ultralisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 η διαφορα μεταξυ xbox και playstation 3 πλεον ξεφευγει πολυ.το playstation αν και ενα χρονο λιγοτερο στην αγορα εχει ξεπερασει κατα πολυ το xbox σε ολα τα επιπεδα οσο περναει ο καιρος το χασμα θα μεγαλωνει υπερ του Playstation XAXAXA...τι παλικάρι είναι αυτό πάλι :lol: καλά δεν το πιστεύω ότι κάθεστε και του απαντάτε με επιχειρήματα τελείωσε, είναι πλέον αποδεδειγμένο : ps3trolls > xboxtrolls
polakis21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρά είναι ο apokleiros φίλε s2katana. Μαζί ήμασταν χθες και λιώναμε το ντέμο του φιφα09 σε 360 και ps3. Δεν έχει ποστάρει εδώ και καιρό γιατί περιμένει να ξεμπαναριστεί στις 24/9. Μετά ποιός σώνει την Sony πάλι. LOL! Να πω πάντως, ότι μετά το λιώσιμο του ντέμο φιφα09 μέχρι τις 4 το πρωί, σας λέω ότι η έκδοση ps3 είναι και πάλι κατώτερη από του 360 και έχει πολλά τεχνικά προβλήματα... Και όπως μου είπε χθες ο apokleiros, η κηδεία συνεχίζεται...lol
Udontneed2know Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και το ότι έχει ποια 3 χρόνια εγγύηση δεν σου λέει τίποτα? Άρα και ελαττωματική κονσόλα να έχεις στην αλλάζουν αμέσως με καινούργια που ΔΕΝ έχει το πρόβλημα. ποσο σιγουρος εισαι γιαυτο? γιατι εγω διαβαζω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις (αν οχι σε ολες) παιρνεις πισω επισκευασμενη κονσολα. Και γιατί πιστεύεις ότι το ps3 ΔΕΝ έχει προβλήματα?Για κοίτα λίγο αυτά τα βιντεάκια... και μονο η συγκριση αξιοπιστιας hardware τοσο του PS3 οσο δε και του wii με το 360 ειναι απλα ανεκδοτο, ουτε στα ποιο τρελλα ονειρα της MS δεν εχει φτασει τα επιπεδα τους το 360 παρόλο στο ps3 τα αυθεντικά παιχνίδια είναι μονόδρομος και στο 360 υπάρχουν και τα αντίγραφα άρα τα αυθεντικά ΔΕΝ είναι μονόδρομος(για να παίξεις ένα παιχνίδι) πως γίνετε να ξεπερνάνε σε πωλήσεις τα αντίστοιχα παιχνίδια του ps3. για τον πολυ απλο λογο οτι η αγορα της ασημαντης ελλαδιτσας δεν αντικατοπτριζει τις μεγαλες αγορες του κοσμου, και τις συνηθειες των αγοραστων τους, επειδη στην ελλαδα ολοι κοιταζουν να "σπασουν" την κονσολα τους και να παιζουν πειρατικα αντιγραφα αυτο δεν σημαινει οτι γινεται στον ιδιο βαθμο σε αμερικη , ευρωπη και ιαπωνια, οποτε η διαφορα των εγκατεστημενων μηχανηματων βγαζει την διαφορα.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν το πρόσεξες τα συγκριτικά που ανέβασα είναι για την παγκόσμια αγορά και ΟΧΙ μόνο για την Ελλαδα αλλά μάλλον ΔΕΝ θα το πρόσεξες..
Udontneed2know Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν το πρόσεξες τα συγκριτικά που ανέβασα είναι για την παγκόσμια αγορά και ΟΧΙ μόνο για την Ελλαδα αλλά μάλλον ΔΕΝ θα το πρόσεξες.. Και βεβαια το προσεξα, γιαυτον ακριβως τον λογο το συμπερασμα σου... παρόλο στο ps3 τα αυθεντικά παιχνίδια είναι μονόδρομος και στο 360 υπάρχουν και τα αντίγραφα άρα τα αυθεντικά ΔΕΝ είναι μονόδρομος(για να παίξεις ένα παιχνίδι) πως γίνετε να ξεπερνάνε σε πωλήσεις τα αντίστοιχα παιχνίδια του ps3. ειναι εντελως ακυρο.
myst77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά... μια ερώτηση, γιατί δεν είμαι τόσο "μέσα" στις κονσόλες σε τι ανάλυση δουλεύουν τα games της κάθε κονσόλας ; 1) είναι συγκεκριμένη ανεξάρτητα τo monitor που θα συνδέσουμε; 2) αν βάλουμε monitor 720p ή 1080p θα δουλέψουν και στην ανάλογη ανάλυση; 3) κάθε game έχει τη δική του και φαίνεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας;
afentiko7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 1)Eίναι κατάτι μικρότερη από 720p 2)Ναι με upscaling το οποίο εξαρτάται από την τηλεόραση κυρίως. Βέβαια μικροδιαφορές που δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Δηλαδή αν δεις παιχνίδι του psx σε hd τηλεόραση θα τρομάξεις και θα λες γιατί πέταξα την crt μου.Τώρα για παιχνίδι του ps3 ή του 360 δε θα δεις διαφορά 3)Οχι, ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι τύποι που τα ψάχνουν και τα βγάζουν προς τα έξω όπως με το halo 3, το bioshock, το cod4 που όλα τρέχουν σε χαμηλότερη ανάλυση από 720p
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και βεβαια το προσεξα, γιαυτον ακριβως τον λογο το συμπερασμα σου... ειναι εντελως ακυρο. Οκ αφού το θέτεις έτσι Ορίστε λοιπόν και τα αποτελέσματα για την ευρωπη μόνο. Call of duty 4 Gta4 (Εδώ περνάει κατά πολύ λίγο το ps3 αλλά αν λάβεις υπόψιν σου πόσοι έχουν σε αντίγραφο το παιχνίδι εκεί θα ξεφύγουν εντελώς τα νούμερα)
myst77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 1)Eίναι κατάτι μικρότερη από 720p2)Ναι με upscaling το οποίο εξαρτάται από την τηλεόραση κυρίως. Βέβαια μικροδιαφορές που δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Δηλαδή αν δεις παιχνίδι του psx σε hd τηλεόραση θα τρομάξεις και θα λες γιατί πέταξα την crt μου.Τώρα για παιχνίδι του ps3 ή του 360 δε θα δεις διαφορά 3)Οχι, ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι τύποι που τα ψάχνουν και τα βγάζουν προς τα έξω όπως με το halo 3, το bioshock, το cod4 που όλα τρέχουν σε χαμηλότερη ανάλυση από 720p 3) δηλαδή αυτά που γράφουν μερικά games στη συσκευασία για 1080p ειναι απλά ότι είναι συμβατά με τέτοια monitor και ΟΧΙ ότι είναι η ανάλυση που είναι γραμμένο το game; άρα όλα τα games και στις 2 είναι 720p ;
Udontneed2know Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ αφού το θέτεις έτσι Ορίστε λοιπόν και τα αποτελέσματα για την ευρωπη μόνο. Call of duty 4 Gta4 (Εδώ περνάει κατά πολύ λίγο το ps3 αλλά αν λάβεις υπόψιν σου πόσοι έχουν σε αντίγραφο το παιχνίδι εκεί θα ξεφύγουν εντελώς τα νούμερα) Σε ευχαριστω που δινεις συνεχεια νεα στοιχεια που στηριζουν την θεση μου, εσυ δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να πεις. Η θεση μου στην ξαναλεω μηπως και τελικα την εμπεδωσεις, ειναι η εξης: Οι πωλησεις software ειναι αναλογες με τις πωλησεις Hardware και η πειρατεια δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο στις μεγαλες αγορες του πλανητη, τα νουμερα για παραδειγμα του call of duty 4 Που δινεις ειναι αναλογα με την εγκατεστημενη βαση των κονσολων στην ευρωπη που το 360 εχει πουλησει μερικες εκατονταδες χιλιαδες παραπανω κονσολες.
Ogami Itto Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ...που το 360 εχει πουλησει μερικες εκατονταδες χιλιαδες παραπανω κονσολες. Λιγότερες εννοείς. link
Udontneed2know Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λιγότερες εννοείς. link εχεις δικιο ειχα την εντυπωση οτι ειναι ακομα για λιγο μπροστα το 360, αλλα και παλι την εποχη που βγηκε το cod4 (το παραδειγμα μας) οπως βλεπω ειχε περισσοτερες κονσολες στην αγορα, οποτε φυσιολογικες τις βλεπω τις πωλησεις software.
butters9013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Yπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κοιτούν το vgchartz και βγάζουν συμπεράσματα από αυτό; Ομιτζι, που βαδίζει η κοινωνία;;
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά τώρα με τη δεύτερη μείωση τιμής όλων των εκδόσεων 360 περιμένεις να περάσει μπροστά το ps3... Και εγώ ένα ξέρω ότι συνολικά ΠΑΝΤΑ η σειρά πωλήσεων στις 3 κονσόλες ήτανε αυτή: 1. Wii 2. XBOX360 3. PLAYSTATION 3 Ορίστε και μια τωρινή φώτο της κατάστασης. Άσχετα που οι sony funs λέγανε πάντα ότι θα μας περάσουν σε πωλήσεις. Άλλα μόνο στα λόγια μείνανε... Yπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κοιτούν το vgchartz και βγάζουν συμπεράσματα από αυτό; Ομιτζι, που βαδίζει η κοινωνία;; Για πες μας ένα ποιο αξιόπιστο(Κατ εσε) σάϊτ να κοιτάξουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις