Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 λες ότι το μέλλον ανήκει στο ps3 αλλά μην ξεχνάς ότι έχουν ακουστεί αρκετά rumors για νέα γενιά κονσολών αρκετά "σύντομα"... αν τελικά επαληθευτούν, τότε δώρον άδωρον το "μέλλον" του ps3...
rikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εγώ θέλω να μάθω τι είδε πια σε αυτό το killzone που είναι έτη φωτός καλύτερο απο ότι έχει το xbox....ε jimspy? mark my words...στην E3 του 2010 θα ανακοινωθει ο αντικαταστης του 360. (Μου το πε μία τσιγγανα που προβλέπει το μέλλον...)
Rebel21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 λες ότι το μέλλον ανήκει στο ps3 αλλά μην ξεχνάς ότι έχουν ακουστεί αρκετά rumors για νέα γενιά κονσολών αρκετά "σύντομα"... αν τελικά επαληθευτούν, τότε δώρον άδωρον το "μέλλον" του ps3... όχι ρε παιδιά ξέρετε τι παπάδες θα κάνει η geforce 7800 και οι 256+256 μνήμες του το 2010 τι νέες κονσόλες και μπούρδες. ας σοβαρευτούμε πλέον παιδιά και να πάρουμε χαμπάρι ότι το ps3,xbox είναι πλέον currect gen και η next αναμένεται. Εγώ θέλω να μάθω τι είδε πια σε αυτό το killzone που είναι έτη φωτός καλύτερο απο ότι έχει το xbox....ε jimspy? το θέμα δεν είναι τι είδε αλλα τι δεν κατάφερε να δει λόγο blur.
klainmaingr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 H beta του kz2 είναι σίγουρα πολύ όμορφη υλοποιήση απο ότι έχω δει σε video (αυτά για το blur τα ακούω βερεσέ). Ο πρώτος blurοδιδάξας είναι το 360.. Σε όλα τα games όμως.. Δεν είναι ενοχλητικό βέβαια και βελτιώνει αρκετά το αποτέλεσμα. αλλα μου φαίνεται κουλό 360 χρήστης να ψάχνει για blur στο ps3 το οποίο αντιθέτως έχει πολύ λιγότερο blur σε όλες τις κυκλοφορίες και υστερεί στο ΑΑ (γι αυτό και φαίνονται κάποιες τραγικές διαφορές). Όπως και να'χει είναι μια πολύ όμορφη εκτέλεση αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι το εξωπραγματικό είδες που σε κάνει να νομίζεις οτι έχεις να δείς πολλά πράγματα ακόμα.
jimspy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 H beta του kz2 είναι σίγουρα πολύ όμορφη υλοποιήση απο ότι έχω δει σε video (αυτά για το blur τα ακούω βερεσέ). Ο πρώτος blurοδιδάξας είναι το 360.. Σε όλα τα games όμως.. Δεν είναι ενοχλητικό βέβαια και βελτιώνει αρκετά το αποτέλεσμα. αλλα μου φαίνεται κουλό 360 χρήστης να ψάχνει για blur στο ps3 το οποίο αντιθέτως έχει πολύ λιγότερο blur σε όλες τις κυκλοφορίες και υστερεί στο ΑΑ (γι αυτό και φαίνονται κάποιες τραγικές διαφορές). Όπως και να'χει είναι μια πολύ όμορφη εκτέλεση αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι το εξωπραγματικό είδες που σε κάνει να νομίζεις οτι έχεις να δείς πολλά πράγματα ακόμα. προφανως την εχεισ παιξει την βετα ετσι δεν ειναι_..... θελεισ να μου πεισ οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν απεχει μιλια μακρια απο οτι εχεισ παιξει μεχρι τωρα σε χβοχ και πσ3 ....νομιζω οτι ειναι οτι καλυετρο εχει κυκλοφορησει εωσ τωρα στον τομεα του......
Rebel21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 αλλα μου φαίνεται κουλό 360 χρήστης να ψάχνει για blur στο ps3 πλακα κάνω φιλε μου,δεν ψάχνω τίποτα απλά το παιχνίδι που προβάλλεται ως το καλύτερο αυτής της γενιάς στον τεχνικό τομέα οφείλει να μην κάνει τα ίδια λάθη. το παιχνίδι φτιάχνεται εδώ και χρονια και οφείλει να δείξει κάτι καλο.εγώ δεν το έχω παίξει αλλα στα video δεν δείχνει και τόσο σπουδαίο. http://www.gamersyde.com/stream_9576_en.html
rikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Αυτός που χαράζει το μέλλον είναι και αύτος που οι υπόλοιποι μιμούνται. Να δεις που είναι πολυ πιθανόν οι sony και η microsoft να μιμηθούν την N και να δωσουν βάρος σε "innovative gameplay" αντί για γραφικα...Πιστεύω πως δυστηχώς οι πωλήσεις του Wii δικαιολογούν μια τέτοια αλλαγή και πως αυτο είναι το μέλλον...HD Wii....και οχι blue ray ...
neovdr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον δεν τα πήγες καλά στην έκθεση ιδεών έτσι δεν είναι jimspy? Λοιπόν για να εξηγούμαστε το γεγονός ότι στην προηγούμενη πρόταση είπες ότι το PS3 έχει το μέλλον στα χέρια του δεν αναιρεί το προς το παρον το ps3 οδηγει την κουρσα.
Rebel21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Αυτός που χαράζει το μέλλον είναι και αύτος που οι υπόλοιποι μιμούνται. Να δεις που είναι πολυ πιθανόν οι sony και η microsoft να μιμηθούν την N και να δωσουν βάρος σε "innovative gameplay" αντί για γραφικα...Πιστεύω πως δυστηχώς οι πωλήσεις του Wii δικαιολογούν μια τέτοια αλλαγή και πως αυτο είναι το μέλλον...HD Wii....και οχι blue ray ... το μέλλον είναι το τεχνικά ανώτερο όχι μια κονσόλα που την παίρνουν και γυναίκες για όργανο γυμναστικής.μην τρελαθούμε κιόλας. για πολλούς το wii χάνεται μετά τον αρχικό ενθουσιασμό όπως έγινε και με εμενα.το wii το θεωρώ ως την ποιο έξυπνη απάτη στην ιστορία των video games.ένα jackpot για την nintendo.μεγάλη μαγκιά.
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 δεν την λεμε σε κανενα απλα οταν θες να αγορασεις video game console (γιατι εκτος αν κανω λαθος το ps3 xbox360 σαν video GAME console πλασαρονται) που θα ανοιγεις την ριμαδα την κονσολα και θα θες να παιξεις κατι και σημερα και αυριο και μεθαυριο και γενικα να μπορεις να παιζεις οποτε γουσταρεις παιχνιδια της προκοπης και οχι να την εχεις κλειστη (η οπως μερικη την αφηνουν και ανοιχτη στο dashboard χωρις λογο απλα επειδη πληρωσαν τα 400 ευρω για να γινει αποσβεση)τοτε λεμε οτι το xbox360 ειναι καλυτερο σαν video GAME console κατι που ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει τελικα καποιος κατοχος ps3 γιατι ο εγωισμος ειναι ενα πραγμα που καταπινετε δυσκολα. Τώρα γίνεσαι αν μη τι άλλο άδικος - κακός δεν το αφήνουν απλά να κάθετε. Κάνουν folding :lol:
anamenos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Τώρα γίνεσαι αν μη τι άλλο άδικος - κακός δεν το αφήνουν απλά να κάθετε.Κάνουν folding :lol: έπρεπε κάποιος να το πει , λείπει και ο Απόκλειρος... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kabamaru21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 είσαστε όλοι ένα μάτσο ανενημέρωτα troll. ΔΕΝ υπάρχει ποια folding στο ps3 έγινε Life With PlayStation
Toufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 εγω να δεχτω, οκ το ps3 θα γινει το πιο γαματο με τον καιρο (οσο καιρο και το ακουμε..) γιατι να το παρει καποιος τωρα? θα ειναι πιο φτηνο οταν θα ειναι καλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 εγω να δεχτω, οκ το ps3 θα γινει το πιο γαματο με τον καιρο (οσο καιρο και το ακουμε..)γιατι να το παρει καποιος τωρα? θα ειναι πιο φτηνο οταν θα ειναι καλο. touche...
jimspy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 εγω να δεχτω, οκ το ps3 θα γινει το πιο γαματο με τον καιρο (οσο καιρο και το ακουμε..)γιατι να το παρει καποιος τωρα? θα ειναι πιο φτηνο οταν θα ειναι καλο. δεν ειπε κανεις να το παρει καποιος τωρα.......για τα σημερινα δεδομενα μια επιλογη ειναι το πιο φθηνο φλασαρισμενο τσιπαρισμενο χβοχ που τηα μπορεσει ο καθενας να βρει λογο κοστους κ μονο .....κ η καλυτερη επιλογη να μην παρεις τιποτα και να περιμενεισ την καταλληλη στιγμη να παρεις το πσ3 η αν εχεισ υομονη να περιμενεις να βγει καποια αλλη κονσολα ισων η κ παραπανω δυνατοτητων στο μελλον.....απλα η αποψη μου που πολυ δεν καταλαβαν ειναι οτι το χβοχ οπως κ να το κανουμε τελειωνει σιγα σιγα.....οι αλλοι στην σονυ βιαστηκαν πολυ να βγαλουν το πσ3 χωρις να λαβουν υποψην τους οτι δεν υπηρχε η καταλληλη υποδομη απο τις εταιρειες παιχνιδιων ωστε να μπορεσουν να στηριξουν σε καποιο σεβαστο ποσοστο τις ικανοτητες του μηχανηματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις