giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 ΥΓ:Στα 170 βλέπω έπεσε το 360....τρεχάτε!!! Τόσο κάνει ο επεξεργαστής που θα πάρω (intel core 2 duo 8400)
God0fDeath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Τόσο κάνει ο επεξεργαστής που θα πάρω (intel core 2 duo 8400) Αυτός είναι και ο λόγος που εγκατέλειψα το pc gaming. Για να είσαι μέσα και να παίζεις jet ένα τελευταίο παιχνίδι στο pc πρέπει να τα χώνεις. Καλές αγορές giorgos147!!!
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αυτός είναι και ο λόγος που εγκατέλειψα το pc gaming.Για να είσαι μέσα και να παίζεις jet ένα τελευταίο παιχνίδι στο pc πρέπει να τα χώνεις. Καλές αγορές giorgos147!!! Ευχαριστώ πολύ μεγάλε για τις ευχές σου. Κοίτα,και εγώ π.χ. πιο πολύ υπέρ κονσολών είμαι...Αλλά αν το seven σου φέρνει μόνο του playstation 3 παιχνίδια(ps3 έχω) που είναι πιο λίγα απο του xbox,και για τους xbox έχει μόνο δέκα...Πες μου...Με συμφέρει να πάρω και xbox π.χ.;
darklordvader77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 σε συμφερει να αλλαξεις Video Club..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Αυτός είναι και ο λόγος που εγκατέλειψα το pc gaming.Για να είσαι μέσα και να παίζεις jet ένα τελευταίο παιχνίδι στο pc πρέπει να τα χώνεις. Καλές αγορές giorgos147!!! ναι μόνο που με το Pc κάνει και άπειρα άλλα πράγματα...με το xbox360/ps3 όχι
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ μεγάλε για τις ευχές σου.Κοίτα,και εγώ π.χ. πιο πολύ υπέρ κονσολών είμαι...Αλλά αν το seven σου φέρνει μόνο του playstation 3 παιχνίδια(ps3 έχω) που είναι πιο λίγα απο του xbox,και για τους xbox έχει μόνο δέκα...Πες μου...Με συμφέρει να πάρω και xbox π.χ.; Φυσικά και σε συμφέρει γιατί μην ξεχνάς ότι στο 360 υπάρχει και ο θείος που το ps3 δεν έχει
charlatan154 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον παιδια ειπα και εγω να παρω καμια κονσολα να παιζω το cod5. στην αρχη ελεγα ps3. μετα ειδα οτι και το xbox 360 elite edition εχει και hdmi που το θελω για την οθονη μου ειναι και πιο οικονομικο οποτε λεω να το παρω... μετα αρχιζω και διαβαζω για κατι κοληματα... για κατι κοκκινα λαμπακια... οτι ζεσταινετε πολυ... κανει πολυ θορυβο... μπορει καποιοσ να με βοηθησει? υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα αν παρω xbox 360 να τα φτυσει απο πολυωρο παιξιμο??? τι με συμβουλευετε να παρω? να σας πω οτι ενδιαφερομαι να παιζω και online. πρεπει να πληρωνω για να παιζω απο το xbox? περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω!!!
tasoskont Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον παιδια ειπα και εγω να παρω καμια κονσολα να παιζω το cod5. στην αρχη ελεγα ps3. μετα ειδα οτι και το xbox 360 elite edition εχει και hdmi που το θελω για την οθονη μου ειναι και πιο οικονομικο οποτε λεω να το παρω... μετα αρχιζω και διαβαζω για κατι κοληματα... για κατι κοκκινα λαμπακια... οτι ζεσταινετε πολυ... κανει πολυ θορυβο... μπορει καποιοσ να με βοηθησει? υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα αν παρω xbox 360 να τα φτυσει απο πολυωρο παιξιμο??? τι με συμβουλευετε να παρω? να σας πω οτι ενδιαφερομαι να παιζω και online. πρεπει να πληρωνω για να παιζω απο το xbox? περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω!!! πηρα το χβοχ360 πριν ενα χρονο τετια εποχη και ενα χρονο μετα μπορω να σου πω δεν μου εχει παθει τιποτα και υπαρχουν μερες που κανω 10ωρο gaming συνεχομενο.αντιθετα του κολλητου μου που το πηραμε ιδια εποχη απο το ιδιο μαγαζι του παρουσιασε 374 error το εστειλε πισω του το εφτιαξαν ολα καλα τυχαια ειναι αυτα και το ps3 μπορει να παρουσιασει κατι(οχι απο πολυωρο gaming παντως γιατι με ps3 δεν εχεις gaming:devil:)τα κοκκινα λαμπακια τα ξεχνας δεν υπαρχουν πια τα πατησε το τραινο με τις καινουργιες κονσολες.επειδη ειμαι και εγω Online gamer σου προτεινω το χβοχ360 για πολλους λογους που αν ψαξεις εδω μεσα θα τους βρεις (βαριεμαι να γραφω),για να παιζεις απο χβοχ onlineπληρωνεις συνδρομη 30 ευρο το χρονο περιπου.
Socratis_g Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον παιδια ειπα και εγω να παρω καμια κονσολα να παιζω το cod5. στην αρχη ελεγα ps3. μετα ειδα οτι και το xbox 360 elite edition εχει και hdmi που το θελω για την οθονη μου ειναι και πιο οικονομικο οποτε λεω να το παρω... μετα αρχιζω και διαβαζω για κατι κοληματα... για κατι κοκκινα λαμπακια... οτι ζεσταινετε πολυ... κανει πολυ θορυβο... μπορει καποιοσ να με βοηθησει? υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα αν παρω xbox 360 να τα φτυσει απο πολυωρο παιξιμο??? τι με συμβουλευετε να παρω? να σας πω οτι ενδιαφερομαι να παιζω και online. πρεπει να πληρωνω για να παιζω απο το xbox? περιμενω την βοηθεια σας ευχαριστω!!! Να πάρεις χβοχ τις τελευταίες παρτίδες που βγήκανε τωρα, με τις νέες μητρικές. Λένε ότι διορθόσανε όλα τα προβλήματα. Απο το 2006 μεχρι σημερα έχω αλλάξει δυο κονσόλες. τωρα έχω πάρει την τρίτη.
teofross Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 charlatan154 το 360 επειδη εχω παιξει σε φιλο μου με ps3 ειναι αρκετα θα τολμουσα να πω ανωτερο στα games αλλα ειναι ελλατωματικο μηχανημα.Εμενα μου εχουν χαλασει 3 κονσολες.Οι 2 ηταν καινουργιες.Οσο γιαυτα που λεγονται οτι τελευτεες παρτιδες δεν εχουν προβλημα δυσκολευομαι να το πιστεψω διοτι τον ιουνιο που για την εποχη ειχα παρει απο τις τελευτεες με αλλο board και αλλη ψυκτρα τα ιδια μου ειχαν πει καιτελικα στο 7μηνο χαλασε και αυτο.και κανενα τρελλο λιωσιμο δεν του εκανα.2-3 ωρες τις καθημερινες συνολο δηλαδη απο Δ-Π και αλλες 5-6 ολο το Σκ συνολο.Τα συμπερασματα δικα σου.Εγω θα ελεγα αν ΔΕΝ σε ενδιαφερει να το "αναβaθμισεις" για να παιζεις κοπιες παρε ps3.
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 για να παιζεις κοπιες παρε ps3 Το ps3 δε παίζει κοπιές...
thief7710 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ειπε οτι το πσ3 παιζει κοπιες.Ειπε οτι αν δεν τον ενδιαφερει να το "αναβαθμισει" το χβοχ για να παιζει κοπιες , να παρει πσ3
Socratis_g Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 1. 450 ευρώ που κάνει το Ρς3 μπορεί να πάρει 3 Χβοχ360 αναδρομικά. να παρει το ένα, αν του χαλάσει μετα απο κανα χρόνο να πάρει το άλλο κτλ κτλ. και αν βαλω και τα λευτα που θα γλιτώσει απο τα γνήσια του Ρς3 να μην πω οτι μπορει να βγάλει και 4ο ΧΒΟΧ360!!! 2. Οσο για τις καινούριες μητρικές. δεν ξέρω αν θα κρατήσουνε ή οχι.Αυτο που ξέρω είναι ότι ζεστένονται πολύ λιγότερο απο όλες τις προηγούμενες εκδόσεις.
Θου-Βου Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Το καλυτερο ειναι να εχειs και τιs δυο κονσολεs για τιs αποκλειστικοτητεs παιχνιδιων οπωs Metal gear Solid,Gears of War,God Of War,Fable ειναι ποιο ευκολο αν εχειs PS3 να παρειs και Xbox360 {λογο τιμηs 180 ευρω} παρα το αναποδο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις