Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέω για XBOX 480 μιλάω για το XBOX 1 με τιμή 480 όταν πρώτο βγήκε.Αυτά που έκανα παραπάνω δεν μπορώ να τα κάνω για το XBOX 360 και PS3 γιατί δεν γνωρίζω τίποτα από SALES των δυο console.Ένα άλλο θέμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό το ότι ο προγραμματισμός είναι ποιο εύκολος στο XBOX 360 που βγαίνουν και λένε οι προγραμματιστές.(Από την δικιά μου οπτική γωνία) Άμα δεν μπορείς παρετησου ρε φίλε άσε τον προγραμματισμό του PS3 σε κάποιον πιο ικανό από εσένα που τα λεφτά που παίρνει τα αξίζει .Πρέπει να καταλάβουν ότι η δουλειά τους είναι να προγραμματίζουν και όχι να κάνουν σχόλια.Και τέλος αφού είναι ποιο εύκολος ο προγραμματισμός στο XBOX 360 γιατί έχουν την ίδια τιμή (games) με αυτά του PS3 ? Μήπως σας λένε στη μάπα μακακες και χαίρεστε ?

Υ.Γ. ναι εγώ είμαι IceMatrix (αυτό δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις ,το δύσκολο είναι να καταλάβεις πότε κάποιος κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά)

Υ.Γ.Γ. Για να μην ξεχνιόμαστε PS3...revolution

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά τώρα με τη δεύτερη μείωση τιμής όλων των εκδόσεων 360 περιμένεις να περάσει μπροστά το ps3...

Και εγώ ένα ξέρω ότι συνολικά ΠΑΝΤΑ η σειρά πωλήσεων στις 3 κονσόλες ήτανε αυτή:

1. Wii

2. XBOX360

3. PLAYSTATION 3

Ορίστε και μια τωρινή φώτο της κατάστασης.

81546897ca5.th.jpg

Άσχετα που οι sony funs λέγανε πάντα ότι θα μας περάσουν σε πωλήσεις.

Άλλα μόνο στα λόγια μείνανε...

Για πες μας ένα ποιο αξιόπιστο(Κατ εσε) σάϊτ να κοιτάξουμε...

@JUST-GAMER

Xμμμ, τι να σου πω. Δεν ξέρω και πολλά "ποιος την έχει μεγαλύτερη" sites. Πάντως κάποιο που δεν έχει τις πωλήσεις real-time πιστεύω θα είναι αρκετά αξιόπιστο. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σε καλύψω, καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον άλλο.

Ερώτηση (όχι ότι περιμένω απάντηση βέβαια):

Όλα αυτά τα λέτε και σε φίλους σας; Σε στυλ "Χαχα, κοίτα ρε στο link, το playstation το χει πατήσει το ΧΒΟΧ, είμαι πιο γαμάτος από σένα" και "Όχι ρε τι λες, δες το γράφημα το ΧΒΟΧ είναι καθαρά μπροστά, εγώ είμαι πιο γαμάτος"; Πραγματικά αναρωτιέμαι.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να λέμε ότι η μία κονσόλα έχει καλύτερα γραφικά από την άλλη και καλυτερα παιχνίδια, καλύτερο online κτλ αλλά το να συγκρίνεις σε κάτι τυχαία sites τις πωλήσεις και να λες "ΣΑΣ περάσαΜΕ" είναι κάπως αστείο. Τέλος πάντων...

Ναι μεν δεν γνωρίζεις κανένα ποιο αξιόπιστο σάϊτ αλλά να μας την λες για τα site που χρησιμοποιούμε ξέρεις.

Φίλε θα σε παρακαλέσω καθαρά σε φιλικό και όχι εχθρικό τόνο εφόσον ΔΕΝ έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να την λες σε αυτούς που έχουν να προτείνουν κάτι ακόμα και ας μην είναι το τέλειο κατ' εσένα.

Μ' αρέσει που χρησιμοποιείς το Vgchartz και του τη λες κι από πάνω :shock:

Αξιόπιστες πληροφορίες δίνουν το NPD Group για τις ΗΠΑ, η Media Create για την Ιαπωνία και η Gfk/Chart-track για κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες. Τα δύο πρώτα είναι πανεύκολο να τα βρεις (π.χ. στο Kotaku), στην Ευρώπη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα λόγω του κατακερματισμού της αγοράς σε πολλές χώρες.

Μην χρησιμοποιείς το VGchartz που κανείς δεν ξέρει που βρίσκουν τα αποτελέσματα που αναφέρουν και κάθε φορά που βγαίνουν τα επίσημα στοιχεία γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Τα νούμερα του hardware είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα γιατί τα προσαρμόζουν με βάση το NPD και τα στοιχεία για shipments που δίνουν οι ίδιες οι τρεις εταιρείες αλλά εκεί εξαντλείται η χρησιμότητα του site.

Όπως βλέπεις από τα ποστ που παρέθεσα δεν πήγαινε σε εσένα η απάντηση αλλά στον

butters9013 άρα...

Δημοσ.

δε την παλεύεται. οχι. καθόλου. κανείς.

μπορείτε να μου πείτε με ποια λογική αποδεικνύεται οτι για εμένα, τον γείτονα και τον σκύλο μου, καλύτερη είναι μια κονσόλα με περισσότερες πωλήσεις;

ο φίλος ten-ten πιο λογικός ήταν με το κύκλο ζωής ως προς το κόστος που παρέθεσε.

το ps3 μια χαρά είναι, πάνω κάτω τα ίδια με το 360, έχει μερικές αποκλειστικότητες το 1ο έχει περισσότερες όμως το 2ο (αλλα αρκετες είναι gtb.)

και μη μου συγκρίνεται το Little Big World με το viva pinata, το 1ο είναι θεϊκό το 2ο, ούτε πιτσιρίκη δε την παλεύει να ασχοληθεί...

anyway, προσωπικά θα ήθελα να αγοράσω το 360 μια και είναι πολύ φθηνότερο, και έχει αρκετούς ενδιαφέροντες τίτλους (τα καγκουρο Halo στο διάολο, για τη μάζα, δν υπάρχουν), αλλά ακόμα περιμένουμε για το FF που ανακοινώθηκε - κ αν - και ευελπιστούμε και κανένα metal gear solid.

παρόλα αυτά το 360 έχει ένα system seller που ακούει στο όνομα Mistwalker, εδώ πραγματικά respect...

το ps3 απο την άλλη πιστεύω οτι είναι ισχυρότερο σαν σύστημα, αλλά ο cell είναι όντως της απαλεψιάς για προγραμματισμό, καμία σχέση με τον κλασσικό παράλληλο... αλλά τουλάχιστον έχει 2 dedicated διανομές linux σχεδιασμένες για τον cell, οι οποίες είναι πολύ καλή φάση.

το άλλο αρνητικό του 360 σε σχέση με το ps3 και τούμπαλιν, είναι το online τμήμα, όπου στο 360 τα νταβατζηλίκια χωρίζονται σε layers πλέον, πλήρωσε το παιχνίδι, πλήρωσε συνδρομή στο live!, πλήρωσε golden membership για τα demo (αλλιώς περίμενε 10 μέρες σαν τον μαλακα) και πάει λέγοντας...

Στο ps3 απο την άλλη είναι free αλλά χυμαδιό όλα, το interface κατώτερο απο του 360, δεν έχει τα features του 360, αλλά είναι free, δλδ έχει μέλλον, αν οργανωθεί τπτ - χλωμό όμως...

πλέον μια είναι η κονσόλα για την απόλυτη διασκέδαση... iPhone ή ipod Touch, έχουν τρελές παιχνιδάρες, έτη φωτός μπροστά απο το wii σε θέμα gameplay (multitouch, screen scrolling/tapping, and accelerator rulezzz) :P

ps: funboys, ειδικά του 360, χαλαρώστε λίγο και μη συμπεριφέρεστε σαν τα γαυράκια με τα διαρκείας, τα πρωταθλήματα, τις μεταγραφάρες κτλ ο καθένας θα πάρει την κονσόλα που γουστάρει, και το να τον κράζεις επειδή πήρε το ps3 για σκονηστήρι είναι μαλακία, είχε τα λεφτά και το πήρε, αν το μετανιώσει ας το πουλήσει, εσύ δεν είχες τα λεφτά να το πάρεις και περιορίστηκες με καγκουροgames στο 360, έχει και τα καλά του, αλλά δεν έχει νόημα να του χώνεις. ο καθένας γουστάρει με οτι έχει ps3/360/wii/game boy/ipod touch/gkomena/parea/mpala

φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

Πρώτον δεν είναι funboys είναι fanboys και δεύτερον μην τρολάρεις και άσε τα γαυράκια και τα καγκουροπαίχνιδα στην ησυχία τους.

Δημοσ.

πρώτον είναι funboys, γιατί έχουν πλάκα :P

δεύτερον... where's the fuc*ing troll? έγραψα εν συντομία τα καλά και τα κακα της μιας και της άλλης και τέλος, αλλά ναι ξέχασα, έτσι καταστρατηγείται το δικό σας τρολάρισμα...

τριτον, καγκουροπαιχνιδα και γαυράκια, οχι ησυχία, κακό... wtf? hounda once more? :rolleyes:

τεταρτον: μάζεψε λίγο την προστακτική σου, πολύ οικιότητα λέμε...

Δημοσ.

και μη μου συγκρίνεται το Little Big World με το viva pinata, το 1ο είναι θεϊκό το 2ο, ούτε πιτσιρίκη δε την παλεύει να ασχοληθεί...

το άλλο αρνητικό του 360 σε σχέση με το ps3 και τούμπαλιν, είναι το online τμήμα, όπου στο 360 τα νταβατζηλίκια χωρίζονται σε layers πλέον, πλήρωσε το παιχνίδι, πλήρωσε συνδρομή στο live!, πλήρωσε golden membership για τα demo (αλλιώς περίμενε 10 μέρες σαν τον μαλακα) και πάει λέγοντας...

Στο ps3 απο την άλλη είναι free αλλά χυμαδιό όλα, το interface κατώτερο απο του 360, δεν έχει τα features του 360, αλλά είναι free, δλδ έχει μέλλον, αν οργανωθεί τπτ - χλωμό όμως...

???? :rolleyes: :shock: :rolleyes: !!!!

Ξέχασες να αναφέρεις ότι πληρώνουμε extra 10 ευρώ τον μήνα για να κάνουμε chat και επίσης πληρώνουμε και 5 ευρώ για κάθε φίλο που βάζουμε στην FriendList. Επίσης πληρώνουμε και 15 ευρώ για να κατεβάσουμε τα Patch των παιχνιδιών που σκοπίμως βγαίνουν....για να πληρώνουμε!!!

A! Και οταν μεγαλώσεις μπορείς να σου αρέσει περισσότερο και το Pinata....

:lol:

Δημοσ.

Εγω τωρα πειραχτηκα γιατι ειμαι αρρωστο γαυρακι με δειαρκειας και ειμαι στο τσακ να μην σε βρησω! ο παραλληλησμος σου ατοπος και ακυρος!Εισαι απο τους πολυμετοχικους?με τα πενταετη πλανα?Τελικα συμβαδιζει ps3 με Βαζελο...χμ σε βαθος χρονου θα δειτε πραγματικες δυνατοτητες μεχρι τοτε δεν μιλατε και απολαυστε τους αλλους να σας καβαλανε!!!Τωρα καταλαβα την ιδιοσυγκρασια του PS Fanboy και του Βαζελου και τον οποιο συσχετισμο τους!

Δημοσ.
Εγω τωρα πειραχτηκα γιατι ειμαι αρρωστο γαυρακι με δειαρκειας και ειμαι στο τσακ να μην σε βρησω! ο παραλληλησμος σου ατοπος και ακυρος!Εισαι απο τους πολυμετοχικους?με τα πενταετη πλανα?Τελικα συμβαδιζει ps3 με Βαζελο...χμ σε βαθος χρονου θα δειτε πραγματικες δυνατοτητες μεχρι τοτε δεν μιλατε και απολαυστε τους αλλους να σας καβαλανε!!!Τωρα καταλαβα την ιδιοσυγκρασια του PS Fanboy και του Βαζελου και τον οποιο συσχετισμο τους!

xaxaxaxaxxaxaxaxaxax. Τέλειο response :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
δε την παλεύεται. οχι. καθόλου. κανείς.

To παλεύετε(όταν αναφέρεσαι σε πολλούς)γραφετε με ε.

ο φίλος ten-ten πιο λογικός ήταν με το κύκλο ζωής ως προς το κόστος που παρέθεσε.

Οχί δέν ήταν.δέν μπορείς να προσθέτεις κόστος λόγω επιπρόσθετων χαρακτηριστικών που αφορούν μόνο μια μερίδα κόσμου,αν το 360 είχε έναν δορυφόρο επάνω του,θα το μετρούσαμε ώς μείον του PS3?πόσο μάλλον ένα κωλο wifi.

το ps3 μια χαρά είναι

.

Καταρχήν το παιχνίδι που δέν έχει καν βγεί,δεν έχεις παίξει,και δεν ξέρεις καν πώς γράφεται (είναι Little big planet και όχι Little Big World)το συγκρίνεις με κάτι που υπάρχει ήδη στην αγορα και τουλαχιστον απο τα reviews έχει δείξει την αξία του.

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/932328.asp?q=viva%20pinata

(τα καγκουρο Halo στο διάολο, για τη μάζα, δν υπάρχουν)

τοσα ξέρεις...

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/926632.asp

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/562116.asp?q=halo%202

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/472132.asp?q=halo

τόσα λές.

το ps3 απο την άλλη πιστεύω οτι είναι ισχυρότερο σαν σύστημα, αλλά ο cell είναι όντως της απαλεψιάς για προγραμματισμό, καμία σχέση με τον κλασσικό παράλληλο... αλλά τουλάχιστον έχει 2 dedicated διανομές linux σχεδιασμένες για τον cell, οι οποίες είναι πολύ καλή φάση.

Kάλη φαση ε?ε τους developers τους τεμπέληδες τοσο καιρό ρε γμτ...

Τέτοια ισοπεδωτική δύναμη...αντε να την τιθασεύσεις.

Αν δεν έκανες τόσα λάθη θα πίστευα ότι είσαι viral πρόγραμμα της sony.

Στο ps3 απο την άλλη είναι free αλλά χυμαδιό όλα, το interface κατώτερο απο του 360

Για αυτό πληρωνεις.40 euro απο e bay για 13 μήνες.

εσύ δεν είχες τα λεφτά να το πάρεις και περιορίστηκες με καγκουροgames στο 360

Αυτό είναι ίσως ότι πιο αβασιμο,ανοήτο,αφελές,ανώριμο και απερίγραπτο έχω διαβάσει σε forum εδώ και καιρό.

Χρειάζεσαι βοήθεια.

φιλικά πάντα :)

Mισο να δοκιμάσω κι εγώ..

YOU = FAIL

(φιλικά πάντα)

(με πίστευεις φαντάζομαι).

Δημοσ.
Ένα άλλο θέμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτό το ότι ο προγραμματισμός είναι ποιο εύκολος στο XBOX 360 που βγαίνουν και λένε οι προγραμματιστές.(Από την δικιά μου οπτική γωνία) Άμα δεν μπορείς παρετησου ρε φίλε άσε τον προγραμματισμό του PS3 σε κάποιον πιο ικανό από εσένα που τα λεφτά που παίρνει τα αξίζει .Πρέπει να καταλάβουν ότι η δουλειά τους είναι να προγραμματίζουν και όχι να κάνουν σχόλια.

της στραβής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες...είναι κοινώς αποδεκτό ότι το PS3 έχει δύσκολο προγραμματισμό και δεν είναι θέμα ικανότητας αυτό

Δημοσ.

papeipa γράφω πουθενά οτιδήποτε για βάζελο;

την παλεύεις; δεν ασχολούμαι με μλκς. και ο γαύρος μια χαρά ομάδα είναι, βρίσε με δεν έχω πρόβλημα, κλάιν κάποια στιγμή μπορεί και ποτε ίσως να ωριμάσεις.

Wolfidis man ξεκόλλα και μη συμπεριφέρεσαι σαν 10 χρονο, πες μου τι δεν ισχύει απο αυτά που έγραψα να ανακαλέσω.

και στο κάτω κάτω έγραψα αρνητικά και για τις 2 κονσόλες, αλλά τα funboyzzz του 360, με τις παροπίδες τους δεν το αντιλήθφηκαν.

πως πιστεύω οτι το 360 είναι καλύτερη αγορά απο το ps3 το διάβασες; μάλλον όχι.

δε πειράζει, όταν μεγαλώσεις ίσως διαπιστώσεις πως arguing on the internet, is like running in the special olympics... Even if you win, you're still retard...

Δημοσ.
To παλεύετε(όταν αναφέρεσαι σε πολλούς)γραφετε με ε.

με κράζεις για μόλις ενα ορθογραφικό, οκ φοβερό επιχείρημα για το thread.

Οχί δέν ήταν.δέν μπορείς να προσθέτεις κόστος λόγω επιπρόσθετων χαρακτηριστικών που αφορούν μόνο μια μερίδα κόσμου,αν το 360 είχε έναν δορυφόρο επάνω του,θα το μετρούσαμε ώς μείον του PS3?πόσο μάλλον ένα κωλο wifi.

το παιδί αναφερόταν στο 1ο xbox, αν κατάλαβα λάθος πάω πάσο.

Καταρχήν το παιχνίδι που δέν έχει καν βγεί,δεν έχεις παίξει,και δεν ξέρεις καν πώς γράφεται (είναι Little big planet και όχι Little Big World)το συγκρίνεις με κάτι που υπάρχει ήδη στην αγορα και τουλαχιστον απο τα reviews έχει δείξει την αξία του.

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/932328.asp?q=viva%20pinata

το οτι δεν βγήκε δε σημαίνει οτι δε μπορώ να έχω γνώμη για αυτό. έτσι δεν κάνατε κ εσείς με το ps3;

δν κατάλαβα το point σου, για εμένα και κάποια μερίδα του αγοραστικού κοινού είναι καγκούρικο, δεν είπα οτι δεν είναι διασκεδαστικό. και είπα είναι για τη μάζα.

τόσα λές.

Kάλη φαση ε?ε τους developers τους τεμπέληδες τοσο καιρό ρε γμτ...

Τέτοια ισοπεδωτική δύναμη...αντε να την τιθασεύσεις.

Αν δεν έκανες τόσα λάθη θα πίστευα ότι είσαι viral πρόγραμμα της sony.

είπα εγώ για τεμπέληδες προγραμματιστές; απλά είπα οτι είναι απάλευτος ο παράλληλος προγραμματισμός του. wtf? διάβαζε τι γράφω και μην ερμηνεύεις ότι θέλεις όπως το θέλεις.

Για αυτό πληρωνεις.40 euro απο e bay 13 μήνες.

πρώτη φορά το ακούω, αν ισχύει ζητώ συγνώμη για την ανακρίβεια και είναι μαλακία και αυτό.

Αυτό είναι ίσως ότι πιο αβασιμο,ανοήτο,αφελές,ανώριμο και απερίγραπτο έχω διαβάσει σε forum εδώ και καιρό.

Χρειάζεσαι βοήθεια.

κάπου εδώ έχασες τον σαρκασμό εις βάρος των ps3 fuboys...

Mισο να δοκιμάσω κι εγώ..

YOU = FAIL

(φιλικά πάντα)

(με πίστευεις φαντάζομαι).

βασικά δε με νοιάζει αν το εννοείς ή όχι, δε δίνω σημασία απλά. και να με βρίσεις δεν έγινε κάτι.

ps: δε μπορώ να καταλάβω τι σκατα έχετε παθει και δεν διαβάζετε τι γράφω... κράζω και τις 2 κονσόλες και θεωρώ χαζό να τις συγκρίνει κανείς, ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει με βάση τα παιχνίδια, το yellowdog, whatever... μάλλον πέρνετε ποσοστά... καλά κάνετε μπράβο.

Δημοσ.

Wolfidis man ξεκόλλα και μη συμπεριφέρεσαι σαν 10 χρονο

Μόλις μπήκα στα 10 :-)

πες μου τι δεν ισχύει απο αυτά που έγραψα να ανακαλέσω.

Το επόμενο εξάμηνο που θα τα ξαναπούμε ελπίζω να είσαι καλύτερα διαβασμένος και να μην έχεις άγχος, γιατί πάλι θα σε αφήσω στην ίδια τάξη....:shifty:

ΖήΤω το φρι ον λάιν γκέημηνκ του ΠΣτρία B)

Δημοσ.

ρε φίλε πες μου, που δεν έχω δίκιο. ακόμη δεν μου απάντησες.

και δε μπορω να καταλάβω εδω μέσα γιατί μόλις πει κάποιος οτιδήποτε για το 360, έστω και αν κράζει και το ps3, ερμηνεύεται όπως θέλετε τα λόγια του και ειρωνεύεστε χωρίς ουσία.

μου λές οτι δεν ισχύουν τα παραπάνω για το live; πές μου τότε τι ισχύει. αν πάλι δεν θέλεις, οκ αλλά περιορίσου εκεί αν δεν έχεις επιχειρήματα.

evilsonic665 ακόμα περιμένω να μου δείξεις που μίλησα για "ατελείωτη δύναμη του cell κτλ", εγώ μια αναφορά σε διανομές linux για τον cell έκανα και είπα οτι ήταν καλή φάση, μέχρι εκεί. δεν είπα οτι είναι τεμπέληδες οι προγραμματιστές, έλεος.

Δημοσ.
της στραβής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες...είναι κοινώς αποδεκτό ότι το PS3 έχει δύσκολο προγραμματισμό και δεν είναι θέμα ικανότητας αυτό

Είναι θέμα ικανότητας . Δεν μου λέει κάτι ότι το λέει ο Σάκης ,ο Τάκης ...:P

Εαν δεν μπορείς πήγαινε σπίτι σου ...ξαναδιάβασε το manual του προγραμματισμού για το PS3:lol::lol::lol::lol:

Δύσκολο πράγμα η "αγορά" εργασίας

Να και ένα ωραίο αρθράκι Xbox 360 defects: an inside history of Microsoftʼs video game console woes με αφορμή το οποίο απολύθηκε ένας testing contractor της ΜS επειδή πήρε μέρος στο "διάλογο" .Αλήθεια τώρα δεν έχουμε ελευθεριά λόγου ?(The problem for Microsoft was that it sacrificed something to rush into the market and establish the Xbox 360 as the premiere platform of the living room. What it sacrificed was the good will of consumers)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...