι το θέμα ρε παιδιά. Έχετε διάγραμμα για life expectancy? Αν είναι να κρατήσει δέκα χρόνια η μπαταρία του PS3 και μέχρι τότε έχω αλλάξει 10 μπαταρίες τι να το κάνω? Δλδ η επαναφορτιζόμενη κλασική στήλη (μπαταρία) κρατάει παραπάνω από μπαταρία λιθίου, Θα τρελλαθούμε τώρα? Α, ναι και στο PS3 έχεις motion sensing από το πρώτο χρόνο, ποιο ακριβώς είναι το επιχείρημά σου? Δώστε μου μέσο όρο ζωής επαναφορτιζόμενων, battery pack 360 και μπαταρίας PS3, κόστη αυτών και μετά ελάτε να μου πείτε. Αν έχω ένα μέσο επιπλέον κόστος, πάνω από 10 ευρώ το χρόνο (αν υπάρχει και επιπλέον κόστος), γιατί περίπου 4 χρόνια μου αντέχουν τα κοντρολερς (40 ευρώ/4 χρόνια) τότε ναι θα παραδεχτώ ότι είναι μαλακία της Sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Ma einai mlkia tis sony kathoti tha mporoyse na valei mia opoiadipote mpataria litheioy h' oxi kai na mporoyses na tin allaxeis poly eykola xwris na xreiazetai na agorazeis neo xeiristirio apo tin arxei meta apo 1 me 2 xronia axristevontas poly apla to palio san asirmato xeiristirio. Kai min moy peis oti den einai mlkia ayti i mpinia poy exei kanei i sony poy na min mporeis na allaxeis tis mpataries eykola kai na xreiazesai allagi xeiristirioy. Y.G. Kai ayto to motion sensing ti akrivws einai? Mipws einai kati san ayto poy exei to wii??? Kai an nai ti akrivws kanei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 den nomizo na exi kapia epipleon xreosi sto 360 dioti pernis mai battaria kai tin fortizis sinexia otan sou teliosi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Ναι, θα ήταν προτιμότερο να μπορούσες να την αλλάξεις. Το θέμα είναι το κόστος σωστά? Αν όμως στο τέλος συμφέρει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σετάπ υπάρχει αυτή τη στιγμή, πάλι συμφέρει. Απλά δεν είναι το βέλτιστο. Πάλι όμως δεν ξέρεις τη διαφορά στο κόστος του χειριστηρίου με την ύπαρξη τέτοιου μηχανισμού (αν έχεις κάποια σχέση με σχεδίαση προιόντος και κυρίως με σχεδιαση παραγωγικής διαδικασίας θα καταλάβεις τι εννοώ) για να θεωρήσεις ότι θα ήταν καλύτερα η δυνατότητα αλλαγής. Είναι μια απλή περίπτωση αξιολόγησης επένδυσης, δεν είπαμε να βρεις και καμιά ΚΠΑ! Ναι, σαν του wii. Τι κάνει? Σου προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ελέγχου και αυθεντικότητας της εμπειρίας. Όταν στο 360 έπρεπε να πατάω κάποια κουμπιά για να αποθήσω έναν εχθρό που με έπιασε (COD ας πούμε) στο PS3 κουνάς το χειριστήριο ακριβώς σαν να προσπαθείς να τον απωθήσεις. Σε "αεροπλανάκια" έχεις πιο αληθοφανή χειρισμό επίσης. Η δόνηση τι προσφέρει? Μόνο αν έχεις φαγωμένα λάστιχα στο αμάξι σου μπορεί και να σου θυμίσει κάτι από την πραγματική ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 den nomizo na exi kapia epipleon xreosi sto 360 dioti pernis mai battaria kai tin fortizis sinexia otan sou teliosi. Κατά αυτήν την έννοια φορτίζεις και του PS3 συνέχεια όταν σου τελειώσει. Νομίζεις ότι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δουλεύουν εσαεί και εις τον αιώνα των αιώνων? Εκεί βρίσκεται το λάθος στη σκέψη σου, όχι ότι όντως συμφέρει/δε συμφέρει το PS3, σου είπα είμαι ανοιχτός σε μια σωστή και τεκμηριωμένη με στοιχεία επιχειρηματολογία, και εννοείτε όχι του στυλ "είχα έναν ξάδερφο που είχε μια μπαταρία..." . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AWERAWER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 akou file epidi vlepo den xeris kai polla.mia mpataria epanafortizomeni antexi sigoura ena min.kanoun 2 euro .ta xiristiria tou play3 den fortizonte.ok tora katalaves ti enoo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 AXAXAXAXAXAXXAXAXXAAXAXAAXAAXAXAXXAAXAXAXA ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!! Ποιος σου είπε ότι τα χειριστήρια του PS3 δεν φορτίζονται? Εγώ έχω και 360 και PS3! Δεν βγάζω από το μυαλό μου πράγματα! Είδες που είχες σοβαρή έλλειψη πληροφοριών? Είναι σα να μου λες ότι αγοράζεις κάθε βδομάδα μπαταρία για το κινητό σου! Νομίζω ότι τώρα καταλαβαίνεις τη λογική των ποστ μου. akou file epidi vlepo den xeris kai polla Αυτό ειδικά μου άρεσε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις