Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπορείτε να μου εξηγείστε γιατι σε διαφημιστικά φυλλάδια αλλα και κατάστημα προτιμούν να παρουσιάζουν το ps3?

Ποσα διαφημιστικά φυλλάδια που ειδα ολα πρωτο εχουν το ps3 και τελευταιο η προτελευταίο το xbox360 και το wii.

Σε καταστημα ''seven'' τις περιοχης μου εχει να δοκιμασεις το ps3 ενω το xbox360 οχι,οι τιτλοι στο ps3 να ειναι καμια 20+ ενω στο xbox360 8-9 και 1-2 απο αυτα ''must have''.

Γιατι τοσος ''φανατισμος'' πια με αυτη την κονσολα???

Δηλαδη ελεος...Σου δημιουργεί την εντύπωση οτι το ps3 ''τα σπαει'' και ειναι ουυααοοο...ΕΛΕΟΣ

Γενικα για τη διαφημιστικα δεν ξερω να σου πω.Αλλα για τα seven ειναι ξακαθαρο οτι παιρνουν λεφτα απο την sony για να σπρωχνουν το ps3.

Στο κεντρικο καταστημα της λαρισας εχουν 100 τιτλους ps3 και γυρω στους 20 xbox360.Επισης μεσα στο καταστημα υπαρχει ενα playstation ανοιχτο για να παιξεις και δευτερο playstation συνδεδεμενο σε μια sony hd τηλεοραση το οποιο ολη μερα παιζει μουσικη η ταινιες blu-ray.Ε τι αλλο δλδ να κανουν για να πουν "τα παιρνουμε χοντρα?Να κανουν πιο μεγαλο το S στην πινακιδα τους και να προσθεσουν ενα -ony απο κατω? :P

Δημοσ.

Αν παίρνουν λεφτά καλά κάνουν και σπρώχνουν το ps3... εδώ έχουμε άτομα που πληρώνουν κιόλας για να την σπρώχνουν

Δημοσ.

Να ρωτησω ποιοι εχουν παιξει online παιχνιδια στο πσ3 και τουσ κολαγε? Δηλαδη ελεος,το μονο παιχνιδι που εχω παιξει και εχει lag ειναι το προ,αυτα που λενε μερικοι οτι το 360 εχει καλυτερο ονλινε απο το πσ3,δεν ισχυει κατα την προσωπικη μου αποψη.

Δημοσ.

Ακριβώς.Εγώ ποτέ δεν είχα lag.Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω είναι όταν θες να παίξεις με έναν φίλο σου.Κανένα άλλο.

Lag και κάτι τέτοια που λένε είναι χαζομάρες... :-)

Δημοσ.

ρε παιδιά σοβαρευτείτε .. οταν σύγκρινε καποιος το online του ps3 με του xbox δεν αναφερόταν στο lag ..ελεος.

Για την υπηρεσία μιλαγε.

Τωρα με το home δε ξερω τι παιζει οποτε δε μπορω να σχολιάσω ..αλλα ελπιζω να εχετε πλεον απλες δυνατοτητες οπως να κανετε chat με φιλους και να στελνετε invitations ο ενας στον αλλο ασχετα με το τι game παιζετε τη δεδομενη στιγμη...κλπ κλπ κλπ...

Δημοσ.

αυτη η μαλακο η sony ποτε θα βαλει τα cross game talk και το join session in progress.. ελεος δηλαδη. μα καλα οι διευθυντές οι ceo και δεν ξερω εγω τι άλλο ειναι παντελώς ηλίθιοι? :@

Δημοσ.

Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο v0rtex, ότι οι συγκρίσεις Xbox Live και PSN γίνονται στα πλαίσια του συνολικού περιεχομένου της υπηρεσίας και ΟΧΙ για θέματα lag. Από όσο έχω ακούσει, ακόμα και σε εν γένει προβληματικά παιχνίδια (βλ. PES2009) το PSN παίζει μια χαρά. Το ζήτημα είναι τι γίνεται με τα υπόλοιπα καλούδια. Εκεί το Xbox Live υπερέχει καθαρά, ακόμα και στην Ελλάδα, όπου λόγω έλλειψης υποστήριξης εγχώριου Live αρκετές δυνατότητες είναι πετσοκομμένες ή μη προσβάσιμες. Για έναν Αμερικάνο πχ, η διαφορά είναι τουλάχιστον χαοτική.

Γι' αυτό λέμε ότι όποιος ψάξει λίγο το θέμα και ξεφύγει από τις παρωπίδες του "το PSN είναι τζάμπα, άρα είναι καλύτερο" θα αναγνωρίσει ότι τα 30 ευρώ για 13 μήνες μόνο πολλά δεν είναι.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος 360 και δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος.

Το ps3 θα το πρότεινα μόνο για φανατικούς της Sony και ίσως και για το bluray...όσον αφορά στην τσέπη μας,στον καθαρά gaming τομέα,στην ποικιλία τίτλων αλλά και στο χειρισμό,το 360 είναι μπροστά με διαφορά.

Τέλος,όποιος είναι σε δίλλημα τι να πάρει,απλά να μην παρασυρθεί από συναισθηματισμούς με τη Sony,καθώς και παροτρύνσεις Sony fanboys...:lol:

Είμαι κάτοχος sega game gear,sega mega drive,sega saturn,playstation 1 και pc εννοείται.Παίζω παιχνίδια από πιτσιρίκι,και εξακολουθώ να παίζω και τώρα...κοινώς τα games είναι σοβαρό μέρος της ζωής μου.Θα βγω έξω με την κοπέλα μου,αλλά θα προτιμήσω αντί να πάω για καφέ με φίλους να παίξω 360.

Τα τελευταία τα γράφω για να σας πείσω ότι ασχολούμαι,και δεν ποστάρω για να υπερασπιστώ τον εγωισμό μου.

Καλές αγορές!!!

ΥΓ:Στα 170 βλέπω έπεσε το 360....τρεχάτε!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...