OVERALL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Diladi eseis krinete mia konsola mono kai mono apo ena paixnidi... Mpravo poli antikimeniko einai ayto. Mia konsola tin krinoyme apo POLLA paixnidia kai oxi apo ena kai mono gia ton aploystato logo oti ti konsola den tha tin exeis na paizeis MONO ena paixnidi alla polla. Etsi den einai to swsto????
modecris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Έχω 85 παιχνίδια στο 360 και μόνο το f1 στο ps3!Μιλάμε για φοβερή προκατάληψη για το 360 έχω και είμαι σονάκιας!Βέβαια.Α έχω και 20 παιχνίδια στο Wii! Αυτό δεν σημαίνει πως σου αρέσει το xbox,παρά μόνο ότι έχεις καλό...θείο. Και επιτέλους,όπως λες την γνώμη σου για το PES,έτσι λένε και οι άλλοι την δικιά τους για τους επεξεργαστές.
polakis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μα εγώ δεν μίλησα για κονσόλες και παπαριές. Για ένα παιχνίδι μίλησα μόνο... Οκ Petran master, ότι πεις αρχηγέ...
p3tran Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μα εγώ δεν μίλησα για κονσόλες και παπαριές. Για ένα παιχνίδι μίλησα μόνο... Οκ Petran master, ότι πεις αρχηγέ... ε πως δε μιλησες ρε poly? ειπες οτι εχεις και τις τρεις, και τιποτα στον κοσμο δεν συγκρινεται με το 10ετιας joypad του ps3, (το οποιο συντομα θα αλλαξει κιολας και θα πρεπει να αγορασεις κι΄αλλα) πριν βεβαια φτασεις σε αυτο το (τελικο) σημειο επιχειρηματολογιας, περασαμε απο ολα τα προηγουμενα σταδια οπως πχ. ποσο πιο τρομερο θα ηταν (παραλιγο) το proevo exclusive ps3 λογω bluray κλπ κλπ κλπ. η πλακα ειναι οτι τα γραφεις αυτα με τροπο απολυτο, θεωροντας σιγουρο οτι ολοι οι ανθρωποι στον κοσμο προτιμουν το μικροσκοπικο και μη-εργονομικο joypad που εχεις συνηθησει απο το playstation1 πριν απο 10 χρονια. μεχρι και η nintendo ειχε περασει απο την εποχη του gamecube στην σωστοτερη- πιο εργονομικη διαταξη του pad. οσο για τη sony, στην αρχη εδειξε για το ps3 μια ...μπανανα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και για να γλυτωσουνε το ξυλο επεστρεψαν στο αρχικο, παλιο σχεδιο, αφου μαλιστα του αφαιρεσαν (για οικονομικους λογους) μερος των λειτουργιων που ηδη ειχε, τις οποιες λειτουργιες καλεισαι να ξαναγορασεις εσυ -σαν καταναλωτης που ηδη εχεις αγορασει ps3- στο προσεχες μελλον, αγοραζοντας ξανα χειριστηρια απο την αρχη. δεν ειναι λοιπον απολυτο κριτηριο για ολο τον κοσμο οτι η παλιατζουρα το χειριστηριο του ps3 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για game control. πολλοι ανθρωποι διαφωνουν. και εγω βαζω στοιχημα οτι αν τελικα η sony εβγαζε το ps3 με το διαστημικο ...μπουμερανγκ για χειριστηριο, σημερα θα μας ελεγες τι καταπληκτικο και τελειο ειναι το ....μπανανοχειριστηριο του ps3, και πως ολα τα αλλα ειναι παλαιολιθικα σε συγκριση με δαυτο, και οτι το χειριστηριο-μπανανα εφευρεθηκε για να παιζεις πιο καλα proevo
OVERALL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 En meroi simfwnw me tin apopsi toy p3tran alla emeno kathetos stin apopsi moy oti mia konsola den tin krinoyme mono apo ENA paixnidi tis alla apo POLLA painxidia tis. Oso twra afora ta xeiristiria den lew paizoyn simantiko rolo sto tropo poy tha paizeis ena paixnidi alla re paidia as sovareftoyme ligo giati ap' oti eidi xerete den exoyn kai ti simantiki diafora to xeiristirio toy xbox360 apo toy ps3 kathori allazoyn thesi mono oi aristeroi moxloi(1 Analogikos kai 1 psifiakos) Oriste kai fwtografies toy kathe xeiristirioy gia na diapistwsete ti allages yparxoyn sta xeiristiria toy xbox360 me toy ps3. Apla to xeiristirio toy 360 einai poly poio xontrokomeno se sxesi me ayto toy ps3.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μα για το PES ειπε ο Polakis αν θυμαμαι καλα και εχει δικιο. Ειναι το καλυτερο joypad για αυτο το παιχνιδι. Για τα υπολοιπα games δεν ξερω... Εξαρταται απο το πως βολευει τον καθενα. Εμενα πχ με βολευει μια χαρα αυτο του Ps2 και το προτιμω απο αυτο του πρωτου χβοχ τουλαχιστον.
modecris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 alla re paidia as sovareftoyme ligo giati ap' oti eidi xerete den exoyn kai ti simantiki diafora to xeiristirio toy xbox360 apo toy ps3 kathori allazoyn thesi mono oi aristeroi moxloi(1 Analogikos kai 1 psifiakos) ...και εδώ αλλάζει μόνο ο τρόπος που ανοίγουν οι πόρτες...
AWERAWER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 re paidia diladi lete pos pernete mia konsola kai lete oti to play3 ine kalitero apo to 360 gaiti exi ena kalo titlo.pantos to xiristirio gia emena den pezi rolo.to sinithizis.
TopGunZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Είναι και άλλο χρώμα... Το θέμα του χειριστηρίου έχει χιλιοειπωθεί. Το βασικό και πλέον αντικειμενικό είναι ότι το χειριστήριο του PS3 δημιουργεί προβλήματα σε ψηλούς ανθρώπους με μακριά δάκτυλα και μεγάλα χέρια. Από κει και πέρα είναι θέμα επιλογής και συνήθειας: βαρύ ή ελαφρύ, δόνηση ή motion sensing, ετεροεπίπεδα ή ομοεπίπεδα στικάκια (στο επίπεδο Χ-Ζ όπως το βλέπεις από πάνω), κοίλες ή καμπύλες κορυφές μοχλών, μακρουλές ή επίπεδες σκανδάλες. Underlined είναι οι προτιμήσεις μου οπότε ΕΜΕΝΑ είναι 2-3 υπέρ του PS3 χειριστηρίου +το ότι είμαι μετρίου ύψους και με βολέυει περισσότερο το σχήμα/μέγεθός του (το ότι είναι μαύρο δεν το βάζω ως ηλιθιωδώς υποκειμενικό). Ο καθένας από κει και πέρα μπορί να βρει και άλλα χαρακτηριστικά (φόρτιση, συμβολισμοί κουμπιών κλπ). Είναι θέμα λογικής πάντα. Και η λογική συνδέεται με τις επιλογές του καθενός στο συγκεκριμένο θέμα, δεν υπάρχει μια συμπαντική αληθεια. Δεν είναι άσπρο-μαύρο: είναι αν σε βολεύει το άσπρο ή το μαύρο.
polakis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πετραν δεν θα αγοράσω άλλα χειριστήρια. Θα αγοράσω άλλο ένα όταν βγει με δόνηση. ούτως ή άλλως δεν χρειάζομαι δόνηση για το pro. Αλλά και την δόνηση την έχουμε για να παίζουμε κατά 99% single player οπότε ένα φτάνει. Ούτε τα λεφτά μου θα δώσω ούτε τίποτα. Ένα έχω τώρα και θα πάρω άλλο ένα. Αυτά... Και ναι τίποτα δεν συγκρίνεται με το 10ετίας χειριστήριο του ps ΓΙΑ ΤΟ PRO ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ.Και δεν χρειάζομαι και δόνηση! Σχεδόν ένα χρόνο μετά, με το 360 και δεν μπόρεσα να έχω 100% την εκρηκτικότητα που είχα στο ps2 στο pro. Και δεν μιλάει ένας άσχετος με το pro. Σας μιλάει το άτομο που το έχει λιώσει κάθε μέρα εδώ και 11-12 χρόνια! Το ξέρεις άλλωστε Petran. Την σχέση μου με το pro...
modecris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 TopGunZ +1,και να συμπληρώσω πως κατ εμέ είναι σωστότερο (από άποψη ανατομίας) οι αντίχειρες να βρίσκονται στο ίδιο ύψος. Γι αυτό είναι βολικότερος ο συνδυασμός σταυρός+κουμπιά στο ps3,και αντίστοιχα αριστερός μοχλός+κουμπιά στο 360.
stkamos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 TopGunZ +1,και να συμπληρώσω πως κατ εμέ είναι σωστότερο (από άποψη ανατομίας) οι αντίχειρες να βρίσκονται στο ίδιο ύψος.Γι αυτό είναι βολικότερος ο συνδυασμός σταυρός+κουμπιά στο ps3,και αντίστοιχα αριστερός μοχλός+κουμπιά στο 360. Παντως δεν νομιζω οτι κανας αριστεροχερας να προτιμαει το controller του PS απο αυτον του ΧΒΟΧ360:wink:
p3tran Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Το ξέρεις άλλωστε Petran. Την σχέση μου με το pro... ναι ρε Poly. την ξερω την ασθενεια σου, και βλεπω και τα αποτελεσματα της γραμμενα εδω. αμα θες περνα να σου δωσω εκεινο το ματζαφλαρι το xfps να το δοκιμασεις το pro με το ps2 pad σου στο 360, μπας και βρεις την χαμενη σου εκρηκτικοτητα. αρρωστε! απλα πλεον παιζεις online ranked και οι αντιπαλοι σου ειναι πιο καλοι απο αυτους που επαιζες παλια διπλα-διπλα στον καναπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις