Udontneed2know Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Udontneed2know Τι τον ίδιο δίσκο ρε εγώ σου μιλάω με αποδείξεις αυτον το δισκο λεω... Σημείωση: παρόλο που το 360 έχει και αντίγραφα με αποτέλεσμα να μπορεί όποιος θέλει αντί να δώσει 50 - 70 ευρώ για ένα παιχνίδι να δώσει απλά 1 - 2 ευρώ(για το άδειο δισκάκι) και να το κατεβάσει από τα γνωστά μέρει ώστε να το παίξει περνάει σε πωλήσεις παιχνιδιών το ps3 που ΔΕΝ έχει αντίγραφα στο εχουμε πει δεκαδες φορες, τοσο εγω οσο και αλλοι, αν θελεις να μιλας για πειρατεια σε συνδυασμο με πωλησεις να αναφερεσαι στην ελλαδα μονο η σε καμια κινα, που η πειρατεια ανθει, και οχι να παιρνεις τις πωλησεις της αμερικης (που εχει ελαχιστη πειρατεια) και να βγαζεις τα δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα. Και οι πωλήσεις τι ρόλο βαράνε σχετικά με το αν το παιχνίδι είναι καλό ή όχι? Και εγώ αγόρασα του GTP γιατί άκουγα τα κέρατα μου τα τράγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικότερα όλη τη σειρά GT. Chill ουτε εγω ειμαι fan της σειρας, αλλα καταλαβαινω ομως γιατι εχει τοσους φανατικους οπαδους, και οι πωλησεις αντικατοπτριζουν αυτη την αληθεια, δηλαδη ποιο παιχνιδι εχει την μεγαλυτερη απηχηση στην αγορα, δεν μπορω να ακουω κουλα οτι επειδη βγηκε το grid τελειωσε το GT, απο την στιγμη που το DEMO οπως λενε εχει διπλασιες και βαλε πωλησεις στο Ps3 απο οτι το GRID σε PS3 KAI 360.
Mr V Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Εγω που θα τα χριστουγεννα θα παρω μια απο τις δυο κονσολες μαλλον γερνω προς ps3 λογω του οτι εχει blue ray και στο μελλον(δηλαδη 1-2 χρονια)θα μπορει να δωσει κατι παραπανω.... και επειδη οταν βγει χακια θα εχει σχεση με firmware οπως και στο πσπ και δεν θα εχω probs με red ring κ αλλα..... οσο για τα λευτα που κανουν οι 2 κονσολες αν τα υπολογισεις με τα πακετα της καθεμιας βγαινει 50 ευρω διαφορα,δηλαδη τπτ... Ελπιζω να κανω σωστη επιλογη!
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αυτον το δισκο λεω... στο εχουμε πει δεκαδες φορες, τοσο εγω οσο και αλλοι, αν θελεις να μιλας για πειρατεια σε συνδυασμο με πωλησεις να αναφερεσαι στην ελλαδα μονο η σε καμια κινα, που η πειρατεια ανθει, και οχι να παιρνεις τις πωλησεις της αμερικης (που εχει ελαχιστη πειρατεια) και να βγαζεις τα δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα. Chill ουτε εγω ειμαι fan της σειρας, αλλα καταλαβαινω ομως γιατι εχει τοσους φανατικους οπαδους, και οι πωλησεις αντικατοπτριζουν αυτη την αληθεια, δηλαδη ποιο παιχνιδι εχει την μεγαλυτερη απηχηση στην αγορα, δεν μπορω να ακουω κουλα οτι επειδη βγηκε το grid τελειωσε το GT, απο την στιγμη που το DEMO οπως λενε εχει διπλασιες και βαλε πωλησεις στο Ps3 απο οτι το GRID σε PS3 KAI 360. Ωραία ας πούμε ότι για τις πωλήσεις έχεις δίκιο για τα συγκριτικά σάϊτ που πόσταρα δεν σε είδα να αναφέρεις τίποτα. Και μιας και είπες για την αμερική που ΔΕΝ έχουν ανίραφα ορίστε λοιπόν και κάποια στατιστικά (1, 2, 3)πωλησεων από την αμερική χωρις αντιγραφα... Εγω που θα τα χριστουγεννα θα παρω μια απο τις δυο κονσολες μαλλον γερνω προς ps3 λογω του οτι εχει blue ray και στο μελλον(δηλαδη 1-2 χρονια)θα μπορει να δωσει κατι παραπανω....και επειδη οταν βγει χακια θα εχει σχεση με firmware οπως και στο πσπ και δεν θα εχω probs με red ring κ αλλα..... οσο για τα λευτα που κανουν οι 2 κονσολες αν τα υπολογισεις με τα πακετα της καθεμιας βγαινει 50 ευρω διαφορα,δηλαδη τπτ... Ελπιζω να κανω σωστη επιλογη! Εδώ και 2 χρόνια δεν έχει βγει ακόμα σπάσιμο εσύ περιμένεις να βγει στην σε κάνα χρόνο!!! Κατά τι γνώμη μου έχεις φρούδες ελπίδες. Σε πληροφορώ ότι σε 2 - 3 χρόνια θα βγούνε οι νέες κονσόλες φίλε μου άρα και σπάσιμο για το ps3 να βγει θα είναι εντελώς ανούσιο.
chill Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Chill ουτε εγω ειμαι fan της σειρας, αλλα καταλαβαινω ομως γιατι εχει τοσους φανατικους οπαδους, και οι πωλησεις αντικατοπτριζουν αυτη την αληθεια, δηλαδη ποιο παιχνιδι εχει την μεγαλυτερη απηχηση στην αγορα, δεν μπορω να ακουω κουλα οτι επειδη βγηκε το grid τελειωσε το GT, απο την στιγμη που το DEMO οπως λενε εχει διπλασιες και βαλε πωλησεις στο Ps3 απο οτι το GRID σε PS3 KAI 360. Το GT το αγόρασα, είμαι ένας από τα εκατομμύρια χρηστών που το αγόρασαν. To GRID αντιθέτως δεν το αγόρασα. Το GT το βάζω όποτε έχω τις μαύρες μου και θέλω να γελάσω Το GRID το έλιωσα. Συνεπώς καταλαβαίνεις ότι να νούμερα λόγω των παράνομων αντιγραφών ίσως είναι παραπλανητικά. Η πειρατεία επίσης δεν είναι αποκλειστικά ελληνοκινέζικο φαινόμενο. Μια επίσκεψη στα διάφορα sites (από nforce μέχρι το τελευταίο torrent site) θα σε πείσει.
kabamaru21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 απαιτώ απο όποιον νομίζει οτι το lair εχει γραφικά παιχνιδιού αυτης της γενιάς να μου δωσει τα 7€ που εδωσα στο videoclub πισω. νοίκιασα το game με χαρά, και μεσα σε μιαμιση ωρα το εβγαλα, κατι ο κολοχειρισμος κατι τα υπόλοιπα με εκνευρισαν. ακομα εχω άχτι τα λεφτα του
BucketheadGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 και επειδη οταν βγει χακια θα εχει σχεση με firmware οπως και στο πσπ και δεν θα εχω probs με red ring κ αλλα..... Huh? Γιατί, στο 360 τι γίνεται;... Επίσης όταν βγει χακιά, με τέτοιες τιμές σε dual layer είναι ακόμη απλησίαστα.
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Φίλτατε για να μην τα χώνουμε συνέχεια στο ps3 αν βγει χακιά για το ps3 θα είναι με το να περνάς τα παιχνίδια στο σκληρό δίσκο και να τα παίζεις από εκεί ΧΩΡΙΣ το δισκάκι του παιχνιδιού. Άλλα πόσα παιχνίδια να βάλεις στον δίσκο???
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 τωρα mass effect , bioshock ,halo3 , gears 2 και fable2 δεν θα δουν ουτε οι σονακιδες ουτε οι pcακιδες και αν αν λεμε αν δουν καποια απο αυτα οι pcακιδες θα θελουν μηχανημα αξιας 1000 eyro και για να τα πεξουν οπως πρεπει. Λίγο offtopic, αλλά μη λες ότι να'ναι. 1ον: Τα πρέπει ενός Pc, καλώς ή κακώς είναι πολύ ανώτερα από τα πρέπει μιας παιχνιδομηχανής όσον αφορα τα γραφικά και το gameplay (ειδικά στα fps). 2ον: Ένα Pc των 400ευρώ παίζει όπως πρέπει τους παραπάνω τίτλους. 3ον: Mass effect/ Bioshock / Fable2, υπάρχουν/θα υπαρξουν σε Pc έκδοση.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Συγκινούμαι όταν βλέπω τους φίλους μου να προσπαθούν να μιλήσουν σοβαρά σε αυτό το τόπικ... χτές ο κλαΪν... σήμερα εσύ... αύριο πρωί- πρωί περιμένω το θρες....
ultralisk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 το gears of war 2 ειναι χειροτερο του Resistance 2 από εδώ φαίνεται πόσο άσχετος (άμπαλος είσαι)....είδες την ΒΕΤΑ του Resistance 2;...αν δεν την είδες τρέξε και έλα να μα πεις ξανά ΥΓ...να' σαι καλά όμως μου έφτιαξες την μέρα :lol:...χαχα τι παλικάρι Θεέ μου
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Συγκινούμαι όταν βλέπω τους φίλους μου να προσπαθούν να μιλήσουν σοβαρά σε αυτό το τόπικ... χτές ο κλαΪν... σήμερα εσύ... αύριο πρωί- πρωί περιμένω το θρες.... Το παραπάνω post μου ήταν μία ευγενική χορηγία της Νike και της Vodafone.
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Alexzzz καιρό έχει να πεταχτεί τέτοιο φρούτο.. να το αφήσουμε να πάει χαμένο; Άντε που είσαι να μας πεις οτι ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ οτι το ps3 είναι το εξωγήινο μηχάνημα!!! Όπως σωστά είπε ο chill το ps3 έχει και για μένα το πρόβλημα του ΑΑ. Τα γραφικά είναι τα ίδια.. αλλα το antialiasing είναι τραγικό. Όταν έπαιξα κάποια στιγμή το dmc4 ενώ εκείνες τις μέρες το έπαιζα στο 360 το κατάλαβα.. Μέχρι τότε έλεγα οτι δεν υπάρχει καμία διαφορά..
IceMatrix Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 παιδιά όμως λίγο ήρεμα μην μαθευτεί παραέξω ότι το PS3 είναι δώρο εξωγήινης τεχνολογίας γιατί θα έρθει ο Agent Mulder παρέα με την Scully να τα κάνουν επίταξη... p.s. μάλλον το μηδενικό ΑΑ του PS3 είναι τσάμπα μαστούρα...για αυτό είναι το καλύτερο μηχάνημα...
nzeppos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Βασικά αν υπάρχει ένα πράμα που το ξέρει σίγουρα ολάκερη η υφήλιος (εκτός από τα Blizzard fanboys) είναι ότι το PC gaming έχει ψοφήσει εδώ και καιρό αλλά δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα (τυπική περίπτωση φιλολογίας Lovecraft). (βαλτός είμαι κι εγώ)
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 nzeppos Diablo 3 owns you a$$ (seriously). Το gaming στα pc είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό απο τις κονσόλες.. Μην μπερδεύεσαι και μπαίνεις και συ στον τριπάκι της ανύπαρκτης κόντρας. Τα mainstream games κατα βάση είναι πιο βολικά στις κονσόλες.. Αλλα σε άλλα είναι η μαγεία του pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις