xvagos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Eurogamer: Original 360 defect rate was 68 per cent http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=232491 Τα λόγια είναι περιττά... Μακριά! ΥΓ. Έτσι εξηγείται γιατί 2 από τις 3 κονσόλες ΧΒΟΧ360 που πήρα κάηκαν!
BucketheadGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Τα λόγια είναι περιττά... Μακριά! Μακριά από τι; Από τα αρχικά 360; Αυτά έχουν φύγει εδώ και καιρό.
dp@pa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μακριά από τι; Από τα αρχικά 360; Αυτά έχουν φύγει εδώ και καιρό. lol...παλια νεα!
Wolfidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω έναν ξάδερφο γενικά πολύ ηλίθιο σαν άτομο (κάνει μπάμ) και τον είδα τις προάλλες με μια τσάντα πλαίσιο και του λέω : τι έγινε ρε πήρες κομπιούτερ? Και μου λέει : Όχι πέιρα PS3 Και του λέω : Γιατί δεν πήρες x360 Και απαντάει : Πςςς σιγά.... Το PS3 είναι ή μέρα με την νύχτα σε σχέση με το χ360 :lol::lol::lol::lol::lol: Είπα και γω μπας και τον είχαμε παρεξηγήσει τον άνθρωπο....
xvagos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως τα χρώματα... μαύρο το ένα άσπρο το άλλο!
anamenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω έναν ξάδερφο γενικά πολύ ηλίθιο σαν άτομο (κάνει μπάμ) και τον είδα τις προάλλες με μια τσάντα πλαίσιο και του λέω : τι έγινε ρε πήρες κομπιούτερ? Και μου λέει : Όχι πέιρα PS3 Και του λέω : Γιατί δεν πήρες x360 Και απαντάει : Πςςς σιγά.... Το PS3 είναι ή μέρα με την νύχτα σε σχέση με το χ360 :lol::lol::lol::lol::lol: Είπα και γω μπας και τον είχαμε παρεξηγήσει τον άνθρωπο.... :lol::lol:
popdex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Eurogamer: Original 360 defect rate was 68 per cent http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=232491 Τα λόγια είναι περιττά... Μακριά! ΥΓ. Έτσι εξηγείται γιατί 2 από τις 3 κονσόλες ΧΒΟΧ360 που πήρα κάηκαν! Άσε το Eurogamer, το αυθεντικό άρθρο στο Venture Beat είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να διαβαστεί από όλους.
popdex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω έναν ξάδερφο γενικά πολύ ηλίθιο σαν άτομο (κάνει μπάμ) και τον είδα τις προάλλες με μια τσάντα πλαίσιο και του λέω : τι έγινε ρε πήρες κομπιούτερ? Και μου λέει : Όχι πέιρα PS3 Και του λέω : Γιατί δεν πήρες x360 Και απαντάει : Πςςς σιγά.... Το PS3 είναι ή μέρα με την νύχτα σε σχέση με το χ360 :lol::lol::lol::lol::lol: Είπα και γω μπας και τον είχαμε παρεξηγήσει τον άνθρωπο.... Άκυρο trolling/flamebait... Η προτίμηση μεταξύ των δύο είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
johnnypatras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Άσε το Eurogamer, το αυθεντικό άρθρο στο Venture Beat είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και αξίζει να διαβαστεί από όλους. Είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα ανάγνωση, το διάβασα πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται ουσιαστικά περί ενός πρόχειρου draft του Takahashi για το επόμενο βιβλίο του, αφού έχει κάποια ασαφή σημεία και αόριστες αναφορές. Ειδικά όσοι έχετε διαβάσει τα 2 προηγούμενα βιβλία του που αφορούν σε XBOΧ και 360, διαβάστε το οπωσδήποτε! ( nzeppo ακους; )
MiltoZ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Eurogamer: Original 360 defect rate was 68 per cent http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=232491 Τα λόγια είναι περιττά... Μακριά! ΥΓ. Έτσι εξηγείται γιατί 2 από τις 3 κονσόλες ΧΒΟΧ360 που πήρα κάηκαν! Πολύ αμφιβάλλω ότι ήταν 68% μόνο Σημασία όμως έχει που πλέον είναι σκυλί. Την ταλαιπωρία την φάγαμε ως είθισται οι early adapters. Πλέον δεν έχω κανέναν ενδιασμό να προτείνω ανεπιφύλακτα 360 σε όποιον με ρωτήσει
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ειδικά και τώρα με την νέα μητρική jasper θα εξαλειφθεί εντελώς το πρόβλημα υπερθερμανσης γιατί απ' ότι άκουσα - διάβασα θα έχει ένα chipset το οποίο θα είναι και gpu και cpu άρα καταλαβαίνετε...
anamenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 να φανταστώ και το μοναδικό λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς είναι linux
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 να φανταστώ και το μοναδικό λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς είναι linux Μπορεί και όχι... υπάρχει ελπίδα ακόμα. Έγραψε Microsoft και όχι M$
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Btw... Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις