Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gherudos Δεν είπα αυτό και μην παραφράζεις σε παρακαλώ πολύ αυτά που λέω.

Άπλα ενδεικτικά ανάφερα ότι υπάρχουν και για το ps3 προβλήματα όπως υπάρχουν για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

οχι δεν ειπες αυτο, υπονοησες ξεκαθαρα οτι το Ps3 μπορει και να εχει μεγαλυτερο failure rate απο το 360

αλλά μην λέμε ότι και το ps3 είναι η τέλεια κονσόλα(Σε ποιότητα κατασκευής) χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...

Κανεις δεν εχει ισχυριστει κατι τετοιο, ολες οι ενστασεις μας στις "αποδειξεις" σου, ειναι οσο αφορα τον ρυθμο που χαλανε, γιατι εσυ προσπαθεις να τα συμψηφισεις, "ναι το 360 χαλαει, αλλα και το ps3 χαλαει" το θεμα ειναι ποσο συχνα χαλανε , οχι αν χαλανε.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Gherudos Δεν είπα αυτό και μην παραφράζεις σε παρακαλώ πολύ αυτά που λέω.

Άπλα ενδεικτικά ανάφερα ότι υπάρχουν και για το ps3 προβλήματα όπως υπάρχουν για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Ναι όντως συμφωνώ ότι το failure rate(30%) των πρώτον εκδόσεων του 360 ΔΕΝ έχει προηγούμενο και όντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλλά μην λέμε ότι και το ps3 είναι η τέλεια κονσόλα(Σε ποιότητα κατασκευής) χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...

Προσέξατε το υπογραμμισμένο και τονισμένο κείμενο....

Δημοσ.
Προσέξατε το υπογραμμισμένο και τονισμένο κείμενο....

πιστευω οτι ολοι προσεξαν αυτο

Με βάση αυτό ή αυτό το άρθρο λέει ότι έχει 40%(Μεγαλύτερο του 30% που είχανε τα πρώτα 360) failure rate.

Και αν δεν πιστεύεις τα παραπάνω άρθρα δες και μερικά βίντεο που επιβεβαιώνουν αυτό που λένε τα παραπάνω άρθρα.

αυτα για τα "ενδεικτικα" σου....

Δημοσ.

Udontneed2know Αν θέλεις πίστεψε το αν δεν θέλεις όχι(Είναι αναφέρετο δικαίωμα σου).

Όλα αυτά τα ανάφερα καθαρά ενδεικτικά για να δείξω ότι το ps3 δεν είναι η τέλεια κονσόλα σε ποιότητα κατασκευής και τίποτα άλλο και αυτό γιατί μπορεί να μην το έχουν πει ξεκάθαρα άλλα πολύς κόσμος αυτό υπονοεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Just-gamer με το να λές οτι το ps3 έχει μεγαλύτερο failure rate απο το 360 (τι άλλο θα aκούσουμε). Χάνεις το δίκιο σου σε κάποια άλλα σωστά που παρέθεσες παραπάνω..

Κρίμα είναι..

Και αυτή η καραμέλα με τις πωλήσεις είναι επίσης βλακεία.. Όταν ο κάθε (και το ξέρεις και εσύ καλα) χρηστης 360 έχει απο 2-3 κονσόλες λόγω rrod/ban etc τότε λογικό είναι να έχει μεγαλύτερες πωλήσεις (+τα 2 χρόνια στην πλάτη).

Με την λογική των πωλήσεων επίσης, καλύτερο απο όλα έπρεπε να είναι το wii, το οποίο (τεχνικά τουλάχιστον) δεν έχει καμία επαφή...

Ακραίος και εσύ.. ακραίος και ο άλλος.. και άστα βράστα..

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

ολες οι κονσολες εχουν failure rate και το ps3 ομως ειναι πολυ μικρα σε σχεση με του xbox

το faulure rate του ps3 δεν ειναι το overheating , αλλα το ματακι που χαλαει και δεν διαβαζει τα dvd

με 72 ευρω κοστος κατασκευης ειναι λογικο το Υψηλο fallure rate στο xbox

αν τα official στοιχεια ειναι 34% τα off the records που ειναι και τα αληθινα θα ειναι πολυ παραπανω ,μονο που τα κρυβουν επιμελως οσο μπορουν για να μην προκαλεσουν μεγαλυτερη ζημια , το θεμα ειναι οτι πλεον ειναι κοινο μυστικο ποσο χαλια κατασκευη ειναι το xbox και το ποσο εχεχει ρεζιλευτει στον τυπο ως η πιο ζημιαρικη κονσολα της ιστοριας

ενα μικρο γκαλοπ με λιγα ατομα δειχνει μια μικρογραφια της καταστασης , απειρα ποστ

54% εδω και μαλιστα πανω απο μια φορα not bad:lol:

http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=7116

και αλλα εδω

http://www.myxbox.gr/forum/forumdisplay.php?f=202

το μισο Forum εχει αναλωθει στις βλαβες :lol: παρα στα παιχνιδια και τις εντυπωσεις

αυτο δεν ειναι κονσολα ειναι ΤΡΙΤΗ ηλικια :lol:

Δημοσ.

Παίζει να είναι και το μοναδικό σωστό πράγμα που έγραψες σε αυτό το θέμα. Κατα τα άλλα 54% ουτε στον ύπνο σου... ΚΑΠΟΤΕ ήταν 30++%. ΣΗΜΕΡΑ έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Αυτό στο λέει κάποιος που σιχαίνεται το 360 του ακριβώς γιατί είναι επιρρεπές στις βλάβες.

Αν δείς απο πότε έχουμε να ακούσουμε περίπτωση rrod θα σου φύγει η μαγκιά.. Όσα ήταν να χαλάσουν χάλασαν και τώρα χαλάνε κάποια λίγα now and then απο παλιές κονσόλες που την είχαν γλυτώσει..

Άστο και αυτό..

ΑΛΗΘΙΝΑ αλλα σχετικά παλιά νέα..

Δημοσ.
Ευτυχώς που από καιρό εις καιρό σκάει και κανένας χαπακωμένος PS3άκιας και παίρνει τα πάνω του το thread. Ακόμα και Sony fanboy να ήμουν (που δεν είμαι, φτου φτου, αλάργα) πάλι θα ντρεπόμουν μ' αυτά που έχω διαβάσει εδώ.

Το 360 είναι το Α και το Ω! Βοήθειά μας.

Ως ουδετερος(εχω pc) και εχοντας παιξει και στις 2 κονσολες(εχουν φιλοι μου) αρκετα παιχνιδια εχω να πω οτι ακομα και αν το xbox360 εχει περισσοτερα παιχνιδια προτιμω τα metal gear solid 4,uncharted drake's,god of war(βγαινει και το 3 σε λιγο καιρο) απο τα υπερεκτιμημενα halo και gears of war.

Παντως σε θεμα γραφικων διαφορες δεν ειδα. Δεν ξερω ποσο τεχνολογικα ανωτερο ειναι το ps3 οπως λεγεται ,αλλα πραγματικες διαφορες δεν παρατηρησα. Kαι το gears of war ειναι χαρμα οφθαλμων και το metal gear solid και το uncharted.

Eνα τεραστιο πλεονεκτημα του ps3 ειναι ο αξιοπρεπεστατος blu ray player.Μετραει και αυτο πιστεψτε με. Εγω δεν εχω blu ray player και αν ηταν να αγορασω μια κονσολα θα επαιρνα το ps3 ,γιατι μονος του ενας καλος blu ray player εχει πανω απο 300 ευρο.

To μειονεκτημα του ps3 ειναι η τιμη του,αλλα πριν λιγο καιρο υπηρχαν κατι τρομακτικες προσφορες στα 300 ευρο αν θυμαμαι

Δημοσ.

Πάντως καλό θα ήταν να έχετε υπόψην σας ότι η επιτυχία του Wii και του 360 προήλθε από την πειρατία,όπως και παλαιότερα με το PSX/PS2.Σε επίπεδο software το PS3 πουλάει πολλά περισσότερα γιατί απλά τα παιχνίδια του δεν αντιγράφονται,οι developers όμως χάνουν πολλά λεφτά από την πειρατία και είναι λογικό κάποια στιγμή να σταματήσουν τα exclusives από 3rd party στο Wii και 360 και να κατευθυνθούν προς το PS3 μιας και έχει αρκετά χρονάκια ακόμη μπροστά του.

Προσωπικά το wii το έχω και μουχλιάζει,αν το ανοίξω θα βγουν νυχτερίδες από τη σχισμή.

Έχω όλα του τα παιχνίδια και μόνο 2-3 έχω καταφέρει να ολοκληρώσω τα άλλα 5 λεπτά και μετά καταλλήγουν στα los skoupidos.Το ίδιο θα συνέβαινε και αν είχα αγοράσει ένα 360.Δεν λέω μακάρι να σπάσει και το PS3 κάποια στιγμή αλλά ειλικρινά έμαθα να εκτιμώ τα παιχνίδια,πλέον είναι φτηνά αν ξέρεις από που να τα αγοράσεις και όταν τα τελειώσεις είτε τα κρατάς στη συλλογή σου ή τα πουλάς και παίρνεις άλλα.Νομίζω ότι αυτό το thread θα πρέπει να κλειδωθεί γιατί το μόνο που δεν κάνει είναι να μας φέρνει πιο κοντά,νομίζω μας απομακρύνει και μας κάνει να φερόμαστε ανάρμοστα στους υπόλοιπους συμφορουμίτες.Χαρείτε τις κονσόλες σας,παίξτε τα παιχνίδια σας και αν κάτι δεν σας αρέσει απλά μην το αγοράσετε,σκεφτείτε όμως ότι κάτι που δεν αρέσει σε εσάς θα αρέσει σε πολλούς άλλους εκεί έξω.Αυτά είχα να πω,ελπίζω κάποιοι να διαβάσουν αυτό το μήνυμα και να πράξουν ανάλογα.

Δημοσ.
Θα μου λυσεις μια απορια γιατι οι xboxakides βαζουνε συνεχεια εικονες απο μετρια γραφικα των multi για συγκρισησ ,και δεν ποσταρουνε παιχνδια που εχουν καλυτερα γραφικα?

:lol:

Όταν παίζεις ένα game, κάθεσαι και ψάχνεις αν οι τρίχες από το μουστάκι του Snake χορεύουν μαζί με τον άνεμο ή απολαμβάνεις το ίδιο το game;

Φαγωμάρα πια με τα γραφικά...

Δημοσ.

+1 στον gherudos

Το 360 θα είχε πάει άπατο αν το ps3 είχε σπάσει πιο νωρίς και ήταν λίγο πιο προσιτό. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι 360 χρήστες το έχουμε παραδεχτεί αυτό πολλές φορές. Αυτό όμως δεν αλλάζει την σημερινή πραγματικότητα.. Και το μεγαλύτερο κακό που έκανε η σόνυ σε αυτή τη γενιά ήταν να χάσει το μονοπώλιο. Εγω ας πούμε δεν ήθελα να δω χειριστήριο 360 ούτε ζωγραφιστό και τώρα it feels like home..

To 360 δύσκολα (εώς με τίποτα) δεν πρόκειται να το παρατήσει κανένας developer. Είναι πολλοί αυτοί που παίρνουν αυθεντικά παιχνίδια, είτε για να παίζουν ονλάιν στις unflashed κονσόλες τους χωρίς πρόβλημα είτε επειδή βλέπουν ΑΑ τίτλους σε πολύ καλές τιμές μετα απο λίγο καιρό.

Όταν κατέβεις θα σε βάλω 24ωρο gaming session με επιλογές μου απο 360. Μετά σε βλέπω να έρχεσαι και συ στο club ;p (όπως πολλοί (γκουχ..κατάνα) άλλοι φίλοι απο το φόρουμ έπραξαν).

offtopic: Κατα τα άλλα για την 4.05 πάλι δεν βρήκα τπτ :P

Δημοσ.
Eνα τεραστιο πλεονεκτημα του ps3 ειναι ο αξιοπρεπεστατος blu ray player.Μετραει και αυτο πιστεψτε με. Εγω δεν εχω blu ray player και αν ηταν να αγορασω μια κονσολα θα επαιρνα το ps3 ,γιατι μονος του ενας καλος blu ray player εχει πανω απο 300 ευρο.

To μειονεκτημα του ps3 ειναι η τιμη του,αλλα πριν λιγο καιρο υπηρχαν κατι τρομακτικες προσφορες στα 300 ευρο αν θυμαμαι

Είδατε πως φαίνεται η πλύση εγκεφάλου που έχει κάνει η Sony για το πολλά υποσχόμενο blu-ray player.

Ορίστε λοιπόν μερικά blu-ray player που κοστίζουν από 200 ευρω και όχι από 300 που λες.

Και αν το καλοσκεφτεις είτε το ps3 αγοράσεις είτε το 360 και ένα blu-ray player deck είναι τα ίδια λεφτά.

Ορίστε και ένα παράδειγμα.

Xbox360 arcade edition(173 ευρώ) + blu-ray player deck(200ευρω) = 373 ευρώ

Ενώ το ps3 κοστίζει 330 ευρω και άνω. Ο νοω νοειτω

Δημοσ.

Όταν κατέβεις θα σε βάλω 24ωρο gaming session με επιλογές μου απο 360. Μετά σε βλέπω να έρχεσαι και συ στο club ;p (όπως πολλοί (γκουχ..κατάνα) άλλοι φίλοι απο το φόρουμ έπραξαν).

offtopic: Κατα τα άλλα για την 4.05 πάλι δεν βρήκα τπτ :P

Την πέμπτη θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη,όσο για το offtopic είσαι και πολύ στραβούλιακας :P

http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=79&t=7192

Δημοσ.
[...]

Μετά σε βλέπω να έρχεσαι και συ στο club ;p (όπως πολλοί (γκουχ..κατάνα) άλλοι φίλοι απο το φόρουμ έπραξαν).

Χμμ,ώστε εσύ είσαι ο υπαίτιος!Και αναρωτιόμουν τί μπορεί να συνέβη και άλλαξε ρότα ... :rolleyes:

Δημοσ.
Την πέμπτη θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη,όσο για το offtopic είσαι και πολύ στραβούλιακας :P

http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=79&t=7192

We'll arrange..

Όσο για το offtopic, πήγε απο 4.01 σε 5 με τη μία.. Εγώ έψαχνα αποκλειστικά 4.05 ;p

Όπως και να'χει θα τον φτιάξω αυτές τις μέρες γιατί είναι φαντάρος και δεν την παλεύει :P

Χμμ,ώστε εσύ είσαι ο υπαίτιος!Και αναρωτιόμουν τί μπορεί να συνέβη και άλλαξε ρότα ... :rolleyes:

/me σφυρίζει :P

Όχι βασικά καμία σχέση.. και μένα μου έκανε εντύπωση που αλλαξοπίστησε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...