Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να υποθεσω οτι η elite εκδοση ειναι η καλυτερη αυτη την στιγμη σωστα? ετσι και αλλιως δεν ενδιαφερομαι για τσιπαρισμα τισ κονσολας. απλα να κρατησει θελω... μην πανε και για πεταμε τα λεφτα... δηλαδη πλεον δεν υπαρχει προβλημα με τα κοκκινα λαμπακια και την υπερθερμανση???

Επεξ/σία από charlatan154
Δημοσ.
1. 450 ευρώ που κάνει το Ρς3 μπορεί να πάρει 3 Χβοχ360 αναδρομικά. να παρει το ένα, αν του χαλάσει μετα απο κανα χρόνο να πάρει το άλλο κτλ κτλ. και αν βαλω και τα λευτα που θα γλιτώσει απο τα γνήσια του Ρς3 να μην πω οτι μπορει να βγάλει και 4ο ΧΒΟΧ360!!!

Και την πιο φτηνή κονσολα 360 να παρει κανείς, με τίποτα δεν του βγαίνουν 3 στα 450€. Άσε που δε θάχει σκληρό και wifi.

Προφανώς αυτό που μας βγάζει στα ανοιχτά είναι οι κόπιες. Αν μπορούμε να κρατηθούμε βέβαια και να μην είμαστε άπληστοι, γιατί τότε -δυστυχώς- κανένα παιχνίδι δε θα φχαριστηθούμε...

Δημοσ.

Πούλησα και εγώ σήμερα το PS3 μού...Νόμιζα ότι δέν θα μου λείψει αλλά τελικά το άτιμο όταν το δώσεις καταλαβαίνεις τι είχες..!

Δημοσ.
Ο έρωτας με έρωτα περνάει... xbox πήρες;

Μπά όχι! Αλλά το σκέφτομαι! Θα δούμε μωρέ γιατί περνάμε και δύσκολους καιρούς!:-)

Δημοσ.
Και την πιο φτηνή κονσολα 360 να παρει κανείς, με τίποτα δεν του βγαίνουν 3 στα 450€. Άσε που δε θάχει σκληρό και wifi.

Προφανώς αυτό που μας βγάζει στα ανοιχτά είναι οι κόπιες. Αν μπορούμε να κρατηθούμε βέβαια και να μην είμαστε άπληστοι, γιατί τότε -δυστυχώς- κανένα παιχνίδι δε θα φχαριστηθούμε...

Δεν είναι 3 θα είναι 2. Και αν βάλεις μετα τα λεφτά για παίχνίδια μπορεί και να τις ξεπεράσεις και τις 3.

Δημοσ.

ρε παιδιά...

το xbox360 θέλει να υπάρχει ανοιχτός χώρος παντού ή μόνο από την πίσω πλευρά του για να μένει κρύο;

Δημοσ.

Κατά κύριο λόγο θέλει να είναι ανοιχτό από δεξιά αν το έχεις σε οριζόντια θέση καθότι από εκεί παίρνει και τον περισσότερο αέρα.

Δημοσ.
Κατά κύριο λόγο θέλει να είναι ανοιχτό από δεξιά αν το έχεις σε οριζόντια θέση καθότι από εκεί παίρνει και τον περισσότερο αέρα.

σε αυτή τη περίπτωση δεν θα υπήρχε πρόβλημα όταν το έχεις σε κάθετη θέση (γιατί η δεξιά πλευρά είναι στο δάπεδο όταν το έχεις όρθιο)

ΥΓ το δικό μου έχει ανοιχτό χώρο από πίσω και αριστερα-δεξιά έχει από ένα εκατοστό... την έκατσα???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
καθετα θέλει να είναι και σε ανοιχτό χώρο. Απο εκεί και πέρα.. αν είναι να σου χαλάσει θα χαλάσει.

Φίλε έχεις ανοίξει ποτέ 360 να δεις πως είναι μέσα? Για δες την παρακάτω φώτο και πες μου που έχει περισσότερο ελεύθερο χώρο για να κυκλοφορήσει ο αέρας.

Αν το ανοίξεις θα διαπιστώσεις ότι το περισσότερο κενό χώρο τον έχει στο δεξί μέρος της κονσόλας(Όταν είναι σε οριζόντια θέση)και γι' αυτό συστήνεται να το έχεις σε οριζόντια θέση και όχι σε κάθετη.

Τώρα από εκεί και πέρα ότι θέλει κάνει ο καθένας.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Μα εγώ δεν είπα ότι αν το έχεις κάθετα θα έχεις πρόβλημα(Ειδικά αν έχεις τα νέα jasper xbox360) απλά είναι πολύ καλύτερο να το έχεις σε οριζόντια θέση απ' ότι σε κάθετη και εξήγησα παραπάνω το λόγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...