Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πια έκδοση του xbox360 θα αγοράζατε αυτή τη στιγμή?Eχω δει αυτή του πλαισίου με gears of war 2+60gb και την elite που εχει δώρο lego indiana jones+kung fu panda

τι θα μου προτείνατε?

Είχα αποφασίσει για ps3 αλλα ά:-Dλλαξα γνωμη...επισης λογω του οτι ειχα το πρώτο xbox θα μπορω να παιζω τους τιτλους στο 360 sorry για τις ηλίθιες ερωτήσεις μου...

Δημοσ.

και εγω ειχα το διλημα πριν μισο χρονο αλλα πηρα 360 και φυσικα δεν το μετανιωσα...εχει περισσοτερα και καλυτερα παιχνιδια...ετσι απλα

Δημοσ.

Εάν κάποιος θέλει να πάρει μια κονσόλα για να παίζει παιχνίδια, θα πάρει το 360. Έτσι απλά, καλά το είπε ο bahamut zero.

Αν κάποιος θέλει να πάρει μια κονσόλα, γιατί:

α) θέλει να παίζει Μπρο και το Μπρο σημαίνει Πλεϊστέσιο (άσχετα αν το Fifa09 είναι απείρως ανώτερο, ενώ τόσο αυτό όσο και το Μπρο αποδίδουν καλύτερα στο 360),

β) θέλει να έχει BluRay (άσχετα αν έχει όλα κι όλα 3-4 δισκάκια σπίτι του, δεν έχει αντιγραφικό BR, το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς έχει συνολικά καμια 30αριά ταινίες και πολλές λέω),

γ) θέλει να το παίξει "μούρης", επειδή πήρε τη ναυαρχίδα της Sony, που κοστίζει ο κούκος αηδόνι, κάνει τα πάντα και έχει άφθονη ισχύ (άσχετα αν η -ελληνική- Sony κάνει τη μία πο*στιά μετά την άλλη, δεν ανανεώνει εγγυήσεις, επιστρέφει refurbished κονσόλες σαν καινούριες, ενώ ο ίδιος ο κάτοχος προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τι θα κάνει τα 5 usb, τα card readers, το bluetooth κλπ)

δ) θέλει να αγοράσει κάτι σε Sony, γιατί η Sony είναι καλύτερη από την M$, γιατί η Microsoft είναι κακιά εταιρία και έχει μονοπώλιο και τους χτυπάει ολους, και το λειτουργικό της είναι της πλάκας και πετάει μπλε οθόνες και τα Vista είναι μια μλκία και το Λίνουξ είναι το λειτουργικό του παρόντος και του μέλλοντος και σιγά μην τα σπρώξω στην Μ$,

... ε, τότε σίγουρα θα πάρει το PS3.

Όποιος όμως, επαναλαμβάνω, θέλει "μια-κονσόλα-για-παιχνίδια" έχει επιλογή με σαφές προβάδισμα. Τέλος.

Δημοσ.

α) θέλει να παίζει Μπρο και το Μπρο σημαίνει Πλεϊστέσιο (άσχετα αν το Fifa09 είναι απείρως ανώτερο, ενώ τόσο αυτό όσο και το Μπρο αποδίδουν καλύτερα στο 360),

χαχαχαχαχαχαχ all the money:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Εάν κάποιος θέλει να πάρει μια κονσόλα για να παίζει παιχνίδια, θα πάρει το 360. Έτσι απλά, καλά το είπε ο bahamut zero.

β) θέλει να έχει BluRay (άσχετα αν έχει όλα κι όλα 3-4 δισκάκια σπίτι του, δεν έχει αντιγραφικό BR, το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς έχει συνολικά καμια 30αριά ταινίες και πολλές λέω),

γ) θέλει να το παίξει "μούρης", επειδή πήρε τη ναυαρχίδα της Sony, που κοστίζει ο κούκος αηδόνι, κάνει τα πάντα και έχει άφθονη ισχύ (άσχετα αν η -ελληνική- Sony κάνει τη μία πο*στιά μετά την άλλη, δεν ανανεώνει εγγυήσεις, επιστρέφει refurbished κονσόλες σαν καινούριες, ενώ ο ίδιος ο κάτοχος προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τι θα κάνει τα 5 usb, τα card readers, το bluetooth κλπ)

δ) θέλει να αγοράσει κάτι σε Sony, γιατί η Sony είναι καλύτερη από την M$, γιατί η Microsoft είναι κακιά εταιρία και έχει μονοπώλιο και τους χτυπάει ολους, και το λειτουργικό της είναι της πλάκας και πετάει μπλε οθόνες και τα Vista είναι μια μλκία και το Λίνουξ είναι το λειτουργικό του παρόντος και του μέλλοντος και σιγά μην τα σπρώξω στην Μ$,

Όποιος όμως, επαναλαμβάνω, θέλει "μια-κονσόλα-για-παιχνίδια" έχει επιλογή με σαφές προβάδισμα. Τέλος.

τι ακριβως μισθο παιρνεις απο την Microsoft? το ρωταω γιατι αν ειναι καλα τα λεφτα να κανω και εγω join βρε παιδι μου...

Δημοσ.

:-D:-D:-D +1 και από εμένα τον ρόλο της microsoft στα λειτουργικά συστήματα τον έχει πάρει η sony στις κονσόλες ακριβό χωρίς λόγο παπαρολογία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά από ουσία τίποτα το ξεχωριστό κλπ κλπ. είμαι αντι ΜS και MAC user εδώ και κάποια χρόνια αλλά μπορώ να πω ότι το 360 είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η κατά άλλα προβληματική MS

Δημοσ.
τι ακριβως μισθο παιρνεις απο την Microsoft? το ρωταω γιατι αν ειναι καλα τα λεφτα να κανω και εγω join βρε παιδι μου...

Ο Stinger σου δίνει standard περισσότερα.

Δημοσ.

Μια διορθωση... Πλεϊστεσιο το λενε οσοι εχουν προφορα..

Πλεστεσο πρεπει να πεις... Μην αναβαθμιζεις τα ρομποτακια της Σονυ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...