Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι φιλε μου.Λεω αυτο που βλεπω.

Το χβοχ ειναι καλυτερο στα παιχνιδια.Το ps3 στις ταινιες.

Αλλα ακομα και αυτο σου ειναι βαρυ για το να το φας.Πρεπει να βγεις να πεις οτι "οχι το ps3 ειναι μαπα και στις ταινιες".

Θα πεσει ξυλο απο το αφεντικο αλλιως?

Δημοσ.
Μάλλον θέλεις να πεις "όσα δεν φτάνει η αλεπού... πηδάει και τα πιάνει."

blu-ray player(απο 200ευρω) + xbox360 arcade(απο 165 ευρώ) = 365 ευρώ

Μόνο 35ευρώ ακριβότερα από το ps3.

αυτο που θελεις να πεις στην πραγματικοτητα ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα, παιρνεις μια κουτσουρεμενη κονσολα (χωρις σκληρο δισκο) και ενα ανωνυμο blu-ray player, ενω με 35 ευρω παραπανω, παιρνεις μια πληρη κονσολα + τον καλυτερο blu-ray player, και το καλυτερο τα εχεις και τα 2 σε μια συσκευη.

Αληθεια εσυ που προτεινεις στους αλλους αυτη την επιλογη εσυ την εχεις κανει πραξη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ανώνυμο blu-ray για δες καλύτερα το λινκ και το δεύτερο blu-ray player deck που είναι το sony bdp-s300 εκτός εκτός αν εννοείς ότι αυτό είναι ένα "ανώνυμο blu-ray player"

Όχι εγώ δεν την έχω κάνει πράξει γιατί πολύ απλά εγώ θα πάρω ένα σαν αυτό που παίζει τα πάντα από media files είτε φωτογραφίες είναι αυτά είτε βίντεο και σε οποιαδηποτε μορφή και ποιο φτηνό από το sony blu-ray player deck είναι.

Θέλω να δω τι θα κάνετε όλοι οι ps3fans αν ισχύει κάτι τέτοιο. :lol::-):-D

Να βγει δηλαδή και το metal gear solid 4 σε 360.

Αν προσέξετε το σάϊτ(Είναι το επίσημο ιαπωνικό της Konami(Εταιρίας του metal gear solid 4)) θα δείτε ότι και το χρώμα αλλά και τα σχήματα παραπέμπουν στο power button και τα χρώματα του 360...

Ίδωμεν...

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Χαιρετω και εγω με την σειρα μου και θα ηθελα να παραθεσω εναν μικρο προβληματισμο.

Ειμαι κατοχος ΧΒΟΧ 360 εδω και 1 χρονο και εχω παιχνιδια οπως GTA IV,Lost Odyssey,Eternal Sonata,GOW,HALO.

Πολυ ευχαριστημενος αρχικα , ομως τωρα μπηκα σε σκεψεις για αγορα PS3.

Για 4 λογους :

1)ΤΟ PC μου παιζει ανετα ολα τα games full se 1920x1200.Οτι μου αρεσε στο ΧΒΟΧ εκτος των RPG υπαρχει στο PC και παιζει πολυ καλυτερα.

2)Λογω μετακομισης σε νεο χωρο, θα πρεπει να αγοραστει το wifi adaptor για internet.

3)Ληξη της ετησιας συνδρομης και κοστος επανενεργοποιησης της.

4)Με ενδιαφερoυν οι multimedia δυνατοτητες του PS3 οπως το blue-ray για χρηση σε 42" Full HD με 5.1 συστημα.

Το ερωτημα ειναι το εξης,Να δωσω το ΧΒΟΧ και να αγορασω PS3 με μια διαφορα των 70 ευρω?Η να τα δωσω για αγορα wifi adaptor?

Ευχαριστω

P.S. Killzone 2 ,MGS4 και GT5 ειναι παιχνιδια που 8α ηθελα να παιξω.

Δημοσ.
Χαιρετω και εγω με την σειρα μου και θα ηθελα να παραθεσω εναν μικρο προβληματισμο.

Ειμαι κατοχος ΧΒΟΧ 360 εδω και 1 χρονο και εχω παιχνιδια οπως GTA IV,Lost Odyssey,Eternal Sonata,GOW,HALO.

Πολυ ευχαριστημενος αρχικα , ομως τωρα μπηκα σε σκεψεις για αγορα PS3.

Για 4 λογους :

1)ΤΟ PC μου παιζει ανετα ολα τα games full se 1920x1200.Οτι μου αρεσε στο ΧΒΟΧ εκτος των RPG υπαρχει στο PC και παιζει πολυ καλυτερα.

2)Λογω μετακομισης σε νεο χωρο, θα πρεπει να αγοραστει το wifi adaptor για internet.

3)Ληξη της ετησιας συνδρομης και κοστος επανενεργοποιησης της.

4)Με ενδιαφερoυν οι multimedia δυνατοτητες του PS3 οπως το blue-ray για χρηση σε 42" Full HD με 5.1 συστημα.

Το ερωτημα ειναι το εξης,Να δωσω το ΧΒΟΧ και να αγορασω PS3 με μια διαφορα των 70 ευρω?Η να τα δωσω για αγορα wifi adaptor?

Ευχαριστω

P.S. Killzone 2 ,MGS4 και GT5 ειναι παιχνιδια που 8α ηθελα να παιξω.

Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πάντως και με ένα απλό Access Point αντί για το WiFi Adaptor

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...