polakis21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά έλεος πια. Τι μας νοιάζει τώρα αν είναι ελάχιστα καλύτερος ο ένας επεξεργαστής από τον άλλο? Ότι και να λέτε, εγώ μπορώ να παίξω τον Οκτώβρη PES2008 στο ps3, έστω με τα ίδια γραφικά με το 360 αφού λέτε ότι είναι χειρότερο το ps3 επεξεργαστικά, αλλά με το κλασικό τέλειο χειριστήριο του ps κι όχι του 360 που δεν συνηθίζεται καθόλου, αλλά και να κάνω copy paste τα option file που θα φτιαχτούν, ενώ στο 360 αυτό δεν γίνεται με την απάτη? Όπως μπορώ να παίξω και halo3 να πορωθώ και να μην μας πρήζετε σε όλα τα topic με τις παιδιάστικες κόντρες? Έχετε κουράσει τον κόσμο σε όλα τα φόρουμ...Insomnia, Myxbox,Nextgen,myps3 και άλλα που έχουν γεμίσει γραφικότητες... Υ.Γ. Στο 360 το υπερμηχάνημα γιατί δεν γίνεται copy paste στο option file του pro evolution soccer?Αφού είναι τρελό μηχάνημα...Επίσης γιατί μου έχουν χαλάσει ήδη 2 κονσόλες 360 (η μια μέσα σε 2 μήνες)?Δεν το λέω για κάποιο λόγο, απλά μας έχετε πρήξει με τις κόντρες σας.Και μην πείτε μην ασχολείσαι διότι δεν θα μας κόψετε το φόρουμ επειδή σε όλα τα τόπικ κοντράρεστε. Ε ρε γέλια που ρίχνουν όλοι στα φόρουμ με τις γελοίες κόντρες σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ότι και να λέτε, εγώ μπορώ να παίξω τον Οκτώβρη PES2008 στο ps3, έστω με τα ίδια γραφικά με το 360 αφού λέτε ότι είναι χειρότερο το ps3 επεξεργαστικά, αλλά με το κλασικό τέλειο χειριστήριο του ps κι όχι του 360 που δεν συνηθίζεται καθόλου, αλλά και να κάνω copy paste τα option file που θα φτιαχτούν, ενώ στο 360 αυτό δεν γίνεται με την απάτη? Ακαταληπτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Τι μας νοιάζει τώρα αν είναι ελάχιστα καλύτερος ο ένας επεξεργαστής από τον άλλο? Aυτο ειναι σωστο φιλε Πολακις,αλλα τα αλλα που λες ειναι flame ή κανω λαθος? Λες οτι δεν θες κοντρες αλλα τις ''αναβεις'':razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Aυτο ειναι σωστο φιλε Πολακις,αλλα τα αλλα που λες ειναι flame ή κανω λαθος?Λες οτι δεν θες κοντρες αλλα τις ''αναβεις'':razz: Με πρόλαβες και καλύτερα εδώ που τα λέμε γιατί μάλλον θα γινόμουν ειρωνικός σε βαθμό παρεξηγήσεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Αν και εκ πρώτης όψεως εριστικός, δεν εκφράζει τπτ άλλο ο πολάκης από τον εκνευρισμό και την απογοήτευση πολλών για το πως έχει εξελιχθεί η όλη σύγκριση/αντιπαράθεση/έριδα κλπ κλπ. Βέβαια το συγκεκριμένο τόπικ σε αυτά βασίζεται :P:P Δεν παύουν όμως να ξεφεύγουν ώρες ώρες. Αν το καλοσκεφτείτε είναι 3-4 που υποστηρίζουν ενθέρμως τη μία κονσόλα, 3-4 την άλλη και μερικά τσουτσέκια που πετάγονται που και που και λένε τη λαλακία τους (πρώτον σε αυτούς βάζω κι εμένα και δεύτερον και οι δύο χαρακτηρισμοί χρησιμοποιούνται με διάθεση χιούμορ). Δε νομίζω ότι αυτό εκφράζει το σύνολο των gamers όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Απλα ειναι τα πραγματα...οποιος δεν γουσταρει δεν τα διαβαζει (υπαρχει και το ignore).Δεν χρειαζεται να μπει με υφος δασκαλιστικο απλα για να πει την π@π@ρ@ του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Χωρίς να μπω βαθιά σε τεχνικά θέματα να πω ότι... 1. Ο Cell χρησιμοποιείται από πανεπιστήμια για να διδάξουν το parallel processing με ότι αυτό συνεπάγεται 2. O Cell δεν είναι cpu που θα μπορέσεις να "βάλεις" έτσι απλά σε ενα pc και να το χρησιμοποιήσεις για τις εφαρμογές που κάνεις τώρα με ένα dual core. O Cell είναι πολύ δυνατός σε υπολογισμούς κινητής υποδιαστολής και διανυσματικά μεγέθη. Και εκεί (εκεί που χρειάζεται δηλαδή και στα παιχνίδια και δε μπορούν να ανταπεξέλθουν αυτοί που έχουμε στα pc μας όσο θα μπορούσε ο cell) ο Cell ρίχνει στο κεφάλι cpu's του εμπορίου... 3. Η RSX δεν μπήκε σπόντα, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με τη Sony. Νομίζεις μια εταιρία τόσο μεγάλη σχεδιάζοντας ένα τόσο σημαντικό της προϊον μετά από τόσα χρόνια έρευνας θα άφηνε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του μηχανήματος στη τύχη? Κοινή λογική θέλει ρε συ... Το RSX μπήκε στo ps3 για μια συγκεκριμένη δουλειά και αυτό καλείται να κάνει και το κάνει καλά... (Κοίτα τη παλέτα των χρωμάτων στο ίδιο παιχνίδι ανάμεσα σε 360 και ps3... Τα χρώματα δείχνουν πολύ πιο ζωντανά στο PS3 ενώ στο 360 κάπως πιο αχνά,θαμπά ή και πρασινοπά μερικές φορές.) Διαφορετική αρχιτεκτονική σημαίνει διαφορετικά πλεονεκτήματα και διαφορετικά μειονεκτήματα... Το ποια στο τέλος θα αποδειχθεί καλύτερη είναι άλλο θέμα και κάτι που εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου "ανίκανο" να προβλέψει. Να σου θυμήσω μόνο ότι το PS2 είχε κατακριθεί ΤΟΣΟ πολύ για την "διαφορετική" αρχιτεκτονική του από developers και είδαμε την πορεία του. Δεν λέω ότι θα ξαναγίνει ντε και καλά το ίδιο αλλά από ότι έχουμε δει πάμπολλες φορές η ιστορία επαναλβάνεται ΥΓ: Αυτό που έκανε η Sony με το Folding ήταν μεγάλη μαγκιά και μεγάλη επιτυχία όχι για αυτήν ούτε για μας... Αλλά για την επιστήμη... Και όποιος έχει PS3 τον προσκαλώ να αρχίσει folding... Σίγουρα κάποια στιγμή κάποιοι θα μιλάνε γι αυτό το project... To μότο λοιπόν της ημέρας είναι: Κάντε folding μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς! Edit: Και αυτό που λέει πιο πάνω ο PDS είναι πολύ σημαντικό. Η γνώμη που αποκτάς με το χειριστήριο στο χέρι δε μπορεί να στην αντικαταστήσει κανένα περιοδικό ή κανένας αναλυτής που μπορεί να ξέρει ένα εκατομύριο πράγματα παραπάνω από σένα. Γιατί αυτό που θα μείνει τελικά είναι εσύ το χειριστήριο και μια οθόνη μπροστά όταν θα κάτσεις να παίξεις ένα παιχνίδι. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή δε θα σκέφτεσαι ούτε cell ούτε rsx ούτε Xenos ούτε blu-ray ούτε τίποτα... Αλλά θα παίζεις.... NonBorn ξεκίνησα να σχολιάζω απαντώντας το post σου 1 προς 1, αλλά δυστυχώς το post σου περιέχει τόσα άκυρα και ανακρίβειες με μια δόση από hype που πραγματικά.... Κουράστηκα! Καλά μυαλά! @Polakis21: Ότι να ναι.... Διάβασε το Post σου και πες μας τι καταλαβαίνεις εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Απλα ειναι τα πραγματα...οποιος δεν γουσταρει δεν τα διαβαζει (υπαρχει και το ignore).Δεν χρειαζεται να μπει με υφος δασκαλιστικο απλα για να πει την π@π@ρ@ του.... Δεν ειναι λυση το ignore.Γιατι αν αρχιζα να κανω ignore,πιστεψε με καθε μερα Θα εβλεπα 1-2 ποστς εδω... Οπως ακουμε με σεβασμο αυτα που λες εσυ πχ,ετσι θα πρεπει να ακους και εσυ και οι αλλοι τις αποψεις μας και ας σου φαινονται δασκαλιστικες. PS.Αυτο που ειπα τωρα ακουστηκε δασκαλιστικο παντως:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceMatrix Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Κάντε folding λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δεν ειναι λυση το ignore.Γιατι αν αρχιζα να κανω ignore,πιστεψε με καθε μερα Θα εβλεπα 1-2 ποστς εδω...Οπως ακουμε με σεβασμο αυτα που λες εσυ πχ,ετσι θα πρεπει να ακους και εσυ και οι αλλοι τις αποψεις μας και ας σου φαινονται δασκαλιστικες. PS.Αυτο που ειπα τωρα ακουστηκε δασκαλιστικο παντως:mrgreen: Οτι να'ναι.... Δεν απευθυνθηκα σε εσενα αλλα στον polakis που βρισκει τους διαξιφισμους μας, γελοιους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NonBorn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 NonBorn ξεκίνησα να σχολιάζω απαντώντας το post σου 1 προς 1, αλλά δυστυχώς το post σου περιέχει τόσα άκυρα και ανακρίβειες με μια δόση από hype που πραγματικά.... Κουράστηκα! Καλά μυαλά! @Polakis21: Ότι να ναι.... Διάβασε το Post σου και πες μας τι καταλαβαίνεις εσύ... Σε προκαλώ από Σεπτέμβρη να κατέβεις Ζωγράφου να πάμε μέσα στο πολυτεχνείο σε ανθρώπους που σίγουρα ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα από μένα και από σένα να δούμε ποιος μιλάει με ανακρίβιες και ποίος όχι... Άνθρωποι που πράγματι ξέρουν γιατί μιλάνε όχι απλά διαβάζοντας μερικές φήμες και μερικούς τυπάδες στο internet που λένε το μακρύ του κ το κοντό του ο καθένας... Να μάθεις και δυο πράγματα σωστά... Και σίγουρα αυτοί που θα σου μιλήσουν δεν παίζουν ps3 ή 360 και θα σου μιλήσουν αντικειμενικά... @ IceMatrix Εγώ θα συνεχίσω να κάνω folding γιατί υπάρχει και μία ευαισθησία στον κόσμο και μια ελπίδα... Ελπίζω το κάντε folding να μη το λες ειρωνικά γιατί ΑΝ όντως το λες... Τότε πραγματικά δείχνει το επίπεδο σου και το πόσο σέβεσαι κάποια πράγματα που είναι πολύ παραπάνω από σένα φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceMatrix Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 συνέχισε το folding κάνει καλό... Το PS3 θα είναι η κονσόλα που θα σώσει την ανθρωπότητα από τα προβλήματά της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Σε προκαλώ από Σεπτέμβρη να κατέβεις Ζωγράφου να πάμε μέσα στο πολυτεχνείο σε ανθρώπους που σίγουρα ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα από μένα και από σένα να δούμε ποιος μιλάει με ανακρίβιες και ποίος όχι... Άνθρωποι που πράγματι ξέρουν γιατί μιλάνε όχι απλά διαβάζοντας μερικές φήμες και μερικούς τυπάδες στο internet που λένε το μακρύ του κ το κοντό του ο καθένας... Να μάθεις και δυο πράγματα σωστά... Και σίγουρα αυτοί που θα σου μιλήσουν δεν παίζουν ps3 ή 360 και θα σου μιλήσουν αντικειμενικά... Ήθελα να ξερα πραγματικά πού ξέρεις τί έχω σπουδάσει, τι ξέρω και τι δουλειά κάνω για να βγάζω το ψωμάκι μου. Που ξέρεις αν ξέρω αυτά τα "δυο πράγματα σωστά" και ίσως πολλά περισσότερα. Λέω εγώ τώρα...Με ξέρεις; Μπορεί και να με έχεις καθηγητή σου στο Πολυτεχνείο. Το ξέρεις; Μπορεί και να βαζω σε γνώσεις κάτω όχι μόνο τους καθηγητές σου αλλά και κάτι άλλα παλικάρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτό το σκέφτηκές; Μάλλον όχι. Γιατί μερικά πράγματα δεν διδάσκονται σε Πανεπιστήμια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Οτι να'ναι....Δεν απευθυνθηκα σε εσενα αλλα στον polakis που βρισκει τους διαξιφισμους μας, γελοιους.... Τι οτι να ναι... Και εσυ αυτο δεν εκανες χθες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μπορεί και να με έχεις καθηγητή σου στο Πολυτεχνείο. Το ξέρεις; Αν έχεις έρθει σε επαφή με καθηγητές Πολυτεχνείου τότε δεν ήταν και οι καλύτεροι γιατί απλά θα ήξερες ότι δεν θα μπορούσες να είσαι καθηγητής Πολυτεχνείου με τέτοια λογική και εκφορά λόγου. (Ούτε εγώ, μη νομίζεις ότι σε υποβιβάζω, από εμένα σίγουρα ξέρεις παραπάνω στο θέμα) Απλά καλό είναι να μην μπερδεύουμε τις κοκορομαχίες σε ένα χομπίστικο φόρουμ με τις γνώσεις ενός καθηγητή Πανεπιστημίου, και η αλαζονεία έχει τα όριά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις