Sassaert Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Είδατε πως φαίνεται η πλύση εγκεφάλου που έχει κάνει η Sony για το πολλά υποσχόμενο blu-ray player. Ορίστε λοιπόν μερικά blu-ray player που κοστίζουν από 200 ευρω και όχι από 300 που λες. Και αν το καλοσκεφτεις είτε το ps3 αγοράσεις είτε το 360 και ένα blu-ray player deck είναι τα ίδια λεφτά. Ορίστε και ένα παράδειγμα. Xbox360 arcade edition(173 ευρώ) + blu-ray player deck(200ευρω) = 373 ευρώ Ενώ το ps3 κοστίζει 330 ευρω και άνω. Ο νοω νοειτω φυσικα μονο ενας ανιδεος θα πεταγε τοσα λεφτα τσαμπα , δεν μου λες βρες μου καλυτερη τιμη MULTIMEDIA συστηματος απο παιχνιδια , net , home και deck και πολλες ακομα δυνατοτητες να κοστιζει 264 ευρω face it το ps3 δεν εχει αντιπαλο http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?cPath=486_488&products_id=13559 Το ποιος ΦΤΙΑΧΝΕΙ αληθινα μηχανηματα και ποιος πουλαει φυκια και μεταξωτες κορδελες ,πασπαλισμενα με πλυση εγκεφαλου και διαφημιση να ρωτησεις τα μεγαλα κεφαλια της ms που φτιαχνουνε κονσολες με 72 ευρω
anamenos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 έλα ρε Sassaert μην ξεχνάμε και το PS2 που ήταν χάλια κατασκευαστικά, χιλιαδες προβλήματα με το leiser κτλ...
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 φυσικα μονο ενας ανιδεος θα πεταγε τοσα λεφτα τσαμπα , δεν μου λες βρες μου καλυτερη τιμη MULTIMEDIA συστηματος απο παιχνιδια , net , home και deck και πολλες ακομα δυνατοτητες να κοστιζει 264 ευρωface it το ps3 δεν εχει αντιπαλο http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?cPath=486_488&products_id=13559 Το ποιος ΦΤΙΑΧΝΕΙ αληθινα μηχανηματα και ποιος πουλαει φυκια και μεταξωτες κορδελες ,πασπαλισμενα με πλυση εγκεφαλου και διαφημιση να ρωτησεις τα μεγαλα κεφαλια της ms που φτιαχνουνε κονσολες με 72 ευρω Σαν αρχή τα 399.99$ δεν είναι 264 ευρώ αλλά 310.74 ευρώ(Και δεν εχω βάλει μέσα τα έξοδα αποστολής στην ΕΛΛΑΔΑ) συνεπώς δεν έχει και τεράστια διαφορά από το 360 + blu-ray player deck που είπα ποιο πάνω 373 - 310 = 63 ευρώ διαφορά. Και δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι η sony ΔΕΝ κάνει πλύση εγκεφάλου στους χρήστες τις ετσι? Και για να τελειώνουμε με αυτή την αντιδικία θα δανειστώ κάτι που είπε κάποια ποστ πριν ένας συμφορουμιτης ότι ο κάθε ένας διαλέγει την κονσόλα που πιστεύει ότι θα τον ανταμείψει με παιχνίδια και ότι άλλο προσφέρει η κονσόλα που διάλεξε άρα ότι λέμε είναι καθαρά υποκειμενικό.
Sassaert Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) έλα ρε Sassaert μην ξεχνάμε και το PS2 που ήταν χάλια κατασκευαστικά, χιλιαδες προβλήματα με το leiser κτλ... , το μονο προβλημα που αντιμετωπιζε ειναι παλι το ματακι ,και τα 3 Playstaion που εχουν βγει εκει ειχανε προβλημα , ιδιατερα αν το τσιπαριζες κιολας χαλαγε ευκολα , ειχε και καποιες παρτιδες (εκατονταδες χιλιαδες κομματια στη παραγωγη) με καμμενα τροφοδοτικα αλλα οχι σε μεγαλη ποσοτητα σε σχεση με αυτα που πουλαγε -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 04 : 17 : 25----- Σαν αρχή τα 399.99$ δεν είναι 264 ευρώ αλλά 310.74 ευρώ(Και δεν εχω βάλει μέσα τα έξοδα αποστολής στην ΕΛΛΑΔΑ) συνεπώς δεν έχει και τεράστια διαφορά από το 360 + blu-ray player deck που είπα ποιο πάνω 373 - 310 = 63 ευρώ διαφορά.Και δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι η sony ΔΕΝ κάνει πλύση εγκεφάλου στους χρήστες τις ετσι? Και για να τελειώνουμε με αυτή την αντιδικία θα δανειστώ κάτι που είπε κάποια ποστ πριν ένας συμφορουμιτης ότι ο κάθε ένας διαλέγει την κονσόλα που πιστεύει ότι θα τον ανταμείψει με παιχνίδια και ότι άλλο προσφέρει η κονσόλα που διάλεξε άρα ότι λέμε είναι καθαρά υποκειμενικό. δολλαριο καναδα , το συγκεκριμενο μαγαζακι εχει τις καλυτερες τιμες στο νετ απο κει να ψωνιζετε και games 0,84 USD http://www.x-rates.com/calculator.html# τα εξοδα δεν ειναι μεγαλα ολοι κανουνε πλυση εγκεφαλου , η διαφημιση ειναι απαραιτητη αλλα οχι να ξεπερνανε τα ορια , δηλαδη αρνητικη διαφημιση που βλεπουμε συνεχεια δεν βγαζει πουθενα πχ http://www.youtube.com/results?search_query=wii+vs+ps3&search_type=&aq=f Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2008 από Sassaert ???????? ????? ?????????
klainmaingr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Εσυ έχεις φαγωθεί να βάζεις λινκς απο διάφορα που δεν έχω μπεί στον κόπο να δω.. Εμείς δεν χρειαζόμαστε λίνκς γιατί έχουμε προσωπική άποψη... Αν περιμέναμε απο τον κάθε κακομοίρη που φτιάχνει vs videos και τα ανεβάζει στο ίντερνετ να σχηματίσουμε άποψη.. το είχαμε χαμένο το παιχνίδι.. Εσυ πάλι προσπαθείς να μας πείς οτι αυτά που βλέπουμε είναι λάθος.. Αν πιστεύεις οτι έχει λογική να συνεχίσει αυτό... κάντο.. Αλλα δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.. Υ.γ: ΑΝ ήθελα να αγοράσω σήμερα blu ray player θα έπαιρνα το ps3 γιατι με λίγα ευρώ παραπάνω έχεις και μία αξιοπρεπέστατη παιχνιδομηχανή. Κατα τα άλλα έχω bluray-rec στο pc ήδη οπότε περνάει και δεν με ακουμπάει η συγκεκριμένη περίπτωση.
Sassaert Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 απεναντιας αν δεις τα ποστ μου , στα παιχνιδια τουλαχιστον βαζω εικονες απο την τηλεοραση που εχω σπιτι , και εχω σημειο αναφορας τα αποκλειστικα παιχνιδια. τα video vs στα ιδια παιχνιδια , τα βαζουνε αλλοι αν δεις ολο θεμα απο το πρωτη σελιδα μεχρι αυτη εδω τωρα , εχει αναλωθει στις συγκρισεις ειτε με vs video και images με διαφορες πολυ μικρες τις περισσοτερες φορες και αναξιο λογου να αναφερωνται ,παραλειπωντας την ουσια που ειναι η συγκριση των καλυτερων παιχνιδιων ανα κονσολα..
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα;Εσυ έχεις φαγωθεί να βάζεις λινκς απο διάφορα που δεν έχω μπεί στον κόπο να δω.. Εμείς δεν χρειαζόμαστε λίνκς γιατί έχουμε προσωπική άποψη... Αν περιμέναμε απο τον κάθε κακομοίρη που φτιάχνει vs videos και τα ανεβάζει στο ίντερνετ να σχηματίσουμε άποψη.. το είχαμε χαμένο το παιχνίδι.. Εσυ πάλι προσπαθείς να μας πείς οτι αυτά που βλέπουμε είναι λάθος.. Αν πιστεύεις οτι έχει λογική να συνεχίσει αυτό... κάντο.. Αλλα δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.. Υ.γ: ΑΝ ήθελα να αγοράσω σήμερα blu ray player θα έπαιρνα το ps3 γιατι με λίγα ευρώ παραπάνω έχεις και μία αξιοπρεπέστατη παιχνιδομηχανή. Κατα τα άλλα έχω bluray-rec στο pc ήδη οπότε περνάει και δεν με ακουμπάει η συγκεκριμένη περίπτωση. Ναι ρε σεις, ειλικρινά, έχει κάτσει κανένας να δει τα χίλια μύρια links που παραθέτει ο Sassaert? Εγώ είδα κανα δυό στην αρχή και μετά βαρέθηκα. Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι το PS3 μετράει μπροστά στο 360. Δηλαδή φαίνεται και από τις πωλήσεις, τι άλλο να πούμε.
alexzzz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Όταν κατέβεις θα σε βάλω 24ωρο gaming session με επιλογές μου απο 360. Έλα εσύ Καβάλα ρε φίλε... και ο gherudos και η μούσα σου Καβάλα είναι!!!
klainmaingr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Sassaert δηλαδή στα γραφικά συμφωνείς οτι είναι ίδια πάνω κάτω; Όχι γιατι θα μας τρελάνεις (δες το πρώτο σου πόστ που μιλας για ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!!!) Όσο για τα παιχνίδια.. Θέλεις να μας πείς οτι επειδή εσένα σου αρέσει ντέ και καλά το mgs4, uncharted, lbp και το (gtp5??omfg) είναι κλάσεις ανώτερα απο το gow1+2, fable, NINJA GAIDEN 2 (απίστευτο παιχνίδι) forza2, grid etc? Σα πολύ δεν έχεις εκτιμήσεις την υποκειμενική σου άποψη; Και βασικά ποιός σου είπε οτι δεν μας αρέσουν και σε μας αυτά! Αλλα μας αρέσουν και τα άλλα!! Με το ζόρι παντρειά?! Αν δεν σου κάνουν οι κριτικές απο metacritic κτλ τότε δέξου τις δικές μας που 9/10 (fact δες τις προηγούμενες σελίδες) σου λένε οτι λές μπούρδες και κατάλαβε οτι οι κονσόλες είναι (χαριστικά για να μην πρηζόμαστε) ΙΔΙΕΣ!!!! Είναι μαθηματικά βέβαιο οτι κάθε 4 μήνες (και όσο περνάει ο καιρός περισσότερο) όλο και κάποιος μονόχνωτος απόκλειρος θα βρεθεί.. Μην παίζεις εσυ αυτόν τον άχαρο ρόλο.. Παίξε με την κονσόλα σου και άσε την πλειοψηφία να είναι γίδια.. @alexzzz Έχω γμτ ανάλογη (pink) απάντηση αλλα βιάζομαι να κατέβω για κάτι χαρτιά.. Κατα τα άλλα καβάλα όπως ξέρεις ανεβαίνω συχνά πυκνά οπότε we'll arrange επίσης όταν θα ρθω κάνα τριήμερο στο γνωστό/άγνωστο χωριό (αν και χωρίς αμμόλοφους δεν λέει).
MiltoZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πάντως καλό θα ήταν να έχετε υπόψην σας ότι η επιτυχία του Wii και του 360 προήλθε από την πειρατία,όπως και παλαιότερα με το PSX/PS2.Σε επίπεδο software το PS3 πουλάει πολλά περισσότερα γιατί απλά τα παιχνίδια του δεν αντιγράφονται,οι developers όμως χάνουν πολλά λεφτά από την πειρατία και είναι λογικό κάποια στιγμή να σταματήσουν τα exclusives από 3rd party στο Wii και 360 και να κατευθυνθούν προς το PS3 μιας και έχει αρκετά χρονάκια ακόμη μπροστά του. Νομίζω ότι το 360, παρότι σπασμένο, πουλάει περισσότερο software και σε απόλυτα νούμερα και αναλογικά με τη βάση χρηστών (attach rate), επομένως μάλλον πιο πιθανόν είναι να συμβεί το αντίθετο από αυτό που λες. Επίσης νομίζω ότι η επιτυχία του wii δεν έχει να κάνει με την πειρατεία.
Narayan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πάντως καλό θα ήταν να έχετε υπόψην σας ότι η επιτυχία του Wii και του 360 προήλθε από την πειρατία,όπως και παλαιότερα με το PSX/PS2.Σε επίπεδο software το PS3 πουλάει πολλά περισσότερα γιατί απλά τα παιχνίδια του δεν αντιγράφονται,οι developers όμως χάνουν πολλά λεφτά από την πειρατία και είναι λογικό κάποια στιγμή να σταματήσουν τα exclusives από 3rd party στο Wii και 360 και να κατευθυνθούν προς το PS3 μιας και έχει αρκετά χρονάκια ακόμη μπροστά του.Προσωπικά το wii το έχω και μουχλιάζει,αν το ανοίξω θα βγουν νυχτερίδες από τη σχισμή. Έχω όλα του τα παιχνίδια και μόνο 2-3 έχω καταφέρει να ολοκληρώσω τα άλλα 5 λεπτά και μετά καταλλήγουν στα los skoupidos.Το ίδιο θα συνέβαινε και αν είχα αγοράσει ένα 360.Δεν λέω μακάρι να σπάσει και το PS3 κάποια στιγμή αλλά ειλικρινά έμαθα να εκτιμώ τα παιχνίδια,πλέον είναι φτηνά αν ξέρεις από που να τα αγοράσεις και όταν τα τελειώσεις είτε τα κρατάς στη συλλογή σου ή τα πουλάς και παίρνεις άλλα.Νομίζω ότι αυτό το thread θα πρέπει να κλειδωθεί γιατί το μόνο που δεν κάνει είναι να μας φέρνει πιο κοντά,νομίζω μας απομακρύνει και μας κάνει να φερόμαστε ανάρμοστα στους υπόλοιπους συμφορουμίτες.Χαρείτε τις κονσόλες σας,παίξτε τα παιχνίδια σας και αν κάτι δεν σας αρέσει απλά μην το αγοράσετε,σκεφτείτε όμως ότι κάτι που δεν αρέσει σε εσάς θα αρέσει σε πολλούς άλλους εκεί έξω.Αυτά είχα να πω,ελπίζω κάποιοι να διαβάσουν αυτό το μήνυμα και να πράξουν ανάλογα. +1 στον gherudosΤο 360 θα είχε πάει άπατο αν το ps3 είχε σπάσει πιο νωρίς και ήταν λίγο πιο προσιτό. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι 360 χρήστες το έχουμε παραδεχτεί αυτό πολλές φορές. Αυτό όμως δεν αλλάζει την σημερινή πραγματικότητα.. Και το μεγαλύτερο κακό που έκανε η σόνυ σε αυτή τη γενιά ήταν να χάσει το μονοπώλιο. Εγω ας πούμε δεν ήθελα να δω χειριστήριο 360 ούτε ζωγραφιστό και τώρα it feels like home.. To 360 δύσκολα (εώς με τίποτα) δεν πρόκειται να το παρατήσει κανένας developer. Είναι πολλοί αυτοί που παίρνουν αυθεντικά παιχνίδια, είτε για να παίζουν ονλάιν στις unflashed κονσόλες τους χωρίς πρόβλημα είτε επειδή βλέπουν ΑΑ τίτλους σε πολύ καλές τιμές μετα απο λίγο καιρό. Όταν κατέβεις θα σε βάλω 24ωρο gaming session με επιλογές μου απο 360. Μετά σε βλέπω να έρχεσαι και συ στο club ;p (όπως πολλοί (γκουχ..κατάνα) άλλοι φίλοι απο το φόρουμ έπραξαν). offtopic: Κατα τα άλλα για την 4.05 πάλι δεν βρήκα τπτ Συγνώμη κιόλας αλλά επειδή έχω βαρεθεί αυτή την καραμέλα του "οι κόπιες πουλάνε κονσόλες" κτλ, μπορείτε να μου λύσετε τις εξής απορίες; 1) Γιατί το 360 έχει μέχρι σήμερα υψηλότερο attach rate σε τίτλους ανά κονσόλα από το PS3 (δηλαδή μεγαλύτερο αριθμό αυθεντικών τίτλων που πωλούνται ανά κονσόλα); Θα περίμενε κανείς στο PS3, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν επιλογή οι χρήστες για αντίγραφα, πως θα είναι αν μη τι άλλο υψηλότερο αν ισχύουν αυτά που λέτε. 2) Γιατί στις πωλήσεις του μηνός Οκτωμβρίου παγκοσμίως, το Wii και το 360 πούλησαν περισσότερες νέες κονσόλες από το PS3, από τη στιγμή που ούτε το μεν με το τελευταίο firmware ούτε το δε με τα LiteOn DVD-ROM δεν μπορούν να παίξουν αντίγραφα; Σε λίγο θα μας πείτε πως οι περισσότεροι από τους 2 εκαττομμύρια αγοραστές του 360 πήγαν και άλλαξαν drive μετά την αγορά Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες εκεί που δεν υπάρχουν, άλλοι είναι οι παράγοντες που δεν επιτρέπουν στο PS3 να πουλήσει ικανοποιητικά.
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ο naraya έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ(κατα τι γνωμη μου) και συμφωνώ απόλυτα μαζί του...
Sassaert Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Συγνώμη κιόλας αλλά επειδή έχω βαρεθεί αυτή την καραμέλα του "οι κόπιες πουλάνε κονσόλες" κτλ, μπορείτε να μου λύσετε τις εξής απορίες; 1) Γιατί το 360 έχει μέχρι σήμερα υψηλότερο attach rate σε τίτλους ανά κονσόλα από το PS3 (δηλαδή μεγαλύτερο αριθμό αυθεντικών τίτλων που πωλούνται ανά κονσόλα); Θα περίμενε κανείς στο PS3, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν επιλογή οι χρήστες για αντίγραφα, πως θα είναι αν μη τι άλλο υψηλότερο αν ισχύουν αυτά που λέτε. 2) Γιατί στις πωλήσεις του μηνός Οκτωμβρίου παγκοσμίως, το Wii και το 360 πούλησαν περισσότερες νέες κονσόλες από το PS3, από τη στιγμή που ούτε το μεν με το τελευταίο firmware ούτε το δε με τα LiteOn DVD-ROM δεν μπορούν να παίξουν αντίγραφα; Σε λίγο θα μας πείτε πως οι περισσότεροι από τους 2 εκαττομμύρια αγοραστές του 360 πήγαν και άλλαξαν drive μετά την αγορά Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες εκεί που δεν υπάρχουν, άλλοι είναι οι παράγοντες που δεν επιτρέπουν στο PS3 να πουλήσει ικανοποιητικά. 1)http://www.google.gr/search?hl=el&q=ps3+has+better+selling+games+from+smaller+install+base&meta= το εντελως αντιθετο συμβαινει ηδη , αν και λιγοτερη βαση χρηστων εχει το ps3 πουλαει περισσοτερα παιχνιδια απο το ps3 , ειναι λογικο αν δουμε ποσες αποκλειστικοκτητες εχει η σονυ συνολικα και ποσες το xbox. 2)το prize cut της τιμης του xbox βοηθησε στις πωλησεις αλλα η κατασταση αρχιζει να επανερχεται στα ιδια το νοεμβριο , φυσικα το σεμπτεμβρη δεν υπηρχαν αξιολογοι τιτλοι στο Ps3 καιοι περισσοτεροι του εμφανιστηκαν τελη οκτωβρη με αρχες νοεμβριου απο εδω και περα τι γινεται ο μονος παραγοντας που δεν πουλαει το ps3 οσο σχεδιαζε η σονυ ειναι η ΤΙΜΗ , ακομα και σημερα πολλοι δεν εχουν να το παρουν και κρατουν σταση αναμονης -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 02 : 24 : 15----- Sassaert δηλαδή στα γραφικά συμφωνείς οτι είναι ίδια πάνω κάτω; Όχι γιατι θα μας τρελάνεις (δες το πρώτο σου πόστ που μιλας για ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!!!)Όσο για τα παιχνίδια.. Θέλεις να μας πείς οτι επειδή εσένα σου αρέσει ντέ και καλά το mgs4, uncharted, lbp και το (gtp5??omfg) είναι κλάσεις ανώτερα απο το gow1+2, fable, NINJA GAIDEN 2 (απίστευτο παιχνίδι) forza2, grid etc? Σα πολύ δεν έχεις εκτιμήσεις την υποκειμενική σου άποψη; Και βασικά ποιός σου είπε οτι δεν μας αρέσουν και σε μας αυτά! Αλλα μας αρέσουν και τα άλλα!! Με το ζόρι παντρειά?! Αν δεν σου κάνουν οι κριτικές απο metacritic κτλ τότε δέξου τις δικές μας που 9/10 (fact δες τις προηγούμενες σελίδες) σου λένε οτι λές μπούρδες και κατάλαβε οτι οι κονσόλες είναι (χαριστικά για να μην πρηζόμαστε) ΙΔΙΕΣ!!!! Είναι μαθηματικά βέβαιο οτι κάθε 4 μήνες (και όσο περνάει ο καιρός περισσότερο) όλο και κάποιος μονόχνωτος απόκλειρος θα βρεθεί.. Μην παίζεις εσυ αυτόν τον άχαρο ρόλο.. Παίξε με την κονσόλα σου και άσε την πλειοψηφία να είναι γίδια.. @alexzzz Έχω γμτ ανάλογη (pink) απάντηση αλλα βιάζομαι να κατέβω για κάτι χαρτιά.. Κατα τα άλλα καβάλα όπως ξέρεις ανεβαίνω συχνά πυκνά οπότε we'll arrange επίσης όταν θα ρθω κάνα τριήμερο στο γνωστό/άγνωστο χωριό (αν και χωρίς αμμόλοφους δεν λέει). συνελεθετε με τις στημενες βαθμολογιες γιατι εκτιθεστε πλεον , δηλαδη αν παρουμε την χαζη λογικη των βαθμολογιων στα multi , θα πουμε οτι το xbox ειναι καλυτερο και απο το pc γιατι σε μερικα multi εχει υψηλοτερες βαθμολογιες gamerainknigs pc 86,5% xbox360 -->93,8% ειναι δυνατον το gears 1 να ειναι καλυτερο στο xbox των 100 ευρω απο το super pc, γελανε και οι πετρες πλεον ο θειος μπιλ εχει λεφτα για ολους , δωσε να φανε τα λιγουρια του νετ (sites) υπαρχουν πολλα παραδειγματα multigames στις κοσνολες να ειναι καλλυτερα απο το οτι στο pc στις ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΦΥΝΤΑΝΙΑ? οτι το χβοχακι ειναι καλυτερο απο pc των 1200 ευρω που παιζει crysis ελεος τετοια games τα βλεπετε μονο στο ονειρο σας , οσο και να θελουν εκει στη ms , το μονο που μπορουν να αγοραζεουνε κοσμο , παιχνδια δεν φτιαξουνε ποτε αξια να συγκριθουν με του Ps3 http://www.youtube.com/watch?v=XsAwNQ00TWU
BucketheadGR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 συνελεθετε με τις στημενες βαθμολογιες γιατι εκτιθεστε πλεον , δηλαδη αν παρουμε την χαζη λογικη των βαθμολογιων στα multi , θα πουμε οτι το xbox ειναι καλυτερο και απο το pc γιατι σε μερικα multi εχει υψηλοτερες βαθμολογιες Ή μπορεί απλώς να είσαι καμένος και να μη διάβασες τι είπε ο klainmain: Όσο για τα παιχνίδια.. Θέλεις να μας πείς οτι επειδή εσένα σου αρέσει ντέ και καλά το mgs4, uncharted, lbp και το (gtp5??omfg) είναι κλάσεις ανώτερα απο το gow1+2, fable, NINJA GAIDEN 2 (απίστευτο παιχνίδι) forza2, grid etc?Σα πολύ δεν έχεις εκτιμήσεις την υποκειμενική σου άποψη; Και βασικά ποιός σου είπε οτι δεν μας αρέσουν και σε μας αυτά! Αλλα μας αρέσουν και τα άλλα!! Με το ζόρι παντρειά?! Αν δεν σου κάνουν οι κριτικές απο metacritic κτλ τότε δέξου τις δικές μας που 9/10 (fact δες τις προηγούμενες σελίδες) σου λένε οτι λές μπούρδες και κατάλαβε οτι οι κονσόλες είναι (χαριστικά για να μην πρηζόμαστε) ΙΔΙΕΣ!!!! Γιατί έχεις κολήσει στις βαθμολογίες και στα site; Τι ηλικία έχεις; Δεν έπαιζες games πριν από 15 χρόνια;
supermario29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ο μονος παραγοντας που δεν πουλαει το ps3 οσο σχεδιαζε η σονυ ειναι η ΤΙΜΗ , ακομα και σημερα πολλοι δεν εχουν να το παρουν και κρατουν σταση αναμονης Ρε φιλε, μας δουλευεις;;; Μεχρι ποτε θα κρατουν σταση αναμονης;;; Μεχρι να βγει το PS4;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις