Apokleiros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 1) Ποιο blu ray ρε φιλαρακο, πλακα μας κανεις! Θες να γυρνας απο βιντεο κλαμπ σε βιντεο κλαμπ για να βρεις κατι καινουριο! ΛΥΣΗ -> Γραψου σε ενα sever newsgroup και κατεβασε ολα τα bluray που υπαρχουν ή ακομα και συμπιεσμενες ταινιες 1080π αψογης ποιοτητας εικονας και ηχου 9-13 gb! 2) Ποια παιχνιδια βγαινουν στο pc απο το 360!!!! ( banjoo-fable 2-final fantasy-resident evil-tekken-fifa- halo wars- halo new) kai αλλα πολλα που δεν χρειαζεται να αναφερω! 3) Ολα αυτα που σου τα λεω ειναι η αληθεια εαν εχεις εσυ τουμπανο PC εγω εχω 10 φορες πιο τουμπανο pc απο εσενα! 4) Ειχα ps3 και το πουλησα μετα απο 6 μηνες ξερεις γιατι γιατι ειναι αθλιο! Το online gaming ειναι χαλια καμια σχεση με το live! 5) Eχεις τουμπανο pc οπως λες και τσιγκουνευεσαι να δωσεις 40 ευρω τον χρονο για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ONLINE ΕΜΠΕΙΡΙΑ XBOX LIVE!!!!!! 6) Εαν ψαχνεις επιχειρηματα να πεισεις να παρεις ισως ενα απο τα πιο αχριστα μηχανηματα που κυκλοφορουν τοτε δεν χρειαζεται αγορασε το μηχανημα και μετα απο 3 μηνες ενασχολησης μαζι του θα ξαναποσταρεις εδω μεσα αλλα θα λες αλλα! Η microsoft θα το καταλαβεις στην πορεια σε εχει κακομαθει δεν το εχεις καταλαβει τωρα αλλα αν πουλησεις το 360 και μεινεις με το μουφαps3 θα το καταλαβεις γρηγορα!
Federer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αφου λες "Με ενδιαφερoυν οι multimedia δυνατοτητες του PS3 οπως το blue-ray για χρηση σε 42" Full HD με 5.1 συστημα"... Τι περιμενεις να ακουσεις παραπανω...?Τι περιμενεις για να παρεις PS3??Τα παιχνιδια τα παιζεις αυθεντικα?Η απο θειους?
giorgos147 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να δω τι θα κάνετε όλοι οι ps3fans αν ισχύει κάτι τέτοιο. Να βγει δηλαδή και το metal gear solid 4 σε 360. Αν προσέξετε το σάϊτ(Είναι το επίσημο ιαπωνικό της Konami(Εταιρίας του metal gear solid 4)) θα δείτε ότι και το χρώμα αλλά και τα σχήματα παραπέμπουν στο power button και τα χρώματα του 360... Ίδωμεν... Αν δε κάνω λάθος,για να κάνει κάτι τέτοιο θα χρειάστει 4-5 δισκάκια......... Διορθώστε με εαν κάνω λάθος.
Apokleiros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν δε κάνω λάθος,για να κάνει κάτι τέτοιο θα χρειάστει 4-5 δισκάκια......... Διορθώστε με εαν κάνω λάθος. E kai!!!! το οτι αν βγει θα ειναι mgs 4 HD next gen και οχι mgs 4 sd οπως τιο επαιξαν στο Ps3! Αν και το παιχνιδι δεν με ενδιαφερει! Το παλικαρι θελει να παρει ps3 για τις multimedia δυνατοτητες που εχει ενω εχει ενα τουμανο pc οπως λεει! ΕΛΕΟΣ!
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετω και εγω με την σειρα μου και θα ηθελα να παραθεσω εναν μικρο προβληματισμο.Ειμαι κατοχος ΧΒΟΧ 360 εδω και 1 χρονο και εχω παιχνιδια οπως GTA IV,Lost Odyssey,Eternal Sonata,GOW,HALO. Πολυ ευχαριστημενος αρχικα , ομως τωρα μπηκα σε σκεψεις για αγορα PS3. Για 4 λογους : 1)ΤΟ PC μου παιζει ανετα ολα τα games full se 1920x1200.Οτι μου αρεσε στο ΧΒΟΧ εκτος των RPG υπαρχει στο PC και παιζει πολυ καλυτερα. 2)Λογω μετακομισης σε νεο χωρο, θα πρεπει να αγοραστει το wifi adaptor για internet. 3)Ληξη της ετησιας συνδρομης και κοστος επανενεργοποιησης της. 4)Με ενδιαφερoυν οι multimedia δυνατοτητες του PS3 οπως το blue-ray για χρηση σε 42" Full HD με 5.1 συστημα. Το ερωτημα ειναι το εξης,Να δωσω το ΧΒΟΧ και να αγορασω PS3 με μια διαφορα των 70 ευρω?Η να τα δωσω για αγορα wifi adaptor? Ευχαριστω P.S. Killzone 2 ,MGS4 και GT5 ειναι παιχνιδια που 8α ηθελα να παιξω. Φίλε υπάρχει και ποιο φτηνή λύση από το να αγοράσεις το επίσημο xbox360 wifi. Εδικά αν τα βρεις και μεταχειρισμένα τότε είναι ότι καλύτερο. Εγώ αυτό είχα κάνει όταν είχα το 360 σε άλλο δωμάτιο από το ρουτερ μου. Για δες αυτά θέλεις 2 βέβαια για να κάνεις δουλειά αλλά το θέμα είναι ότι το 360 είναι πολύ ανώτερο από το ps3 και στα περισσότερα multiplatform και σε ποικιλία παιχνιδιών. Όσο για το blu-ray που σας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου η sony μπορείς να αγοράσεις ένα sony blu-ray deck άλλωστε ακόμα στην ελλάδα δεν έχουμε πολλές ταινίες.
telegamesvg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Killzone 2 , και GT5 ειναι παιχνιδια που 8α ηθελα να παιξω. Kατσε να βγουνε πρωτα ...
jimpsar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε υπάρχει και ποιο φτηνή λύση από το να αγοράσεις το επίσημο xbox360 wifi.Εδικά αν τα βρεις και μεταχειρισμένα τότε είναι ότι καλύτερο. Εγώ αυτό είχα κάνει όταν είχα το 360 σε άλλο δωμάτιο από το ρουτερ μου. Για δες αυτά θέλεις 2 βέβαια για να κάνεις δουλειά αλλά το θέμα είναι ότι το 360 είναι πολύ ανώτερο από το ps3 και στα περισσότερα multiplatform και σε ποικιλία παιχνιδιών. Όσο για το blu-ray που σας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου η sony μπορείς να αγοράσεις ένα sony blu-ray deck άλλωστε ακόμα στην ελλάδα δεν έχουμε πολλές ταινίες. Φιλε JUST-GAMER ευχαριστω για το reply και για τα link.Θα δω και θα τα δοκιμασω αν κρατησω το μηχανημα.Οσο για APOKLEIROS , φαινεται πως ποσταρα σε λαθος μερος γιατι απο ειρωνες και αδαεις δεν δεχομαι γνωμες. Καλη συνεχεια. Υ.Γ.@Apokleiros happy gaming με το 10 φορες καλυτερο PC σου.
Apokleiros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Φιλε JUST-GAMER ευχαριστω για το reply και για τα link.Θα δω και θα τα δοκιμασω αν κρατησω το μηχανημα.Οσο για APOKLEIROS , φαινεται πως ποσταρα σε λαθος μερος γιατι απο ειρωνες και αδαεις δεν δεχομαι γνωμες.Καλη συνεχεια. Υ.Γ.@Apokleiros happy gaming με το 10 φορες καλυτερο PC σου. Καλα, καλα, πουλα το μηχανημα και υστερα θα καταλαβεις τι σου ελεγα! Ας βγουν και αλλοι χρηστες να σου πουν την γνωμη τους που εκαναν μια αναλογη κινηση! JIMBRAV για πες στο φιλαρακι απο εδω! Εγω φιλε μου ειμαι εδω οχι για να σου χαιδεψω τα αυτακια σου....θα σου πως εχουν τα πραγματα, και εσυ θα αποφασισεις στο τελος! Οταν διαβασα γιατι ηθελες το ps3 πραγματικα ΕΜΕΙΝΑ! Κανενα απο τα επιχειρηματα σου δεν ηταν ορθο.....θα προτειμουσα να πεις την αληθεια στον εαυτο σου και απο την αρχη να πεις θελω Ps3 για να παιξω KILLZONE 2 και GT5 οταν αυτα ερθουν! Αυτο ναι το δεχομαι! Και ναι θα σου πω αφου θες τοσο πολυ να τα παιξεις παρε ps3! Nα ξερουμε τι θελουμε και πως το θελουμε πανω απο ολα....εγω οταν πηρα ps3 απο λανσαρισμα και βαρεθηκα το περιμενε και την ανυπαρξια σε multi τιτλους, παιχνιδια που χαθηκαν απο sony εβγαιναν καλυτερα στο 360, περισσοτερες αποκλειστικοτητεςτο χβοχ , online gaming τραγικο με σχεση το xbox το πουλησα! Να ξερεις εαν εισαι ατομο του online gaming να ξερεις οτι η Microsoft σε εχει κακομαθει με το live! Οταν θα πας απο την αλλη πλευρα θα το καταλαβεις, οπως και εγω που εφτασα στο σημειο και ελεγα μακαρι να εδινα 100 ευρω το χρονο στην SONY και να εχω κατι καλο και οχι μια ONLINE ΜΠΑΚΑΤΕΛΑ γιατι αυτο ειναι μπροστα στο ΧΒΟΧ LIVE! μα και γι αυτο η sony δεν το χρεωνει μα τι να χρεωσει οταν ο αλλος για το απολυτο θελει 40 ευρω το χρονο! Φιλε μου να ξερεις κατι, η sony στην τιμολογιακη της πολιτικη ειναι εταιρια που σου πινει το αιμα με το καλαμακι αργα αργα....για να βγουνε παλικαρια να μιλησουν που τους χαλασε το παναργο blu ray drive μετα το περας του free service και πηγαν στην sony (300αρια θελει) ! Οσο για αγορα ps3 πηγαινε στις αγγελιες υπαρχουν αρκετοι πικραμενοι που τα πουλανε ....και μου αρεσει που γραφουν ελαχιστες ωρες λειτουργιας( μα ps3 και πολλες ωρες gaming δεν παιζει κατι τετοιο) -> this is living->this is folding! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2008 από Apokleiros
polakis21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Χαχα, κλασικός apokleiros. Θα συμφωνήσω βέβαια μαζί του... Εγώ, τα ξαναλέω, έχω 360,ps3,wii και μόνο με 360 ασχολούμαι. Τα άλλα τα θεωρώ τραγικές κονσόλες πλέον, πεθαμένες! Ούτε καν blu-ray δεν νοικιάζω γιατί βλέπω όλες τις hd ταινίες στο pc μου! Εκτός κι αν περάσω από Ραφήνα βέβαια έτσι? Και αυτό που λέτε είναι αλήθεια. Η σόνυ το ξεφτίλισε εντελώς. ΘΑ περιμένω όταν ΘΑ βγουν τα σούπερ της παιχνίδια GT5, Killzone2, Final Fantasy 13 και όταν ΘΑ τα παίξω γύρω στο 2014 (χεχε) θα κάνω απόσβεση της κονσόλας! Ρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ απατεώνες... 360 για gaming πλέον για μένα και pc για hd movies...Νομίζω ότι όλοι οι φυσιολογικοί gamers και μη κολλημένοι αυτό κάνουν ή αυτό θα κάνουν... Ξυπνάτε...
Apokleiros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εσυ polaki ας πουμε ο μονος λογος που δεν το εχεις πουλησει το μηχανημα ειναι καθαρα για συλλεκτικους λογους αν και προπολου εχεις σταματησει να το ξεσκονιζεις...και επειδη το πηρες μισο τιμης....Ο pol ειχε θειο μεσα απο sony!
Narayan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ήμουν Γαλλία μέχρι προχθές και το 80άρι PS3 το έχουν €350 χωρίς παιχνίδια και €399 με δύο παιχνίδια ή τα bundles με LBP και PES2009. Το καλύτερο όμως είναι αλλού... επειδή έχει πέσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφήμιση στο 360 και η τιμή του είναι χώμα, η Sony Γαλλίας δίνει €50 επιστροφή μέσω rebate σε όσους αγοράσουν PS3 τις γιορτές! Δηλαδή με €300 παίρνει κανείς κανούργιο PS3! Τώρα πως εδώ το έχουν €400 και €450 αντίστοιχα δεν ξέρω...
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Όπως έχουν και τα παιχνίδια 70 ευρώ όταν μπορείς να τα παραγγείλεις απ' έξω με 30-40.
Narayan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Όπως έχουν και τα παιχνίδια 70 ευρώ όταν μπορείς να τα παραγγείλεις απ' έξω με 30-40. Τα 360 εκεί είναι ίδια ακριβώς bundles στην ίδια ακριβώς τιμή. Μάλλον η εδώ αντιπροσωπεία πάει να βγάλει κάτι παραπάνω. Μου αρέσει πάντως πως παρά το γεγονός πως η Sony Ελλάς χρεώνει παραπάνω από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη για το PS3 και πως δίνει 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2 που πρέπει, ορισμένοι επιμένουν πως μας "σέβεται" περισσότερο σαν καταναλωτές μόνο και μόνο επειδή το 360 είχε τα γνωστά προβλήματα με το RROD...
BillGS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Kατσε να βγουνε πρωτα ... Σωστη η παρατηρηση του φιλου,εγω οπως και πολλοι αλλοι πιστευω εχω μαθει να κανω υπομονη για τιτλους κραχτες,ειδικα απο τη Sony. Γιατι? Απλουστατα επειδη ημουν ενας απο αυτους που τον απριλη του 2005 εδωσα 350 ευρω για να παρω ενα αμερικανικο PSP μονο και μονο για να παιξω το GT:mobile που ειχε υποσχεθει η Sony. Σημερα,σχεδον 4 χρονια παρα κατι μηνες,το project εχει παγωσει και οι φημες λενε οτι το παιχνιδι δεν προκειται να κυκλοφορησει ποτε...Αυτα ας τα θυμομαστε οταν λεμε οτι παιρνουμε μια κονσολα τωρα για ενα παιχνιδι που ισως κυκλοφορησει δεν ξερω και γω ποτε.
Narayan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σωστη η παρατηρηση του φιλου,εγω οπως και πολλοι αλλοι πιστευω εχω μαθει να κανω υπομονη για τιτλους κραχτες,ειδικα απο τη Sony.Γιατι? Απλουστατα επειδη ημουν ενας απο αυτους που τον απριλη του 2005 εδωσα 350 ευρω για να παρω ενα αμερικανικο PSP μονο και μονο για να παιξω το GT:mobile που ειχε υποσχεθει η Sony. Σημερα,σχεδον 4 χρονια παρα κατι μηνες,το project εχει παγωσει και οι φημες λενε οτι το παιχνιδι δεν προκειται να κυκλοφορησει ποτε...Αυτα ας τα θυμομαστε οταν λεμε οτι παιρνουμε μια κονσολα τωρα για ενα παιχνιδι που ισως κυκλοφορησει δεν ξερω και γω ποτε. Αυτό το GT: Mobile έχει φάει πολύ κόσμο, δεν είσαι μόνος Γενικά από Sony έχουμε ακούσει πολλές κούφιες υποσχέσεις τα τελευταία χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις