Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΩΠΑ...αρχισαν τα power trips...

Η πιο ακριβη κονσόλα λοιπόν και η εταιρία απο πίσω της(την οποία κονσόλα σιγά σιγά αρχιζω και αντιμετωπίζω ώς vintage στο setup μου)κοντεύει τρία χρόνια κυκλοφορίας και ώς τώρα δέν έχει καταφέρει να :

α)Διατηρήσει ενα ισάξιο επίπεδο στους Multiplatform τιτλους,μονίμως χαμενα frames,ligotero antialiasing και τα γνωστα ευτράπελα.

β)Να χάσει τους περισσότερους λόγους για τους οποίους κάποιος θα αγόραζε την κονσόλα που λεγεται playstation : final fantasy,tekken,devil may cry,grand theft auto(παντα time exclusive),ace combat,Unreal tournament,virtua fighter,κλπ ενω η microsoft διατηρει exclusive τα exclusive halo,ninja gaiden,gears of war,mass effect,fable,lost odyssey,forza motorsport,κλπ...

γ)Να ενοποιήσει το online interface της(το οποίο πλεόν είναι κυριολεκτικά πρωτόγονο σε σχέση με το αντίστοιχο του xbox live),cross game chat/invites?cross game everything?in game music from the hard drive,voice messages,standard trophies?

An το παρουμε και σε επίπεδο options/features/content,let it die καλυτερα.

δ)Να μειωσει τα mandatory installs,ενω ο ανταγωνισμός λέει : θέλεις να το κάνεις install το game?καντο,δέν θέλεις?μήν το κανεις,η "ακριβη" κονσόλα λέει : θα κάνεις install ακόμη και στα demo.

Aυτή την στιγμη ενα 70% του σκληρου μου στο ps3 einai installs,για να μπορει το blu ray να ανταπεξέλθει..είναι προφανές οτι αυτή η κονσόλα σχεδιάστηκε για τον

gamer..

ε)Να Κυκλοφορήσει ΚΑΤΙ στην ώρα που ανακοινωσε οτι θα κυκλοφορήσει(η τουλάχιστον κατα προσέγγιση),home?killzone?gran turimo 5?gran turismo 5 damage update?

δ)Να συνειδητοποιήσει οτι δεν είναι δυνατόν να πουλαει ξεχωριστά ένα χειριστήριο που επιπλέον έχει δόνηση,ακριβότερα(η δόνηση υπαρχει απο το playstation 1)ενω καποτε μάλιστα οι δημοσιοσχετίστες της εταιρίας έλεγαν οτι είναι last gen..να συνειδητοποιησει επίσης οτι δεν είναι δυνατον να μιλας και να κοκορεύεσαι για full hd,blu ray,κλπ.οταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΤΗΝ HD TV ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗD ΑΝΑΛΥΣΗ,δεν είναι θέμα λεφτών,είναι θεμα δεοντολογιας και τακτ,και τέλος δεν μπορεί να λεει η sony οτι προωθεί την online υπηρεσία της,την στιγμή που δεν περιλαμβάνει στο κουτι της κονσόλας,ένα απλό headset.

Το γεγονός οτι αυτά ισχύουν για την "ακριβη" κονσόλα σε συνδυασμό με όοοοοολες εκεινες τις μπαρουφες περι cell,περι ανυπολόγιστης δύναμης,και ολες τις υπερφίαλες ηλιθιότητες του Kutaragi και των fanboys που επεναλάμβαναν σα πιστα προβατάκια τα λεγόμενα του και τα υπερασπίζονται ως τώρα μεχρι τελικής πτώσης....

Ξερεις τι την καθιστούν την "ακριβη κονσόλα"(και αυτή είναι η ειρωνία)τα παραπάνω udonτneed2know?

-you dont need to know.Mη μας πάθεις και τιποτα.

απλά.....η αλήθεια....+1000

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά και το Wii έχει υπερ-τεράστια επιτυχία αλλά δεν λέει και τίποτα... επίσης το xbox έχει πουλήσει 22 εκ. κομμάτια και είναι σε κυκλοφορία από το 2005 ενώ το PS3 κοντά 17 εκ. και είναι σε κυκλοφορία από το 2006. Δηλαδή μην τρελενόμαστε ότι το Xbox τα σάρωσε και προσκυνάνε όλοι και τέτοια γραφικά... Το Wii που βγήκε το 2006 και έχει πουλήσει 35 εκ. τι να λένε δηλαδή; ; Οι Ιάπωνες που άκουσα κάποιον Ελληνάρα το Xbox το χουνε γραμμένο στις κατάνες τους... Οι πωλήσεις του Xbox ωφείλονται κυρίως στα 300 εκ. Αμερικάνους και στο γεγονός ότι ήταν η πρώτη κονσόλα 7ης γενιάς που διατέθηκε στην αγορά. Και ξέρετε γιατί; γιατί το Xbox το πρώτο ήταν τόσο πατάτα που διέθεσαν τα λεφτά & τον χρόνο τους να φτιάξουν το επόμενο...

Συμπέρασμα: Ξεκολλάτε από τις πωλήσεις δεν λένε πολλά.

Δημοσ.

μην ξεχνας οτι οι περισσοτεροι σημερα νομιζουν οτι ολες οι κονσολες λεγονται playstation..αυτος που δεν ασχολειται και πολυ τι θα κανει νομιζεις?θα παει σε ενα μαγαζι θα πει θελω playstation και θα του το δωσουν...αν δεν ειχε κανει τετοια επιτυχια τo ps2 ειμαι σιγουρος οτι οι πωλησεις του 3 θα ηταν κατω απο 10 εκ

Δημοσ.

Μην βαζετε το Wii στη εξισωση.

Η Nintendo πλεον,πουλαει lifestyle gadgets και οχι παιχνιδομηχανες.Ειναι τυχαιο που ο τιτλος GameBoy εξαφανιστηκε?Γιατι?Απλα διοτι το DS ουτε για "αγορια" ειναι αποκλειστικα και ουτε για παιχνιδια αποκλειστικα.

Δεν γουσταρω τη Sony αλλα πραγματικα δεν περιμενα να παρουσιαζει τετοιο χαλι μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας.Δεν περιμενα οτι θα επεφταν σε τετοιες λουμπες.Εκαναν ολους τους αντιπαλους τους μαγκες.

Εχεις ενα lifestyle κουτι με τεχνολογια 5ετιας+ και μια κονσολα που ξεκινησε με σοβαροτατα hardware προβληματα να πατανε τη Sony σε σημειο που μια ανακαμψη να θεωρειται αδυνατη (τουλαχιστον γι αυτο το genre)

Και οι περισοτεροι αγοραστες εψαχναν καλο και φθηνο BR.Αυτο αποδεικνυεται απο τις αναιμικες πωλησεις του μοναδικου πραγματικου ΑΑ τιτλου για το PS3,το LBP (που ειναι και η μοναδικη προταση της Sony για τα Χριστουγεννα!!)

Δημοσ.

Γιατί να μην βάζω την Nintendo στην εξίσωση;

Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι οι πωλήσεις δεν αναδεικνύουν καλή κονσόλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι απαραίτητο όμως να είναι καλή η κονσόλα για να διασκεδάζεις...

το οποίο είναι αυτό που μετράει στην τελική...

Δημοσ.

Δεν εννοώ "καλή" από τεχνική άποψη.

Αυτά να τα πεις σε αυτούς που αραδιάζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ps3 και xbox και κάνουν συγκρίσεις. Εγώ συμφωνώ μαζί σου, στην τελική αυτό έχει σημασία - παιχνίδι είναι και ο σκοπός είναι η διασκέδαση... όχι ποιός τρέχει καλύτερα. Εγώ την βρίσκω και με Super Nintendo όπου από τεχνικής άποψης είναι το απόλυτο μηδέν στην εποχή μας...

Δημοσ.

scaledwii8rj.jpg

Κι αυτό πουλάει και θα μπορούσαν να το λένε Wii. Σημαίνει ότι είναι καλό? Σέβομαι την άποψη όσων συμπεριλαμβάνουν και τα wii στην εξίσωση console gaming, αλλά πραγματικά δεν θα μπορέσω ποτέ (ποτέ!) να καταλάβω τη λογική όσων ασχολούνται με αυτό το πράμα.

Δημοσ.
Δεν εννοώ "καλή" από τεχνική άποψη.

Αυτά να τα πεις σε αυτούς που αραδιάζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ps3 και xbox και κάνουν συγκρίσεις. Εγώ συμφωνώ μαζί σου, στην τελική αυτό έχει σημασία - παιχνίδι είναι και ο σκοπός είναι η διασκέδαση... όχι ποιός τρέχει καλύτερα. Εγώ την βρίσκω και με Super Nintendo όπου από τεχνικής άποψης είναι το απόλυτο μηδέν στην εποχή μας...

+7 δισ

Put your graphics where you know better..

• Super Moderators
Δημοσ.
scaledwii8rj.jpg

Κι αυτό πουλάει και θα μπορούσαν να το λένε Wii. Σημαίνει ότι είναι καλό? Σέβομαι την άποψη όσων συμπεριλαμβάνουν και τα wii στην εξίσωση console gaming, αλλά πραγματικά δεν θα μπορέσω ποτέ (ποτέ!) να καταλάβω τη λογική όσων ασχολούνται με αυτό το πράμα.

είχε βγει πρωταπριλιάτικο game για το Wii με όνομα Pii...

virtual κατούρημα FTW!!!

Δημοσ.
Να χάσει τους περισσότερους λόγους για τους οποίους κάποιος θα αγόραζε την κονσόλα που λεγεται playstation : final fantasy,tekken,devil may cry,grand theft auto(παντα time exclusive),ace combat,Unreal tournament,virtua fighter,κλπ ενω η microsoft διατηρει exclusive τα exclusive halo,ninja gaiden,gears of war,mass effect,fable,lost odyssey,forza motorsport,κλπ...

εγω θυμαμαι να εχω παιξει DMC4 και UT3, οποτε καπου σε χανω , δεν καταλαβαινω που το πας,τι ακριβως εχασε το Ps3? οσο για τα exclusives Που απαριθμεις, μπορω καλιστα να σου δωσω τα ιδια η και περισσοτερα στο Ps3, να βαλω και εγω δηλαδη τα παιχνιδια που φτιαχνει η sony (οπως εκανες εσυ για την MS) και να λεω οτι η sony διατηρει τα exclusives της.

Να ενοποιήσει το online interface της(το οποίο πλεόν είναι κυριολεκτικά πρωτόγονο σε σχέση με το αντίστοιχο του xbox live),cross game chat/invites?cross game everything?in game music from the hard drive,voice messages,standard trophies?

An το παρουμε και σε επίπεδο options/features/content,let it die καλυτερα.

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, εμενα οπως και πολυ κοσμο μας καλυπτει το PSN ετσι οπως ειναι, και δεν βρισκω κατι φοβερο ουτε στο να μιλαω με αλλους που παιζουν διαφορετικα παιχνιδια (εδω δεν βαζω το BT headset ουτε για το ιδιο παιχνιδι) ουτε για

τα διαφορα gimmicks εχω ιδιαιτερη καουρα.

Να μειωσει τα mandatory installs,ενω ο ανταγωνισμός λέει : θέλεις να το κάνεις install το game?καντο,δέν θέλεις?μήν το κανεις,η "ακριβη" κονσόλα λέει : θα κάνεις install ακόμη και στα demo.

τα ειπα πριν για το Ιnstall, Οταν το ειχε το ps3 ηταν κακο, τωρα που το εχει και το 360 ειναι καλο για το 360 κακο για το PS3.... δεν χρειαζεται πολυ νοημοσυνη κανεις για να βγαλει τα συμπερασματα του.

Να Κυκλοφορήσει ΚΑΤΙ στην ώρα που ανακοινωσε οτι θα κυκλοφορήσει(η τουλάχιστον κατα προσέγγιση),home?killzone?gran turimo 5?gran turismo 5 damage update?

ναι εχεις δικιο, αλλωστε ειναι πασιγνωστο οτι ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι του 360 δεν εχει καθυστερησει ΠΟΤΕ....

να συνειδητοποιησει επίσης οτι δεν είναι δυνατον να μιλας και να κοκορεύεσαι για full hd,blu ray,κλπ.οταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΤΗΝ HD TV ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗD ΑΝΑΛΥΣΗ,δεν είναι θέμα λεφτών,είναι θεμα δεοντολογιας και τακτ

σαφεστα και εδω εχεις δικιο , αλλωστε και το να δινει η MS ασυρματο χειριστηριο, χωρις να δινει τον εξοπλισμο για να το φορτιζεις, ειναι καλο για τον gamer, και θεμα "επιλογης".

και τέλος δεν μπορεί να λεει η sony οτι προωθεί την online υπηρεσία της,την στιγμή που δεν περιλαμβάνει στο κουτι της κονσόλας,ένα απλό headset.

εχεις δικιο , επρεπε να δινει ενα headset και να χρεωνε στην ικανοτητα του να παιζεις Online, θα εβγαζε και πολυ περισσοτερα λεφτα, τι χαζη που ειναι αυτη η σονυ.

Δημοσ.

Πολύ καλό, συμφωνώ με τον Udontneed2know. Εξάλλου - ελάτε τώρα, γιατί να κρυβόμαστε - το gaming value του Xbox360 επιπλέον του PS3 υπάρχει ως επί το πλείστον γιατί φλασάρεται και παίζει αντίγραφα. Δηλαδή στην τελική, ό,τι έκανε το PS2 στο GameCube που ήταν και προχωρημένο τεχνολογικά. Απλά η γνώμη μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάιστα. Γι' αυτό τα original games ανά κονσόλα και ανά χρήστη είναι περισσότερα στο 360 παρά στο PS3.

22 October 2008

According to NPD data and analysis compiled by Gamasutra, the XBox 360's tie ratio -- a comparison of software units sold for every hardware unit -- is now 8.1 to 1, overtaking the Wii and PlayStation 3's significantly lower tie ratios.

Referring to the lifetime-to-date tie ratios above, one can infer that each Xbox 360 owner has purchased on average 8.1 games, while Wii owners have purchased 5.5 games, and PS3 owners have purchased 5.3 games. As with any average, it is a statement about the aggregate, not the individual.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
εγω θυμαμαι να εχω παιξει DMC4 και UT3, οποτε καπου σε χανω , δεν καταλαβαινω που το πας,τι ακριβως εχασε το Ps3? οσο για τα exclusives Που απαριθμεις, μπορω καλιστα να σου δωσω τα ιδια η και περισσοτερα στο Ps3, να βαλω και εγω δηλαδη τα παιχνιδια που φτιαχνει η sony (οπως εκανες εσυ για την MS) και να λεω οτι η sony διατηρει τα exclusives της.

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, εμενα οπως και πολυ κοσμο μας καλυπτει το PSN ετσι οπως ειναι, και δεν βρισκω κατι φοβερο ουτε στο να μιλαω με αλλους που παιζουν διαφορετικα παιχνιδια (εδω δεν βαζω το BT headset ουτε για το ιδιο παιχνιδι) ουτε για

τα διαφορα gimmicks εχω ιδιαιτερη καουρα.

τα ειπα πριν για το Ιnstall, Οταν το ειχε το ps3 ηταν κακο, τωρα που το εχει και το 360 ειναι καλο για το 360 κακο για το PS3.... δεν χρειαζεται πολυ νοημοσυνη κανεις για να βγαλει τα συμπερασματα του.

ναι εχεις δικιο, αλλωστε ειναι πασιγνωστο οτι ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι του 360 δεν εχει καθυστερησει ΠΟΤΕ....

σαφεστα και εδω εχεις δικιο , αλλωστε και το να δινει η MS ασυρματο χειριστηριο, χωρις να δινει τον εξοπλισμο για να το φορτιζεις, ειναι καλο για τον gamer, και θεμα "επιλογης".

εχεις δικιο , επρεπε να δινει ενα headset και να χρεωνε στην ικανοτητα του να παιζεις Online, θα εβγαζε και πολυ περισσοτερα λεφτα, τι χαζη που ειναι αυτη η σονυ.

Οταν ελεγα για τα χαζοSONOεπιχειρηματα δεν με ακουγατε, φατετα παλι απο τον ιδιο χρηστη!:lol: Σκαει με ενα μηνυμα και στανταρ πια με μαθηματικη ακριβεια θα πεταχτει και αλλο ενα για υποστιριξη!

Οσο για τα install, μαλλον η νοημοσυνη σου δεν σε αφινει να βγαλεις τα συμπερασματα που πρεπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...