Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως είναι εκπληκτικό πόσο έχει χρησιμοποιήσει η Sony το brandname της για να στηρίξει τα υποθετικά μεγαλόπνοα σχέδια για το PS3 κτλ...

Δημοσ.

ρε παιδιά μπορει να μου πει κάποιος συγκεκριμένα γιατι το XBOX LIVE θεωρείται καλύτερο από το αντίστοιχο του ps3;

που υπερτερεί δηλαδή ακριβώς, σε ποιούς τομείς ώστε παρόλο που το πληρώνεις να είναι καλύτερο;

εγώ xbox έχω αλλά ρωτάει φίλος που έχει ps3

Δημοσ.

να υποστηριζεται το χκουτι το καταλαβαινω αλλα να υποστηριζεται την Μ$ σαν εταιρια και να χαιρεστε με τις πωλησεις της δεν το καταλαβαινω! ειδικα μετα απο τοσες φορες που εχει απογοητευσει ή κανει τη ζωη δυσκολη σε ολους μας... απο τις κονσολες μεχρι τα windows...

αλλο ενα διαμαντακι:

Remember all those disc-scratching issues early Xbox 360s were known for? It turns out that Microsoft was aware of the problem from the start...and did absolutely nothing to rectify the situation. According to the Seattle Post-Intelligencer's Joseph Tartakoff:

633649565750557705.jpg

"A document unsealed in a lawsuit last week suggests that Microsoft employees knew before putting the Xbox 360 on the market in November 2005 that the video game console could damage game discs."

The document quotes a Microsoft employee as being aware of the problem in September or October 2005. As you know, the system launched in November 2005. This is just bad, bad news for the company, both in terms of the pending class action suit and its image. The whole situation makes the company look...uhm...Richard-ish.

Link:

http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/691770/New_Documents_Show_That_Microsoft_Knew_About_DiscScratching_Issues_Before_Launch.html

Δημοσ.

Μπορείτε να μου εξηγείστε γιατι σε διαφημιστικά φυλλάδια αλλα και κατάστημα προτιμούν να παρουσιάζουν το ps3?

Ποσα διαφημιστικά φυλλάδια που ειδα ολα πρωτο εχουν το ps3 και τελευταιο η προτελευταίο το xbox360 και το wii.

Σε καταστημα ''seven'' τις περιοχης μου εχει να δοκιμασεις το ps3 ενω το xbox360 οχι,οι τιτλοι στο ps3 να ειναι καμια 20+ ενω στο xbox360 8-9 και 1-2 απο αυτα ''must have''.

Γιατι τοσος ''φανατισμος'' πια με αυτη την κονσολα???

Δηλαδη ελεος...Σου δημιουργεί την εντύπωση οτι το ps3 ''τα σπαει'' και ειναι ουυααοοο...ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

τυχερή η σόνυ που είχε την επιτυχία του play2 και από αυτό και μόνο αγοράζει το ps3 πολύ κόσμος που δεν γνωρίζει...

έχει κάνει όνομα με το play2 και όσοι δεν ασχολούνται το έχουν συνδιάσει με τον όρο "παιχνιδομηχανη" οπότε βολέυει και τα καταστήματα γιατί πουλάει το ps3 και μόνο από το όνομα (μιλάω εκ των εσω :-) )

Δημοσ.

Η Microsoft ως εταιρία έχει κάνει ό,τι έχει κάνει, με τα χίλια στραβά της, αλλά με το ΧΒΟΧ (τόσο με το πρώτο αλλά και με το 360) έχει ακολουθήσει εν πολλοίς υποδειγματική πολιτική και συμπεριφορά. Δεν μπορούμε να μην το επικροτήσουμε αυτό. Και εν πάσει περιπτώσει για μένα χίλιες φορές Microsoft παρά Sony. Αν μη τι άλλο οι πρώτοι έχουν πολύ ορθότερη τιμολογιακή πολιτική στα προϊόντα τους και πολύ καλύτερη υποστήριξη (βάζω και την αντιπροσωπεία μέσα).

Καλά θα ήταν βέβαια να μου τα έσκαγαν κιόλας που λέω τέτοια καλά πράγματα για δαύτους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει φράγκο!

Όσο για το PS, μόλις τους τελευταίους μήνες (άντε χρόνο) έχω δει μια μεταστροφή προς την κονσόλα της Microsoft. Αρκετοί φίλοι/γνωστοί/συνάδελφοι/συμφορουμίτες που δεν είχαν ιδέα τι θα πει κονσόλα, πλέον κοιτάζουν μόνο το 360. Πολλοί που είχαν PS3, το γύρισαν τελικά στο Xbox. Τέτοιο πράγμα δεν μπορούσα να το φανταστώ ούτε για αστείο, όταν πριν 6 χρόνια προσπαθούσα να τους πείσω -συνήθως εις μάτην- ότι το Xbox One είναι καλύτερο από το PS2.

Όπως σωστά λένε αρκετοί φίλοι εδώ μέσα, μεγάλο μέρος των πωλήσεων της ψησταριάς της $ony οφείλεται αποκλειστικά στο όνομά της (μήπως είναι και το μεγαλύτερο?)

Δημοσ.

Το brand name είναι πολύ σημαντικό! Και στο Ελλάντα, που είμαστε πίσω τεχνολογικά και υπάρχουν περισσότεροι που δεν ξέρουν σε σχέση με άλλες χώρες του δυτικού κόσμου , η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον άθλο της MS. Και εγώ την είδα την μεταστροφή στους φίλους μου σαν τον φίλο nzeppo. Πάντως αυτό που έγινε σε αυτή τη γενιά αν και δεν ευνοεί την SONY σίγουρα ευνοεί εμάς και μελλοντικά θα φανεί.

1. Η MS έμαθε ότι δεν μπορεί να ακολουθεί καθαρά software στρατηγική, δηλαδή να βγάzει hardware με ελαττώματα τα οποία θα ελπίζει οτι θα φτιαχτουν στην πορεία (βλ. rrod)

2. Η SONY έμαθε ότι δεν μπορεί από την άλλη ότι δεν μπορεί να ακολουθεί hardware λογική, δηλαδή να βάζει καινούργιες τεχνολογίες (οι οποίες είναι μη δοκιμασμένες και "περίεργες" στον προγραμματισμό) αγνοώντας την κοινότητα του Software ενώ χρησιμοποιεί άπειρες ποσότητες hype και μπαρούφας. (βλ. Cell)

3. Η Nintendo καθιέρωσε το Lifestyle Gaming για το ευρύ κοινό και λογικά θα συνεχίσει στο δρόμο αυτό. Εξ άλλου και το ευρυ κοινό έχει δικαίωμα στο gaming.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα όλοι παίζουν "Πρό" στο "Πλέι" και ενα μεγαλο ποστοστο αυτων αγνοούν(χωρις πλακα) την υπαρξη του XBOX

Τι 360 και ΦΙΦΑ μου λετε εσεις τωρα....

Δημοσ.

Σιγά σιγά όμως αυτοί οι "όλοι" αρχίζουν να μην είναι Όλοι. Κάποιοι αρχίζουν να υποψιάζονται και το μόνο που χρειάζονται είναι ενημέρωση και παρότρυνση. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ :) Σάμπως κάνουμε κι άλλη δουλειά τα τελευταία 6-7 χρόνια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...