Socratis_g Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Και από όσους έχουν και τα δύο, οι περισσότεροι κλίνουν προς το... ? X360 δαγκωτό. Και όποιος υποστηρίζει το αντί8ετο το κάνει για λόγους εγωισμού, για να μην συνηδητοποιήσει την πραγματικότητα για τα λεφτά που έχει δώσει. και κρεμαστεί απο κάνενα ταβάνι.
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ε τέτοιες απαντήσεις περίμενα. Εγώ δεν έχω PS3 ("μακρυά από οτιδήποτε Sony") οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, όμως οι πιο πολλοί γνωστοί/φίλοι/insomniacs που γνωρίζω, οι οποιοι έχουν και τις 2 κονσόλες, συνήθως προτιμούν το 360. Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά για να κάνει τέτοιες επιλογές η πλειοψηφία κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Exoskeletor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εμενα ολοι οι φιλοι/γνωστοι μονο για το ps3 μιλανε, και ειχαν xbox Παλιοτερα. ποια "πλειοψηφία" ειναι καλυτερη, η δικια σου η η δικια μου?
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ευτυχώς εγώ δεν έχω πολλούς γνωστούς που να ασχολούνται με το PS3. Άλλωστε 7 χρόνια τώρα τους κάνω πλύσιμο εγκεφάλου "xbox και πάλι xbox", "μακρυά από οτιδήποτε Sony", ε, αρκετοί έχουν έρθει στην από δω μεριά.
tasoskont Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εμενα ολοι οι φιλοι/γνωστοι μονο για το ps3 μιλανε, και ειχαν xbox Παλιοτερα. ποια "πλειοψηφία" ειναι καλυτερη, η δικια σου η η δικια μου? πες μου ενα σοβαρο λογο ν πας απο xbox360 σε ps3 (μην αναφερεις την καραμελα του blue ray αλλο λογο )μπας και καταλαβω πως σκεφτονται η πλειοψηφια φιλοι σου
Socratis_g Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εγω μια ζωή σονάκιας ήμουνα. Αλλά να δωσω 500 ευρώ για κάτι που δεν τσιπάρεται. οταν μπορω να κάνω δουλειά με 200 και με καλύτερα αποτελέσματα μερικές φορές? Τι είμαι Τοτός?
talaiporos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τώρα που μου γύρισε η κονσόλα από το service της Γερμανίας, όπου ΔΕΝ μου αλλάξανε motherboard, αλλά μου ρυθμίσανε απλώς τους ανεμιστήρες στο φουλ και κάνει σαν ελικόπτερο πριν την απογείωση, ναι, για πρώτη φορά σκέφτομαι το PS3. Όχι σε αυτή την τιμή όμως, ίσως εαν πέσει λίγο ακόμη μετά τις γιορτές...
gRim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Διαβάζω ελληνικά και ξένα φόρουμ σχετικά με xbox και αυτό το ακούω πρώτη φορά! Πάρε τους τηλέφωνο και απαίτησε να το πάρουν πίσω αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει περίπτωση να μπερδεύεις τον ήχο του drive με των ανεμιστήρων;
GoDoDin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 εγω μια ζωή σονάκιας ήμουνα. Αλλά να δωσω 500 ευρώ για κάτι που δεν τσιπάρεται. οταν μπορω να κάνω δουλειά με 200 και με καλύτερα αποτελέσματα μερικές φορές? Τι είμαι Τοτός? Μερικες φορες? πλακα κανεις.....Αμα ηταν μερικες φορες δεν θα γινοτανε ολο αυτο!
Socratis_g Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μερικες φορες? πλακα κανεις.....Αμα ηταν μερικες φορες δεν θα γινοτανε ολο αυτο! ε καλά ρε φίλε. χβοχ μανιακ είμαι αλλα δεν θεωρώ ότι ειναι η μέρα με τη νύχτα τα γραφικά και τα παιχνίδια. Γιαυτό λέω μερικες φορές. Η ουσία είναι στα λεφτά.
Powder Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Χωρίς να χω διαβάσει και πολύ το υπόλοιπο φόρουμ, το Xbox 360 με τσιπάκι παίζει live κανονικά; Κουφό μου ακούγεται... εγώ μόνο έρευνα αγοράς έχω κάνει και έχω δει πάνω κάτω τους ίδιους τίτλους και στις δύο κονσόλες (το Xbox έχει μια ελάχιστη υπεροχή). Για τσιπαρισμένα όμως δεν κοίταξα.
talaiporos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει περίπτωση να μπερδεύεις τον ήχο του drive με των ανεμιστήρων; Mάλλον όχι, γιατί άνοιξα το κουτί, και έβγαλα τους ανεμιστήρες (τους άλλαξα με δικό μου) και ηρεμήσανε τα πράγματα. Αυτό που διάβαζα και εγώ στα φορουμ ότι σου αλλάζουνε τη μητρική με καινούργια κλπ. πάντως δεν έγινε στη περίπτωσή μου. Το PS3 μπορεί να είναι κατώτερο σε τίτλους (κατά τη γνώμη μου) και να είναι πανάκριβο, αλλά δεν ακούγεται τίποτα, και μάλλον δε χρειάζεται να γίνεις και φίλος με το service για να παίζεις δυό παιχνίδια το χρόνο.
talaiporos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Nαι, τουλάχιστον η Μ$ από εξυπηρέτηση δε μπορώ να πω, αλλά το προιόν...
toni50 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 παιδια ειμαι σε διλημμα πιο απο τα δυο να διαλεξω?(λεω να αγορασω το ps3...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις