Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

λετε οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στα ιδια παιχνιδια στις κονσολες, και εσυ λες οτι υπαρχει μεταξυ των hd rips....οκ οτι πεις.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον....ηρθε η ωρα να πω τη γνωμη μου και εγω...

Εχω το χβοχ απο τον σεπτεμβριο και το ps3 ενα μηνα σχεδον.

Αυτο που εχω να πω ειναι το εξης:Αν καποιος ενδιαφερεται 100% μονο για παιχνιδια πρεπει να παρει χβοχ.Αν παλι ο χρονος που μοιραζει σε παιχνιδια και ταινιες ειναι 50-50 (οπως εγω) πρεπει να παρει ps3.

Το χβοχ παιζει τα παιχνιδια τελεια.Το ps3 παιζει τα παιχνιδια καλα αλλα αν του βαλεις ταινια (ειτε divx ειτε dvd ειτε blue ray) θα μεινεις με ανοιχτο το στομα.

Πιστευω οτι ειναι στα γουστα του καθενα.Εμενα με κερδισε το ps3.

Δημοσ.

Πώς είναι δυνατόν να μείνεις με ανοιχτό το στόμα με ταινία divx ή dvd? Μήπως το PS3 παίρνει το bitrate του 1-5MBps και το... κάνει 15?

Όσο για το bluray, για πολλοστή φορά να πούμε ότι όσοι το έχουν γυρίσει σε mkv αρχεία, δεν χάνουν απολύτως τίποτα. Πρακτικά την ίδια ποιότητα απολαμβάνουν και μάλιστα χωρίς να μπλέκουν με δισκάκια.

Δημοσ.
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

Λοιπον μια ταινια mkv 1080p που σπερνει απο εικονα με dts ηχο ειναι 8-12gb....Αρα με βαση την συνδεση μου ειναι 2ωρες και kati λεπτα την εχω....

Οποιαδηποτε ταινια bluray θελω την εχω σπιτι μου κομπλε σε λιγοτερο απο 8 ωρες! τοσο χρειαζομαι για να κατεβασω 45 gb....

Ενω εγω εχω οποια ταινια θελω στο σπιτι μου , εσυ αναγκαζεσαι με το ΜΠΡΙΚΙ σου να γυριζεις απο βιντεο κλαμπ σε βιντεο κλαμπ σαν το ζητιανο μπας και βρεις μια ταινια! THIS IS LIVING!:lol:

Αρα τα κρεμασταρια οπως καταλαβαινεις ειναι δικα σου Udontneed2know ...Παιδες ειμαι εδω ! :-)

Δημοσ.

Η πρωτη ταινια που δοκιμασα στο ps3 (που ειχα δοκιμασει και στο χβοχ) ηταν dvd το Matrix Reloaded.Δεν ξερω αν ειναι το upscale η οτι αλλο παντως η εικονα που ειδα δεν ειχε καμια σχεση με το χβοχ.

Επισης το αλλο που μου αρεσε ειναι η επιλογη να γραψω οτι θελω στο δισκο του ps3 που το χβοχ δεν με αφηνε.

Επισης ημουν ετοιμος για τρελα install απο αυτα που διαβαζα εδω μεσα αλλα τελικα απο τα 5-6 παιχνιδια που επαιξα μεχρι στιγμης μονο το metal gear solid και το blood curse κατι ηθελαν εγκατασταση.

Να ξανατονισω οτι οσον αφορα τα παιχνιδια το χβοχ ειναι καλυτερο.

Στο demo του grid δεν καταλαβα διαφορα (περα απο το οτι στο χβοχ το επαζα σε 1080p ενω τωρα σε 720p).

Στο demo του 2k9 απο την αλλη η διαφορα ηταν μεγαλη.Το χβοχ κερδισε κατα κρατος.

Αλλα οπως ειπα.Ειναι το τι ψαχνει ο καθενας.

Οσο για τα mkv.Πως ακριβως τα παιζεται?Tversity?

Αν ναι αν δεν κανω λαθος ολη η δουλεια γινεται απο το pc σας και οχι απο την κονσολα.Στην κονσολα γινεται stream του βιντεο.ναι η μαλακιες λεω?

edit:Κατι αλλο που μου ηρθε στο μυαλο.Και το θετω σαν ερωτηση:Τα 1080p που βγαζει το χβοχ σε ΟΛΑ τα παιχνιδια ειναι οντως 1080p η ειναι 720p με upscale?Το ρωταω γιατι σε πολλα παιχνιδια αυτη την εντυπωση που εδωσε.

Δημοσ.

Στο demo του grid δεν καταλαβα διαφορα (περα απο το οτι στο χβοχ το επαζα σε 1080p ενω τωρα σε 720p).

edit:Κατι αλλο που μου ηρθε στο μυαλο.Και το θετω σαν ερωτηση:Τα 1080p που βγαζει το χβοχ σε ΟΛΑ τα παιχνιδια ειναι οντως 1080p η ειναι 720p με upscale?Το ρωταω γιατι σε πολλα παιχνιδια αυτη την εντυπωση που εδωσε.

το ps3 έχει ανύπαρκτο scaler στα παιχνίδια κάτι που όλοι προσπερνάνε. σε μια 52 full hd tv η απουσία του scaler είναι τεράστιο μειονέκτημα και η διαφορα του xbox στα γραφικά είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζονται μερικοί.

στην συντριπτική πλειοψηφία τα παιχνίδια του xbox είναι upscaled σε 1080p.

Δημοσ.
Λοιπον μια ταινια mkv 1080p που σπερνει απο εικονα με dts ηχο ειναι 8-12gb....Αρα με βαση την συνδεση μου ειναι 2ωρες και kati λεπτα την εχω....

Οποιαδηποτε ταινια bluray θελω την εχω σπιτι μου κομπλε σε λιγοτερο απο 8 ωρες! τοσο χρειαζομαι για να κατεβασω 45 gb....

Ενω εγω εχω οποια ταινια θελω στο σπιτι μου , εσυ αναγκαζεσαι με το ΜΠΡΙΚΙ σου να γυριζεις απο βιντεο κλαμπ σε βιντεο κλαμπ σαν το ζητιανο μπας και βρεις μια ταινια! THIS IS LIVING!

Αρα τα κρεμασταρια οπως καταλαβαινεις ειναι δικα σου Udontneed2know ...Παιδες ειμαι εδω !

ολα αυτα τα κανει το χβοχ η το pc ?.....

αν τα κανει το χβοχ τοτε σιγουρα θα φτιαχνει κ καφε το δικο σου μπρικι

κ που ηρθες ...ασυναρτησιες λες κ ασχετα

Δημοσ.

Το PC τα κάνει όλα αυτά, αλλά μάλλον εννοεί ότι αν έχεις γρήγορη σύνδεση και χώρο στο δίσκο, τα γυρνάς όλα σε matroska και δεν χρειάζεσαι ούτε BluRay, ούτε κονσόλες ούτε τίποτα. Στέλνεις το PC σε μεγάλη TV (ή μεγάλο monitor, 22"-26") και καθάρισες. Οπωσδήποτε το να τρέχουμε σε βιντεοκλαμπ για να βρούμε κανα ξενοίκιαστο BR ανήκει στη σφαίρα του αδιανόητου πλέον. Τις συνδρομές σε rapidshare, megaupload, private trackers κλπ τι τις πλερώνουμε?

Δημοσ.

Επισης για οσους δεν το γνωριζουν ο gherudos εχει φτιαξει ενα προγραμματακι που κανει τα mkv αρχεια iso για να μπορεις να τα δεις απο blueray player.Εχει σχετικο λινκ στην υπογραφη του για οποιον ενδιαφερεται.

Χρησιμο αν θελεις να δεις την ταινια στην τηλεοραση χωρις να τραβιεσαι με pcια...

Δημοσ.

Περνας το TVersity στο pc,kai streamαρεις on the fly στην κονσόλα (360 η PS3) οτι έχεις στο pc KAI στους εξωτερικούς σκληρους,Video + HD video,Music,photos.

wired η wireless.

Blu what?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...