Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όπως πάνε σε λίγο θα βγάλουν και το BluRay (για να μειωθεί το κόστος, μαζί και η κοροϊδία της $ony) και θα μείνουμε μόνο με το επιχείρημα του "ultimate racing simulator"...

(επιφυλάσσομαι να πω τι πιστεύω για τo GTP, το λέει και το όνομα άλλωστε...)

Φαντάζεσαι ρε φίλε?:shock:

Αυτό θα έχει ΠΟΛΥ γέλιο αν και δεν πρόκειται να γίνει...:whistle:

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξαναρωτάω... αντιγραμμένα παιχνίδια σε τσιπαρισμένο xbox παίζουν live κανονικά;

Ναι.

Απλά δεν ξέρεις πότε (και αν) θα φας το ban. Συνήθως είναι κάθε Νοέμβρη, έχει καθιερωθεί πλέον.

Δημοσ.
σε ευχαριστω πολυ... θα προχωρισω στην αγορα του ps3 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1184563&catalog=12&category=1000000361

και καλα θα κανεις αν αυτο πραγματικα θελεις, και μην δινεις σημασια στον καθε κομπλεξικο, οπως θα διαπιστωσες σε αυτο το θεμα υπαρχουν αρκετοι.

Δημοσ.
Ναι.

Απλά δεν ξέρεις πότε (και αν) θα φας το ban. Συνήθως είναι κάθε Νοέμβρη, έχει καθιερωθεί πλέον.

Χχαχαχα τότε ρε παιδιά γιατί χαίρεστε με τις κόπιες; online δεν παίζουν οπότε το live του Xbox γιατί το βάζετε στα θετικά ΜΑΖΙ με το το ότι παίρνει κόπιες... αφού μαζί δεν συνυπάρχουν...

Δημοσ.
Δεν μπορείς να πεις όμως, το PS3 έχει περισσότερα Hits στα παραπάνω screenshots. Άρα είναι καλύτερο (αφού έχει ΚΑΙ BluRay ΚΑΙ Bluetooth!)

Eχει και touch κουμπακια! :lol: Δεν ξερετε τι προσφερουν στην gaming εμπειρια!:lol:

Δημοσ.

Εχμ... αν όμως για ένα ολόκληρο χρόνο παίζεις τις κόπιες στο online, πίστεψέ με δεν σε χαλάει καθόλου. Οι περισσότεροι από μας εδώ έχουμε φάει ban και πήραμε και δεύτερο ΧΚουτί. Ελάχιστοι πρέπει να είναι αυτοί που δεν έχουν έχουν παίξει ποτέ με κόπια στο Live και μερικοί απ' αυτούς γλύτωσαν και το ban.

Δημοσ.

μπορει τα παιδια να μη θελουν live....εγω παντως αυθεντικα τα παιρνω και ειμαι ok...udontneed2know κομπλεξικοι υπαρχουν και απο τις 2 μεριες νομιζω...το κυριοτερο ειναι παντως να κοιταμε τα παιχνιδια

Δημοσ.
Εχμ... αν όμως για ένα ολόκληρο χρόνο παίζεις τις κόπιες στο online, πίστεψέ με δεν σε χαλάει καθόλου. Οι περισσότεροι από μας εδώ έχουμε φάει ban και πήραμε και δεύτερο ΧΚουτί. Ελάχιστοι πρέπει να είναι αυτοί που δεν έχουν έχουν παίξει ποτέ με κόπια στο Live και μερικοί απ' αυτούς γλύτωσαν και το ban.

Καλά πιστεύω υπάρχουν και games που δεν παίζεις online... Να ρωτήσω, άμα έχω τσιπάκι μέσα και παίζω online μόνο τα αυθεντικά θα φάω ban; δηλαδή το "βλέπουν" το τσιπάκι ή μόνο όταν βάλεις κόπια "φαίνεται" και τρως ban;

Δημοσ.

Κανένας δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς κοιτάνε και μπανάρουν. Θεωρώ πως οι κόπιες φαίνονται, εκτός πια κι αν δεν μπεις στο Live για μήνες. Πχ εγώ πέρσι έπαιζα ανελέητα με backup εκδόσεις αλλά δεν έμπαινα ποτέ στο Live. Όταν τελείωσε το ban wave και μπήκα online, δεν έπαθα τίποτα. Φέτος που φρόντιζα να μην παίζω online καινούριες κυκλοφορίες, δεν τη γλίτωσα.

Δεν βγάζεις εύκολα άκρη, υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες που ελάχιστα συγκλίνουν μεταξύ τους. Η καλύτερη αντιμετώπιση νομίζω είναι να θεωρείς το ban δεδομένο, ό,τι και να γίνει. Αν το γλιτώσεις ακόμα καλύτερα, αλλιώς το πολύ πολύ να πας να πάρεις άλλο ένα Κουτί. Με 180-200 ευρώ καθάρισες. Εγώ αυτό έκανα.

Δημοσ.
σε ευχαριστω πολυ... θα προχωρισω στην αγορα του ps3 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1184563&catalog=12&category=1000000361

Βαλε κατω πoια παιχνιδια θες να παιξεις και το που θα βγουν και παρε την κονσολα στην οποια θα βγουν....(εγω πχ πηρα το ps3 για τα final fantasy και gran turismo)

αν την θες και για αλλες λειτουργιες πες μας ποιες ειναι αυτες να σε βοηθησουμε...

Δημοσ.
Βαλε κατω πoια παιχνιδια θες να παιξεις και το που θα βγουν και παρε την κονσολα στην οποια θα βγουν....(εγω πχ πηρα το ps3 για τα final fantasy και gran turismo)

αν την θες και για αλλες λειτουργιες πες μας ποιες ειναι αυτες να σε βοηθησουμε...

Ναι μόνο που το final fantasy όπως και το tekken τελικά θα βγουν και στο 360.:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...