Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα τι δε καταλαβαίνετε για το Install στο xbox;

Είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!! ΑΜΑ θες το κάνεις αλλιώς συνεχίζεις όπως τόσο χρόνια.

Έχεις ένα παιχνίδι που το λιώνεις κάθε μέρα μπορείς να το κάνεις ινσταλ και για να μη ζορίζεις καθόλου drive, για περισσότερη ησυχία,λιγότερη θερμοκρασία και ελάχιστα καλύτερους χρόνους φορτώματος.

ΑΝ ΘΕΣ! ΑΝ ΘΕΣ! ΑΝ ΘΕΣ!

ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UPDATE ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ INSTALL Ή ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΟΚ?

500 ευρώ για μια κονσόλα με 5 τίτλους αλλά γλυτώνεις 4 ευρώ το μήνα για ένα gtp live.

Τι χαζός δεν έκατσα να τα υπολογίσω...

Δημοσ.
Χωρίς πλάκα τι δε καταλαβαίνετε για το Install στο xbox;

Είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!! ΑΜΑ θες το κάνεις αλλιώς συνεχίζεις όπως τόσο χρόνια.

Έχεις ένα παιχνίδι που το λιώνεις κάθε μέρα μπορείς να το κάνεις ινσταλ και για να μη ζορίζεις καθόλου drive, για περισσότερη ησυχία,λιγότερη θερμοκρασία και ελάχιστα καλύτερους χρόνους φορτώματος.

ΑΝ ΘΕΣ! ΑΝ ΘΕΣ! ΑΝ ΘΕΣ!

ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UPDATE ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ INSTALL Ή ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΟΚ?

500 ευρώ για μια κονσόλα με 5 τίτλους αλλά γλυτώνεις 4 ευρώ το μήνα για ένα gtp live.

Τι χαζός δεν έκατσα να τα υπολογίσω...

Ενω ο πανεξυπνος udontneed ολα τα υπολογισε ! :lol::lol::lol:

Το install το κανει σε πολλα παιχνιδια αρκετα πιο γρηγορο....ειναι και θεμα παιχνιδιου ποσο χρειαζεται τον δισκο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εγω θυμαμαι να εχω παιξει DMC4 και UT3, οποτε καπου σε χανω , δεν καταλαβαινω που το πας,τι ακριβως εχασε το Ps3? οσο για τα exclusives Που απαριθμεις, μπορω καλιστα να σου δωσω τα ιδια η και περισσοτερα στο Ps3, να βαλω και εγω δηλαδη τα παιχνιδια που φτιαχνει η sony (οπως εκανες εσυ για την MS) και να λεω οτι η sony διατηρει τα exclusives της.

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, εμενα οπως και πολυ κοσμο μας καλυπτει το PSN ετσι οπως ειναι, και δεν βρισκω κατι φοβερο ουτε στο να μιλαω με αλλους που παιζουν διαφορετικα παιχνιδια (εδω δεν βαζω το BT headset ουτε για το ιδιο παιχνιδι) ουτε για

τα διαφορα gimmicks εχω ιδιαιτερη καουρα.

τα ειπα πριν για το Ιnstall, Οταν το ειχε το ps3 ηταν κακο, τωρα που το εχει και το 360 ειναι καλο για το 360 κακο για το PS3.... δεν χρειαζεται πολυ νοημοσυνη κανεις για να βγαλει τα συμπερασματα του.

ναι εχεις δικιο, αλλωστε ειναι πασιγνωστο οτι ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι του 360 δεν εχει καθυστερησει ΠΟΤΕ....

σαφεστα και εδω εχεις δικιο , αλλωστε και το να δινει η MS ασυρματο χειριστηριο, χωρις να δινει τον εξοπλισμο για να το φορτιζεις, ειναι καλο για τον gamer, και θεμα "επιλογης".

εχεις δικιο , επρεπε να δινει ενα headset και να χρεωνε στην ικανοτητα του να παιζεις Online, θα εβγαζε και πολυ περισσοτερα λεφτα, τι χαζη που ειναι αυτη η σονυ.

Ωραία.επειδή το έχω ξαναδεί αυτό το έργο...

Θες να postarei κατω απο αυτό το Post οποιος πιστεύει οτι είσαι τυφλό fanboy και δεν υπάρχει περιπτωση να παραδεχτείς ποτε τιποτα?

(θα εξαιρεθούν λογαριασμοί που έγιναν πριν μία ωρα,λεπτά,για τους ευνόητους λόγους)

Αυτό ισχύει και για μένα φυσικά.

Επεξ/σία από evilsonic665
Δημοσ.
Πολύ καλό, συμφωνώ με τον Udontneed2know. Εξάλλου - ελάτε τώρα, γιατί να κρυβόμαστε - το gaming value του Xbox360 επιπλέον του PS3 υπάρχει ως επί το πλείστον γιατί φλασάρεται και παίζει αντίγραφα. Δηλαδή στην τελική, ό,τι έκανε το PS2 στο GameCube που ήταν και προχωρημένο τεχνολογικά. Απλά η γνώμη μου...

τα επισημα στοιχεια που λενε ποσα παιχνιδια υπαρχουν ανα κατοχο προκυπτουν μονο απο τα αυθεντικα που μπαινουν στα επισημα στοιχεια...με τις κοπιες απλα το νουμερο ανεβαινει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...