ps3fan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 το ps3 ειναι καλυρερο!εχει πολυ καλυτερα χρωματα απο το xbox 360!εχει cell blu-ray και πολλα αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Osoi pistevete oti to ps2 einai kalitero toy xbox360 pera toy blu-ray tote den exete na pate sto site kai na diapistwsete poio einai kalo kai poio oxi. Telos an thelete exw na sas dwsw kai link me sigritika idiwn paixnidiwn kai stis 2 konsoles. An kai gia mena ena mega miwn toy ps3 einai oti den paizei akoma antigrafa asfaleias. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 το ps3 ειναι καλυρερο!εχει πολυ καλυτερα χρωματα απο το xbox 360!εχει cell blu-ray και πολλα αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 E eseis to thelete. Oriste loipon kai alla 2 links(1 link, 2 link me sigritiko idiwn paixnidiwn kai skinwn anamesa stis 2 konsoles. Kai epeidi poloi apo edw pistevete oti einai kalitero to ps3 ap' to xbox360 exw na sas pw to exeis. Se pwliseis(Me stoixeia) gia na min tsakwnomaste einai mprosta to xbox360. Ara... Gia emena to mono kalo poy exei se sxesi me to 360 to ps3 einai to blu-ray. Meta ap' ola ayta ti exete na peite???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ps3fan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 na doume tou xronou aytin tin epoxi pio tha exi kalitera grafika!! ta games tou ps3 den xrisimopoioun akoma tin terastia dinami tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 E eseis to thelete. Oriste loipon kai alla 2 links(1 link, 2 link me sigritiko idiwn paixnidiwn kai skinwn anamesa stis 2 konsoles. Kai epeidi poloi apo edw pistevete oti einai kalitero to ps3 ap' to xbox360 exw na sas pw to exeis. Se pwliseis(Me stoixeia) gia na min tsakwnomaste einai mprosta to xbox360. Ara... Gia emena to mono kalo poy exei se sxesi me to 360 to ps3 einai to blu-ray. Meta ap' ola ayta ti exete na peite???? na doume tou xronou aytin tin epoxi pio tha exi kalitera grafika!!ta games tou ps3 den xrisimopoioun akoma tin terastia dinami tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Siga re file tin terastia dinami. An eides to sigritko texnikwn xaraktiristikwn poy edwsa poio panw kai oi dio konsoles se texnika xaraktiristika einai sxedon isaxies me poly mikres diafores h mia apo tin alli. To megalo atoy toy ps3 einai to blu-ray giati poly apla ti stigmi poy to xbox360 tha exei 8.5gb gia kathe paixnidi to ps3 tha exei 25-50 gb gia kathe paixnidi. Ara mono ap' ayto katalavainete ti paizei... Kai re stormwatch ti AKYRES fwtografies einai aytes poy vazeis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinakas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μια χαρα photos είναι, τι έχουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 To mavro toys to xali exoyn ti allo theleis na exoyn diladi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 To mavro toys to xali exoyn ti allo theleis na exoyn diladi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceMatrix Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 αν ενδιαφέρεται το κορίτσι για το αγόρι έχω τήλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Re eseis den pate kala kai kala kanete... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Πραγματικά δεν πάτε καλά έτσι? Προκλητικά το είπα αυτό με την απάτη του 360 για να δώσω έμφαση στην ανούσια συζήτηση (άσχετο αν δεν γίνεται copy paste στο 360 το option file του pro)! Έλεος δηλαδή ρε παιδιά. Έχω και τις 3 κονσόλες και τις χαίρομαι. Και να σας πω και κάτι εξυπνάκηδες? Έχω 85 παιχνίδια στο 360 και μόνο το f1 στο ps3!Μιλάμε για φοβερή προκατάληψη για το 360 έχω και είμαι σονάκιας!Βέβαια.Α έχω και 20 παιχνίδια στο Wii!Έχετε πλάκα πάντως... Εγώ τί φταίω ρε παιδιά που θα είναι πιο βολικό το pes2008 στο ps3 αφού και το χειριστήριο βολεύει καλύτερα και το option file θα μεταδίδεται από τον ένα στον άλλο ενώ στο 360 όχι?Ε λοιπόν ναι το προ στο ps3 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και από πλευράς χειρισμού και από πλευράς editing.Είναι αυτό flaming? Ποιός μίλησε γενικά για κονσόλες? Τα παραπάνω στοιχεία των παιχνιδιών μου νομίζω το αποδεικνύουν... Τα λέμε ξερόλες. Συνεχίστε αυτό τον μαγικό πόλεμο όσο εγώ θα παίζω metroid prime, super mario galaxy, halo3, assassins creed, gta4, mgs4, ff13, pes2008, gt05 και και και... Αυτά από τον κατά αλλα κολλημένο polaki... Έλεος πια. Δεν μπορεί να γράψει κανείς τίποτα πια. Αμέσως σταμπάρεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Diladi kate se re polakis21 poy exeis kai tis treis konsoles poia les oti einai i kaliteri kai giati? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Diladi kate se re polakis21 poy exeis kai tis treis konsoles poia les oti einai i kaliteri kai giati? overall γκαβος εισαι? καλυτερο ειναι το ps3 γιατι εχει το τελειο χειριστηριο του ps3 που ειναι ως γνωστο το μοναδικο που βολευει στο pro evo. (στοιχεια) επισης μπορει να συμβει και η και τρομερη καταστροφη του συμπαντος, η σταγονα που ξεχειλησε απο το ηδη ξεχειλωμενο ποτηρι, η περιπτωση να μην δουλευει η αντιγραφη/μεταφορα option files proevo. (στοιχεια νο2) γεια σου polaki chief! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις