nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Βάστα να βγει πρώτα το Diablo3 και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω major upgrade, μόνο για την πάρτη του (ήταν να το έκανα την περασμένη άνοιξη, ένεκα AoC αλλά τελικά το παιχνίδι βγήκε μάπα και το ξανασκέφτηκα). Η μαγεία του PC gaming είναι: α) το manager, β) τα racing/flight/submarine simulators (μη μου πει κανένας ότι υπάρχει σοβαρό racing sim στις κονσόλες...) γ) κανα mmorpg (για τους φαν του είδους, γιατί προσωπικά μετά από 3-4 μήνες WoW βαρέθηκα τη ζωή μου και το παράτησα) δ) η σειρά των Total War. Τέλος. Adventures καλά δεν βγαίνουν πλέον (άιντε να δούμε ένα στα 2 χρόνια και αν). Τα FPS αν συνηθίσεις να τα παίζεις με joypad δεν σε πολυπειράζει που δεν τα "σηκώνει" πλέον το PC σου, ενώ σχεδόν όλα πλέον βγαίνουν και σε κονσόλες (μερικά μόνο εκεί... και όχι, το Crysis μου φάνηκε μία απ' τα ίδια). Fifa nextgen δεν υπάρχει σε PC (έχει ξεμείνει με το προ-ιστορικό ποδοσφαιράκι) κλπ κλπ κλπ κλπ Κατά τ' άλλα προβλέπω ισοπαλία σήμερα στο ντέρμπι, 1-1. Προβλέπω εκατέρωθεν άφθονη γκρίνια για τη διαιτησία, ό,τι και να σφυρίξουν. Και φυσικά μόνο το 360 υπάρχει, μόνο.
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Βάστα να βγει πρώτα το Diablo3 και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνω major upgrade, μόνο για την πάρτη του (ήταν να το έκανα την περασμένη άνοιξη, ένεκα AoC αλλά τελικά το παιχνίδι βγήκε μάπα και το ξανασκέφτηκα). Η μαγεία του PC gaming είναι: α) το manager, β) τα racing/flight/submarine simulators (μη μου πει κανένας ότι υπάρχει σοβαρό racing sim στις κονσόλες...) γ) κανα mmorpg (για τους φαν του είδους, γιατί προσωπικά μετά από 3-4 μήνες WoW βαρέθηκα τη ζωή μου και το παράτησα) δ) η σειρά των Total War. Τέλος. Adventures καλά δεν βγαίνουν πλέον (άιντε να δούμε ένα στα 2 χρόνια και αν). Τα FPS αν συνηθίσεις να τα παίζεις με joypad δεν σε πολυπειράζει που δεν τα "σηκώνει" πλέον το PC σου, ενώ σχεδόν όλα πλέον βγαίνουν και σε κονσόλες (μερικά μόνο εκεί... και όχι, το Crysis μου φάνηκε μία απ' τα ίδια). Fifa nextgen δεν υπάρχει σε PC (έχει ξεμείνει με το προ-ιστορικό ποδοσφαιράκι) κλπ κλπ κλπ κλπ Κατά τ' άλλα προβλέπω ισοπαλία σήμερα στο ντέρμπι, 1-1. Προβλέπω εκατέρωθεν άφθονη γκρίνια για τη διαιτησία, ό,τι και να σφυρίξουν. Και φυσικά μόνο το 360 υπάρχει, μόνο. Ε δεν λέμε κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό. Adventures - fps(όσο και να συνηθίσεις σε κονσόλα το keyb+mouse απλά δεν συγκρίνεται) - mmorpgs(αν και ρημαδοπαίζωwow δεν τα εκτιμώ καθόλου μα καθόλου) και πάνω απο όλα strategy games. Επίσης to ms flight sim deluxe καμία κονσόλα δεν πρόκειται να το δεί ποτέ ούτε απο μακριά.. Αυτά λόγω keyb-mouse-costumisation.
Sassaert Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Παίδες μήν ασχολείστε ρε σείς.Εχεί πρόβλημα το παιδί είναι προφανές. η επιχειρηματολογια σου σπαει κοκκαλα , αντε γεια
bahamut zero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 με τα ακυρα που λες τι να σου πει???και χαλαρωσε λιγο με το uncharted..88 απο metacritics χαλαρωσε λιγο...το xbox απο exclusives παει καλυτερα τα multiplatform παιζουν σιγουρα καλυτερα αρα τι το ψαχνεις???και μη λες τωρα δε μιλαμε για multi γιατι οπως και να το κανουμε δεν αγοραζουμε κονσολες μονο για τα exclusives...τα multi ειναι πολυ περισσοτερα και εννοειται οτι μας νοιαζουν
Sassaert Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 με τα ακυρα που λες τι να σου πει???και χαλαρωσε λιγο με το uncharted..88 απο metacritics χαλαρωσε λιγο...το xbox απο exclusives παει καλυτερα τα multiplatform παιζουν σιγουρα καλυτερα αρα τι το ψαχνεις???και μη λες τωρα δε μιλαμε για multi γιατι οπως και να το κανουμε δεν αγοραζουμε κονσολες μονο για τα exclusives...τα multi ειναι πολυ περισσοτερα και εννοειται οτι μας νοιαζουν φυσικα , αλλος με ακλονητη επιχηρηματολογια :lol: αντε ποσταρετε καμια εικονα απο το xboxκουτι σας να δουμε γραφικα να γελασουμε αλλα τι λεω εδω μονο στο να λενε λογια ειναι μανουλες σαν τους πολιτικους και ουσια μηδεν
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Sassaert Για δες λίγο και αυτό το άρθρο ή αυτό ή αυτό ή αυτό(Θέλεις κι άλλα???) που κάνει συγκριτικό multiplayer παιχνιδιών μεταξύ των δυο κονσολών και επίσης για δες τις παγκόσμιες πωλήσεις multiplatform παιχνιδιών (Fallout 3 ή dead space ή Gta4)(θέλεις κι άλλα???) αν ναι τότε να σου παραθέσω και ένα συγκριτικό πωλήσεων 2 αποκλειστικών τίτλων για κάθε κονσόλα το metal gear solid 4(Ps3 exlusive με ημερομηνία κυκλοφορίας 2-ιουν.-2008) έχει κάνει 3.36 εκατομμύρια πωλήσεις σε 6 μήνες κυκλοφορίας vs. το gears of war 2(xbox360 με ημερομηνία κυκλοφορίας 7-νοε.-2008 2.21 εκατομμύρια πωλήσεις σε μια μέρα)(Πιστεύεις ότι ΔΕΝ θα ξεπεράσει το mtg4 σε πωλήσεις...) κάποιων παιχνιδιών και θα διαπιστώσεις ποια από τις δυο κονσόλες είναι η καλύτερη. Σημείωση: παρόλο που το 360 έχει και αντίγραφα με αποτέλεσμα να μπορεί όποιος θέλει αντί να δώσει 50 - 70 ευρώ για ένα παιχνίδι να δώσει απλά 1 - 2 ευρώ(για το άδειο δισκάκι) και να το κατεβάσει από τα γνωστά μέρει ώστε να το παίξει περνάει σε πωλήσεις παιχνιδιών το ps3 που ΔΕΝ έχει αντίγραφα άρα πιστεύω αν μη τι άλλο αυτό είναι μια πανωλεθρία για την sony Και εντέλει θα καταλήξω κι εγώ στο πόρισμα που είπανε και πολλοί από τους προηγούμενους ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από παιχνίδια... Το δικό μου ποστ ποιο πάνω το είδες που έχει και αποδείξεις και εικόνες και συγκρίσιμα παιχνίδια...
bahamut zero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 δες ρε καμια βαθμολογια και ασε τις εικονες...αν ησουν λιγοτερο ασχετος θα ηξερες οτι για να δειξει κανεις καποιο game θα επρεπε να βαλει βιντεο υψηλης ποιοτητας και οχι απο youtube...γι αυτο πανε παιξε buzz και ασε εμας και τα xboxκουτια μας οπως τα λες...οσο για επιχειρηματολογια τη βαθμολογια που εβαλα απο το metacritics την περασες στο ντουκου.....μην κρατας οτι σε συμφερει....ενταξει το ευχαριστιεσαι το ps3 το καταλαβαινω αλλα το οτι για σενα ειναι καλυτερο δε σημαινει σε καμια περιπτωση τι ειναι για ολους....αληθεια επαιξες ποτε χβοχ η ετσι μιλας για να μιλας?
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αληθεια επαιξες ποτε χβοχ η ετσι μιλας για να μιλας? Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ απόλυτα καθότι λέω ότι λέω γιατί πολύ απλά εχω δει και τις δυο κονσόλες σε δράση και όχι μόνο τη μια(xbox360 που εχω εγώ)
Sassaert Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 πραγματικα sassaert δεν εχεις ιδεα απο gaming ετσι,το ps3 3 αποκλειστικοτητες ειχε και που να αξιζουν για σοβαρα games( μην καθεσαι τωρα και μου λες για little pig planet guitar hero ντροπη) το final fantasy που πλεον θα βγει και στο χβοχ το metal gear που ενδεχεται να βγει(και αν δεν βγει δεν πειραζει ας κρατισει τιποτα κι η sony) και το gran turismo που απο την μερα που βγηκε το grid επαψε να θεωρειτε σοβαρο racing οποτε οπως καταλαβαινεις για κανα metal gear ειστε.τωρα mass effect , bioshock ,halo3 , gears 2 και fable2 δεν θα δουν ουτε οι σονακιδες ουτε οι pcακιδες και αν αν λεμε αν δουν καποια απο αυτα οι pcακιδες θα θελουν μηχανημα αξιας 1000 eyro και για να τα πεξουν οπως πρεπει. κοιτα καλυτερα και ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ 2 final fantasy θα βουνε το ενα για τους κακαμοιρους xboxakideς http://www.gametrailers.com/game/2649.html, τους λυπηθηκε η suqare απο τα πολλα παρακαλια και τους εκανε τη χαρη :lol: και ενα για τους ps3 http://www.gametrailers.com/game/3498.html , , δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβουμε πιο θα ειναι καλυτερο το grand turismo ουτε στο ΥΠΝΟ σας δεν το αγγιζετε και ουτε προκειται , πιο fable μωρε οταν βγει το φιναλ φαντασυ versus με 50 gb χωροτικοτητα ολοι xboxακιδες θα εχουν παρει μεχρι τοτε ps3 με αναβαθμιση pciou των 285 ευρω παιζεις σε καλυτερη ποιοτητα τα παιχνιδια του xbox http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512681 -->119 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526748--> 57 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552001-->29 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558263--> 80 285 ευρω τι πολλα λεφτα αραγε να κανω αναβαθμιση στο παλιο του pc καποιος , ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ και απο ελιτε και παιζει με γραφικα και αναλυσεις , ετη φωτος καλλυτερα απο οτι στο xbox που θα φαινονται χαλια με τις χαμηλες αναλυσεις και το alaizing να βγαζει ματι Ποιος ο λογος να παρει xbox καποιος ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ PC ?ΚΑΝΕΝΑΣ και με δωρεαν παιχνιδια
bahamut zero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 σε καθε ποστ δινεις ρεσιταλ.....η square δεν εκανε χαρη στην ms..απλα καταλαβε οτι αν εβγαζε το παιχνιδι μονο για ps3 δε θα εβγαζε μια.... οσο για το ποιο θα ειναι καλυτερο να εισαι σιγουρος οτι το versus θα ειναι χειροτερο...γιατι?ειναι απλο φιλε μου...το 13 θα ανηκει στην κανονικη σειρα ff η οποια δεν απογοητευσε ποτε αρα ξερουμε οτι θα περιμενουμε ενα αριστουργημα...το versus παλι θα ειναι ενα action game τομεας στον οποιο η square δεν εχει δειξει τιποτα μεχρι τωρα....το dirge of cerberus προσπαθει και η ιδια να το ξεχασει.. μακαρι να ειναι καλο αλλα οπως και να το κανουμε πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι...το οτι θα εχει 50 gb δεδομενα δε σημαινει τιποτα απολυτως...οσο για το κανονικο 13 δε με χαλαει καθολου που θα το παιζω δε πολλα δισκακια...δε με χαλασε αυτο οταν επαιζα το 7,8,9 sto ps one;) και οταν λες 50 gb δεδομενα φανταζομαι να ξερεις οτι πολλα απο αυτα ειναι γραμμενα πολλες φορες στο δισκακι λογω της μικρης ταχυτητας του blu ray ε?αρα αυτα τα 50 gb ποσα ειναι στην πραγματικοτητα???
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Sassaert Τελικά είσαι ΜΕΓΑ PS3FANBOY και αυτό γιατί όταν όλος ο κόσμος σου μιλάει με επιχειρήματα εσύ λες τις αερολογίες σου για να ρίξεις στάχτη στα μάτια και να ξεχαστούν οι αποδείξεις που έχουν πει ποιο πριν. Όλα αυτά που λες είναι θα... θα... θα... Κάτι σαν τους υπουργούς.. Και το ότι έχει πάρει 2 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ(Tekken & final fantasy) αποκλειστικότητες που ΠΑΝΤΑ έβγαιναν στις κονσόλες της sony και πότε σε άλλης εταιρίας εσένα σου λέει μόνο αυτό "τους λυπηθηκε η suqare απο τα πολλα παρακαλια και τους εκανε τη χαρη" εμένα πάλι μου λέει ότι το ps3 πάει κατά διαόλου και αποδείξει είναι ότι χάνει τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες που κρατούσε εδώ και χρονιά... "κοιτα καλυτερα και ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ" Γιατί δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο στο θέμα που απ' όταν βγήκε το ps3 στην αγορά ακούγαμε 1. Καθίστε να τιθασεύσουν τη δύναμη του cell cpu και θα δείτε τι παιχνιδάρες θα βγάλουν 2. Καθίστε να έρθουν τα χριστούγεννα και να δείτε που θα πάνε οι πωλήσεις του 360 και αλλά τέτοια χαριτωμένα αλλά μέχρι τώρα 2μιση με 3 χρονιά μετά το σύνολο μετά τα στατιστικά σε πολλά σάϊτ και ο αριθμός πωλήσεων της κάθε κονσόλας παραμένουν λίγο πολύ στα ίδια επίπεδα με τότε άρα.... Και μιας και μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις ορίστε μερικές: Assassin's creed ps3: Assassin's creed xbox360: Assassin's creed ps3: Assassin's creed xbox360: Gta4 ps3: Gta4 xbox360: Call of duty 4 ps3: Call of duty4 xbox360: Rainbow six vegas 2 ps3: Rainbow six vegas 2 xbox360: Μετά απ' όλα αυτά τι έχεις να πεις? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2008 από JUST-GAMER
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αύριο πρωί- πρωί περιμένω το θρες.... i came... ολοι xboxακιδες θα εχουν παρει μεχρι τοτε ps3 Ποιος ο λογος να παρει xbox καποιος ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ PC ?ΚΑΝΕΝΑΣ και με δωρεαν παιχνιδια i saw... δες μια τις πωλήσεις στις κονσόλες και πήγαινε πάρε και εσύ 3 playstation (σαν τον τύπο στο youtube) μπας και μεγαλώσει ο μετρητής ώστε να νοιώσετε λίγο καλύτερα... http://vgchartz.com/ i conquered...
Sassaert Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 δες ρε καμια βαθμολογια και ασε τις εικονες...αν ησουν λιγοτερο ασχετος θα ηξερες οτι για να δειξει κανεις καποιο game θα επρεπε να βαλει βιντεο υψηλης ποιοτητας και οχι απο youtube...γι αυτο πανε παιξε buzz και ασε εμας και τα xboxκουτια μας οπως τα λες...οσο για επιχειρηματολογια τη βαθμολογια που εβαλα απο το metacritics την περασες στο ντουκου.....μην κρατας οτι σε συμφερει....ενταξει το ευχαριστιεσαι το ps3 το καταλαβαινω αλλα το οτι για σενα ειναι καλυτερο δε σημαινει σε καμια περιπτωση τι ειναι για ολους....αληθεια επαιξες ποτε χβοχ η ετσι μιλας για να μιλας? αντι να κοιτας τις πληρωμενες βαθμολογιες των sites , κοιτα τις ΕΙΚΟΝΕΣ που ειναι πραγματικες , περιεργως δεν μας ειπατε ακομα τα γραφικα που βλεπετε στις εικονες ποια παιχνιδια του xbox τυα φτανουν σε ποιοτητα? Επισης δεν ειδα καμια εικονα απο το super duper μηχανημα του xbox να ποσταρει κανεις οριστε αποδειξετε το ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ εχουμε χορτασει
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Thresh Και αν δεν του αρέσει το σάϊτ που του είπες υπάρχει κι αυτό. Αλλά κλασικά θα αρχίσει πάλι τις αερολογίες του χωρίς καμία αποδείξει παρά μόνο με θα... θα... θα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Thresh Και αν δεν του αρέσει το σάϊτ που του είπες υπάρχει κι αυτό. Αλλά κλασικά θα αρχίσει πάλι τις αερολογίες του χωρίς καμία αποδείξει παρά μόνο με θα... θα... θα... μπα είναι "πληρωμένα" και τα 2 sites που είπαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις