Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οταν εχεις τον θειο μπιλ και τα σκαει στα sites λογικο , βλεπε το assains greed στο gametrailers ,και στο fallout 3 φαινεται ελαφρως καλυτερο στο ps3 http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26664089,και πηρε 9 το χβοχ αλλα ειπαμε οποιος πληρωνει , και το τερας το κανει κουκλα :lol:

ετσι δουλευει το xbox με τα ψεματα :lol: , η μηπως και με το Red ring of death που το κρυβανε επιμελως οσπου δεν αντεξανε αλλο να το κρατησουν μυστικο του πηραν χαμαπρι ολοι και το παραδεχτηκανε με fallure rate 34%

Φιλε αυτο ειναι καταντια.

Να λες δηλαδη οτι η microsoft και καθε microsoft καθετε και πληρωνει διαφορα σαιτ για να την βγαλουν πρωτη στα τεστ.

Τελος αυτο το 34% που λες το ειχανε οι πρωτες κονσολες 360 τωρα ποια δεν γενατε καν θεμα για 34% στις νεες κονσολες με μητρικη falcon.

Αλλα τετοιο ps3fanboy που εισαι τι θα πεις τη χιλιομασημενη καραμελα.

Και στο κατω κατω γι' αυτο και σου εδωσε η microsoft 3 χρονια εγγυηση ωστε οσες κονσολες βγαλανε προβληνα να τις αντικαταστισει.

Μετα απ' ολα αυτα τι λες?

Οσο για τις φωτογραφιες που λες οτι ειναι ψευτικες ειναι φωτογραφιες απο διαφορα σαιτ(Ολα πληρωμενα απο την microsoft εεε :lol: δεν εχει αλλη δουλεια να κανει η microsoft απ' το να πληρωνει τα σαιτ να την βγαζουν πρωτη στα τεστ....)

Τρομαρα σου ρε φιλε!!! Απ' τη μια δεν ακους τοσους που σου μιλανε και σου λενε το ιδιο πραγμα και απ' την αλλη αγνοης αποδειξεις διαφορων σαιτ που δειχνουν την ανωτεροτητα του 360 εναντι του ps3.

Παρτο πρεφα οτι η sony το ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ γι' αυτη τη γενια κονσολων.

Ισως να ανακαμψει στην επομενη γενια(σε 2 - 3 χρονια)....

Αυτα απο εμενα σε ενα ps3fanboy που ακομα δεν μας απαντησε αν εχει δει 360 σε δραση ή λεει οτι λεει μονο και μονο απο αρθρα και οτι του εχουν πει οι ps3fanboys γυρω του....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα χω κ πριμ +15% αφενος γιατι δεν στεκουν οντως αυτα που λεει ο φιλτατος Sassaert, κ αφετερου επειδη παραδεχομαι τα θετικα του 360, κ ας εχω PS3!

Επεξ/σία από darklordvader77
Δημοσ.

το απολυτο ξεβρακωμα και η καταντια του ΝΑ ΕΙΣΑΙ χβοχ user υποστηριζεις ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ οπως ειναι το xbox360

http://www.tgdaily.com/content/view/39708/118/

The software maker filed a complaint in the District Court for the Western District of Washington in Seattle, claiming that mailing company DHL Express should responsible for losing valuable cargo that contained 21,600 XBox 360 game consoles. The shipment was picked up at the Microsoft office in McAllen, Texas and was planned to be delivered to distributor Flextronics in Hong Kong. Unfortunately, the entire shipment was destroyed when the train cars derailed on their way to Long Beach, California.

DHL Express said that the two containers with Xbox 360s were destroyed because of the accident, which occurred near Duke, Texas. Microsoft wrote in the filing that the two containers sustained "impact damage, wetting, pilfering and shortage." The company tried to reach a settlement with DHL, but the service allegedly refused to compensate Microsoft for the destroyed goods, which prompted Microsoft to file suit. According to Microsoft, DHL "negligently breached its duties as a common carrier, handler, bailee, warehouseman, agent, or in other capabilities."

The software firm asked the court to award more than $2 million in damages, or about $92 per console affected.

καληνυχταααααα

κονσολα ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ κοστος 92 δολλαριων = 72 ευρω :lol::shock::X ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ και τους κινεζους :lol: , απορω πως υποστηριζετε ακομα αυτο το ΑΘΛΙΟ κατασκευασμα των 72 ευρω που χαλαει καθε μηνα , και εχετε το θρασος να το θεωρειτε και καλυτερο απο το ps3

εμ με 72 ευρω κατασκευη τι περιμενες η γιαγια μου φτιαχνει πιο αξιοπιστη κονσολα που αντεχει περισσοτερο :mrgreen:

Δημοσ.

Toufas, η εικονα σου ήταν για μενα? (μιας κ ηταν το ακριβως επομενο απ το post μου)

αν δεν καταλαβες, ειπα πως αν κ εχω PS3 ειναι παραλογα αυτα που λεει το παιδι..

αν παλι λαθος καταλαβα εγω, my bad..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sassaert Μαθε να ενημερωνεσαι ποιο σωστά.

Το failure rate του 360 ήτανε 30% στις πρώτες κονσόλες τώρα με τις μητρικές falcon έχει πέσει από το 30% τουλάχιστον στο 10%(Μπορεί και ποιο κάτω) άρα μην συνεχίζεις να αναμασάς την χιλιομασημένη ποια τσίχλα που πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Και για να χουμε καλό ρώτημα εσένα ποιος σου λέει ότι το ps3 ΔΕΝ έχει failure rate?

Με βάση αυτό ή αυτό το άρθρο λέει ότι έχει 40%(Μεγαλύτερο του 30% που είχανε τα πρώτα 360) failure rate.

Και αν δεν πιστεύεις τα παραπάνω άρθρα δες και μερικά βίντεο που επιβεβαιώνουν αυτό που λένε τα παραπάνω άρθρα.

(Τι σύμπτωση πρόβλημα υπερθέρμανσης και στο ps3!!!!!)

(Εντέλει έχει και το ps3 RROD(Τι σύμπτωση άραγε...)

Θέλεις κι άλλες αποδείξεις ή σε κάλυψα?

Άρα το πόρισμα ποιο είναι?

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Όχι εδώ κάνεις λάθος,το failure rate του PS3 δεν είναι 40%.

Είναι 80%,πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρεις μια σωστή κονσόλα.

Μας κάλυψες με τις αποδείξεις σου,πάλι καλά που έχουμε εκτός τον Ευαγγελάτο κι εσένα.

Το πόρισμα είναι ότι το μεγαλύτερο failure rate το έχει το PS3 και ότι η καλύτερη κονσόλα είναι το ΧΒΟΧ 360.

Δημοσ.

Gherudos Δεν είπα αυτό και μην παραφράζεις σε παρακαλώ πολύ αυτά που λέω.

Άπλα ενδεικτικά ανάφερα ότι υπάρχουν και για το ps3 προβλήματα όπως υπάρχουν για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Ναι όντως συμφωνώ ότι το failure rate(30%) των πρώτον εκδόσεων του 360 ΔΕΝ έχει προηγούμενο και όντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλλά μην λέμε ότι και το ps3 είναι η τέλεια κονσόλα(Σε ποιότητα κατασκευής) χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

Ευτυχώς που από καιρό εις καιρό σκάει και κανένας χαπακωμένος PS3άκιας και παίρνει τα πάνω του το thread. Ακόμα και Sony fanboy να ήμουν (που δεν είμαι, φτου φτου, αλάργα) πάλι θα ντρεπόμουν μ' αυτά που έχω διαβάσει εδώ.

Το 360 είναι το Α και το Ω! Βοήθειά μας.

Δημοσ.
Sassaert Μαθε να ενημερωνεσαι ποιο σωστά.

Το failure rate του 360 ήτανε 30% στις πρώτες κονσόλες τώρα με τις μητρικές falcon έχει πέσει από το 30% τουλάχιστον στο 10% άρα μην συνεχίζεις να αναμασάς την χιλιομασημένη ποια τσίχλα που πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Και για να χουμε καλό ρώτημα εσένα ποιος σου λέει ότι το ps3 ΔΕΝ έχει failure rate?

Με βάση αυτό ή αυτό το άρθρο λέει ότι έχει 40%(Μεγαλύτερο του 30% που είχανε τα πρώτα 360) failure rate.

αφου σου αρεσουν τοσο οι αποδειξεις παρε αλλη μια να την βαλεις στην συλλογη σου (προσοχη δεν ειναι για την εφορια)

360 failureΑποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 11.500.000 για 360 failure

ps3 failureΑποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 3.210.000 για ps3 failure

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...