Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει ανοιξει μια διαμαχη που τελειωμο δεν εχει. εγω ειμαι υπερ ps3 καθως παιζω απο το ps1 και pro κλπ. +οτι δε μου καθεται καθολου καλα ο μοχλος του xbox. καλο ειναι αλλα δε μπορω στο χερι. αυτη ειναι η δικη μου απαντηση. αν με βολευε θα το σκεφτομουνα αλλα αφου δεν ετοιμαζομαι για ps3 σιγα σιγα που θα πεσει κ αλλο η τιμη. τσιμπημενο μεν με μονη δικαιολογια το blue ray που σαν σκετη συσκευη κανει κοντα €300

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το χειριστηριο του 360 αν εξαιρεσεις το d pad ειναι κλασεις ανωτερο...απλα ειναι θεμα συνηθειας...αν παιξεις εστω και μια ωρα με αυτο δε θα θελεις να πιασεις το παμπαλαιο χειριστηριο της sony

Δημοσ.

Ναι τα analog δεν συγκρίνονται πολύ καλύτερα στο 360...

Αλλα όμως το d-pad στο 360 είναι ΠΟΛΛΑ χρόνια πίσω... και χάρη του κάνω γιατί πρίν απο πολλά χρόνια ήξεραν να φτιάχτουν dpad..

Δημοσ.
εχει ανοιξει μια διαμαχη που τελειωμο δεν εχει. εγω ειμαι υπερ ps3 καθως παιζω απο το ps1 και pro κλπ. +οτι δε μου καθεται καθολου καλα ο μοχλος του xbox. καλο ειναι αλλα δε μπορω στο χερι. αυτη ειναι η δικη μου απαντηση. αν με βολευε θα το σκεφτομουνα αλλα αφου δεν ετοιμαζομαι για ps3 σιγα σιγα που θα πεσει κ αλλο η τιμη. τσιμπημενο μεν με μονη δικαιολογια το blue ray που σαν σκετη συσκευη κανει κοντα €300

όλα είναι θέμα, συνήθιας , και θα δείς που στο μοχλό του 360 ο αριστερός αναλογικός μοχλός κάνει πολύ καλύτερα τη δουλεία του...

Δημοσ.

Ομοίως είναι θέμα συνήθειας η χρήση του -μέτριου- dpad. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ για κίνηση, ακόμα και σε σε ποδοσφαιράκια/μπασκετάκια/κλπ πάντα με το αναλογικό παίζω.

Δημοσ.
Ναι τα analog δεν συγκρίνονται πολύ καλύτερα στο 360...

Αλλα όμως το d-pad στο 360 είναι ΠΟΛΛΑ χρόνια πίσω... και χάρη του κάνω γιατί πρίν απο πολλά χρόνια ήξεραν να φτιάχτουν dpad..

Έχει βγει πρόσφατα controller στο 360 με (υποτίθεται) καλύτερο d-pad αλλά είναι σε περιορισμένο αριθμό και είναι και... πράσινο. Ίσως στο μέλλον όταν τελιώσει το στοκ (όταν ξεστοκάρει που έλεγε και μια ψυχή) να καθιερωθεί το καινούργιο.

Πάντως ειλικρινά, στα τόσα παιχνίδια που έχω παίξει στο 360 ούτε μία φορά δεν σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το d-pad (στις λίγες φορές που είχα την επιλογή να το κάνω) έναντι του analog στικ, γιατί:

1. 9.5 στις 10 είναι καλύτερα με το στικ

2. Έχω συνηθίσει και προτιμάω μακράν το στικ στα sports games

3. Δεν παίζω fighters (αυτά που σου λένε να πατάς < < Χ ^ RT <<< ΑΑY > (hold) B < σε 100 εκδοχές)

Και στην ουσία το analog stick είναι η εξέλιξη του αρχαίου d-pad

Δημοσ.
καλο το xbox αλλα εδω μιλαμε για την microsoft.

Πιστευω οτι εαν το xbox ηταν της nintendo ή της Sony θα ειχε πολυ καλυτερες πωλησεις.

Πόσο καλύτερες ρε sirtsourekas 2 θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις έχει τι καλύτερο?

1ο είναι το wii και 3 και καταϊδρωμένο το ps3

Δημοσ.
καλο το xbox αλλα εδω μιλαμε για την microsoft.

Πιστευω οτι εαν το xbox ηταν της nintendo ή της Sony θα ειχε πολυ καλυτερες πωλησεις.

σωστός , αλλά μεγάλο ρόλο παίζει το RROD και φυσικά η άγνοια των περισσοτέρων καταναλωτών για το library του αλλά και τις υπόλοιπες δυνατότητες του, αν και τα πράγματα άρχισαν και αντιστρέφονται το τελευταίο καιρό...

Δημοσ.
Πόσο καλύτερες ρε sirtsourekas

Αρκετά καλύτερα πιστεύω. Καλώς ή κακώς η MS δεν έχει και την καλύτερη εικόνα στην κοινή γνώμη, εν μέρει δικαιολογημένα. Τα τελευταία χρόνια με τα xbox και με τις φιλανθρωπίες του Γκέιτς τα πράγματα φαίνονται καλύτερα γι αυτήν. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επενδύει τόσο πολύ στο κομμάτι των video games.

Δημοσ.
Πόσο καλύτερες ρε sirtsourekas 2 θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις έχει τι καλύτερο?

1ο είναι το wii και 3 και καταϊδρωμένο το ps3

δεν πιστευω οτι οι συνολικες πωλησεις του μηχανηματος ειναι αναλογες των δυνατοτητων της. εχει πιστευω εναν μεγαλο αριθμο πολυ καλων τιτλων αλλα η αναξιοπιστια του και το ονομα της microsoft αποθαρρυνουν πολλους υποψηφιους αγοραστες ( ο λογος που δεν το προτιμησα)

Δημοσ.
Καλησπέρα ρε παίδες!!!Έχω μια ερώτηση: επειδή ακούγονται διάφορα θα ήθελα να μάθω ποια είναι η καλύτερη έκδοση του playstation 3?

Kαμια! το μηχανημα δεν αξιζει, παρε 360 και εισαι κομπλε....μην κανεις το λαθος που εχουν κανει πολυ εδω μεσα οπου μετα απο λιγο τα πουλαγαν απο το πολυ ξεσκονησμα...Polakis, apokleiros, jimbrav.....μου ηρθαν τωρα στο μυαλο, βασικα ειναι και αλλα ατομα....οσο για το bluray μην ψαρωνεις , στην ψωροκοστενα που ζουμε ειναι ανυπαρκτο!

Πιστευω να σε βοηθησα με την παρουσιαση της πραγματικοτητας....

Δημοσ.
Kαμια! το μηχανημα δεν αξιζει, παρε 360 και εισαι κομπλε....μην κανεις το λαθος που εχουν κανει πολυ εδω μεσα οπου μετα απο λιγο τα πουλαγαν απο το πολυ ξεσκονησμα...Polakis, apokleiros, jimbrav.....μου ηρθαν τωρα στο μυαλο, βασικα ειναι και αλλα ατομα....οσο για το bluray μην ψαρωνεις , στην ψωροκοστενα που ζουμε ειναι ανυπαρκτο!

ποιος είσαι ?? ποιος είσαι????!!!! χαχαχαχα

Δημοσ.

Ναι ουυυυυ! η δικια σου πραγματικοτητα παντα ε;:eek:

GoDoDin Reality update of virtual reality :P

Δημοσ.

H δικια μου ειναι virtual reality πραγματικοτητα ενω της εταιριας που υποστιριζεις ειναι 4D reality ....Που ξερεις τι σημαινει αυτο φανταζομαι....:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...