Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι modecris και klainmaingr, ναι, πούλησα το 60άρι PS3 μου.

To έδωσα γιατί πραγματικά δεν έπαιζα καθόλου και σε συνδυασμό με τα πανάκριβα games, δε με συνέφερε καθόλου να το κρατώ.Τυχαίως βρήκα ένα Χ360 σε εξευτελιστική τιμή, και με κόστος περί τα 150 ευρώ το πήρα για να το φλασάρω.Ετσι, αραιά και που θα παίζω κάνα παιχνιδάκι να περνάει η ώρα.

Αλλο να έχεις να κάθεται μια συσκευή των 150 ευρώ και άλλο μία των 500+.

Το PS3 είναι εκπληκτικό σαν media device -συνδυάζει περισσότερα-, το Χ360 είναι καλύτερο σαν παιχνιδομηχανή.Αυτή είναι η γνώμη μου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δηλαδή φαίνεται και από τις πωλήσεις, τι άλλο να πούμε.

το toyota πουλαγε περισσοτερα αυτοκινητα απο την mazerati ηταν καλυτερο?:lol:

φυσικα :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

το πιο FAIL post σου μέχρι στιγμής...

μην συγκρίνεις μήλα (κονσόλες) με πορτοκάλια (αμάξια)

οι διαφορές τιμής είναι τεράστιες, χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τις ανάγκες του αγοραστή ανεξαρτήτως κόστους...

Δημοσ.
1)http://www.google.gr/search?hl=el&q=ps3+has+better+selling+games+from+smaller+install+base&meta=

το εντελως αντιθετο συμβαινει ηδη , αν και λιγοτερη βαση χρηστων εχει το ps3 πουλαει περισσοτερα παιχνιδια απο το ps3 , ειναι λογικο αν δουμε ποσες αποκλειστικοκτητες εχει η σονυ συνολικα και ποσες το xbox.

Τσου

Το link που δίνεις είναι από κάποιον τυχαίο blogger και έχει τόση αξία όσο έχει ένα video comparison από youtube. To 360 πουλάει πολύ παραπάνω software και τουλάχιστον για την Αμερική που υπάρχουν στοιχεία αρκεί να δει κάποιος τα software sales για να καταλάβει την διαφορά.

αυτό συμβαίνει κάθε μήνα

Ειδικά τα first party που αναφέρθηκες πουλάνε πολύ καλύτερα στο 360.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ πλέον εχω πειστεί ότι είναι κάτω από 10 χρονών.

Δημοσ.
1)http://www.google.gr/search?hl=el&q=ps3+has+better+selling+games+from+smaller+install+base&meta=

το εντελως αντιθετο συμβαινει ηδη , αν και λιγοτερη βαση χρηστων εχει το ps3 πουλαει περισσοτερα παιχνιδια απο το ps3 , ειναι λογικο αν δουμε ποσες αποκλειστικοκτητες εχει η σονυ συνολικα και ποσες το xbox.

Ναι ε;

Εδώ και το ps3fanboy το παραδέχεται:

http://www.ps3fanboy.com/2008/04/25/npd-releases-home-console-attach-rate-ratios-ps3-not-so-hot/

360 attach rate = 7.5

PS3 attach rate = 4.6

btw Narayan με λένε fits.

Δημοσ.
Συγνώμη κιόλας αλλά επειδή έχω βαρεθεί αυτή την καραμέλα του "οι κόπιες πουλάνε κονσόλες" κτλ, μπορείτε να μου λύσετε τις εξής απορίες;

1) Γιατί το 360 έχει μέχρι σήμερα υψηλότερο attach rate σε τίτλους ανά κονσόλα από το PS3 (δηλαδή μεγαλύτερο αριθμό αυθεντικών τίτλων που πωλούνται ανά κονσόλα); Θα περίμενε κανείς στο PS3, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν επιλογή οι χρήστες για αντίγραφα, πως θα είναι αν μη τι άλλο υψηλότερο αν ισχύουν αυτά που λέτε.

2) Γιατί στις πωλήσεις του μηνός Οκτωμβρίου παγκοσμίως, το Wii και το 360 πούλησαν περισσότερες νέες κονσόλες από το PS3, από τη στιγμή που ούτε το μεν με το τελευταίο firmware ούτε το δε με τα LiteOn DVD-ROM δεν μπορούν να παίξουν αντίγραφα; Σε λίγο θα μας πείτε πως οι περισσότεροι από τους 2 εκαττομμύρια αγοραστές του 360 πήγαν και άλλαξαν drive μετά την αγορά :mrgreen:

Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες εκεί που δεν υπάρχουν, άλλοι είναι οι παράγοντες που δεν επιτρέπουν στο PS3 να πουλήσει ικανοποιητικά.

1)Γιατί το 360 έχει περισσότερους ΑΑ τίτλους μέχρι σήμερα και γιατί έχει μεγαλύτερη βάση χρηστών. Επίσης γιατί μπορεί κάποιος να έχει 5 αυθεντικά αλλα θέλει να έχει και άλλα 80 που να τα "δοκιμάζει" ή να μη σκάει 60ρικα για το κάθε βλακοπαίχνιδο. Προσωπικά αυθεντικά έχω πάνω απο 10.. αυτό δεν σημαίνει οτι δεν εκτιμώ τα backup για τα μέτρια ή αδιάφορα παιχνίδια... Τα ίδιο θα ίσχυε και στο ps3.

2)Το 360 συνεχίζει να μπορεί να παίζει με έμμεσο τρόπο αντίγραφα και επίσης στο wii με το τελευταίο firmware.. νομίζω οτι απλά υπάρχει περιορισμός στα Homebrew. ΔΕΝ είμαι σίγουρος.. νομίζω.. ΦΥΣΙΚΑ άλλοι είναι οι πρωτεύοντες παράγοντες στις πωλήσεις.. και για αρχή η τιμή...

Ή μπορεί απλώς να είσαι καμένος και να μη διάβασες τι είπε ο klainmain:

Γιατί έχεις κολήσει στις βαθμολογίες και στα site; Τι ηλικία έχεις; Δεν έπαιζες games πριν από 15 χρόνια;

Σε έκανα quote γιατί νόμιζα οτι το 2ο πάρτ του πόστ σου αναφερόταν σε μένα γιατί ήταν κάτω απο κείμενο μου αλλα τελικά έκανα λάθος :P

Και να ήσουν ο μόνος...

Δημοσ.

βλεπουμε τι χαζα επιχειρηματα γραφετε οι περισσοτεροι :lol:

Δημοσ.

Και να ήσουν ο μόνος...

Βγάλε ρε μεγάλε το απολυτήριο του στρατού και κούφανε τους όλους !!!!!

Δημοσ.

Τι να κάνουμε, πρέπει να ρίξουμε λίγο το νοητικό επίπεδο για να μας καταλαβαίνουν μερικοί.

Δημοσ.

alex

zzz

αν είναι 10 δικαιολογείται..

Αν δεν είναι υπάρχει το πρόβλημα...

Όντως βλέπουμε πάντως... :-(

εδιτ: Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβάζει το documentation στην εγγραφή που λέει "είμαι πάνω απο 13 χρονών και μπλα μπλα;"

• Super Moderators
Δημοσ.

failatfail.jpg

Δημοσ.

φυσικα αλλο ενα χαζο επιχειρημα που χρησιμοποιουνε επικαλουνται πωλησεις ενος μηνα :lol:

http://gamer.blorge.com/2008/10/26/analysis-ps3-selling-more-games-than-xbox-360-with-smaller-install-base/

The PS3 is rapidly becoming the bread-winner for many of the third party publishers. We wrote a story a few months ago where according to EA’s financial report the PS3 was the clear bread-winner over the Xbox 360 and the Wii. Now it seems that Konami, Namco Bandai and Ubisoft have joined the ranks of EA where the PS3 console is bringing in more money than the Xbox 360.

EA

In our previous story, we talked about how the PS3 is EA’s new bread-winner in terms of bringing home the bacon. According to EA’s previous financial statement, the PS3 accounted for about 17% of total revenue in comparison to the Xbox 360’s 10%. That is quite significant when considering that EA is the largest third party video game publisher in the world.

Namco Bandai

Namco Bandai is the largest third party publisher in Japan. According to the publisher’s recent financial statement, the PS3 currently moved approximately 57% more software than it’s direct competitor, the Xbox 360. Namco Bandai is sort of the EA of Japan, considering the amount of revenue it generates from software.

Konami

Konami is one of the top three publishers in Japan in terms of revenue. With the recent release of Metal Gear Solid 4, it is not all that surprising that the PS3 would have a larger piece of the pie. However, according to Konami’s recent financial statements, the PS3 accounted for a whopping 57.3% of the sales this past quarter, while the Xbox 360 accounted for only 2.6%. This changed from last year, when the Xbox 360 brought in more sales compared to the PS3.

UbiSoft

UbiSoft is considered to be one of the top three publishers in all of Europe. According to UbiSoft’s half year financial report (6 months 2008/09), the PS3 accounted for about 20% of the software sales compared to the Xbox 360’s 14%. Considering UbiSoft’s presence in Europe, this is quite a significant turn of event.

Wrap-up

It’s mind blowing that not only is the PS3 competing toe-to-toe with the Xbox 360, it is out performing the later in many of the instances. Considering that the Xbox 360 has a larger install base by 5 million, it looks like the PS3 is performing more efficiently in terms of sales for third party publishers.

Since 2005, when the Xbox 360 first launched with no competition, it seems that the PS3 has been steadily climbing in terms of the software sales. This pretty much means that the PS3 has been taking more and more potential Xbox 360 sales as time goes by. The future for the PS3 looks bright and healthy, however if the current trend continues the Xbox 360 might find itself struggling to compete in the market.

χωρις να βαλουμε μεσα και τα αποκλειστικα της σονυ μεσα , φυσικα η Ms δεν εχει αποκλειστικα Games ολα οι 3dr τα φτιαχνουν :lol::lol:

εχετε που εχετε χειροτερο μηχανημα , ποσταρετε καμια αληθινη ειδηση ολο ρομπες γινεστε απο τα τοσα ψεματα που γραφετε :lol:

γεματο το google ειναι :lol:

http://www.google.gr/search?hl=el&q=ps3+has+better+selling+games+from+smaller+install+base&meta=

μοτορστορμ 2

http://i37.tinypic.com/wmh85j.jpg

http://i37.tinypic.com/294h0cj.jpg

http://i34.photobucket.com/albums/d114/deepbrown/MSPR-Ripten11.jpg

http://i36.tinypic.com/kdogva.jpg

μονο απο εικονες θα βλεπετε τετοια γραφικα οσο εχετε το χβοχ :lol:

Δημοσ.

ποσο καμμενος πρεπει να ειναι καποιος για να ψαχνει να βρει ποσο πουλαει το ενα και ποσο το αλλο και μετα να την λεει στους αλλους...GET A LIFE...OR GROW UP...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...