klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Πήρες 360; Με γειες (εκτός και το είχες, οπότε, "με αντοχές") Έχει κάνα χρόνο ;p Αλλα δεν τολμούσα να το ανοίξω με τις ζέστες.. Τώρα με τα πρωτοβρόχια γονάτισα το ninja gaiden 2, dmc4, bourne conspiracy, top spin 3 και έρχονται και άλλα.. Gamertag παραείναι προφανές ;p αλλα δεν έχω ίντερνετ ακόμα σπίτι μιας και μετακόμια πριν μερικές μέρες και περιμένω ακόμα.. :\ (γι αυτό βασικά και έπιασα το 360)
mpohom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ωπ, grammar police raid και έτσι; Προσέλαβαν ορθογράφους στο ινσομνια να μας διορθώνουν τα κείμενα; τρελή εξυπηρέτηση! Μπα μη νομιζεις αφιλοκερδως το κανω , εγω και ο τζιμακος μειναμε.
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Gamertag παραείναι προφανές ;p αλλα δεν έχω ίντερνετ ακόμα σπίτι μιας και μετακόμια πριν μερικές μέρες και περιμένω ακόμα.. :\ (γι αυτό βασικά και έπιασα το 360) πότε βάζεις να σε παίξω ένα top spin;;;
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα γιατί έβαλα ιδιόκτητο και έχει αναμονή :\ Top spin... huh... custom characters εννοείται!! Ανεβάζω τον παικταρά μου με το ??-0 streak μέχρι τώρα.. Μέχρι να μπεί το ίντερνετ θα είναι ένας αξιοπρεπέστατος 75ρης.. Beware!
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Άρα ήρθε η ώρα να το βάλω και εγώ που ούτε έχω παίξει ακόμα...
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Άρα ήρθε η ώρα να το βάλω και εγώ που ούτε έχω παίξει ακόμα... Ίσα που προλαβαίνεις ;p
privateer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Baja: Edge of Control Console Comparison http://www.gametrailers.com/player/40309.html IGN 360 review. 6.9 http://xbox360.ign.com/articles/912/912261p1.html 5.5 Presentation Menus are sluggish, load times are long and tutorials are thin. Very little character throughout. 6.0 Graphics The focus is clearly on the physics, not the graphics. Textures and lighting arenʼt great, although the environments impress. 7.0 Sound Vehicles and effects sound good, but the odd soundtrack alternates between Spanish guitar and boring angst-rock. 6.0 Gameplay learning curve is rough, and there are problems with hit detection and career pacing. Once you get the hang of it, endurance races can be fun. 7.5 Lasting Appeal The difficulty level and length of the career ensures that youʼll be chipping away at Baja for a while. And the multiplayer is a sure draw. PS3 IGN Review 4.9 http://ps3.ign.com/articles/912/912274p1.html 5.5 Presentation Menus are sluggish, load times are long and tutorials are thin. Very little character throughout. 2.0 Graphics Dude, where's my anti-aliasing? Cars are pixellated and the framerate is all over the place. This does not look like a PS3 game. 7.0 Sound Vehicles and effects sound good, but the odd soundtrack alternates between Spanish guitar and boring angst-rock. 6.0 Gameplay learning curve is rough, and there are problems with hit detection and career pacing. Once you get the hang of it, endurance races can be fun. 7.5 Lasting Appeal The difficulty level and length of the career ensures that youʼll be chipping away at Baja for a while. And the multiplayer is a sure draw.
papeipa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το ειδα και εγω χθες το βιντεακι και πραγματκα εχασα μπαλα... οι διαφορες φαινονται μεχρι και απο το SD βιντεο.....κριμα για το Ps3, ποσα χρονια εχουν περασει απο την κυκλοφορια του?
Pytzamarama Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Eternal Sonata 360 PS3 (καμποσους μηνες μετα...)
popdex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το ειδα και εγω χθες το βιντεακι και πραγματκα εχασα μπαλα... οι διαφορες φαινονται μεχρι και απο το SD βιντεο.....κριμα για το Ps3, ποσα χρονια εχουν περασει απο την κυκλοφορια του? Γουάου, ένα παιχνίδι το οποίο δεν πρόκειται να παίξει κανείς έχει χειρότερα γραφικά στο PS3!!! Stop the presses...
man_of_the_moon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Γουάου, ένα παιχνίδι το οποίο δεν πρόκειται να παίξει κανείς έχει χειρότερα γραφικά στο PS3!!! Stop the presses... Τα ιδια εχεις να πεις και για το eternal sonata ? Τεσπα.. συμφωνω οτι ειναι ενας τιτλος αδιαφορος το Baja.. αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακομα γιατι σε εναν τιτλο με τραγικα γραφικα δεν καθησαν να το φτιαξουν να δειχνει ιδιο και στις δυο εκδοσεις ?
mihranalthaqafi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 το θεμα δεν ειναι οτι ενα ασχετο παιχνιδι εχει πολυ καλυτερα γραφικα στο 360 απο το PS3 το θεμα ειναι οτι το trend εχει γινει pattern και το *ps3 πλεον, αν και 2 χρονια στην αγορα, εχει ακομα χειροτερα γραφικα απο το 360!! και με την μιση τιμη!! Εστω μπορει να μην σε νοιαζει το συγκεκριμενο παιχνιδι οταν βγουν ομως τα COD, Pro, Fifa, Nba 2k κλπ εκει να σε δω.. Υ.Γ. Ειλικρινα ποτε δεν περιμενα το 360 ακομα και τοσα χρονια μετα να εχει καλυτερα γραφικα απο το PS3 στα ΙΔΙΑ παιχνιδια
popdex Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 το θεμα δεν ειναι οτι ενα ασχετο παιχνιδι εχει πολυ καλυτερα γραφικα στο 360 απο το PS3 το θεμα ειναι οτι το trend εχει γινει pattern και το *ps3 πλεον, αν και 2 χρονια στην αγορα, εχει ακομα χειροτερα γραφικα απο το 360!! και με την μιση τιμη!! Εστω μπορει να μην σε νοιαζει το συγκεκριμενο παιχνιδι οταν βγουν ομως τα COD, Pro, Fifa, Nba 2k κλπ εκει να σε δω.. Υ.Γ. Ειλικρινα ποτε δεν περιμενα το 360 ακομα και τοσα χρονια μετα να εχει καλυτερα γραφικα απο το PS3 στα ΙΔΙΑ παιχνιδια Όχι, το θέμα είναι ότι και στο 360 που έχει πολύ καλύτερα γραφικά το παιχνίδι πάλι χάλια είναι. Το trend είναι ανάποδο: πέρσι σχεδόν όλα τα multi-platform ήταν αισθητά καλύτερα στο 360, φέτος οι διαφορές στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μηδαμινές και σε μερικά παιχνίδια το PS3 είναι καλύτερο. Την ίδια εβδομάδα που στο PS3 βγαίνει το Wipeout HD με εκπληκτικά γραφικά σε 1080p@60fps δεν ξέρω ποιον πρέπει να απασχολούν οι γραφικές επιδόσεις του Baja. Όταν σχεδόν όλοι οι άλλοι έχουν προσαρμοσθεί στο δύσκολο hardware του PS3 τα γραφικά του Baja δεν προσφέρονται για άλλα συμπεράσματα πέρα από την ικανότητα των δημιουργών του.
papeipa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε popdex και εμεις κατοχοι πσ3 ειμαστε και δυστηχως δεν ξερουμε γιατι το πηραμε και τι να το κανουμε!!!!Παιχνιδια πλεον μονο στο 360 PC και HD ταινιες απο το pc συνδεδεμενο με hdmi στην lcd!!!Τωρα αν μερικοι δεν μπορουν να δουν την πραγματικοτητα.....δηλαδη να πληρωσω 70 ευρω για μια εκδοση χειροτερη κατα πολυ για ενα παιχνιδι...ενω το απολαμβανω στην αρτιοτερη μορφη του και τσαμπα....κατσε να παιζεις wipeout στα 1080p
Προτεινόμενες αναρτήσεις