mindtrapper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειναι το θεμα αν το φυσας η οχι...αντι να παρεις 5 αντιγραφες παιρνεις ενα αυθεντικο..εγ αυτο κανω γιατι σεβομαι τη δουλεια ολων αυτων που κατασκευαζουν τα παιχνιδια και δε θελω να δινω τα λεφτα μου σε επιτηδειους που ουσιαστικα καρπωνονται χρηματα που δεν τους αξιζουν Σε βρίσκει σύμφωνο το παρακάτω σενάριο: (εφόσον υπάρχει η δυνατότητα) κατεβάζεις 5 παιχνίδια, παίζεις και βλέπεις πιο σου αρέσει και πας και το αγοράζεις να στηρίξεις την εταιρία και τα άλλα ή τα ξεχνάς ή τα παίζεις μια φορά το μήνα.
butcher13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειναι το θεμα αν το φυσας η οχι...αντι να παρεις 5 αντιγραφες παιρνεις ενα αυθεντικο..εγ αυτο κανω γιατι σεβομαι τη δουλεια ολων αυτων που κατασκευαζουν τα παιχνιδια και δε θελω να δινω τα λεφτα μου σε επιτηδειους που ουσιαστικα καρπωνονται χρηματα που δεν τους αξιζουν Οι 5 αντιγραφες κοστιζουν 10 ευρώ. Αν εχεις πηγη να αγοραζεις με 10 ευρώ 1 ολοκαινουργιο αυθεντικο παιχνιδι μαγκιά σου. Το να κρινεις τη σοβαροτητα του gamer με το αν παιζει αυθεντικα ή οχι αυτο για μενα ειναι ασοβαρο
bahamut zero Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 σορι δεν το ειπα καλα..αυτο που ηθελα να πω ειναι να ασχολειται με τα games σοβαρα..τωρα αυτο που ειπα για τις αντιγραφες με το 5 games...ok ειπα ενα νουμερο χωρις να το σκεφτω..εκει ειναι το θεμα?ποσο κανει μια αντιγραφη?mindtrapper συμφωνω με το σεναριο με την προυποθεση οτι θα κατεβασεις 5 games ουσιαστικα σαν demo για να δεις ποιο αξιζει,θα καταληξεις σε ενα,θα το αγορασεις και στη συνεχεια θα σβησεις αυτα που κατεβασες...ετσι κι αλλιως τα καλα παιχνιδια ειναι μετρημενα...αν επαιρναν ολοι τα παιχνιδια αντιγραφες τοτε θα σταματουσαν και να βγαινουν κονσολες..αρα αυθεντικα για μενα και παλι αυθεντικα
Apokleiros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδες εχετε και οι δυο δικιο! Ηρεμια!
BucketheadGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειναι το θεμα αν το φυσας η οχι...αντι να παρεις 5 αντιγραφες παιρνεις ενα αυθεντικο..εγ αυτο κανω γιατι σεβομαι τη δουλεια ολων αυτων που κατασκευαζουν τα παιχνιδια και δε θελω να δινω τα λεφτα μου σε επιτηδειους που ουσιαστικα καρπωνονται χρηματα που δεν τους αξιζουν 1- οι προγραμματιστές πληρόνονται με τις ώρες που δουλεύουν. Από εκεί και πέρα, έχουν και ένα bonus του κ@λου αν το παιχνίδι φτάσει συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων. 2- όταν μάθουν οι εταιρίες να μην κάνουν δουλειές του ποδαριού και σταματήσουν να κυκλοφορούν ημιτελή προϊόντα, τότε να τις στηρίξω. Πρόσφατο παράδειγμα: πήρα την limited edition του Alone in the Dark (το οποίο μου αρέσει έτσι και αλλιώς) για να μάθω τι; Πως το ps3 έχει άλλη έκδοση τελικά με διαφορετικό gameplay/κίνηση/χειρισμό και πως δε θα βγει το update για το 360. Άρα η Atari είναι άλλη μία εταιρία που μπήκε στο προσωπικό μου blacklist άθλιων εταιριών--->δεν ακουμπάω ούτε ευρώ σε προϊόν που έχει επάνω το logo της εν λόγω εταιρίας. Σοβαρός gamer είναι και αυτός που δε θεωρεί τον εαυτό του ζώο και beta tester.
anthkout Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Απ'τη στιγμη που το δισκακει του 360 κοστιζει 1?... μπορεις να γραψεις 60-70 παιχνιδια αντι για 1 του PS3.. επισης μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καμια διαφορα στα γραφικα.. οποτε ΧΒΟΧ360 rulezzz!!
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ε καλά, δεν έχει 1 ευρώ. Οι καλές μάρκες έχουν κάτι λιγότερο από 2, εκτός κι αν πάρεις ντουζίνες δισκάκια για να σου έρθουν πιο φτηνά. Πλάκα πλάκα πάντως χθες καθόμουν και υπολόγιζα πόσα έχω δώσει 2 χρόνια τώρα για τα, εχμ, "αντιγραφικά" του 360. Γιατί δεν είναι μόνο τα δισκάκια που παίζω. Είναι κι αυτά που μου κάηκαν κατά την εγγραφή (ή μέχρι να μάθω τα γράφω), είναι το Pioneer 111 και το Samsung 162 για το PC αλλά και το Hitachi 47 για το 360 (αφού το original εμπρικαρίσθη κάποια στιγμή). Υπολογίζω κανα 150-200άρι ευρώ. Όσο 3-4 παιχνίδια. Καλά είναι.
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ε καλά, δεν έχει 1 ευρώ. Οι καλές μάρκες έχουν κάτι λιγότερο από 2, εκτός κι αν πάρεις ντουζίνες δισκάκια για να σου έρθουν πιο φτηνά. Πλάκα πλάκα πάντως χθες καθόμουν και υπολόγιζα πόσα έχω δώσει 2 χρόνια τώρα για τα, εχμ, "αντιγραφικά" του 360. Γιατί δεν είναι μόνο τα δισκάκια που παίζω. Είναι κι αυτά που μου κάηκαν κατά την εγγραφή (ή μέχρι να μάθω τα γράφω), είναι το Pioneer 111 και το Samsung 162 για το PC αλλά και το Hitachi 47 για το 360 (αφού το original εμπρικαρίσθη κάποια στιγμή). Υπολογίζω κανα 150-200άρι ευρώ. Όσο 3-4 παιχνίδια. Καλά είναι. Καλά είναι. Εγώ πρόσφατα υπολόγιζα πόσα έχω δώσει μόνο για arcade παιχνίδια και μου φάνηκαν πολλά. Όταν τα δίνεις λίγα λίγα δεν σου φαίνεται άλλά στο τέλος μαζεύονται. Βάλε και τα αντίγραφα, βάλε και τα original, περιφεριακά, συνδρομές κλπ. Μεγάλος κουβάς το 360!
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ναι, συνολικά έχουν φύγει πολλά λεφτά γιατί δεν είναι μόνο η κονσόλα η ίδια. Βάλε το καλώδιο VGA, βάλε τις μπαταρίες για τα χειριστήρια (επαναφορτιζόμενες και μη), το καλώδιο για τη φόρτιση, το wifi adapter, τη συνδρομή του Live και τις κάρτες με τα Live points, το μεγαλύτερο δίσκο που θέλω να πάρω (εν όψει update), 3 κιθάρες και τύμπανα από GH/Rockband (συν τα νέα Ion Drum Rocker, άλλα 350 ευρώ από κει). Δύσκολα τα πράγματα... τουλάχιστον με το πρώτο Xbox όλα ήταν πιο απλά. Αγόρασα την κονσόλα, έδωσα κι άλλα τόσα για τσιπάρισμα, μεγάλο σκληρό δίσκο, δεύτερο dvd-rom και joypad και καθάρισα. Τώρα όμως φεύγουν από παντού. Για παράδειγμα θέλω να πάρω άλλη μια επαναφορτιζόμενη από ebay (μετά από 2 χρόνια άρχισε να τα φτύνει) και το σκέφτομαι.
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μάματα. Και που να μην είχαμε και τις κόπιες, ούτε με δύο δουλειές δεν θα την βγάζαμε.
Apokleiros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) RESIDENT EVIL 5 http://www.gamersyde.com/news_7166_en.html Εχει να βογγιξει ο cell μετα επομενα παιχνιδια, NBA 2K9, FIFA 2009, RESIDENT EVIL 5. SILENT HILL ! Προβλεπω οτι αρχιζουν οι σφαλιαρες παλι! Απο το resident evil 5 για ps3 ουτε μια εικονα δεν εχουμε δει ακομη kai τωρα! Ολοι γελανε με τον παντοδυναμο CELL! Mαλλον θα γελαμε και στο μελλον αφου θα μπει και στο ps4! Ωχ, θα γελασει και ο καθε πικραμενος! Παντως στο wipeout hd psp καλα τα καταφερε ο cellakos, μπορεσε και το ετρεξε 60 fps σε 1080p!:lol: Να πω και οτi soul caliber και star wars ειναι χειροτερα στο ps3...Να δουμε και πιο παιχνιδι η namco θα βγαλει ιδιο και στις δυο κονσολες! Καποιοι πρεπει να το παρουν χαμπαρι και να ξυπνησουν απο το ΜΕΓΑ ΥΠΝΟ που εχουν πεσει ! To μηχανημα εχει βαλτωσει! Και ακομη δεν εχουν βγει τα ΤΕΡΑΤΑ του χβοχ 360! Τα χειροτερα ερχονται για το sony! Κατι ακουσα οτι θα βγει νεο folding home, αποκλειστικοτητα για το ps3! αυτα ειναι! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2008 από Apokleiros
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ακόμα δεν βαρέθηκες...;;ps3 vs 360 last year.. βρές κάτι άλλο να spamάρεις επιτέλους..
gherudos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 RESIDENT EVIL 5Εχει να βογγιξει ο cell μετα επομενα παιχνιδια, NBA 2K9, FIFA 2009, RESIDENT EVIL 5. SILENT HILL ! Μάλλον θα βογγήξει το ΧΒΟΧ360 σου απόκλειρε λόγω μιας παλιάς εξίσωσης: καλά γραφικά+υπερθέρμανση=RROD
Udontneed2know Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Ακόμα δεν βαρέθηκες...;;ps3 vs 360 last year..βρές κάτι άλλο να spamάρεις επιτέλους.. Αν και πλεον τον διαβαζω μονο απο quote αλλων, αναρωτιεμαι καποιες φορες για καποιους παλιους ps3-ακηδες (Blizard,Nonborn,Slay) ποσο χειροτεροι ηταν απο τον apokleiros ετσι ωστε να εχουν παρει μονιμο ban, και αυτος ακομα να μην εχει παρει.
Apokleiros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον θα βογγήξει το ΧΒΟΧ360 σου απόκλειρε λόγω μιας παλιάς εξίσωσης:καλά γραφικά+υπερθέρμανση=RROD Φημες λενε οτι το PRO 2009 στο ps3 ειναι οπτικα χειροτερο απο το 360! Ρε παιδια sorry αλλα ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ εχετε καταντισει!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις