Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν έχω έναν ξάδερφο γενικά πολύ ηλίθιο σαν άτομο (κάνει μπάμ) και τον είδα τις προάλλες με μια τσάντα πλαίσιο και του λέω : τι έγινε ρε πήρες κομπιούτερ?

Και μου λέει : Όχι πέιρα PS3

Και του λέω : Γιατί δεν πήρες x360

Και απαντάει : Πςςς σιγά.... Το PS3 είναι ή μέρα με την νύχτα σε σχέση με το χ360

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Είπα και γω μπας και τον είχαμε παρεξηγήσει τον άνθρωπο....

Δημοσ.
Λοιπόν έχω έναν ξάδερφο γενικά πολύ ηλίθιο σαν άτομο (κάνει μπάμ) και τον είδα τις προάλλες με μια τσάντα πλαίσιο και του λέω : τι έγινε ρε πήρες κομπιούτερ?

Και απαντάει : Πςςς σιγά.... Το PS3 είναι ή μέρα με την νύχτα σε σχέση με το χ360

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Eurogamer: Original 360 defect rate was 68 per cent

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=232491

Τα λόγια είναι περιττά... Μακριά!

ΥΓ. Έτσι εξηγείται γιατί 2 από τις 3 κονσόλες ΧΒΟΧ360 που πήρα κάηκαν!

Άσε το Eurogamer, το αυθεντικό άρθρο στο Venture Beat είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να διαβαστεί από όλους.

Δημοσ.

Άκυρο trolling/flamebait...

Η προτίμηση μεταξύ των δύο είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Δημοσ.
Άσε το Eurogamer, το αυθεντικό άρθρο στο Venture Beat είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να διαβαστεί από όλους.

Είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα ανάγνωση, το διάβασα πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται ουσιαστικά περί ενός πρόχειρου draft του Takahashi για το επόμενο βιβλίο του, αφού έχει κάποια ασαφή σημεία και αόριστες αναφορές. Ειδικά όσοι έχετε διαβάσει τα 2 προηγούμενα βιβλία του που αφορούν σε XBOΧ και 360, διαβάστε το οπωσδήποτε! ( nzeppo ακους;:-D )

Δημοσ.
Eurogamer: Original 360 defect rate was 68 per cent

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=232491

Τα λόγια είναι περιττά... Μακριά!

ΥΓ. Έτσι εξηγείται γιατί 2 από τις 3 κονσόλες ΧΒΟΧ360 που πήρα κάηκαν!

Πολύ αμφιβάλλω ότι ήταν 68% μόνο :mrgreen:

Σημασία όμως έχει που πλέον είναι σκυλί. Την ταλαιπωρία την φάγαμε ως είθισται οι early adapters. Πλέον δεν έχω κανέναν ενδιασμό να προτείνω ανεπιφύλακτα 360 σε όποιον με ρωτήσει :-D

Δημοσ.

Ειδικά και τώρα με την νέα μητρική jasper θα εξαλειφθεί εντελώς το πρόβλημα υπερθερμανσης γιατί απ' ότι άκουσα - διάβασα θα έχει ένα chipset το οποίο θα είναι και gpu και cpu άρα καταλαβαίνετε...

Δημοσ.
να φανταστώ και το μοναδικό λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς είναι linux :lol:

Μπορεί και όχι... υπάρχει ελπίδα ακόμα. Έγραψε Microsoft και όχι M$

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...