Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασε το να δίνεις 50 - 70 ευρώ για παιχνίδια που τα περισσότερα στην πλειοψηφία τους είναι καλύτερα στο 360.

Όπως επίσης για αποκλειστικότητες της sony που έπαψαν να είναι αποκλειστικότητες.

Και για άλλος πολλούς λόγους που έχουν προαναφερθεί σε αυτό το τοπικ.

Τέλος για δες αυτό και αυτό για να δεις ποια είναι καλύτερη κονσόλα με αποδείξεις.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κακό δικό σου...

Δικά σου είναι τα λεφτά αγόρασε ότι θέλεις πάντως αν δεις προηγούμενα ποστ άτομα που είχανε και τις δυο κονσόλες το ps3 το είχανε απλά για να ποιανει σκόνη και μετά από λίγο καιρό το πούλησαν.

Αυτό δεν σου λέει κάτι...

και τα συγκριτικά δεν τα είδες?

Δημοσ.

Άλλος ένας που πιθανότατα:

α) θα το μετανιώσει, αν ψάξει λίγο το πράγμα μετά την αγορά (τότε όμως θα είναι αργά)

β) δεν θα το μετανιώσει και μάλλον θα ανήκει σ' αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς εστί 360... και ξέρω αρκετούς τέτοιους. Όταν μου μιλάνε για τα PS3 που πήραν, τους κοιτάω με ένα φαρδύ-πλατύ χαμόγελο. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι παίζει με το 360, νομίζουν ότι το PS3 πουλάει και μετράει όσο και το 2.

Δημοσ.

εγω σαν ασχετος που ειμαι συγκρινοντας τις δυο αυτες κονσολες βλεπω πως η μια εχει Blu-ray Disc 80gb και η αλλη κονσολα δεν εχει Blu-ray Disc και 60gb στην δυγκριση που μου εδωσες τα χρωματα του xbox ειναι πολυ σκοτεινα ενω του ps3 πιο φωτεινα...

Δημοσ.

toni μας επεισες μην το αργεις τσιμπα ενα ps3 και αυριο εαν ειναι δυνατον....

παιδες δεν βγαζει πουθενα οταν ο αλλος εχει το υπερτατο blu ray:lol::lol::lol: kai 60 gb δισκο:lol::lol::lol: ! Τι το μελεταμε ειναι το απουλυτο μηχανημα ε λαθος το απολυτο μηχανημα ηθελα να πω, η υπερτατη εμπειρια gaming!:lol::lol::lol::lol::lol: ε ρε ξεσκονισμα που εχει να πεσει , λυπαμαι τα ματια σου απο την σκαλοπατουρα και τα μουντα ατονα χρωματα.

Δημοσ.

Αν ο οδηγός του BluRay αποτελεί μέτρο σύγκρισης και επιχείρημα για την αγορά κονσόλας, τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Εκτός αν παίρνετε κονσόλα για να μαζεύει σκόνη, παίζοντας αραιά και πού κανα παιχνίδι (με 70 ευρώ το ένα, πόσα να αγοράσετε πια) συν μερικά BluRay δισκάκια απ' τα ελάχιστα που έχει το εκάστοτε βίντεο κλαμπ της γειτονίας (hint: adsl+matroska, δεν χρειάζεται καν το βίντεο κλαμπ)

Όσο για τα 80gb του PS3... Αυτά πραγματικά χρειάζονται, γιατί κάποια παιχνίδια που απαιτούν εγκατάσταση για να παίξουν θα σέρνονταν διαφορετικά. Μαντέψτε ποιός φταίει, μήπως είναι το BluRay?

Το 360 δεν χρειάζεται καν σκληρό δίσκο. ΑΝ θέλετε του βάζετε (για demo και κανα arcade παιχνίδι), αλλά κυρίως για να εγκαθιστάτε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε. Έτσι γλυτώνετε φασαρία, φθορά drive/δισκακίου και loading time.

Τώρα για τα χρώματα... εδώ λέμε ότι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν και στις δύο κονσόλες, τα καλύτερα γραφικά/κίνηση/οτιδήποτε τα έχει το 360. Στη φωτεινότητα των χρωμάτων κολλήσαμε.

Δημοσ.

Ναι άλλα από αυτά τα 60 και 80gb που δεν είναι τόσα με καμιά παναγία γιατί τα περισσότερα αν όχι ολα τα ps3 games είναι το πολύ μεχρι 20gb καθότι τα δισκάκια ειναι blu-ray single layer discs.

Τέλος για δες τι προτιμάει ο κόσμος παγκόσμια και μετά πες μου για την παντοδυναμία του ps3 που σας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου με ένα blu-ray που ΔΕΝ το αξιοποιεί πλήρως καθότι και συνεχείς εγκαταστάσεις πρέπει να κάνεις για να παίξεις ένα παιχνίδι και όλο το χώρο ενός single layer blu-ray disc ΔΕΝ χρησιμοποιεί.

20283272nk3.jpg

Τέλος το ότι θα δίνεις 50 - 70 για ένα παιχνίδι(Αφού δεν δέχεται αντίγραφα όπως το 360) το σκέφτηκες... Μην μιλήσω για την multiplayer εμπειρία του ps3 που είναι ένα μάτσο χάλια σε σχέση με του 360.

Και παρόλο που το 360 έχει και αντιγραφές ενώ το ps3 δεν έχει για κοίτα ποιο έχει περισσότερες πωλήσεις αυθεντικών τίτλων.

Call of duty 4:

90246533dd7.jpg

Grand theft auto 4:

54102302dl7.jpg

Για να μην μιλήσω με τις αποκλειστικότητες(Tekken 6, final fantasy xii) που το ps3 έχασε γιατί πολύ απλά θα βγούνε για πρώτη φορά και σε κονσόλα εκτός της Sony που ειναι το 360(Microsoft).

Και δες λίγο το παρακάτω βίντεο... :lol:

Even the ps3 want to be an xbox360...

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πεις όμως, το PS3 έχει περισσότερα Hits στα παραπάνω screenshots. Άρα είναι καλύτερο (αφού έχει ΚΑΙ BluRay ΚΑΙ Bluetooth!)

Δημοσ.

το οτι το xbox chiparete για μενα ειναι μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα μακαρι να να μπορουσε και η microsoft να καταργησει τις κοπιες οπως εκανε η σονυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασα και το τζάμπα online, το PSN. Άσχετα αν δεν συγκρίνεται ούτε για πλάκα με το Xbox Live (30+ ευρώ για 13 μήνες).

Είναι τζάμπα όμως.

Και έχει και ενσωματωμένο wifi. Είχα και στο χωριό μου τέτοιο, στο κοτέτσι για να ανοίγει αυτόματα το πρωί (ποιός ξυπνάει με τις κότες), έτσι από μικρός το θεωρούσα εντελώς απαραίτητο. Αποτελεί μάλλον μειονέκτημα το ότι στο 360 μπορεί να το αγοράσει προαιρετικά μόνο όποιος το χρειάζεται πραγματικά.

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 12 : 34 : 22-----

το οτι το xbox chiparete για μενα ειναι μειονεκτημα και οχι πλεονεκτημα μακαρι να να μπορουσε και η microsoft να καταργησει τις κοπιες οπως εκανε η σονυ.

Η πλάκα είναι ότι το 360 που "τσιπάρεται" έχει περισσότερα original παιχνίδια ανά κονσόλα (8 και βάλε) σε σχέση με το "άσπαστο" PS3 (γύρω στα 5.5 games/console).

Επεξ/σία από nzeppos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Toyfa card read όπως και 5 usb θύρες είχε η πρώτη έκδοση τώρα ποια νομίζω δεν έχει:

1. Card reader

2. 5 usb θύρες(Γίνανε 3)

3. Συμβατότητα να παίζει παιχνίδια του ps2

Και όλα αυτά για να μειωθεί το κόστος όπως επίσης δεν έχει υποστήριξη των ps2 games

Η πλάκα είναι ότι το 360 που "τσιπάρεται" έχει περισσότερα original παιχνίδια ανά κονσόλα (8 και βάλε) σε σχέση με το "άσπαστο" PS3 (γύρω στα 5.5 games/console).

Σε αυτό συμφωνώ και οι δύσπιστοι μπορούν να το διαπιστώσουν σε προηγούμενο reply μου που έχω ανεβάσει κάποιες φώτο με συγκριτικά πωλήσεων παγκοσμίως 2 παιχνιδιών.

Δημοσ.

Όπως πάνε σε λίγο θα βγάλουν και το BluRay (για να μειωθεί το κόστος, μαζί και η κοροϊδία της $ony) και θα μείνουμε μόνο με το επιχείρημα του "ultimate racing simulator"...

(επιφυλάσσομαι να πω τι πιστεύω για τo GTP, το λέει και το όνομα άλλωστε...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...