Periklitos25 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι φαν της Ιταλίας και Αργεντινής,παιχταράδες Ισπανούς, Γερμανούς ,Σέρβους με το τσουβάλι αλλά ρε παιδιά αυτοί οι Βραζιλιάνοι είτε τους πάτε είτε όχι εχούν το κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Που κολανε όλλα αυτα ? Πολί απλά οι Ιαπωνέζοι είναι το αντίστοιχο για μένα με τους Βραζιλίανους στα video games.Ps2 αγόρασα μόνο για το προ αλλά στην πορεία ανακάλυψα τιτλους που δεν είχα παιξει στο PC πχ Metal Gear Solid,Grand Turismo,Okami,NBA 2K,God of War,Takken,Pro ev. soccer δεν λέω καλοί οι κακοί τίτλοι αλλά διαφορετίκοι σίγουρα απο ίδια και ίδια fps και strategy τ-ων PCs.Το Ps3 γιαυτά τα παιχνίδια το πήρα και σίγουρα με έχει καλυψει.Το Xbox360 να το πάρω γιατι?Να παίζω Gear of war -παίζω στο pc Call of duty -στο pc,Fear- στο pc,Bioshock- στο pc lost planet -στο pc συν αν εξαιρέσεις το Gear of War όλλα τα άλλα υπαρχουν και στο Ps3. Τέλως όσον αφορά τα games από το θείο... λέτε την μιση αλήθεια. 1)Τα περισσότερα παιχνίδια πλέον επικεντρόνονται στο το online κομμάτι πχ.για μενα οποιος παίξει στο Call of Duty 4 μονο το single mode είναι σαν να έχει παίξει το 1/3 του παιχνιδιού η ΦΙΦΑ ΠΡΟ κτλπ οπότε ότι κονσολα πάρει κάποιος καποια στιγμη θα αναγκαστεί να τα σκάσει για ένα παιχνίδι. 2)Κάτι άλλο που δεν το γνώριζα και έμεινα μ@κ@κ@ς είναι ότι για να παίξεις online στο Xbox 360 θα πρέπει να πληρλωσεις συνδρομή 50 euro .Και ειδικκά για ένα πιστιρικά είναι διδικασία αντε βγάλε πιστωτική pay pall δήλωσε άλλη χώρα γιατι το Eladistan δεν υποστηρίζεται αποτην microsft.Για μένα όταν τα σκας για έναν τίτλο 70 ευρω πρέπει η εκδότρια του τίτλου να είναι επεύθυνη για το online κομμάτι του.Αλλά κλασσική Αμερικανιά σου δίνω κάτι φτηνώ και σιγά σιγα θα στα πάρω απο δώ και άπο κει(hd-dvd,σκληρο δισκο,Wi-Fi κάρτα,gold silver συνδρομή) Σόρρυ αλλά όταν εγώ χωρίς καν συνδεση ADSL μπαίνω και παίζω MGS4,GTP,GTA4,Motostorm,nba 2k8 online μέσω Wi-Fi μόνο δικαιωμένος μπορώ να νιώθω για την επιλογή μου. 3)Παιχνίδια που δεν έχουν online px Uncharted(για μένα ότι καλύτερο έχω παίξει απο video games ) έχει μαγαζία να τα νοικίασεις για ένα Σ/κ με 3,4 ευρώ Για linux,Home,Dvix,Blu-rey κτλ δεν αναφέρω τίποτα γιατι δεν υπαρχει νομίζω λόγος οι ψαγμάνοι από Ηome cinema ξέρουν. Τέλος να αναφέρω ότι σκοπός σε καθε τι που αγοράζεις είναι να καλύπτει τις δικές ανάγκες δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο.Σαν να μαλωνει ένας που έχει το καλύτερο mp3 κινητό γιατί ακούει μουσική με έναν που έχει το καλύτερο κινητο-φωτατογραφικη και του αρέσει η φωτογραφία για το ποιο είνει κάλυτερο κινητό. Αυτά
mihranalthaqafi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το 360 θα το παρεις πολυ απλα για την τεραστια γκαμα παιχνιδιων του και για να παιξεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟ PS3 ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ. (κανε ενα απλο google search να καταλαβεις τι εννοουν ολοι εδω μεσα) Αν σε καλυπτουν τοσο πολυ τα exclusives του PS3 τοτε πασο, απλα να ξερεις πως οπως ανακαλυψες παιχνιδια για το playstation οταν το αγορασες για το προ, ετσι θα ανακαλυψεις και παιχνιδια (απειρα για καθε γουστο) που υπαρχουν και στο 360. Για το online ναι εχεις δικιο οτι ειναι λιγο βασανο η ολη διαδικασια ειδικα αν μιλαμε για μικρα παιδια, η ουσια ομως ειναι μια. Παιρνεις υπηρεσια αντιστοιχη και καλυτερη του ποσου που δινεις. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να το καταλαβεις αυτο ειναι να το χρησιμοποιησεις εστω και για ενα μηνα που στο δινει δωρεαν στην αρχη. Μιλαμε για αμμεση επαφη με ολους τους φιλους σου, δυνατοτητα invite σε game, sms η video chat real-time ο,τι παιχνιδι και να παιζεις, πανευκολο και ευχρηστο interface, γρηγορες ταχυτητες και μια εμπειρια πραγματικα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το ΠΣ3 (την εχω δοκιμασει, καλο το τσαμπα αλλα αν εχεις καλομαθει σε τετοιες υπηρεσιες...... παρακαλας την Σονυ να στο χρεωσει αλλα να σου δωσει κατι αντιστοιχο..) Στο τελος ειπες και την μεγαλυτερη αληθεια, απο την στιγμη που καλυπτει τις δικες σου αναγκες τι σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι.. Δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο απλα ο,τι βολευει τον καθενα.. Προσωπικη μου παντως αποψη ειναι οτι αν ο περισσοτερος κοσμος ηταν ενημερωμενος για το 360, τι προσφερει οσον αφορα υπηρεσιες παιχνιδια και χαρακτηριστικα, σε συνδιασμο με τα καλυτερα multi-platform και την -εξευτελιστικη- τιμη οπως εξελισσεται το πραγμα τοτε θα ειχαμε ενα εντελως διαφορετικο τοπιο στο τομεα των v.games
Apokleiros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Το 360 θα το παρεις πολυ απλα για την τεραστια γκαμα παιχνιδιων του και για να παιξεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟ PS3 ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ. (κανε ενα απλο google search να καταλαβεις τι εννοουν ολοι εδω μεσα) Αν σε καλυπτουν τοσο πολυ τα exclusives του PS3 τοτε πασο, απλα να ξερεις πως οπως ανακαλυψες παιχνιδια για το playstation οταν το αγορασες για το προ, ετσι θα ανακαλυψεις και παιχνιδια (απειρα για καθε γουστο) που υπαρχουν και στο 360. Για το online ναι εχεις δικιο οτι ειναι λιγο βασανο η ολη διαδικασια ειδικα αν μιλαμε για μικρα παιδια, η ουσια ομως ειναι μια. Παιρνεις υπηρεσια αντιστοιχη και καλυτερη του ποσου που δινεις. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να το καταλαβεις αυτο ειναι να το χρησιμοποιησεις εστω και για ενα μηνα που στο δινει δωρεαν στην αρχη. Μιλαμε για αμμεση επαφη με ολους τους φιλους σου, δυνατοτητα invite σε game, sms η video chat real-time ο,τι παιχνιδι και να παιζεις, πανευκολο και ευχρηστο interface, γρηγορες ταχυτητες και μια εμπειρια πραγματικα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το ΠΣ3 (την εχω δοκιμασει, καλο το τσαμπα αλλα αν εχεις καλομαθει σε τετοιες υπηρεσιες...... παρακαλας την Σονυ να στο χρεωσει αλλα να σου δωσει κατι αντιστοιχο..) Στο τελος ειπες και την μεγαλυτερη αληθεια, απο την στιγμη που καλυπτει τις δικες σου αναγκες τι σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι.. Δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο απλα ο,τι βολευει τον καθενα.. Προσωπικη μου παντως αποψη ειναι οτι αν ο περισσοτερος κοσμος ηταν ενημερωμενος για το 360, τι προσφερει οσον αφορα υπηρεσιες παιχνιδια και χαρακτηριστικα, σε συνδιασμο με τα καλυτερα multi-platform και την -εξευτελιστικη- τιμη οπως εξελισσεται το πραγμα τοτε θα ειχαμε ενα εντελως διαφορετικο τοπιο στο τομεα των v.games ΑΠΛΑ ΣΩΣΤΟΣ! Δεν απαντησα στον ps3fanboy φιλαρακο γιατι δεν ηθελα να διακινδυνευσω ενα τυχον ban μου , ετσι περιμενα να απαντηση καποιος αλλος για εμενα....thanks ονοματοσιδηροδρομε με εβγαλες απο τον κοπο με ορθα επιχειρηματα! -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 08 : 02 : 40----- Ειναι εμφανες απο που καταγεται! Προς mods, παρακαλω να μην τον κανουν ban, ειναι ενα δειγμα fanboy το οποιο ολοι μας μπορουμε να καταλαβουμε απο που προερχεται! Εχεις δικιο φιλαρακο, μονο ενα site ειναι καλυτερο στο να τρεφει τετοια fanboy! Ολοι το γνωριζουμε πιστευω.... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2008 από Apokleiros Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Xbox 360 vs PS3 Face-Off: Round 14 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=246129
Apokleiros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Eγω θελω να δω πως θα τα καταφερει το ps3 μετα, fallout3, brothers in arms, resident evil 5, fifa 2009, nba 2k9. Αυτη ειναι μια ωραια 5αδα και θα φανει εαν οντως το ps3 πλησιασε το xbox 360! Το συμπερασμα μου απο τις εικονες που ειδα οτι το ps3 στα περισοτερα ειχε πιο ξεπλυμενα χρωματα (αλλα μπορει να ειναι και απο σεταρισμα της TV ενας καλοπροερετος θα μπορουσε να πει) αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.
jimspy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ηθελα να ξερα .....ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ακομα να επαναλαμβανεστε ...... εχει γινει πλεον ''γραφικο'' το topic
Apokleiros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Φορουμ ειναι, στο οποιο αναλυουμε τα θεματα της επικαιροτητας. Σε οποιον δεν αρεσει να μαζευει κουβαδακια γιατι υπαρχουν και αλλες παραλιες! Κρινομαστε απο ολους για ολα καθε μερα. Οποιος δεν αντεχει ξερει ποια ειναι η λυση!
falconakias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου για αυτή την μονομαχία. Καταρχήν θέλω να ενημερώσω ότι έχω και τις δύο κονσόλες και είμαι ''Fun'' και των δυό (προτότυπο, ε! Από την μια το X-Box 360 έχει λίγο καλύτερα γραφικά από το Playstation 3 (προς το παρρόν, διότι είναι πολύ πιό δύσκολος ο προγραμματισμός στο Playstation 3). Επιπλέον μπορεί να συνδεθεί στην κάθε οθόνη του υπολογιστή μας, αφότου σου παρέχει την δυνατότητα να συνδεθεί σε VGA (εννοείτε και Scart, HDMI). Από την άλλη το Playstation 3 μπορεί να συνδεθεί μόνο σε Scart και HDMI. Το X-Box 360 διαθέτει 20Gb, 60Gb & 120Gb, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να βάλεις ένα κοινό δίσκο ή άμα το ''πειράξεις'' λιγάκι, δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 120Gb. To Playstation 3 διαθέτε με 40Gb και 80Gb σκληρό, με δυνατότητα να βάλεις ένα κοινό δίσκο (Sata) ότι μέγενθος θέλεις. Το Χ-Βοχ 360 έχει ένα κοινό Drive "DVD" χωρητικότητας που αγγίζει 15Gb, ενώ το Playstation 3 έχει το καινούργιο Drive ''Blu-Ray" που αγγίζει τα 50Gb. Το Playstation 3 έχει ενσωματωμένο Wi-Fi ενώ το X-Box 360 πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά 69 ευρώ. Στο Playstation 3 έχει δωρεάν Online Play ενώ το X-Box 360 πρέπει να πληρώνεις 50 ευρώ το μήνα (Το PS3 έχει και Web Browser. Στο Playstation 3 έχει ένα πανίσχυρο επεξεργαστή (Cell) με 7 πυρήνες, ενώ το X-Box 360 έχει το (Xeon) με τρεις πυρήνες. Το GamePlay στις κονσόλες είναι σχεδόν το ίδιο. Winner: Και οι δύο! Το Playstation 3 είναι το μέλλον (τουλάχιστον 6-7 χρόνια), όταν θα ''μαθευτεί'' όλος ο προγραμματισμός και οι δυνατότητες του. Το Χ-Box 360 είναι 2 φορές καλύτερο για το παρρόν και για ακόμα 2-3 χρόνια.
Federer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αναλυση εντελως "παιδικη" θα ελεγα εγω...Τα highlights που εντοπισα: 1)"Στο Playstation 3 έχει ένα πανίσχυρο επεξεργαστή (Cell) με 7 πυρήνες, ενώ το X-Box 360 έχει το (Xeon) με τρεις πυρήνες." (τον εχω 7cm ενω εσυ 3cm στυλ ηταν αυτο που ειπες) 2)Το Χ-Βοχ 360 έχει ένα κοινό Drive "DVD" χωρητικότητα ς που αγγίζει 15Gb, ενώ το Playstation 3 έχει το καινούργιο Drive ''Blu-Ray" που αγγίζει τα 50Gb 3)Το Playstation 3 είναι το μέλλον (τουλάχιστον 6-7 χρόνια), όταν θα ''μαθευτεί'' όλος ο προγραμματισμός και οι δυνατότητες του. Το Χ-Box 360 είναι 2 φορές καλύτερο για το παρρόν και για ακόμα 2-3 χρόνια.(εχουμε 2008 ξερεις...οχι 2011...και σε 6-7 χρονια το hardware του ps3 δεν θα κανει ουτε για ταπερακι)
furious99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μεγάλο μέρος των πωλήσεων που κάνει το PS3 ειδικά στην Ελλάδα οφείλεται στο blueray... Όταν βγουν προσιτής τιμής blueray players των 50-100 ευρώ, δε θα παίρνει κανείς το PS3 γι΄αυτό το λόγο... Τώρα όποιος ψωνίζει μια HD TV παίρνει και ένα PS3 να δει blueray (σου λέει θα νοικιάζω και κανένα παιχνίδι αφού δεν έχει σπασμένα, ή δε θα παίζω καθόλου! )... Οπότε συγκρίνετε πλέον διαφορετικές συσκευές: παιχνιδοκονσόλα με παιχνιδοκονσόλα+blueray player , μετά την πλήρη επικράτηση του blueray...
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτή η μόδα να μην βάζουν αβατάρ είναι πολύ ενοχλητική... με μπερδεύει.
pantnick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 you forum whore... To μόνο που κρατάει τον περισσότερο κόσμο (και εμένα) στο xbox είναι τα αντίγραφα...Καθαρά. Αν σπάσει το ps3 θα περάσει μπροστά.'Όχι οτι μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα περισσότερο απο το xbox(απεναντίας θα έλεγα) απλά έχει το ελαφρυντικό (να δούμε για πόσο ακόμα) οτι είναι πιο φρέσκια κονσόλα με χαρακτηριστικά που απ οτι λένε έχουν μέλλον (το οποίο κάποτε τελειώνει όμως..)
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Τι λέει ο άνθρωπος για να δικαιολογήσει τα 500?...
pantnick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 μπορώ κ καλύτερα αλλα πάλι μάταια... no excuse...
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 you forum whore...To μόνο που κρατάει τον περισσότερο κόσμο (και εμένα) στο xbox είναι τα αντίγραφα...Καθαρά. Αν σπάσει το ps3 θα περάσει μπροστά.'Όχι οτι μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα περισσότερο απο το xbox(απεναντίας θα έλεγα) απλά έχει το ελαφρυντικό (να δούμε για πόσο ακόμα) οτι είναι πιο φρέσκια κονσόλα με χαρακτηριστικά που απ οτι λένε έχουν μέλλον (το οποίο κάποτε τελειώνει όμως..) Εγώ σου λέω ότι και αντίγραφα να βγούνε στο ps3 δεν θα περάσει σε πωλήσεις το 360. Και εξηγώ: πες ότι βγαίνει τρόπος ώστε α παίζει αντίγραφα το ps3 για πες μου ποιος θα πάει να δώσει 200 - 300 για blu-ray recorder + 20 ευρώ για κάθε άδειο δισκάκι blu-ray ώστε να παίζει αντίγραφα στο ps3. Και μην μου πεις ότι με το που θα βγούνε(Αν βγούνε...) αντίγραφα στο ps3 θα πέσουν οι τιμές των blu-ray recorders & blu-ray discs γιατί αυτό είναι καθαρά θα... θα... θα... Ή Θα πάει ο κάθε ένας να αγοράζει αντίγραφα από μαγαζιά που θα τα κοστολογούν άνω των 20 ευρώ αφού το κάθε άδειο δισκάκι θα κοστίζει άδειο15 - 20 ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις