anamenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 popdex ειλικρινά έχεις αρχίσει και γίνεσαι γραφικός, οι ήττες πάντως για το αγαπημένο σου σύστημα δεν έχουν τελειωμό...
popdex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 popdex ειλικρινά έχεις αρχίσει και γίνεσαι γραφικός, οι ήττες πάντως για το αγαπημένο σου σύστημα δεν έχουν τελειωμό... Εσύ με προσβάλλεις χωρίς λόγο, εγώ είμαι γραφικός... Δεν πας να τρολλάρεις λίγο στο thread του PES καλύτερα; @papeipa το ότι δεν ξέρεις τί να το κάνεις είναι μάλλον δικό σου θέμα. Δεν φαντάζομαι ότι περίμενες το Baja τόσο καιρό.
MiltoZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το trend είναι ανάποδο: πέρσι σχεδόν όλα τα multi-platform ήταν αισθητά καλύτερα στο 360, φέτος οι διαφορές στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μηδαμινές και σε μερικά παιχνίδια το PS3 είναι καλύτερο. Ωπα κάτσε. Μου κανει εντύπωση αυτό που λες γιατί απ' όσο θυμάμαι στις σχετικές συγκρίσεις 9 στα 10 παιχνίδια ήταν σαφώς καλύτερα στο 360. Πότε πρόλαβε ν' αλλάξει αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Γύρισα λίγες σελίδες πίσω μήπως βρω κάτι σχετικό και είδα αυτό για παράδειγμα και δεν βρήκα κάποιο παιχνίδι που να είναι καλύτερο στο ps3.
polakis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα popdex δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εμένα προσωπικά, που είμαι κάτοχος και των 3 κονσολών έχω να σου πω το εξής. Το ps3 και το wii μου είναι στο ράφι άθικτα εδώ και ένα χρόνο. Το trend που λες δεν έχει αλλάξει. Πέρσυ όλα τα multiplatform, πλην Oblivion (1,5 χρόνο μετα βέβαια και αφού στο 360 έγινε port μέσα σε 3 μήνες από το pc), ακόμα και σε παιχνίδια που θεωρούνταν της σόνυ όπως devil may cry, ridge racer κλπ, είχαμε εμφανές χειρότερο αποτέλεσμα στο ps3. Ακόμα και τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά την κατάσταση αυτή. Και παραθέτω τους εξής τελευταίους τίτλους: Top spin 3, Battlefield Bad Company, Unreal Tournament και άλλα πολλά που βαριέμαι να αναφέρω. Το μοναδικό ίδιο στα μάτια μου ήταν το Burnout αλλά σιγά το παιχνίδι. Ποιός ασχολήθηκε και το έπαιξε? Ακόμα και στο ντεμο του φιφα09 αλλά και eternal sonata τα πράγματα είναι χειρότερα και πάλι στο ps3. Και έπεται συνέχεια, είμαι σίγουρος γιαυτό... Πέρσυ η σονυ μας είπε ότι το motorstorm χρησιμοποιεί το 25% του ps3. To motorstorm 2 που έπαιξα, ήταν χάλια. Αυτό πόσο δύναμη χρησιμοποίησε από τον Cell? Παραμύθια μας πουλάνε? Ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής! Ή θα βολοδέρνω στο Home που θα είναι unplayable και θα σέρνεται? Σόρρυ αλλά τα ps3, wii πάνε για πούλημα. Κρίμα για τις 2 εταιρίες... Μόνο 360 υπάρχει αυτή την στιγμή. Όχι θα περιμένω κανά 2-3 χρόνια τα 1-2 exclusive της Σόνυ... Έλεος πια... Κι όσο για το άχρηστο blu-ray: Βαρέθηκα να πηγαίνω Ραφήνα να νοικιάζω! Mkv από pc και ξερό ψωμί... Άντε και καλό big planet για χοροπηδητά με τα παιδάκια Όχι θα κάτσω να περιμένω να παίξω για 75η φορά το πρωτότυπο wipeout με γραφικά psp ή να παρακολουθήσω (γιατί να παίξω δεν το βλέπω από τα πολλά βίντεο) για 80η φορά τον τερματισμό του MGS4, ένα παιχνίδι που ήδη ο κόσμος του ξέχασε και το έβαλε στο ράφι...Κρίμα Σόρρυ αλλά ΠΟΥΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Το άλλο το είδατε? Στην ευρώπη πέρασε ΠΡΩΤΟ σε πωλήσεις το 360. Ορίστε και η απόδειξη. Και επειδή πολλοί από εδώ θα πούνε σάϊτ είναι αυτό που βλέπεις για συγκριτικά πωλήσεων θα τους παρακαλούσα να μου πούνε ποιο "σωστά" & αντικειμενικά σάϊτ με συγκριτικά πωλήσεων των κονσολών νέας γενιάς. Μ' αρέσει που οι ps3funs λέγανε ότι από αρχές του 2008 το ps3 θα σκίσει σε πωλήσεις το 360. Ακόμα περιμένω να το δω αυτό παρόλο που όπου να ναι τελειώνει το 2008. Μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν(Οι ps3funs) ότι σ' αυτή τη γενιά το ps3 είναι ο χαμένος(Τρίτη και κατά ιδρωμένη) της υπόθεσης. Και αυτό γιατί: 1. Σχεδόν όλα τα multi platform games βγαίνουν καλύτερα στο 360 παρά στο ps3(Με κάποιες πολύ λίγες εξαιρέσεις) 2. Οι πωλήσεις και σε hardware(Κονσόλες) αλλά και σε software(games). 3. Ποικιλία παιχνιδιών. Κ.τ.λ... Συμπέρασμα: Το ps3 είναι καλό μόνο σαν blu-ray player που στην ουσία τώρα ποια μπορείς να πάρεις ένα blu-ray player deck με 210 ευρω και με 450ευρω που έχει το ps3. Καθότι τώρα ποια μετά απ' όλα αυτά τα συγκριτικά το ps3 είναι κατά κύριο λόγο player και μετά κονσόλα παιχνιδιών... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2008 από JUST-GAMER
S_DECATHLON Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Το άλλο το είδατε? Στην ευρώπη πέρασε ΠΡΩΤΟ σε πωλήσεις το 360.Ορίστε και η απόδειξη. Και επειδή πολλοί από εδώ θα πούνε σάϊτ είναι αυτό που βλέπεις για συγκριτικά πωλήσεων θα τους παρακαλούσα να μου πούνε ποιο "σωστά" & αντικειμενικά σάϊτ με συγκριτικά πωλήσεων των κονσολών νέας γενιάς. Μ' αρέσει που οι ps3funs λέγανε ότι από αρχές του 2008 το ps3 θα σκίσει σε πωλήσεις το 360. Ακόμα περιμένω να το δω αυτό παρόλο που όπου να ναι τελειώνει το 2008. Μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν(Οι ps3funs) ότι σ' αυτή τη γενιά το ps3 είναι ο χαμένος(Τρίτη και κατά ιδρωμένη) της υπόθεσης. Και αυτό γιατί: 1. Σχεδόν όλα τα multi platform games βγαίνουν καλύτερα στο 360 παρά στο ps3(Με κάποιες πολύ λίγες εξαιρέσεις) 2. Οι πωλήσεις και σε hardware(Κονσόλες) αλλά και σε software(games). 3. Ποικιλία παιχνιδιών. Κ.τ.λ... Κατα ποσο ειναι εμπιστες αυτες οι μετρησεις...?
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Άλλοι θα σου πούνε ότι είναι αρκετά έμπιστες άλλοι πάλι θα σου πούνε ότι μόνο έμπιστες δεν είναι και άλλοι θα σου πούνε ότι όλα αυτά είναι αντικειμενικά και πάει λέγοντας...
Udontneed2know Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Κατα ποσο ειναι εμπιστες αυτες οι μετρησεις...? 0% ειναι το ποσοστο που ψαχνεις, τουλαχιστον για το συγκεκριμενο site, το οποιο βασικα ειναι ενα fanboyistiko site για 360 που και καλα μετραει τις πωλησεις, να φανταστεις για ποσο ανεκδοτο μιλαμε, οταν ειχαν πρωτοανοιξει δειχναν εναν counter που μετρουσε real time τις πωλησεις!!!. Οι τυποι ειναι μονο για γελια λοιπον, δεν κραταν καν τα προσχηματα , δειχνουν το 360 πανω κατω στις πωλησεις που εχει, κοβουν 4 εκκατομυρια απο το PS3 και 9!!!! εκκατομυρια απο το Wii και μετα θελουν να λεγονται και site που μετραει τις πωλησεις. Μ' αρέσει που οι ps3funs λέγανε ότι από αρχές του 2008 το ps3 θα σκίσει σε πωλήσεις το 360. Ακόμα περιμένω να το δω αυτό παρόλο που όπου να ναι τελειώνει το 2008. εγω ολο απο πανω το βλεπω... http://vgchartz.com/hwcomps.php?cons1=Wii®1=All&cons2=PS3®2=All&cons3=X360®3=All&start=39453&end=39712 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2008 από Udontneed2know
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ναι έχεις δίκιο udontneed2know... Γι' αυτό ακόμα είναι τρίτο σε παγκόσμιες πωλήσεις(Όπως πάντα ήτανε) με βάση το σάϊτ που λες το ps3... Ειδικά σε πωλήσεις παιχνιδιών το 360 είναι πρώτο παρόλο που μπορείς να παίξεις και αντίγραφα(Άρα δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις το αυθεντικό παιχνίδι για να ανέβουν οι πωλήσεις...) ενώ στο ps3 είναι μονόδρομος τα αυθεντικά παιχνίδια. Call of duty 4(Με κάτι μίνες μείον στο 360 αφού η μέτρηση είναι μέχρι 18/12/2007 στο 360 και μέχρι 13/4/2008 στο ps3) Grand theft auto 4 Need for speed(Prostreet) Soul calibur 4 Και σε πολλά άλλα παιχνίδια... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2008 από JUST-GAMER
S_DECATHLON Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 0% ειναι το ποσοστο που ψαχνεις, τουλαχιστον για το συγκεκριμενο site, το οποιο βασικα ειναι ενα fanboyistiko site για 360 που και καλα μετραει τις πωλησεις, να φανταστεις για ποσο ανεκδοτο μιλαμε, οταν ειχαν πρωτοανοιξει δειχναν εναν counter που μετρουσε real time τις πωλησεις!!!. Οι τυποι ειναι μονο για γελια λοιπον, δεν κραταν καν τα προσχηματα , δειχνουν το 360 πανω κατω στις πωλησεις που εχει, κοβουν 4 εκκατομυρια απο το PS3 και 9!!!! εκκατομυρια απο το Wii και μετα θελουν να λεγονται και site που μετραει τις πωλησεις. εγω ολο απο πανω το βλεπω... http://vgchartz.com/hwcomps.php?cons1=Wii®1=All&cons2=PS3®2=All&cons3=X360®3=All&start=39453&end=39712 Ρε φιλε τι σε νοιαζουν οι πωλησεις και τα σχετικα...Εσυ εμεινες ευχαρηστιμενος απο την κονσολα σου?? αυτο μετραει... Τι σημασια εχουν οι πωλησεις... Πληροφοριακα εγω απο το 360 εμεινα απολυτα ικανοποιημενος!!! Αυτη ειναι η ουσια..!!! Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με το PLAYSTATION με γεια σου και χαρα σου....
Udontneed2know Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι έχεις δίκιο udontneed2know... Γι' αυτό ακόμα είναι τρίτο σε παγκόσμιες πωλήσεις(Όπως πάντα ήτανε) με βάση το σάϊτ που λες το ps3... και τι σχεση εχει αυτο πρωτον με αυτο που ειπες εσυ (που σου εδειξα οτι εισαι λαθος) και δευτερον με τα νουμερα απο το μουφα site που εδωσες. Οι αληθειες ειναι οι εξης: Το ps3 το 2008 εχει πουλησει περισσοτερες κονσολες απο το 360 Το ps3 Παροτι πουλαει περισσοτερο το 2008 ειναι ακομα τριτο στην καταταξη Τα νουμερα του nexgenwars ειναι βγαλμενα απο την φαντασια τους. Ρε φιλε τι σε νοιαζουν οι πωλησεις και τα σχετικα...Εσυ εμεινες ευχαρηστιμενος απο την κονσολα σου?? αυτο μετραει... ρωτησες αν ειναι αξιοπιστες οι συγκεκριμενες μετρησεις και σου απαντησα.
popdex Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ωπα κάτσε. Μου κανει εντύπωση αυτό που λες γιατί απ' όσο θυμάμαι στις σχετικές συγκρίσεις 9 στα 10 παιχνίδια ήταν σαφώς καλύτερα στο 360. Πότε πρόλαβε ν' αλλάξει αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Γύρισα λίγες σελίδες πίσω μήπως βρω κάτι σχετικό και είδα αυτό για παράδειγμα και δεν βρήκα κάποιο παιχνίδι που να είναι καλύτερο στο ps3. Δεν έχει νόημα να κάνει η συζ'ητηση κύκλους γύρω από τα ίδια πράγματα. Ο λόγος που αντέδρασα ήταν γιατί χρησιμοποιήθηκε ένα αδιάφορο και άγνωστο παιχνίδι ως εκπρόσωπος της κατάστασης του 3rd party development στο PS3 καθώς και ως αφορμή για τα γνωστά εξυπνακίστικά σχόλια περί των δυνατοτήτων της κάθε κονσόλας. Και μου φάνηκε διπλά ειρωνικό να γίνεται αυτό τις ίδιες μέρες που ένα άλλο παιχνίδι του PS3 και μάλιστα παρόμοιου είδους (με την ευρεία έννοια...) έχει μαζέψει τα καλύτερα σχόλια για τα γραφικά του. Όσο για αυτό που είπα, ήμουν ξεκάθαρος και επιμένω: οι διαφορές μέχρι πέρσι ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά αισθητές ενώ φέτος αυτό ισχύει σε πολύ μικρότερο βαθμό. Δεν είπα ότι αντιστράφηκε η κατάσταση. Αν θες ένα παράδειγμα καλύτερης βερσιόν στο PS3 θα πω το GTA4 και αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη με την οποία συμφωνεί το IGN. Το ξέρω ότι θα διαφωνήσεις γιατί τα έχουμε ξαναπεί. Εν πάση περιπτώσει ούτε απόλυτος είμαι ποτέ στα post μου, ούτε αγενής αν δεν προκληθώ. Σε όποιους δεν αρέσουν ας μην τα διαβάζουν.
Apokleiros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Mετα απο 1 μηνα, πιστος στο ραντεβου μου με το insomnia και με την παντα σκληρη κριτικη που ασκουσα καποτε για το χβοχ (βασιζομενος στα λιγα που μας προσφερε και αναμονη της μεγαλης υποσχολογιας της sony) αλλα τωρα για το μηχανημα της sony που τοσο πολυ εχει πικρανει τους οπαδους της. Γιατι μην ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι που κραζουμε (μεγαλοποιουμε την καταντια της sony) ειμασταν οπαδοι της απο μικρα παιδια .Δεν θα πω πολλα σημερα αν και εχω πολλα να πω, ολο αυτο τον καιρο παρακολουθουσα, απλα βλεπω οτι καποιοι ακομη και τωρα αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα. Anyway πρωτη μερα σημερα μην χαλασουμε τις καρδιες μας!
bahamut zero Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 καλα ρε udontneed2know πλακα μας κανεις?μηπως θα μας πεις οτι το ps3 ειναι και πρωτο?ειπαμε και εγω εχω ps3 αλλα οχι κι ετσι...οσο για τη βλακεια που ειπες για το vgchartz γιατι σου φαινεται περιεργο οτι το ps3 ειναι τριτο αν και οι πωλησεις του το 2008 ηταν μεγαλυτερες?μηπως νομιζεις οτι και οι 2 κονσολες βγηκαν το 2008?απλα μικρυνε η διαφορα μεσα στο 2008..ειπαμε να λεμε και κανενα ακυρο που και που αλλα οχι κι ετσι
Udontneed2know Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 καλα ρε udontneed2know πλακα μας κανεις?μηπως θα μας πεις οτι το ps3 ειναι και πρωτο?ειπαμε και εγω εχω ps3 αλλα οχι κι ετσι...οσο για τη βλακεια που ειπες για το vgchartz γιατι σου φαινεται περιεργο οτι το ps3 ειναι τριτο αν και οι πωλησεις του το 2008 ηταν μεγαλυτερες?μηπως νομιζεις οτι και οι 2 κονσολες βγηκαν το 2008?απλα μικρυνε η διαφορα μεσα στο 2008..ειπαμε να λεμε και κανενα ακυρο που και που αλλα οχι κι ετσι ξαναδιαβασε τοτε οτι εγραψα, γιατι τιποτε απο αυτα που λες δεν ειπα, μαλλον μονος σου εβγαλες συμπερασματα για μενα, τι ακριβως "ακυρο" δηλαδη διαβασες απο εμενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις