Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη αν αγορασω το ΧΒΟΧ τι αλλο πρεπει να κανω για να εχω σιγουρη τη "ζωη" του? Γιατι βλεπω κατι κοκκινα λαμπακια στο youtube και κατι ring of death και λεω μην πανε χαμενα τα λεφτα.

Δημοσ.
Δηλαδη αν αγορασω το ΧΒΟΧ τι αλλο πρεπει να κανω για να εχω σιγουρη τη "ζωη" του? Γιατι βλεπω κατι κοκκινα λαμπακια στο youtube και κατι ring of death και λεω μην πανε χαμενα τα λεφτα.

να το έχεις σε καλο μερος να πέρνει αέρα. και οχι πανω σε μοκέτες και μέσα σε ντουλάπια.

Δημοσ.
να το έχεις σε καλο μερος να πέρνει αέρα. και οχι πανω σε μοκέτες και μέσα σε ντουλάπια.

Αυτο φτανει? Δηλαδη φαλκον και ολα αυτα που λενε δεν χρεαιζονται?

Δημοσ.

παίρνεις την κονσόλα την βάζεις σε ένα ανοιχτό μέρος και δεν ασχολείσαι ούτε με ανεμιστήρες ούτε με τίποτα άλλο.έτσι τουλάχιστον έχω κάνει εγώ που έχω την κονσόλα από το launch(κατασκευή 10-2005) και δεν έχει πάθει τίποτα με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.είναι να σου τύχει.

Δημοσ.
παίρνεις την κονσόλα την βάζεις σε ένα ανοιχτό μέρος και δεν ασχολείσαι ούτε με ανεμιστήρες ούτε με τίποτα άλλο.έτσι τουλάχιστον έχω κάνει εγώ που έχω την κονσόλα από το launch(κατασκευή 10-2005) και δεν έχει πάθει τίποτα με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.είναι να σου τύχει.

Οκ φιλε μου..

Δημοσ.
εμενα το resi μου αρεσε. θα παω να παρω και το δυο ευκολα!

Κι εμένα μου άρεσε το resistance κα περιμένω το 2 οπωσδήποτε.

για την ώρα FarCry 2 ... πολύ όμορφο και ρεαλιστικό παιχνίδι.

Δημοσ.

παντως σε ενα εχω καταλληξει ο ελληνας owner ps2 κατα 80% πηγαινει σε χ360.βεβαια το κυριοτερο ειναι να παιζουμε αντεγραμμενα με το δικιο μας οταν τα καινουργια παιχνιδια εχουν τιμη 70 ευρω,αλλα και η κονσολα να εχει λογικη τιμη νομιζω το ps3 ειναι υπερτιμημενο στην ευρωπη, δλδ η sony τα κερατιατικα της αμερικης και κυριως της ιαπωνιας τα βγαζει πανω σε εμας ....μην θυμηθουμε τα 599 ευρω(στην ελλαδα 649)

παντως η microsoft ειναι πιο δικαιη απο nintendo και sony σε θεματα τιμης

Δημοσ.
παντως σε ενα εχω καταλληξει ο ελληνας owner ps2 κατα 80% πηγαινει σε χ360.βεβαια το κυριοτερο ειναι να παιζουμε αντεγραμμενα με το δικιο μας οταν τα καινουργια παιχνιδια εχουν τιμη 70 ευρω,αλλα και η κονσολα να εχει λογικη τιμη νομιζω το ps3 ειναι υπερτιμημενο στην ευρωπη, δλδ η sony τα κερατιατικα της αμερικης και κυριως της ιαπωνιας τα βγαζει πανω σε εμας ....μην θυμηθουμε τα 599 ευρω(στην ελλαδα 649)

παντως η microsoft ειναι πιο δικαιη απο nintendo και sony σε θεματα τιμης

διαφωνω σε αυτο πολλα παιχνιδια αν δε παιξεις το multiplayer τους ειναι σαν τα εχεις παιξει μισα και αρκετα αξιζουν μονο multiplayer οποτε δεν μπορεις να παρεις κοπιες.δεν χρειαζεται να δωσεις 70 ευρω μπορεις να το παρεις και με 35-45 ευρω και να χαρεις το game full.

Δημοσ.

σιγουρα αν ενα παιχνιδι υποστηριζει multiplayer οπως τα warhawk kai socom που ειναι καθαρα για online play ,αλλα και στα αλλα που ειναι απλα ενα χαρακτηριστικο οπως στο resistance 2,cod4, gears 2 kai unreal 3 σου προσεφερει παρα πολλες ωρες παιχνιδιου πολλες φορες περισσοτερο απο οτι το ιδιο το παιχνιδι στο one player

οσο για την τιμη ναι αν το ψαξεις σε e-shops του εξωτερικου τοτε μπορεις να τα βρεις στα 35-40 ευρω αλλιως στην ελλαδα πρεπει να περιμενεις πανω απο 1 χρονο για να πεσει η τιμη

Δημοσ.

παιδια εγω πιστευω οτι το PS3 ειναι καπακι ανωτερο απο το xbox360! το περναει χαλαρα. το μονο πλεονεκτημα του xbox360 μεχρι στιγμης -αλλα οχι για πολυ ακομα- ειναι οτι αυτο διαβαζει αντιγραφα ασφαλειας των παιχνιδιων ενω το PS3 οχι. οταν θα ερθει η στιγμη που θα διαβαζει κ το PS3 δεν θα υπαρχει πιστευω κανενας που να αμφισβητει το PS3 απεναντι στην κονσολα της Microsoft. κ να μην θυμηθω την περιπτωση οπου τα λαμπακια του xbox360 κοκκινιζουν απο το κακο τους! :P

Δημοσ.

Χθές είχα την τιμή να παίξω fifa street στο ps3..

Τα μάτια μου πόνεσαν απο την έλλειψη ΑΑ. Μπορεί τα γραφικά να ήταν μια χαρά.. αλλα χωρίς ΑΑ το αποτέλεσμα ήταν αστείο...

ΔΕΝ λέω οτι σε όλα τα παιχνίδια είναι έτσι.. Αλλα στο συγκεκριμένο α πράγματα ήταν τραγικά :|

Δημοσ.
παιδια εγω πιστευω οτι το PS3 ειναι καπακι ανωτερο απο το xbox360! το περναει χαλαρα. το μονο πλεονεκτημα του xbox360 μεχρι στιγμης -αλλα οχι για πολυ ακομα- ειναι οτι αυτο διαβαζει αντιγραφα ασφαλειας των παιχνιδιων ενω το PS3 οχι. οταν θα ερθει η στιγμη που θα διαβαζει κ το PS3 δεν θα υπαρχει πιστευω κανενας που να αμφισβητει το PS3 απεναντι στην κονσολα της Microsoft. κ να μην θυμηθω την περιπτωση οπου τα λαμπακια του xbox360 κοκκινιζουν απο το κακο τους! :P

Πιστεύω ότι τα επιχειρήματα σου είναι ξεκάθαρα.

Ας κλείσουμε το thread. Καλύτερη κονσόλα το Ps3!:-):-):-):-)

Δημοσ.

Μωρέ σε γενικές γραμμές ξέρει τι λέει η κατσικούλα,(μπορεί να το λέει με λανθασμένο τρόπο αλλα ok..) αν και το συγκεκριμένο θέμα πάει πολύ πιο βαθιά και είναι μόνο για γνώστες του αντικειμένου..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι κάθε μια έχει τα προτερήματα τις.Για αυτόν τον λόγο έχω και τις 2.

Δημοσ.

ναι αν εξαιρεσουμε τα ελαφρως καλυτερα γραφικα του χβοχ στους ιδιους τιτλους με το ps3 την κατα πολυ μεγαλυτερη ποικιλια παιχνιδιων του χβοχ, τις αποκλειστικοτητες του χβοχ,το κλασεις ανωτερο interface (ειδικα με το νεο update που θα γινει μεσα στο νοεμβρη), το καλυτερο και πιο σταθερο δικτυο internet της microsoft και οτι πλεων εχουν εξαλειφθει τα ring of death ναιναι το πιστευω και εγω οτι το PS3 ειναι καπακι ανωτερο απο το xbox360 και οτι το μονο πλεονεκτημα του xbox360 ειναι οτι διαβαζει αντιγραφα ασφαλειας των παιχνιδιων ενω το PS3 οχι:lol::lol:B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...