TopGunZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Παντως δεν νομιζω οτι κανας αριστεροχερας να προτιμαει το controller του PS απο αυτον του ΧΒΟΧ360:wink: O αριστερόχειρ την έχει πουλεμένη γενικώς... Εμένα πάντως σε παιχνίδια με κάμερα (βλέπε fps) με βόλεψε περισσότερο του PS3. Στο MarvelUA ας πούμε το χειριστήρο του X360 ήταν ιδανικό.
MiltoZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 O αριστερόχειρ την έχει πουλεμένη γενικώς... Εμένα πάντως σε παιχνίδια με κάμερα (βλέπε fps) με βόλεψε περισσότερο του PS3. Στο MarvelUA ας πούμε το χειριστήρο του X360 ήταν ιδανικό. Εμένα ακριβώς το αντίθετο όσον αφορά τα fps. Για το MarvelUA συμφωνώ Προφανώς όμως είναι θέμα συνήθειας. Το vibration όμως είναι απαραιτητότατο!
TopGunZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Προφανώς όμως είναι θέμα συνήθειας. Το vibration όμως είναι απαραιτητότατο! Το έχω ξαναγράψει, για μένα ήταν το πιο ευχάριστο νέο όταν έμαθα πως δεν είχε δόνηση το χειριστήριο του PS3, το θεωρούσα πάντα ενοχλητικό και άχρηστο, ότι παρέμβενε στην εμπειρία, παρά την ενίσχυε. Τις περισσότερες φορές το έβγαζα εκτός. Ο καθένας έχει τις ανωμαλίες του
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 μπα δεν εισαι και ο μονος.και εμενα το rumble ηταν το πιο αχρηστο feature και παντα το εκανα disable.γουστα.
GabrielConnor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ε καλά το rumble δεν είναι και η επιτομή του NextGen, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ και γουστάρω και θα μου έλλειπε. Καλό θα ήταν το PS3 να είχε και να υπήρχε η επιλογή για on/off. Αλλά δεν είναι καμιά σοβαρή έλλεψη, προς Θεού.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Παιδια εγω το rumble το θεωρω μεγαλο + για καποια παιχνιδια. Πχ στο Motorstorm πρεπει να υπαρχει rumble ας πουμε. Για παιξε fatal frame χωρις δονηση.;-)
polakis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν κατάλαβες Petran. Μέχρι να γίνει το update απο την Κονάμι τον Μάιο, δεν έχανα σχεδόν ποτέ στα ranked! Μετά το update ξεφτίλισαν την άμυνα και τώρα βάζει γκολ και η κουτσή μαρία, παίζεις δεν παίζεις άμυνα...Γιαυτό το παράτησα το άθλημα, μετά χάλασε το 360 και τώρα πήγα pro6 στο ps3. Και παραδέχομαι ότι το Gameplay είναι καλύτερο στο ps2 από ότι στο 360. Μέχρι τώρα έλεγα το αντίθετο. Μόνο σε γραφικά χάνει τελικά στο ps2 το pro6... Αυτό ήταν σχόλιο προς Petran για το spoiler του...Lol
OVERALL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Diladi re paidia ta xeiristiria toy ps3 DEN exoyn donisi??? Gia emena ayto einai megali mlkia gia ton aploystato logo oti tha mporoysane aneta na valoyne donisi kai opoios den tin ithele apla tin apenergopoioyse apo to painxidi toso apla.
MiltoZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Και παραδέχομαι ότι το Gameplay είναι καλύτερο στο ps2 από ότι στο 360. Μέχρι τώρα έλεγα το αντίθετο Σωστός. Γι αυτό μ αρέσεις γιατί κάνεις και υποχωρήσεις....
fits13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Meta ap' to parapanw video poios pistevei akoma oti ta grafika(Toylaxiston se ayto to paixnidi) toy ps3 einai kalitera apo toy xbox360? Eidika sto xrwmatismo sto ps3 ektos twn allwn nomizeis oti exeis anevasei poli perissotero to brightness.
darklordvader77 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 φιλε OVERALL, δεν βαλανε δονηση στο χειριστηριο του PS3, για τον απλουστατο λογο ότι θα μπερδευε τον αισθητηρα κινησης του μοχλου.. επίσης θα αποδεικνύονταν αρκετα χρονοβορο να τα βολευανε κ τα 2 στην ιδια συσκευη χωρις να ενοχλει το ενα το αλλο.. για αυτο τωρα ξεκινησαν να ασχολουνται, κ θα το βγαλουν καποια στιγμη.. Μια παρατηρηση όμως προς όλους τους κατοχους PS3 που τους χαλαει τοσο πολυ η δονηση: Να σας νοιαζει ότι το χειριστηριο, επειδη ειναι ασυρματο, κάποια στιγμη θα τα φτυσει η μπαταρια του κ θα παιζετε παλι με καλωδιακι.. ή θα πατε να αγορασετε καινουργιο, πως σας φαινεται? δεν διαμαρτυρεστε γι αυτο?
TopGunZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μακάρι να προλάβει. Το βλέπω να εκσφενδονίζεται σε κανά τοίχο πριν από αυτό. Υπάρχει κάποιο διάγραμμα για life expectancy? Για να ξέρουμε πότε είναι αυτό το "κάποια στιγμή". Αν θυμάμαι καλά "κάποια στιγμή" όταν πήρα το 360 έπρεπε να σκάσω 20 ευρώ για την μπαταρία και το φορτιστή.
OVERALL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Re file darklordvader77 logika tha mporeis na tin allazeis tin mpataria sto xeiristirio toy ps3 opws mporeis kai sta xeiristiria toy xbox360. Ara den yparxei logos anisixias.
TopGunZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Για αυτό το λέει, επειδή δεν γίνεται (τουλάχιστον εύκολα). Απλά το θέμα είναι πόσο μπορεί να αντέξει αυτή η μπαταρία, δεδομένου κι όλας ότι λείπει ο ενεργοβόρος μηχανισμός της δόνησης. Αν κρατάει κανά χρόνο φυσικά και είναι λαλακία, αλλά σκέψου ότι ενός κινητού που είναι σχεδόν 24-7 ανοιχτό και με σωστή χρήση κρατάει καλά πάνω από δύο χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις