Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
PS3+1 χρόνο δωρεάν ενοικίαση παιχνιδιών στα 299Ε από τα seven spots.

χμμμμμ πολυ καλη προσφορα και θα νοικιαζεις να παιζεις τι??? το ρατατουι και ο surfs up:devil:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παδια ελεος μα καλα ειμαστε σοβαροι????τι λυσεις ειναι αυτες?ή θα δωσουν οι κατοχοι της κονσολας 50 ευρω κατα μεσω ορο για παιχνιδια ή θα νοικιαζουν χιλιοχρησιμοποιημενα απο τα οποια τα μισα δεν θα παιζουν λογω γρατζουνιων ή δεν θα ειναι διαθεσιμα?ΥΜΑΡΤ0Ν

Μονο και μονο για αυτον τον λογο δεν θα αγοραζα ποτε παιχνιδομηχανη η οποια δεν παιζει αντιγραμεννα....

Σας πιανει μια φορα η sony τον κ...ο που σκατε 400 ευρω να συνεχιζει και με καθε της παιχνιδι?ωραια στρατηγικη........

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ειναι 330 τα ευρω πλεον.2ον ο κανονας λεει οτι αγοραζω μια κονσολα και μετα αγοραζω-νοικιαζω παιχνιδια.

Τα αντεγραμμενα ειναι αλλη ιστορια.Οποτε δεν ειναι στρατηγικη οπως λες.Ειναι η αγορα-εμποριο ετσι.Δεν εισαι ο κανονας με βαση τον οποιο γινονται οι δουλειες.Εισαι η εξαιρεση.(εσυ και αλλοι 1.000.000 μεν αλλα εξαιρεση :P )

Παντως δεν θα διαφωνισω οτι το ισχυροτερο χαρτι του xbox ειναι η δυνατοτητα να παιζει κοπιες (και επιτελους θα πειραξω και εγω το δικο μου τωρα που βγηκε το 1.5...!) μαζι με την τιμη του πλεον.

Στο 7 spot στην καβάλα έχει όλους τους τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει για PS3 μέχρι σήμερα.Εσύ βολέψου με τον Ρατατούη.

Οπως επισης και τα δυο 7 spot της Λαρισας.Εχουν τα παντα και αμεσως μολις κυκλοφορησουν.

Δημοσ.
Παδια ελεος μα καλα ειμαστε σοβαροι????τι λυσεις ειναι αυτες?ή θα δωσουν οι κατοχοι της κονσολας 50 ευρω κατα μεσω ορο για παιχνιδια ή θα νοικιαζουν χιλιοχρησιμοποιημενα απο τα οποια τα μισα δεν θα παιζουν λογω γρατζουνιων ή δεν θα ειναι διαθεσιμα?ΥΜΑΡΤ0Ν

Μονο και μονο για αυτον τον λογο δεν θα αγοραζα ποτε παιχνιδομηχανη η οποια δεν παιζει αντιγραμεννα....

Σας πιανει μια φορα η sony τον κ...ο που σκατε 400 ευρω να συνεχιζει και με καθε της παιχνιδι?ωραια στρατηγικη........

φιλε μου καλυτερα να μασας (trident) παρα να μιλας..

στο λεω, διοτι καθε βδομαδα νοικιαζω παιχνιδια για PS3 απο Video Club που εχει μεγαλη καταναλωση, κ τα δισκακια εχουν απο λιγες&αμελητεες εως ΚΑΘΟΛΟΥ γρατζουνιες..

γενικα τα BR δισκακια δεν ειναι τοσο ευπαθη στις γρατζουνιες, όσο τα Dvd..

Δημοσ.
να υποθεσω οτι η elite εκδοση ειναι η καλυτερη αυτη την στιγμη σωστα? ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερομαι για τσιπαρισμα τισ κονσολας. απλα να κρατησει θελω... μην πανε και για πεταμε τα λεφτα... δηλαδη πλεον δεν υπαρχει προβλημα με τα κοκκινα λαμπακια και την υπερθερμανση???

Ε αμα εισαι γκαντεμης φιλε ειτε το ενα παρεις ειτε το αλλο μπορει να σου χαλασει... Επειδη με εβαλες και μενα στο τρυπακι και ψαχνομαι πλεον λεω να παμε να παρουμε το xbox για να παιζουμε και κοπιες...:devil:

Δημοσ.

Με έντονα είναι αυτά που συμφωνώ...Α,και προπαντός το "μα καλα ειμαστε σοβαροι?"...

Δημοσ.

ενα απλό παράδειγμα για κάποιον που θέλει να παίξει φίφα 09 και στις 2 κονσόλες

το χοβχ εχει.

160 κονσόλα

10 ευρώ το καλωδιο HD

30 ευρω το φλασαρισμα

25 ευρω ο σκλήρος δίσκος.

1 ευρω το δισκάκι για το φιφα

Συνολο 226 ευρω πληρης γεμάτος.

Το Ρς3 εχει

330 η κονσόλα

40 ευρω το φιφα μεταχειρισμένο.

(καλωδιο high definition υποθέτω πως έχει μέσα)

Συνολο 370 ευρω.

Πείτε μου μία λογική γιατί να παω να αγοράσω Ρς3?

Δημοσ.

το χοβχ εχει.

160 κονσόλα

10 ευρώ το καλωδιο HD

30 ευρω το φλασαρισμα

Το Ρς3 εχει

330 η κονσόλα

Συνολο 370 ευρω.

γιατί το ps3 έχει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και black light φωτάκι;; :-D

Δημοσ.
θα νοικιαζουν χιλιοχρησιμοποιημενα απο τα οποια τα μισα δεν θα παιζουν λογω γρατζουνιων

Στο seven της περιοχής μου απο το οποίο έχω παίξει το 90% των παιχνιδιών,κανένα δεν έχεις γρατζουνιές ή δεν παίζει..Το λέω αυτό επειδή πάντα μόλις πάρω και πριν πάω το δισκάκι πίσω κοιτάω αν έχει/έκανα γρατζουνιές :-)

Δημοσ.

το χοβχ εχει.

160 κονσόλα

10 ευρώ το καλωδιο HD

30 ευρω το φλασαρισμα

Το Ρς3 εχει

330 η κονσόλα

Συνολο 370 ευρω.

Φίλε όπως είπες νομίζεις ότι έχει καλώδιο υψηλής ευκρίνειας το ps3 είναι τόσο γύφτοι που σου προσφέρουν κονσόλα νέας γενιάς χωρίς καλώδιο ώστε να παίξεις τα παιχνίδια σε hd εν ολίγης δώρον άδωρον....

Στο 360 πάλι απ' την άλλη μόνο στην φτηνή έκδοση(Arcade) δεν έχει το καλώδιο υψηλής ευκρίνειας.

Δημοσ.

το χοβχ εχει.

160 κονσόλα

10 ευρώ το καλωδιο HD

30 ευρω το φλασαρισμα

Το Ρς3 εχει

330 η κονσόλα

Συνολο 370 ευρω.

Έτσι όπως το θέτεις οκ.

Για κάνε μου όμως μια προπαίδεια εάν θέλει να παίξει και Uncharted.Ή mgs4.Ή Killzone 2.Ή GT5.Ή ...

Δημοσ.

Killzone 2 υπομονη αρα priceless

gt5 μια χρονομηχανη, αλλα θα παρεις και τα λεφτα απο το νομπελ αρα εχεις κανει αποσβεση.

Δημοσ.
Έτσι όπως το θέτεις οκ.

Για κάνε μου όμως μια προπαίδεια εάν θέλει να παίξει και Uncharted.Ή mgs4.Ή Killzone 2.Ή GT5.Ή ...

ε καλα...

τότε ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ το GEARS OF WAR , το fable, το Red Alert 3 κτλ τκτλ....

και δεν ΘΑ περιμένει ΝΑ παιξει GT5 κτλ κτλ

καλα ακόμα για αποκλειστικότητες μιλάμε;

ΥΓ α θα παιξει και τα "αποκλειστικά" Tekken 6 και final fantasy :-)

Δημοσ.

Απλά ήθελα να τονίσω πως στην επιλογή μιας κονσόλας υπάρχει και το προσωπικό γούστο στα παιχνίδια.Αλλά μια και το ανέφερες,πόσα από τα αποκλειστικά του ps3 μπορείς να παίξεις στο pc και πόσα από του 360;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...