Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως τα έπαιξα όλα τα release και Online και φουλ κομπλέ και δεν έχω μπαναριστεί μέχρι σήμερα...

Τί να πεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ πάντως τα έπαιξα όλα τα release και Online και φουλ κομπλέ και δεν έχω μπαναριστεί μέχρι σήμερα...

Τί να πεις

974395zx6.gif

Δημοσ.
πουλάει κανένας μπαναρισμένη κονσόλα σε καλή τιμή;

Ημουν σίγουρος οτι θα λυγίσεις και εσύ!!!! :P

Αν δεν έχεις live πάντως είναι μισή κονσόλα...

Βγάζουν κάτι γμσε τα προσφορές στον κωτσόβολο π.χ. καινούριο στα 140€. Αρκεί να τις προλάβεις (όπως εκείνο το ps3).

Αν θές πές και κάτι θα βρούμε ;p

Δημοσ.
Ναι μόνο που το final fantasy όπως και το tekken τελικά θα βγουν και στο 360.:-)

αν θες να παιξεις το ff13 πρεπει να παρεις το ps3... το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο στο ps3 στο οποιο λογικα θα εχει καλυτερες επιδοσεις απ'οτι στο xbox... βεβαια ο πιο σημαντικος λογος ειναι το versus 13...

Δημοσ.

Klekor Kάτσε να βγει πρώτα και θα δούμε που θα είναι καλύτερο γιατί έτσι λέγανε και για πολλά άλλα παιχνίδια και τελικά διαψεύστηκαν γιατί πολύ απλά βγήκαν καλύτερα στο 360.

Δημοσ.

τελικα αλλαξα γνωμη θα προχωρησω στην αγορα του xbox :P ο κυριως λογος που το κανω αυτο ειναι γιατι θελω απλα να παιζω παιχνιδια... λεω να αγορασω http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1184474&catalog=12&category=1000000363 Call of Duty: World at War ή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1184458&catalog=12&category=1000000363 Gears of War 2... ακομη ειδα και την lite εκδοση με 120 giga σκληρο αλλα με αθλια παιχνιδια(εχει και πιο ωραιο design)

θα ηθελα την γνωμη σας... πιο απο τα 3 να επιλεξω

Δημοσ.

Κοιτα μεταξυ του 1ου και του 2ου θα επελεγα την εκδοση με το gears2 εμενα προσωπικα μου αρεσε καλυτερα...

Δημοσ.
Klekor Kάτσε να βγει πρώτα και θα δούμε που θα είναι καλύτερο γιατί έτσι λέγανε και για πολλά άλλα παιχνίδια και τελικά διαψεύστηκαν γιατί πολύ απλά βγήκαν καλύτερα στο 360.

εχει βγει παιχνιδι multiplatform φτιαχμενο στο ps3???

νομιζω πως τα γραφω απλα και κατανοητα...

"λογικα θα εχει καλυτερες επιδοσεις"

Δημοσ.
Ημουν σίγουρος οτι θα λυγίσεις και εσύ!!!! :P

Αν δεν έχεις live πάντως είναι μισή κονσόλα...

Βγάζουν κάτι γμσε τα προσφορές στον κωτσόβολο π.χ. καινούριο στα 140€. Αρκεί να τις προλάβεις (όπως εκείνο το ps3).

Αν θές πές και κάτι θα βρούμε ;p

Όχι δεν λύγισα,δεν καίγομαι να σου πω την αλήθεια,αλλά αν βρω κανένα σε πολύ καλή κι ελκυστική τιμή ίσως να το τσιμπήσω.

Δημοσ.
Όχι δεν λύγισα,δεν καίγομαι να σου πω την αλήθεια,αλλά αν βρω κανένα σε πολύ καλή κι ελκυστική τιμή ίσως να το τσιμπήσω.

το ιδιο σκεφτομουν και εγω...

δεν ειναι κακο για να παιζεις multiplatform παιχνιδακια που δεν θα εδινες 70€ για να τα αγορασεις...;)

Δημοσ.
εχει βγει παιχνιδι multiplatform φτιαχμενο στο ps3???

νομιζω πως τα γραφω απλα και κατανοητα...

"λογικα θα εχει καλυτερες επιδοσεις"

mirrors edge...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...