Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με κράζεις για μόλις ενα ορθογραφικό, οκ φοβερό επιχείρημα για το thread.
και μη μου συγκρίνεται
πιτσιρίκη

lets leave it at that.

το οτι δεν βγήκε δε σημαίνει οτι δε μπορώ να έχω γνώμη για αυτό. έτσι δεν κάνατε κ εσείς με το ps3;

Ποιοι εμείς?αν εσύ έχεις μπει στην φαση εμείς / εσείς,δεν φταιει κανείς.

δν κατάλαβα το point σου, για εμένα και κάποια μερίδα του αγοραστικού κοινού είναι καγκούρικο, δεν είπα οτι δεν είναι διασκεδαστικό. και είπα είναι για τη μάζα.

Ναι αλλα η συντριπτική πλειοψηφία(gamers,press) το θεωρεί απο τα κορυφαιότερα games,το τί λές εσύ και μια μερίδα κόσμου για το halo,η το metal gear solid,η το mario κλπ.έχει λίγη εώς καμμία σημασία.

είπα εγώ για τεμπέληδες προγραμματιστές; απλά είπα οτι είναι απάλευτος ο παράλληλος προγραμματισμός του. wtf? διάβαζε τι γράφω και μην ερμηνεύεις ότι θέλεις όπως το θέλεις.

Θεώρησες a priori οτι είναι ισχυρότερο χωρίς να υπάρχει ούτε ένα δείγμα γραφής που να το αποδεικνυει.

πρώτη φορά το ακούω, αν ισχύει ζητώ συγνώμη για την ανακρίβεια και είναι μαλακία και αυτό.

Yup ισχύει.Kαι με 34 euros αμα λάχει.

http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_nkwZxboxQ20liveQ20goldQQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ

κάπου εδώ έχασες τον σαρκασμό εις βάρος των ps3 fuboys...

Οκ.

το yellowdog, whatever...

Πιστεψε με η μάζα δεν έχεί καμμία απολύτως ιδέα για το τι σημαινει yellowdog.

Το λάθος που συμβαίνει τελευταία,είναι οτι πολλοί παραλληλίζουν τα δικα τους tech βίτσια και επιθυμίες με καίριες απαιτήσεις.

ΔΕΝ κανει μια κονσολα καλύτερη ουτε το yellowdog,ουτε το folding,ούτε ένας browser,ουτε το Blu ray,ουτε το 1,3 στο hdmi,ουτε τιποτα απο αυτες τις περιττές κατ'εμε μπούρδες.

Μια κονσόλα καλύτερη απο μία άλλη την αναδυκνείει το software.(ποικιλία,ποιότητα,ποσοτητα,λειτουργικότητα,αποκλειστικότητα)

To PS2 και το PS1 είναι η περίτρανη απόδειξη των παραπάνω.

Αυτη την στιγμή και στο άμμεσο μέλλον,2 χρονια μετα την κυκλοφορία του PS3 και 3 μετα την κυκλοφορία του 360,το PS3 σε θέμα software χωλαίνει σαφέστατα σε σχέση με το 360.

Εμένα λίγο με ενδιαφέρει γιατι έχω και τις 2 κονσόλες,οπότε ότι και να να προκύψει είμαι καλυμμενος, αλλα αν προσεγγίσω όσο το δυνατον περισσότερο την αντικειμενική κρίση/οπτική γωνία,και με βάση την εμπειρία μου με τα video games..

Τhat's the awful truth.(for some)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ten-ten απ'ότι φαίνετε πάνω σε οτιδήποτε φέρει το λογότυπο της m$, το χρησιμότερο πράγμα είναι το reset :P

πλακίτσα, πλακίτσα μη με φάτε :P

για να είμαι ειλικρινείς τόσο χοντρό κατασκευαστικό λάθος περίμενα απο sony, μια κ τα delays της κυκλοφορίας του ps3 έρχονταν απανωτά, και όχι απο m$ που πήρε τον πούλο με το 1ο xbox.

εκτίμηση και διακαής προσωπικός πόθος.

κονσόλα απο apple... τελος. θα πάθουμε επιληψία απο το interface...

Δημοσ.

@ lomar

Το PS3 είναι μια τυπική κονσόλα από άποψη hardware με την έννοια του ότι είναι one-off αρχιτεκτονική με την απαραίτητη απότομη καμπύλη εκμάθησης και μάλλον καμία χρησιμότητα μετά το τέλος της ζωής της κονσόλας - και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί έντονα παραδοσιακούς PC developers όπως ο Gabe Newell.

Το 360 από την άλλη έχει έντονη συγγένεια με το PC και αυτό είναι κάτι που έχει το βοηθήσει πάρα πολυ. Με τη γιαπωνέζικη σκηνή development να υποχωρεί ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια από κάθε άποψη (ασχολούνται με το PS2 & το DS ffs) πολλές δυτικές εταιρείες με κουλτούρα και background στα PC έχουν μπει δυναμικά στις κονσόλες και αυτοί προτιμούν συνήθως το πιο οικείο για τους ίδιους 360. Όταν εταιρείες όπως η Capcom & η Square Enix δουλεύουν με την Unreal engine καταλαβαίνει κανείς ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά στο χώρο.

Ακόμα και το Wii θα είχε προβλήματα αν δεν υπήρχε η πολυετής εμπειρία από το πολύ παρόμοιο Gamecube που το ακολουθεί.

Νομίζω ότι η Sony το πήρε το μάθημά της γι' αυτή τη γενιά. Η ιστορία του RRoD και το brand loyalty από το PS2 φαίνεται ότι την έσωσαν από τη μεγάλη καταστροφή που διαφαίνόταν μέχρι πριν από κανένα χρόνο. Μένει να δούμε αν θα ξανακάνουν τα ίδια με το PS4 αλλά δεν το νομίζω.

Δημοσ.

@evilsonic665

o cell αποδίδει περισσότερο σε πράξεις κινητής υποδιαστολής απο τον xeon, αλλά χέστηκα, και αν δε με πιστεύεις και δεν παραθέτεις επιχειρήματα... πάλι.. δε με ενδιαφέρει :-)

cell 1Tflop link: http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_(microprocessor)

xeon 115.2Gflop link: http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon_(processor))

με το halo παλι δεν καταλαβες τι έγραψα. δεν διαφωνώ οτι πουλάει το έγραψα πολλάκις και με αναγκάζεις να επαναλαμβάνομαι. μίλησα για μάζα και για mainstream, αν δυσκολευέσαι στο να αντιληφθείς τους όρους, ζητώ συγνώμη για την έλλειψη σαφήνειας, μπορώ να στο διατυπώσω και πιο απλά. λέμε το ίδιο πράγμα.

αν δεν ξέρουν οι άλλοι τι είναι το yellowdog ας ρωτήσουν, αν πάλι δε ρωτήσουν λέω να πάρω καμιά 10ρια χαρτιά υγείας.

εγώ στηρίζω τα επιχειρήματά μου και έχω άποψη, εσύ αφήνεις τη μάζα να έχει για εσένα άποψη;

φιλικά πάντα :-)

EDIT:

@popdex δε διαφωνώ, σε γενικές γραμμές αυτά έγραψα (απλά παρέλειψα την χιλιοειπωμένη αναφορά στην αρχιτεκτονική x86 του Xeon), γιατί τα γράφεις σε εμένα;

ps: ο cell μόνο τέλος δεν θα έχει μετά το τέλος του ps3, εδώ ο emotion engine του ps2 και είχε πιο γενικές εφαρμογές.

EDIT 2o:

για να μην παρεξηγούμε, όπου έχω γράψει την όποια ανακρίβεια, περιμένω την σχετική ανταπάντηση με συνδέσμους και επιχειρήματα που στέκουν λογικά προκειμένου να ανακαλέσω.

EDIT 3o:

οκ evilsonic665 βρήκες ακόμη 2 ορθογραφικά, whats your point? οτι πάνω στη βιασύνη μου να προλάβω να απαντήσω έκανα 3 ορθογραφικα; δλδ αυτό συνεπάγεται κάτι σχετικό με την όλη συζήτηση; ή μήπως απλά γουστάρεις να κάνεις ένα κιλό quotes, νομίζωντας οτι το quote είναι επέκταση των επιχειρημάτων σου;

Δημοσ.
o cell αποδίδει περισσότερο σε πράξεις κινητής υποδιαστολής απο τον xeon

Nαι τα έχω δεί ολα αυτά πρίν και αμέσως μετά την κυκλοφορία της κάθε κονσόλας,και εχουν συζητηθεί και αναλυθεί εκτενέστατα στο beyond3d ουκ ολίγες φορές.

Τοσο καιρό σε παιχνίδι που τρέχει σ'αυτό το hardware δέν έχει δεί κανέις την θεωρία να γίνεται πράξη,αντ'αυτού βλέπουμε ακυρωμένα παιχνίδια,χειρότερα Multiplatform,και καθυστερήσεις σχεδόν σε όλα τα exclusives.

Εμενα προσωπικά δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο που ίσως ο cell να θέλει περισσότερη ενασχόληση,περισσότερο χρόνο,οι developers άλλα dev Kits,και οτι για κάποιους λόγους αυτή η κονσόλα άργησε να κυκλοφορήσει,κι αυτό είχε επιπτώσεις κλπ,κλπ..

θα μπώ δλδ εγω και όλοι οι άλλοι στην διαδικασια να περιμένω και να υπομένω κάτι που είναι απόρρεια κακών χειρισμών και κακών (καθώς φαίνεται)επιλογών?

"Ελα μωρε τα παιδιά,θέλουν χρόνο,it'll be worth the wait,λαθη όλοι κάνουμε"

Οσοι για κάποιο λόγο είναι ρομαντικοί και έχουν τέτοιου είδους πίστη σε μία εταιρία,ας δικαιολογούν και ας περιμενουν και άς ωραιοποιούν και μέχρι τον αιώνα τον άπαντα άν θέλουν,αλλα οι λέξεις "ρομαντισμός" και "πολυεθνικές εταιριες" δεν συνάδουν στον δικό μου κόσμο.

Τhey screwed up?-i dont care.NEXT!

με το halo παλι δεν καταλαβες τι έγραψα. δεν διαφωνώ οτι πουλάει το έγραψα πολλάκις και με αναγκάζεις να επαναλαμβάνομαι. μίλησα για μάζα και για mainstream, αν δυσκολευέσαι στο να αντιληφθείς τους όρους, ζητώ συγνώμη για την έλλειψη σαφήνειας, μπορώ να στο διατυπώσω και πιο απλά. λέμε το ίδιο πράγμα.

Δεν ανέδειξα τις πωλήσεις δειχνοντας σου τα reviews,αλλα anyway.

αν δεν ξέρουν οι άλλοι τι είναι το yellowdog ας ρωτήσουν, αν πάλι δε ρωτήσουν λέω να πάρω καμιά 10ρια χαρτιά υγείας.

Σίγουρα.αλλα αυτό ισχύει μόνο για σένα.και καμιά 10ρια άλλους.

εγώ στηρίζω τα επιχειρήματά μου και έχω άποψη, εσύ αφήνεις τη μάζα να έχει για εσένα άποψη;

Φαίνομαι να πιστεύω οτι το playstation λειτουργεί με 8 πυρηνικούς αντιδραστήρες?

οκ evilsonic665 βρήκες ακόμη 2 ορθογραφικά, whats your point? οτι πάνω στη βιασύνη μου να προλάβω να απαντήσω έκανα 3 ορθογραφικα;

Οχι,αλλα επειδή σε είδα να ξεκινάς έτσι :

δε την παλεύεται. οχι. καθόλου. κανείς.

Eίπα να σου κόψω λίγο την φόρα.δέν ειμαι εδώ για να το παίζω δάσκαλος.

Τα quotes να είναι επέκταση των επιχειρημάτων μου?

oh boy,τ'ακούσαμε κι αυτό...

Δημοσ.

δε ξέρω φίλε, αλλά αυτό δείχνεις με τις προσωπικές σου επιθέσεις, και πάλι δεν είδα επιχειρήματα.

αυτό για το quotes ήταν ερώτηση και όχι διαπίστωση, συγνώμη που το αντιλήφθηκα τόσο λάθος.

anyway, αν θέλεις να συνεχίσεις τις προσωπικές επιθέσεις σε προσκαλώ με pm γιατί αρκετά κουράσαμε τους υπόλοιπους χρήστες.

και όχι δεν έγραψα πουθενά οτι o cell είναι πυρηνικό εργοστάσιο. μη συνεχίζεις να ερμηνεύεις αυτά που γράφω όπως θέλεις εσύ. σου είπα χέστηκα για το πόσο καλός ή όχι είναι, απλά αναφέρω αντικειμενικά τα δεδομένα.

επίσης αυτό για το yellowdog δεν ισχύει για εμένα διότι δεν έχω ps3.

ισχύει όμως για εκατοντάδες χιλιάδες άλλους.

Δημοσ.

Ναι αλλα η συντριπτική πλειοψηφία(gamers,press) το θεωρεί απο τα κορυφαιότερα games

Φιλε μου ετυχε να διαβασω το θεματακι.Δυστυχως για σενα το autocorrect του word δε πιανει πατατες σαν αυτη που εγραψες.Μη κραζεις για να μην κραχτεις;)

Δημοσ.
Φιλε μου ετυχε να διαβασω το θεματακι.Δυστυχως για σενα το autocorrect του word δε πιανει πατατες σαν αυτη που εγραψες.

Ωπ, grammar police raid και έτσι; Προσέλαβαν ορθογράφους στο ινσομνια να μας διορθώνουν τα κείμενα; τρελή εξυπηρέτηση! :-D

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό.. δεν παίζει να έχω δεί μεγαλύτερο..

Και σκέψου οτι η κονσόλα είναι απο μόνη της τεράστια.. που να ήταν και εσωτερικό!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...