Udontneed2know Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 οι mods έχουν πάει για ύπνο με αυτό εδώ το τρολλ τι θα γίνει?? Ειλικρινα δεν μπορω να βλεπω αυτη την υποκρισια, οταν ο apokleiros εκανε παρτυ εδω μεσα, εσεις τι κανατε? μηπως τον σιγονταρατε για να συνεχιζει? και τωρα που εχει μπει ενα PS-troll ζητατε τους Mods?
sa1nt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια. Ειμαι 17 χρονων και τελειωνω φετος το σχολειο. Εχω κανονισει με ενα φιλο μου να συγκατηκησουμε και θελουμε να αγορασουμε απο κοινου μια κονσολα. Τη θελουμε κυριως για παιχνιδια, αλλα και για ταινιες. Τεινουμε προς XBox360 για την τιμη, απλα θα ηθελα να ξερω αν ειναι καλυτερο το PS3 και αν θα αξιζε να παρω αυτο. (Αν μου πει για γραφικα, ας το αφησει καλυτερα, ειναι και στα 2 τρομερα). Ευχαριστω πολυ.
Woof Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ειλικρινα δεν μπορω να βλεπω αυτη την υποκρισια, οταν ο apokleiros εκανε παρτυ εδω μεσα, εσεις τι κανατε? μηπως τον σιγονταρατε για να συνεχιζει? και τωρα που εχει μπει ενα PS-troll ζητατε τους Mods? Ναι λες και οι άλλοι είναι καλύτεροι....τι να πεις. Sa1nT: Από θέμα τιμής και για κόπιες θα σου πρότεινα και εγώ το 360,από θέμα όμως αξιοπιστίας και για ταινίες θα σου πρότεινα το Ps3...Από εκεί και πέρα είναι δικη σου επιλογή.Εγώ έχω και τα 2.
kabamaru21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ο λαός απαιτεί να γίνουν unban απόκληρος και sassaert. Το forum θα περάσει σε άλλο επίπεδο
sa1nt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ναι λες και οι άλλοι είναι καλύτεροι....τι να πεις. Sa1nT: Από θέμα τιμής και για κόπιες θα σου πρότεινα και εγώ το 360,από θέμα όμως αξιοπιστίας και για ταινίες θα σου πρότεινα το Ps3...Από εκεί και πέρα είναι δικη σου επιλογή.Εγώ έχω και τα 2. Εχω συνιθισει με το χειριστηριο του PS αλλα ειναι απαγορευτικη η τιμη ρε γαμωτο... Το 360Elite εχει σε ποιοτητα καμια διαφορα απο το Pro? Εκτος απο τη χωριτικοτητα.
Woof Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εχω συνιθισει με το χειριστηριο του PS αλλα ειναι απαγορευτικη η τιμη ρε γαμωτο... Το 360Elite εχει σε ποιοτητα καμια διαφορα απο το Pro? Εκτος απο τη χωριτικοτητα. Καμια διαφορα στην ποιότητα...Και αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι τα 360 είναι ελαττωματικά από την MS στο σύστημα ψύξης.Και αυτό ΔΕΝ έχει διορθωθεί και παίζεται αν διορθωθεί ποτε.Eχω σκάσει για το 360 ως τώρα μαζί με τις ζημιες που έπαθα (αλλαγή mobo γιατί έπαθε το γνωστό RROD) καμια 650-700E.Για να φτιάξω το σύστημα ψύξεις έτσι ώστε να μην ξανά χαλάσει...βασικά αν δεν ήταν οι κόπιες θα το είχα παρατήσει εδώ και καιρό.
jowl_tnt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και αυτό ΔΕΝ έχει διορθωθεί και παίζεται αν διορθωθεί ποτε. Πήρες Falcon και σου χάλασε δηλαδή; Η δική μου εμπειρία, έχω μια δική μου Falcon και άλλες τρεις που έχω κάνει δώρο. Έχει περάσει ένας χρόνος και καμιά τους δεν έπαθε τίποτα ποτέ.
Woof Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πήρες Falcon και σου χάλασε δηλαδή;Η δική μου εμπειρία, έχω μια δική μου Falcon και άλλες τρεις που έχω κάνει δώρο. Έχει περάσει ένας χρόνος και καμιά τους δεν έπαθε τίποτα ποτέ. Ακριβώς...και μάλιστα είχα πάρει Halo edition με την προηγουμενη mobo και την άλλαξα με falcon μονο και μονο για να με ήσυχος...ε μετά από 10 μήνες έχετε για βρυσούλες..και μιλάμε το πρόσεxα σαν τα ματια μου. E μετά από αυτό αγόρασα το λίαν li κουτάκι και έβαλα και ένα ανεμιστήρα στην GPU.E,αν χαλάσει και τώρα... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2008 από Woof
man_of_the_moon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ο λαός απαιτεί να γίνουν unban απόκληρος και sassaert. Το forum θα περάσει σε άλλο επίπεδο ΛΕΥΤΕΡΙΑ στα παιδια .. μην μας στερειτε το καθημερινο μας γελιο...!
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ακριβώς...και μάλιστα είχα πάρει Halo edition με την προηγουμενη mobo και την άλλαξα με falcon μονο και μονο για να με ήσυχος...ε μετά από 10 μήνες έχετε για βρυσούλες..και μιλάμε το πρόσεxα σαν τα ματια μου. E μετά από αυτό αγόρασα το λίαν li κουτάκι και έβαλα και ένα ανεμιστήρα στην GPU.E,αν χαλάσει και τώρα... Ρε φίλε μήπως τις βάζεις σε σημείο που ΔΕΝ μπορούν να πάρουν αέρα από αριστερά και δεξιά της κονσόλας. Εν ολίγης μήπως τις βάζεις μέσα σε κανένα έπιπλο χωρίς να έχει τη δυνατότητα να παίρνει αέρα το 360.
klainmaingr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ειλικρινα δεν μπορω να βλεπω αυτη την υποκρισια, οταν ο apokleiros εκανε παρτυ εδω μεσα, εσεις τι κανατε? μηπως τον σιγονταρατε για να συνεχιζει? και τωρα που εχει μπει ενα PS-troll ζητατε τους Mods? Μαζί με τον Απόκλειρο διεκδικεί το βραβείο του πιό εκνευριστικού χρήστη που έχει περάσει ποτέ απο το console games..! O sassaert έχει βέβαια προβάδισμα γιατί ο απόκλειρος πρώτον εκνεύριζε σιγά σιγά και όχι σε τεράστιες δόσεις και δεύτερον είχε 2% πιθανότητα διαλόγου σε σχέση με τον sassa ο οποίος ήταν 100% real sony bot.. Να ταν κ άλλοι..
Woof Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Λες να μην ξέρω η κονσόλα ήταν και είναι,επάνω σε ένα γραφείο που παίρνει αέρα από παντού.Κοίτα να δεις πως το βλέπω εγώ...και μετά μου λες αν έχω δίκιο η άδικο. Η GPU του 360 είναι ανάλογη με μια ati 1900 στο περίπου...Πάρε εσύ μια ati 1900 και βαλτήν να δουλεύει με τόσο μικρή ψήκτρα μέσα σε να κουτάκι τόσο μικρό όσο του 360.Εδώ με καλές ψήκτρες και ανεβάζουν θερμοκρασίες μέσα στο τεράστιο κουτί του pc.Μέσα σε αυτό το μικρό κουτί και με αυτήν την αστεία ψήκτρα στην GPU και με το DVD από επάνω..Είναι φύση αδύνατον να λειτουργήσει σωστά το σύστημα ψύξεις.. Από εκεί και πέρα παίζουν ρολο πολλά...το που είναι το 360,το πόσες ώρες παίζει κανεις...αν παίζει καλοκαίρι..etc.Πολλοί λένε τους κρατάει,τι να σου πω δεν ξέρω ,ίσως να συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους.Εγώ έπαιζα καθημερινά τρελες ώρες,και όλες τις εποχές.Πολλές φορες και με A/C on. Τώρα όμως μετά από αυτό που του έκανα (αν και μου στοίχισε κάμποσο..) πιστεύω ότι ξένοιασα πια. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2008 από Woof
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ρε φίλε ότι ήτανε falcon με τις 2 νέες ψήκτρες πάνω σε επεξεργαστή και στην κλασική ψήκτρα της κάρτας γραφικών. Δες την παρακάτω εικόνα.
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μαζί με τον Απόκλειρο διεκδικεί το βραβείο του πιό εκνευριστικού χρήστη που έχει περάσει ποτέ απο το console games..! O sassaert έχει βέβαια προβάδισμα γιατί ο απόκλειρος πρώτον εκνεύριζε σιγά σιγά και όχι σε τεράστιες δόσεις και δεύτερον είχε 2% πιθανότητα διαλόγου σε σχέση με τον sassa ο οποίος ήταν 100% real sony bot..Να ταν κ άλλοι.. χαχαχαχαχ!!!μην ανάβεις τα αίμματα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις