Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 α λαθος τοτε. παντως σαν τιμη ειναι πιο καλη απο αυτη του πλαισιου
toni50 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 ελα μωρε σιγα τι ειναι 280 ευρω? ουτε γαριδακια δεν παιρνεις με τοσα... α δεν μου απαντησατε η καρεκλα Sound-Z ειναι καλη? την εχει κανεις?
Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 αχρηστη ειναι. μην χαλασεις εκει τα λεφτα σου
gherudos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το ιδιο σκεφτομουν και εγω... δεν ειναι κακο για να παιζεις multiplatform παιχνιδακια που δεν θα εδινες 70€ για να τα αγορασεις... 70E δεν έχω δώσει ποτέ,πάντα 40-45Ε με εξαίρεση το MGS4 που είχα κάνει προπαραγγελία στα 55.99Ε.
klainmaingr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Απο τα χειρότερα περιφερειακά ever Υπάρχουν στο net ψαγμένες καρέκλες γι αυτό το λόγο αλλα πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω λιωμένος για να σε αφορούν (και είναι και πιο ακριβές)
toni50 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μπορεις να μου γιατι? δεν εχει καλη ποιοτητα ηχου? δεν ειναι βολικια? τι?
afentiko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα να βγάλουν τα μαγαζιά καμιά προσφορά και μπορεί μέχρι τότε να σπάσει και το lite-on(και γω τότε θα τσιμπίσω ένα), γιατί καινούριο τώρα μόνο με lite-on βρίσκεις
klainmaingr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μπορεις να μου γιατι? δεν εχει καλη ποιοτητα ηχου? δεν ειναι βολικια? τι? Είναι απο τα πλέον άβολα πράγματα που έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος Πάρε μια ανακλινόμενη με πόδι που σηκώνεται απο κάνα ΙΚΕΑ (~600€) και ένα καλό home cinema και τότε μάλιστα.. Αυτή η καρέκλα είναι μεγάλη πατάτα..
anamenos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Microsoft's understandably keen to shout about the Xbox 360's recent success in Europe, where the console's installed base has just topped seven million. In a new show of chest beating the company's issued a press release designed "to highlight the momentum the Xbox 360 is experiencing", in which it repeats claims that the system's heavily outselling rival PS3. "As we enter our busiest selling season of the year Xbox 360 sales are not only exceeding our aggressive forecasts, but we are selling more consoles and games across the world than ever before," Microsoft said. "We are winning in Europe, outselling PS3 in the region and currently experiencing the strongest sales we have ever seen in Europe, and since our price drop... Xbox 360 sales have increased by five times, showing that European consumers are flocking to Xbox 360. "For the first time, Xbox 360 is leading Southern Europe, outselling PS3 for three weeks in Spain and by 2:1 in Italy," the company added. MS also reiterated the fact that the 360 outsold PS3 by almost 2:1 in October in the States. It's fair to say that the now cheap as chips 360 looks set to win the Christmas battle with PS3, but the prospects for Sony's console certainly aren't dim in the long term, as these rumours concerning a PS3 price cut from March 2009 and new God of War and Uncharted games show. http://computerandvideogames.com/article.php?id=202470
toni50 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 θελω να ρωτησω κατι ακομη... οταν τσιπαρω την κονσολα τα ιμιτασιον παιχνιδια σε θεμα γραφικων κλπ ειναι ιδια με τα αυθεντικα? επισης οταν το τσιπαρω θα μπορω να παιζω με αυθεντικα live η θα φαω μπαν?
bahamut zero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μη μας πρηζεις με τις ιδιες ερωτησεις..στο κατω κατω εισαι και off topic...υπαρχει αλλου θεμα καταλληλο
Bourdoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μπορεί να φας μπορεί και να μην φας! Είναι τυχαίο ή τουλάχιστον κανείς δεν γνωρίζει με τι κριτίριο επιλέγει η ms. Πάντως τα παιχνίδια είναι πανομοιότυπα με τα αυθεντικά.
Aims Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 καλα υπαρχει τετοιο θεμα? ειναι σαν να ρωταμε τι ειναι καλυτερο:η μπελουτσι(ΧΒΟ360) ή η μαρια ο κουβάς απο τα πετραλωνα(ps3)..
toni50 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μη μας πρηζεις με τις ιδιες ερωτησεις..στο κατω κατω εισαι και off topic...υπαρχει αλλου θεμα καταλληλο καταρχην δεν εχω ξανακανει αυτην την ερωτηση.... και πιο ειναι το καταλληλο θεμα που βαλω τις ερωτησεις μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις