gherudos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Φημες λενε οτι το Metal Gear Solid 4 στο 360 ειναι οπτικα χειροτερο απο το PS3! Μα τι λέω,δεν έχει MGS4 για εσάς απόκλειρε.Ούτε Little Big Planet. Ποτέ δεν μου άρεσε το PRO οπότε άκυρο το σχόλιό σου. Πριν προλάβεις να απαντήσεις ένα έχω να σου πω,αγόρασε ένα PS3 μόνο και μόνο για να παίξεις το Little Big Planet και το MGS4.Μετά θα αλλάξεις γνώμη και ίσως σταματήσεις τα πικρόχολα σχόλια που προκαλούν εκνευρισμό στους περισσότερους εδώ μέσα.
klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν και πλεον τον διαβαζω μονο απο quote αλλων, αναρωτιεμαι καποιες φορες για καποιους παλιους ps3-ακηδες (Blizard,Nonborn,Slay) ποσο χειροτεροι ηταν απο τον apokleiros ετσι ωστε να εχουν παρει μονιμο ban, και αυτος ακομα να μην εχει παρει. Περιέργως ήταν πολύ πιο ήπιοι αλλα πιο επιθετικοί σε φάσεις, σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο που είναι απλά αμπλαούμπλας... Δεν ήταν πολύ ήρεμοι οι τελευταίοι μήνες; Δεν γίνεται.. πρέπει να είναι αδερφός κανενός mod.. δεν εξηγείται αλλιώς.. Στο θέμα: Ζήτω εμείς!!!
john2gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Είναι αστεία η όλη φάση . Καταρχήν το πρόβλημα του PS3 ΔΕΝ είναι ο Cell αλλά η GPU του που είναι αδύναμη, πράγμα που τονίζαμε από το launch του. Οπότε ΟΣΟ δυνατός και να είναι σε ιδανικές συνθήκες ο Cell, κόβεται τρομερά από την GPU και γι' αυτό τα παιχνίδια δείχνουν (και ενίοτε τρέχουν) χειρότερα.
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Το 360 μου είναι καλύτερο από το PS3 σας, επειδή εμένα έχει και κέρατο ενώ εσάς δεν έχει!
haloking Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Το δικό μου 360 όμως είναι μεγαλύτερο από το ps3 σας!!!- http://www.isaacj.com/_rcs/xbox360-ps3.jpg :lol: Πάντως το topic αυτό πρέπει να μπεί είτε στο Μπλα-μπλα section είτε να ενσωματωθεί στο official off-topic thread!!
Udontneed2know Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Περιέργως ήταν πολύ πιο ήπιοι αλλα πιο επιθετικοί σε φάσεις, σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο που είναι απλά αμπλαούμπλας...το λεω γιατι απο περιεργεια εκανα ενα search και διαβασα καποια τελευταια posts τους (δεν καθησα βεβαια να διαβασω ολο το Post history του καθενος) και φρασεις σαν αυτες που γραφει ο συγκεκριμενος δεν ειδα να γραφουν, και αυτο μη λαμβανοντας υποψιν το γεγονος οτι αν δεν κανω λαθος απαγορευονται τα διπλα accounts , και ιδιος κατα δηλωση του λεει οτι ειναι διπλο account. Εdit: μολις ειδα οτι εγινε ξανα ban, ελπιζω μονιμα αυτη τη φορα.
APELPISMENOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αγόρασα ένα ps3 60gb και το έχω ένα χρόνο και δύο μήνες και έτσι είναι εκτός εγγύησης! Εχθές το πρωί το μηχάνημα αξίας 660euro δεν άναβε και πήρα στην sony hellas για να ρωτήσω σε ποιό κατάστημα πρέπει να το πάω για να μου το επισκευάσουν! Και εκέινοι τι μου είπαν; Η sony έχει δώσει εντολή σε όλη την ευρώπη να μην ανοίγει τις κονσόλες και οτι πρέπει να τους το πάω πίσω να δώσω 300euro και να μου δώσουν άλλο ίδιο! Είναι σοβαρή εταιρία αυτή; Έγω παντώς δεν ξανα αγοράζω sony με τίποτα και να φανταστείτε ήμουν ο ποιό φανατικός οπαδός της sony!!! -----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 04 : 22 : 27----- Αγόρασα ένα ps3 60gb και το έχω ένα χρόνο και δύο μήνες και έτσι είναι εκτός εγγύησης! Εχθές το πρωί το μηχάνημα αξίας 660euro δεν άναβε και πήρα στην sony hellas για να ρωτήσω σε ποιό κατάστημα πρέπει να το πάω για να μου το επισκευάσουν! Και εκέινοι τι μου είπαν; Η sony έχει δώσει εντολή σε όλη την ευρώπη να μην ανοίγει τις κονσόλες και οτι πρέπει να τους το πάω πίσω να δώσω 300euro και να μου δώσουν άλλο ίδιο! Είναι σοβαρή εταιρία αυτή; Έγω παντώς δεν ξανα αγοράζω sony με τίποτα και να φανταστείτε ήμουν ο ποιό φανατικός οπαδός της sony!!!
darksoho33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 να σε ρωτησω πηρες τηλ στο χαλανδρι που ειναι το service και σου ειπαν να δωσεις 300ευρω ειμαστε σοβαροι. παντως εγω κατι psp μου τα αλλαζαν τοτε. δηλαδη εχω που δεν εχω κρατησει την αποδειξη αντε γεια. κανονικα πρεπει να στειλουν κουριερ να ερθει να σου παρει την κονσολα με δικα τους εξοδα και να το στειλουν εξω. ντροπη. τουλαχιστον στο χβοχ το αντικαθιστουνε
panosfx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αν και ήμουν,είμαι και θα είμαι φανατικός υποστηρικτής του Playstation μιας και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος απο το Playstation 1 και 2 ,σκέφτομαι σοβαρά να πάω τώρα πια στην λύση του Xbox360.Ο λόγος φυσικά είναι η διαφορά τιμής και μόνο.Μου φαίνεται απαράδεκτο μία κονσόλα να έχει σκέτη χωρίς κανένα παιχνίδι 450 ευρώ.Και ειλικρινά σκασίλα μου αν έχει Blue ray.Εγώ θέλω να πάρω κονσόλα για να παίζω κι όχι για να φτιάξω Home Cinema.Από την άλλη μεριά να δω πώς θα βολευτώ με το χειριστήριο του Xbox360 που είναι σαν κουμούτσα...και ρε παιδιά κατ'εμέ είναι απαράδεκτο να πρέπει να πληρώνω το online. Πέρα όμως απο την κονσόλα ο μεγαλύτερος λόγος που θα καταλήξω να πάρω το Xbox360 είναι ότι τσιπάρεται.Κι είναι κι ο λόγος που πέρασα τέλεια με τα 2 προηγούμενα Playstation.Δεν έχουν όλοι την οικονομικη δυνατότητα να δίνουν 70 ευρώ για ένα παιχνίδι... Τέλος θέλω να ρωτήσω πέρα απο τον σκληρό δίσκο που δεν έχει (άρα δεν έχει και online) υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ του Xbox arcade kai premium;;;Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να καταλήξω στο φτηνό μιας και το μόνο που θέλω είναι να παίζω...αααα και κάτι άλλο,το arcade τσιπάρεται;;
furious99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αν και ήμουν,είμαι και θα είμαι φανατικός υποστηρικτής του Playstation μιας και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος απο το Playstation 1 και 2 ,σκέφτομαι σοβαρά να πάω τώρα πια στην λύση του Xbox360.Ο λόγος φυσικά είναι η διαφορά τιμής και μόνο.Μου φαίνεται απαράδεκτο μία κονσόλα να έχει σκέτη χωρίς κανένα παιχνίδι 450 ευρώ.Και ειλικρινά σκασίλα μου αν έχει Blue ray.Εγώ θέλω να πάρω κονσόλα για να παίζω κι όχι για να φτιάξω Home Cinema.Από την άλλη μεριά να δω πώς θα βολευτώ με το χειριστήριο του Xbox360 που είναι σαν κουμούτσα...και ρε παιδιά κατ'εμέ είναι απαράδεκτο να πρέπει να πληρώνω το online.Πέρα όμως απο την κονσόλα ο μεγαλύτερος λόγος που θα καταλήξω να πάρω το Xbox360 είναι ότι τσιπάρεται.Κι είναι κι ο λόγος που πέρασα τέλεια με τα 2 προηγούμενα Playstation.Δεν έχουν όλοι την οικονομικη δυνατότητα να δίνουν 70 ευρώ για ένα παιχνίδι... Τέλος θέλω να ρωτήσω πέρα απο τον σκληρό δίσκο που δεν έχει (άρα δεν έχει και online) υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ του Xbox arcade kai premium;;;Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να καταλήξω στο φτηνό μιας και το μόνο που θέλω είναι να παίζω...αααα και κάτι άλλο,το arcade τσιπάρεται;; Ο σκληρός λέει γιατί σε 1-2 μήνες θα σώζεις παιχνίδια σε αυτόν για να γλιτώνεις από τη φασαρία του drive (το dvd πάλι θα απαιτείται στο drive απλά το game δε θα φορτώνεται από εκεί) - επίσημο update της MS - άσε που θα μπλέξεις με κάρτες μνήμης κλπ...Επίσης το premium έχει μικρόφωνο-ακουστικό για επικοινωνία... Το φλασάρισμα δεν είναι πλέον τόσο εύκολο με τα Liteon DVD που έχουν όλες οι σημερινές κονσόλες... Δες το thread του xbox360...
BucketheadGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αγόρασα ένα ps3 60gb και το έχω ένα χρόνο και δύο μήνες και έτσι είναι εκτός εγγύησης!Εχθές το πρωί το μηχάνημα αξίας 660euro δεν άναβε και πήρα στην sony hellas για να ρωτήσω σε ποιό κατάστημα πρέπει να το πάω για να μου το επισκευάσουν! Και εκέινοι τι μου είπαν; Η sony έχει δώσει εντολή σε όλη την ευρώπη να μην ανοίγει τις κονσόλες και οτι πρέπει να τους το πάω πίσω να δώσω 300euro και να μου δώσουν άλλο ίδιο! Να πας και να τους πεις πως βάσει ευρωπαϊκής κοινοτικής οδηγίας, οι εταιρίες είναι υποχρεωμένες να δίνουν σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά προϊόντα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια εγγύηση. Πες πως αν δε στο επισκευάσουν άμεσα, θα κάνεις καταγγελεία στον συνήγορο του πολίτη. Ρώτα και το ονοματάκι του τυπά που σου είπε αυτή τη μπαρούφα και θα δεις πόσο όμορφα θα σου έρθει ολοκαίνουριο χωρίς φράγκο.
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Αγόρασα ένα ps3 60gb και το έχω ένα χρόνο και δύο μήνες και έτσι είναι εκτός εγγύησης!Εχθές το πρωί το μηχάνημα αξίας 660euro δεν άναβε και πήρα στην sony hellas για να ρωτήσω σε ποιό κατάστημα πρέπει να το πάω για να μου το επισκευάσουν! Και εκέινοι τι μου είπαν; Η sony έχει δώσει εντολή σε όλη την ευρώπη να μην ανοίγει τις κονσόλες και οτι πρέπει να τους το πάω πίσω να δώσω 300euro και να μου δώσουν άλλο ίδιο! Είναι σοβαρή εταιρία αυτή; Έγω παντώς δεν ξανα αγοράζω sony με τίποτα και να φανταστείτε ήμουν ο ποιό φανατικός οπαδός της sony!!! Είδες ενώ η Microsoft επειδή παραδέχτηκε(Αυτό σημαίνει εταιρία και όχι ...) η ίδια ότι ήτανε δικό της ελάττωμα τα πρώτα μοντέλα της κονσόλας της έδωσε εγγύηση 3 χρόνων και οποίο 360 χάλαγε το έφτιαχναν ΧΩΡΙΣ να ζητάνε τίποτα από τον πελάτη καθότι έρχεται κούριερ την παίρνει από το σπίτι του και του την φέρνει πίσω επισκευασμένη μετά από μερικές μέρες. Εδώ μερικοί της στείλανε φλασαρισμενες κονσόλες και τους τις γύρισε πίσω επισκευασμένες(Και αφλασαριστες εννοείτε) Άρα τι μου λέτε sony και παπα.... στο θέμα service. Μ' αρέσει που το ps3 είναι μια κονσόλα που δεν χαλλαει ποτέ και είναι σκυλί(Έτσι λέγανε κάποιοι πριν μερικούς μήνες) Αν δείτε στο youtube θα ανακαλύψετε άπειρα ελαττώματα της "σκυλί" κονσόλα σας. Δεν αντιλέγω ότι το 360 είναι όντως πολύ ποιο ελαττωματική κονσόλα(Τουλάχιστον οι πρώτες παρτίδες του) από το ps3 αλλά όχι να μας βγάλουν και "σκυλί" το ps3 και ότι δεν παρουσιάζει ποτέ προβλήματα ή αν παρουσιάζει είναι ελάχιστα έως μηδαμινά. Υ.γ. Πιστεύω όλοι θα δεχτείτε ότι το after sales support της Microsoft είναι πολύ καλύτερο από αυτό της Sony παρόλο που η κονσόλα της Sony είναι πολύ ποιο ακριβή(τουλάχιστον η τριπλάσια) από αυτή της Microsoft και θα περίμενε κανείς πολύ καλύτερο after sales support Αν και ήμουν,είμαι και θα είμαι φανατικός υποστηρικτής του Playstation μιας και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος απο το Playstation 1 και 2 ,σκέφτομαι σοβαρά να πάω τώρα πια στην λύση του Xbox360.Ο λόγος φυσικά είναι η διαφορά τιμής και μόνο.Μου φαίνεται απαράδεκτο μία κονσόλα να έχει σκέτη χωρίς κανένα παιχνίδι 450 ευρώ.Και ειλικρινά σκασίλα μου αν έχει Blue ray.Εγώ θέλω να πάρω κονσόλα για να παίζω κι όχι για να φτιάξω Home Cinema.Από την άλλη μεριά να δω πώς θα βολευτώ με το χειριστήριο του Xbox360 που είναι σαν κουμούτσα...και ρε παιδιά κατ'εμέ είναι απαράδεκτο να πρέπει να πληρώνω το online.Πέρα όμως απο την κονσόλα ο μεγαλύτερος λόγος που θα καταλήξω να πάρω το Xbox360 είναι ότι τσιπάρεται.Κι είναι κι ο λόγος που πέρασα τέλεια με τα 2 προηγούμενα Playstation.Δεν έχουν όλοι την οικονομικη δυνατότητα να δίνουν 70 ευρώ για ένα παιχνίδι... Τέλος θέλω να ρωτήσω πέρα απο τον σκληρό δίσκο που δεν έχει (άρα δεν έχει και online) υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ του Xbox arcade kai premium;;;Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να καταλήξω στο φτηνό μιας και το μόνο που θέλω είναι να παίζω...αααα και κάτι άλλο,το arcade τσιπάρεται;; Λοιπόν φίλε θα σου απαντήσω σε όσα από τα ερωτήματα σου μπορώ. 1. Όσο αφορά το χειριστήριο πίστεψε με θα το συνηθίσεις καθότι και εγώ χρήστης του ps1 και ps2 ήμουνα και μια χαρά το συνήθισα. 2. Τώρα όσο αφορά το ότι live είναι επί πληρωμή πίστεψε με το να δώσεις 30 ευρώ για 12+1 μήνες δεν είναι και σημαντικό ποσό άλλωστε άμα συγκρίνεις το live του 360 με το αντίστοιχο του ps3 θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διάφορες με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποια χρήματα για την συντήρηση του μέχρι και ταινίες hd μπορείς να κατεβάσεις.... 3. (Ισχυει για ΟΛΕΣ τις εκδοσεις του 360) Τώρα το θέμα τσιπαρισμα στα νεα 360 έχει γίνει λίγο δύσκολο γιατί όλα τα νέα 360 δεν φλασαρονται τόσο εύκολα και ανέξοδα όσο τα προηγούμενα dvdrom καθότι πρέπει να πάρεις το κλειδί από τα liteon dvdrom drives και να τα βάλεις σε ένα άλλο drive με αποτέλεσμα να κοστίζει το όλο σκηνικό κοντά στα 100 - 120 ευρώ για τσιπάρισμα - φλασάρισμα. 4. Τώρα ποια ακόμα και η φτηνή(Arcade) έκδοση του 360 έχει κάρτα μνήμης άρα μπορείς άνετα να μπεις και στο live με αυτό και όχι δεν έχει καμία άλλη διαφορά πέρα από το σκληρό δίσκο και κάποια έξτρα καλώδια που έχει το premium & elite σε σχέση με το arcade. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2008 από JUST-GAMER
panosfx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας...Λογικά κάποια στιγμή θα φλασαριστεί και το liteon όπως και τα προηγούμενα(θέλω να πιστεύω...).Τέλος του μήνα που θα πληρωθώ πάω να το χτυπήσω το Xbox360 και μάλλον θα καταλήξω στο Arcade κι ο Θεός βοηθός
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Έννοια σου και σκαλίζεται και το Liteon. Αρκεί να "τραβήξεις" το dvd-key του και να το περάσεις σε κάποιο άλλο dvdrom που φλασάρεται. Το δύσκολο είναι το πρώτο, γιατί το Liteon είναι ειδικά κατασκευασμένο γι΄ αυτό το σκοπό, να κρύβει καλά το key του. Αλλά σιγά σιγά αρχίζουν να βγαίνουν γκατζετάκια που θα κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη, άσε που μπορείς να βρεις κάποιον (ακόμα και στο ebay) να σου "διαβάσει" το dvd-key. Και μετά αγοράζεις ένα Hitachi/Samsung/Benq drive, το φλασάρεις και καθάρισες. Η όλη διαδικασία όμως θα κοστίσει όσο είπε ο φίλος JUST-GAMER, γύρω στα 100+ ευρώ (ενδεχομένως βέβαια να μπορείς να κάνεις τη δουλειά και με κανα 40άρι αν πιάνουν τα χέρια σου). Συν άλλα 30 ευρώ για αντιγραφικό που να σου κάνει εγγυημένα τη δουλειά (Pioneer 111/112) και τέλος... Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ πάρεις το arcade για έναν πολύ απλό λόγο. Τον δίσκο. Κι άλλοι αγόρασαν Arcade και μετά το μετάνιωσαν. Κυρίως γιατί δεν μπορούσαν να κατεβάσουν το νέο demo του τάδε μαμάτου παιχνιδιού και γιατί το Νοέμβριο που θα βγει το μεγάλο Dashboard update, θα μπορούμε επιτέλους να παίζουμε παιχνίδια απ' το σκληρό. Δηλαδή στην τελική τον δίσκο δεν θα τον γλυτώσεις. Αν αντέχει η τσέπη σου να τον αγοράσεις από τώρα (δηλ. να πάρεις το Premium αντί για το Arcade) έχει καλώς... Αλλιώς αργότερα.
Udontneed2know Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μ' αρέσει που το ps3 είναι μια κονσόλα που δεν χαλλαει ποτέ και είναι σκυλί(Έτσι λέγανε κάποιοι πριν μερικούς μήνες) Αν δείτε στο youtube θα ανακαλύψετε άπειρα ελαττώματα της "σκυλί" κονσόλα σας. Δεν αντιλέγω ότι το 360 είναι όντως πολύ ποιο ελαττωματική κονσόλα(Τουλάχιστον οι πρώτες παρτίδες του) από το ps3 αλλά όχι να μας βγάλουν και "σκυλί" το ps3 και ότι δεν παρουσιάζει ποτέ προβλήματα ή αν παρουσιάζει είναι ελάχιστα έως μηδαμινά. ειναι ελαχιστα εως μηδανινα ειτε σου αρεσει ειτε οχι, δεν υπαρχει ουτε μια ερευνα, ουτε μια εκθεση , κανενα αξιοπιστο τεχνολογικο site , που να δινει στο Ps3 failure rate μεγαλυτερο απο 1-2% το οποιο ειναι φυσιολογικο για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ηλεκτρονικη συσκευη. Υ.γ. Πιστεύω όλοι θα δεχτείτε ότι το after sales support της Microsoft είναι πολύ καλύτερο από αυτό της Sony Εδω συμφωνω, βεβαια το ερωτημα ειναι ποιο θα ηταν το support της εαν δεν ειχε αυτο το τραγικο failure rate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις