Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tekken 6 announced for Xbox 360 News

Microsoft has announced that Tekken 6 will launch simultaneously on Xbox 360 as well as PlayStation 3.

Speaking during the company's ongoing Tokyo Game Show keynote, Live and services boss John Schappert said the game would be out on 360 "at launch", which will be autumn 2009.

Tekken 6 - previously announced for PS3 only - will build on the success of Tekken 5 and Tekken 5: Dark Resurrection, the second of which picked up 8/10 on Eurogamer, and includes online play, a new rage system and other tweaks.

The beat-'em-up also boasts over 40 characters in the arcade, which we'd expect to be reflected in the 360 and PS3 releases

eurogamer.net

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμ βέβαια, αν δεν υπάρχουν παιχνίδια να ασχολούμαστε (ή αν πρέπει να τα πλερώνουμε 60 ευρώ το ένα), κοιτάμε τα failure rates να περνάει η ώρα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι αν το 360 δεν είχε τόσο μεγάλο failure rate, αποκλείεται να είχε τέτοιο υποδειγματικό support η Microsoft. Από την άλλη αν το PS3 ΕΙΧΕ σημαντικό failure rate (που δεν έχει) είμαι βέβαιος ότι η $ony δεν πρόκειται να έκανε απολύτως τίποτα.

Με τα "αν" βέβαια δεν γίνεται δουλειά. Καλύτερα να πάω για κανα Fallout3 να περάσει η ώρα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είστε έλεος πάντως....Μα καλά είστε σοβαροί;;;Μαλώνετε για τις κονσόλες;;;Ούτε ο ξαδερφός μου που είναι 13 δεν πρόκειται να μάλωνε για το ποιά είναι καλύτερη κονσόλα και ποιά όχι...Μεγαλώστε ρεεεεεεεεε....Ξυπνήστεεεεεε....Είπαμε να έχουμε μια κονσόλα να παίζουμε τον ελεύθερο μας χρόνο αλλά όχι ρε παίδες να μαλώσουμε κιόλας γι'αυτό.Σοβαρευτείτε...

Δημοσ.
Ρε παιδιά είστε έλεος πάντως...

Όταν έλεγα εγώ "μην γράφετε αυτό το 'έλεος' όπου βρείτε" δεν με ακούγατε... ορίστε τώρα, γίνατε έλεος.

Δημοσ.

Τι να πω....Καλά μαλώστε!!!!Πάντως πολύ φανατίλα για το τίποτα.Εγώ βλέπω πάντως ότι όπου είναι καλή η μία κονσόλα υστερεί η άλλη.Και το αντίστροφο.

Εγώ θα ήθελα Playstation 3 (τόσα χρόνια έχω περάσει απίστευτα όμορφα τον ελευθερο μου χρόνο με τα playstation 1 και 2) αλλά τελικά θα καταλήξω σε Xbox360 (λόγω τιμής και μόνο).Έχω βολευτεί τόσο πολύ το χειρηστήριο του playstation που μέχρι και στο Pc έχω πάρει αντάπτορα για να παίζω με το χειρηστήριο του playstation 2 που έχω.Το θεωρώ το πιο βολικό που έχει βγει ποτέ...κι ουτε πιστεύω ότι είναι τυχαίο που και άλλες εταιρείες (π.χ. Logitech για PC) το μιμήθηκαν κι έφτιαξαν ίδια.

Δημοσ.
Xbox xbox xbox!!!

Σας αφήνω τώρα γιατι τελείωσε το διάλειμα και φωνάζει η δασκάλα!

Περίμενε εσύ τώρα γιατί θα έχουμε συνέχεια στο επόμενο διάλειμμα. Μας την είπαν κάποιοι από το διπλανό τμήμα, κράζουν τα 360 μας. Θα πάμε για πέσιμο σε λίγο, έχω φέρει και το παλιό Xbox One μου, που είναι σαν τσιμεντόλιθος, να τους το φέρω στο κεφάλι να δούνε.

Δημοσ.

Παιδιά από το καλό στο καλύτερο πάει το ps3.:lol:

Άλλη μια αποκλειστικότητα μέχρι πρότεινως της Sony θα βγει και για το xbox360 ποια είναι αυτή η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ αποκλειστικότητα της Sony το πολυαγαπημένο μας TEKKEN 6 και αυτό μετά από επίσημη ανακοίνωση της Namco Bandai που είναι η εταιρία που βγάζει το tekken. Ορίστε και το βίντεο που εξακριβώνει αυτά που λεω.

Άντε και καλή συνέχεια στη τρομερή κονσόλα με τις αποκλειστικότητες... χα χα χα....:-D:-):lol:

Γιατί κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει και με τις αποκλειστικότητες του 360(Π.χ. gears of war) δηλαδή να βγούνε και στο ps3...

Άντε σειρά έχει να βγει το god of war 3 & Gran turismo 5 και στο 360.(Το ξέρω ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδι το φτιάχνει η Sony και ΔΕΝ πρόκειται να βγει πότε στο 360 άλλα είπα να σας πειράξω λίγο αφού η μια αποκλειστικότητα μετά την άλλη έρχονται και στο 360)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...